Τέντες Παγκράτι

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Τί τέντα να εγκαταστήσεις;

Η τοποθέτηση τέντας στο μπαλκόνι του σπιτιού ή στο κατάστημά σου, είναι μία σχετικά εύκολη διαδικασία εάν έχεις επιλέξει ένα εξειδικευμένο συνεργείο. Η επιλογή του τεντόπανου και του μηχανισμού όμως, είναι κάτι που θα σε δυσκολέψει διότι υπάρχουν πολλά είδη που εξυπηρετούν διαφορετικές ανάγκες. Με την κατάλληλη βοήθεια, μπορείς να εγκαταστήσεις τέντες που ταιριάζουν στον χώρο σου και είναι παράλληλα λειτουργικές.

Οι τεντάδες μας, διαθέτουν την τεχνογνωσία να σε ενημερώσουν για όλες τις επιλογές που έχει στα είδη τέντας. Συγκεντρώσαμε, για εσένα τα δημοφιλέστερα είδη στις τέντες με τα βασικά τους χαρακτηριστικά και ελπίζουμε να σε βοηθήσουμε να ξεκαθαρίσεις το τοπίο.

6 Είδη Τέντας που μπορείς να βάλεις!

Τέντα Κασετίνα: Εάν θες τέντες με χαμηλές απαιτήσεις συντήρησης και αντοχή στα άσχημα καιρικά φαινόμενα, τότε αυτό το είδος είναι ακριβώς ότι χρειάζεσαι. Οι κασετίνες, διαθέτουν τον μηχανισμό τους μέσα σε θήκη αλουμινίου, έτσι είