Τέντες Παγκράτι

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες
Δωρεάν Προσφορές
Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Ημερομηνία δημοσίευσης: 22/3/2017

Τί τέντα να εγκαταστήσεις;

Η τοποθέτηση τέντας στο μπαλκόνι του σπιτιού ή στο κατάστημά σου, είναι μία σχετικά εύκολη διαδικασία εάν έχεις επιλέξει ένα εξειδικευμένο συνεργείο. Η επιλογή του τεντόπανου και του μηχανισμού όμως, είναι κάτι που θα σε δυσκολέψει διότι υπάρχουν πολλά είδη που εξυπηρετούν διαφορετικές ανάγκες. Με την κατάλληλη βοήθεια, μπορείς να εγκαταστήσεις τέντες που ταιριάζουν στον χώρο σου και είναι παράλληλα λειτουργικές.

Οι τεντάδες μας, διαθέτουν την τεχνογνωσία να σε ενημερώσουν για όλες τις επιλογές που έχει στα είδη τέντας. Συγκεντρώσαμε, για εσένα τα δημοφιλέστερα είδη στις τέντες με τα βασικά τους χαρακτηριστικά και ελπίζουμε να σε βοηθήσουμε να ξεκαθαρίσεις το τοπίο.

6 Είδη Τέντας που μπορείς να βάλεις!

Τέντα Κασετίνα: Εάν θες τέντες με χαμηλές απαιτήσεις συντήρησης και αντοχή στα άσχημα καιρικά φαινόμενα, τότε αυτό το είδος είναι ακριβώς ότι χρειάζεσαι. Οι κασετίνες, διαθέτουν τον μηχανισμό τους μέσα σε θήκη αλουμινίου, έτσι είναι σχεδόν απίθανο να παρουσιάσει βλάβη.

Τέντα Καποτίνα: Κλέβουν την παράσταση από τα υπόλοιπα είδη για το στυλ και την αισθητική τους. Τοποθετούνται σε μικρά παράθυρα και σε καταστήματα και μπορείς να της παραγγείλεις με χειροκίνητο ή σταθερό μηχανισμό. Ο συνδυασμός ενός καλού μηχανισμού με ένα όμορφο και ποιοτικό τεντόπανο, αναβαθμίζει την όψη της βιτρίνας του καταστήματος ή του παραθύρου σου.

Τέντα Ζελατίνα: Οι ζελατίνες, όπως καταλαβαίνει κανείς και από την ονομασία, αποτελούνται από διαφανείς ζελατίνες, οι οποίες προστατεύουν από βροχή και αέρα ενώ παράλληλα διατηρούν την οπτική επαφή με τον εξωτερικό χώρο. Μπορούν να εγκατασταθούν τόσο σε οικίες όσο και σε επαγγελματικούς χώρους, με χειροκίνητο ή αυτόματο μηχανισμό.

Τέντες με Σταθερούς Βραχίονες ή με αντιρήδα: Δεν ξεχωρίζουν για την αισθητική αλλά για την αντοχή και την σταθερότητά τους. Προσαρμόζονται σε κάθε βεράντα και οι τιμές τους είναι αρκετά οικονομικές. Είναι κλασσική επιλογή και εγγυώνται ότι δεν θα χρειαστείς επισκευή.

Τέντες με Σπαστούς Βραχίονες: Είναι η εξέλιξη των τεντών με σπαστούς βραχίονες. Επιλέγονται κυρίως διότι εφαρμόζουν σε όλα τα μπαλκόνια και για πλαγιοκάλυψη. Για μεγαλύτερη λειτουργικότητα και ευκολία, μπορείς να τοποθετήσεις ηλεκτρικές τέντες αλλά και οι χειροκίνητες δεν θα σε δυσκολέψουν.

Περγκοτέντα: Λειτουργούν κυρίως με μοτέρ και τοποθετούνται σε μπαλκόνια και χώρους που απαιτείται περιμετρικό κλείσιμο. Η κλίση που διαθέτουν, βοηθάει στο να μην συγκεντρώνονται νερά στην επιφάνειά της. Τα νερά της βροχής συνήθως μέσω σωληνώσεων καταλήγουν σε υδρορροή. Ακόμη, οι περγκοτέντες προσφέρουν τέλειο τέντωμα του πανιού.

Η εγκατάσταση τέντας, με την βοήθεια των εξειδικευμένων τεντάδων μας στο Παγκράτι, μπορεί να γίνει σε χρόνο << ντε τε >>.  Οι τεντάδες μας, μπορούν να αντικαταστήσουν την παλιά σου τέντα με μία καινούργια αλλά και να επισκευάσουν ή να συντηρήσουν αυτήν που διαθέτεις στο σπίτι ή το κατάστημά σου.

Μπορείς χωρίς καθόλου κόπο, να καταχωρήσεις την εργασία σου για τοποθέτηση, επισκευή, καθαρισμό ή αντικατάσταση τέντας και να πάρεις προσφορές για τιμές στις τέντες από αξιόπιστους και έμπειρους Τεντάδες στο Παγκράτι. Στους επαγγελματίες μας, θα βρεις τον μηχανισμό και το τεντόπανο που επιθυμείς για τον χώρο σου, άμεσα και οικονομικά.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες Τεντάδες για το 2019

S. Center
98 αξιολογήσεις

Γρήγορη ανταπόκριση με λογικό κόστος και ποιοτική εργασία. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος

Παντελής Ρ.
82 αξιολογήσεις

Έμεινα πολύ ευχαριστημένη από τον Κύριο Ρούτση.Ήταν συνεπής, ευγενικός και σωστός επαγγελματίας.

Μιχάλης Π.
64 αξιολογήσεις

Επαγγελματίες και γνώστες!! Αλλαγή στα τεντόπανα γρήγορα!! Από τιμή και ποιότητα, πολύ καλοί!! Ευχαριστώ!!

Σταύρος Μ.
55 αξιολογήσεις

Άψογος επαγγελματίας, ταχύτατος, οικονομικός. Συστήνω ανεπιφύλακτα!

Δημήτρης Τ.
52 αξιολογήσεις

Ήταν συνεπής στο ραντεβού H ποιότητα της εργασίας με άφησε ικανοποιημένο

Τέντες Κ.
50 αξιολογήσεις

Ο κος Καλομοίρης είναι ένας ευγενέστατος κύριος ο οποίος κάνει πολύ καλές οικονομικές προσφορές. Είναι τυπικός στο ραντεβού του, σωστός σ...

Είδη Τέντας

Σχετικά άρθρα

Τέντες Βεράντας : Mια έξυπνη & οικονομική λύση για το σπίτι σου

Οι τέντες βεράντας αποτελούν μια έξυπνη λύση για κάθε σπίτι για πολλούς και διάφορους λόγους. Η ευκολία εγκατάστασης τους

Περισσότερα
Γιατί αξίζει να ασχοληθείς με τις τέντες σου μέσα στο καταχείμωνο;

Είναι γεγονός ότι οι περισσότεροι από εμάς συνδέουμε τις τέντες με καυτές καλοκαιρινές μέρες, δυνατό ήλιο

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Περισσότεροι Επαγγελματίες Τεντάδες

Επίλεξε τον επαγγελματία που σου ταιριάζει στην περιοχή Αθήνα

Παναγιώτης Κ. Τέντες Παγκράτι | Καθαρισμός, Επισκευή, Τοποθέτηση - Καλλιθέα
46 αξιολογήσεις
Η εταιρία μας ειδικεύεται από το 1958 στον σχεδιασμό, την κατασκευή και τοποθέτηση τέντας και συστημάτων σκίασης, προσφέροντας στους πελάτες της άνεση, λειτουργικότητα, προστασία και ασφάλεια. Αναλαμβάνουμε να κατασκευάσουμε και να τοποθετήσουμε τέντες παντός τύπου, συστήματα σκίασης εξωτερικού και εσωτερικού χώρου, μοτέρ και αυτοματισμούς, καθώς και να πραγματοποιήσουμε αλλαγές σε τεντόπανα, τεντοπέργκολες και ψηφιακές τέντες. Η 57ετής εμπειρία μας στον χώρο, η συνεργασία με τους μεγαλύτερους οίκους υφασμάτων και εξαρτημάτων και το έμπειρο προσωπικό, σας εξασφαλίζουν την ποιότητα και την άριστη συνεργασία. Μπορούμε να σας εγγυηθούμε ποιοτικά και λειτουργικά αποτελέσματα με αντοχή στον χρόνο και τις καιρικές συνθήκες. Είμαστε στη διάθεσή σας για να μελετήσουμε μαζί την καλύτερη λύση για τη σκίαση του χώρου σας, για την επιδιόρθωση των τεντών σας, και οτιδήποτε άλλο αφορά τις τέντες σας!
Παντελής Ρ. Τέντες Παγκράτι | Καθαρισμός, Επισκευή, Τοποθέτηση - Περιστέρι
82 αξιολογήσεις
Μπορούμε να αναλάβουμε για εσάς, μια μεγάλη γκάμα εργασιών, όπως Τοποθέτηση Τεντών και Συστημάτων Σκίασης, Ρόλλερ, Περσίδες, Ηλεκτρικά Μοτέρ και Αυτοματισμούς, καλύπτοντας απόλυτα πληθώρα αναγκών σας. Έχοντας πολυετή εμπειρία είμαι σε θέση να φέρω εις πέρας κάθε εργασία που αφορά το σπίτι ή την επιχείριση σας. Σκοπός μου είναι η απόλυτη ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μου, κ γι’ αυτό συνεργάζομαι με εξειδικευμένους και έμπειρους τεχνίτες. Σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε, τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν είναι η υπευθυνότητα απέναντι στον πελάτη, η συνέπεια απέναντι στα προκαθορισμένα χρονικά περιθώρια ολοκλήρωσης της εργασίας αλλά και η άριστη ποιότητα της εργασίας. Θα χαρούμε πολύ να μας προτιμήσετε, είμαστε πάντα στη διάθεση σας!
Σταύρος Μ. Τέντες Παγκράτι | Καθαρισμός, Επισκευή, Τοποθέτηση - Λυκόβρυση
55 αξιολογήσεις
Η εταιρία μας δραστηριοποιείται στα συστήματα σκίασης. Έχουμε πολυετή εμπειρία στο χώρο, γι’ αυτό αναλαμβάνουμε παντός τύπου εργασίες για τις οικιακές ή τις επαγγελματικές σας ανάγκες. Συνδυάζουμε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας με υλικά εγγυημένης ποιότητας και εξασφαλίζουμε για τους πελάτες μας εγγυημένα και λειτουργικά αποτελέσματα. Σκοπός μας είναι η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης και μακροχρόνιας συνεργασίας με τους πελάτες μας. Περιμένουμε καθημερινά να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας με συνέπεια και επαγγελματισμό. Εμπιστευθείτε μας και θα έχετε τις τέντες που ονειρεύεστε!
Δημήτρης Τ. Τέντες Παγκράτι | Καθαρισμός, Επισκευή, Τοποθέτηση - Πεντέλη
52 αξιολογήσεις
H εταιρία μας, αποτελεί παράδοση στο χώρο της τέντας, με συνεχή παρουσίαση νέων και πρωτοποριακών προϊόντων. Βρίσκεται πάντα στο πλευρό του Έλληνα επαγγελματία και ιδιώτη προσφέροντας τις πιο σύγχρονες, αξιόπιστες και λειτουργικές λύσεις στον τομέα της σκίασης και της ηλιοπροστασίας. Οι υπηρεσίες που σας προσφέρουμε περιλαμβάνουν κατασκευή, συναρμολόγηση, επισκευή, εγκατάσταση και συνεχή συντήρηση τεντών κάθε τύπου, εφοδιασμένων κατ’ επιλογή με τα πιο σύγχρονα και αξιόπιστα συστήματα αυτοματισμών τέντας που διαθέτη η αγορά αλλά και εξειδικευμένες προτάσεις σκίασης, όπως τεντοπέργκολες, τέντες κασέτες, τέντες καποτίνες, roller εσωτερικού χώρου και ποικίλες άλλες ειδικές κατασκευές.
Μιχάλης Π. Τέντες Παγκράτι | Καθαρισμός, Επισκευή, Τοποθέτηση - Αθήνα
64 αξιολογήσεις
Η εταιρία μας, από το 1959, δραστηριοποιείται στον χώρο της εμπορίας, επισκευής και τοποθέτησης τεντών. Ιδιαίτερο αντικείμενο και εξειδίκευση της εταιρείας μας, είναι οι εργασίες που αφορούν τις τέντες και τα είδη σκίασης γενικότερα. Οι υπηρεσίες μας παρέχονται σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές που δελεάζουν. Γι’ αυτό άλλωστε είμαστε στις πρώτες θέσεις ζήτησης από τους πελάτες μας. Στόχος μας είναι η δική σας εξυπηρέτηση, η παροχή προσιτών οικονομικά λύσεων με άριστη ποιότητα και η εμπιστοσύνη στην πολύχρονη παρουσία μας στις τέντες και στον ευρύτερο τομέα τους.

Σχετικές υπηρεσίες

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές

Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει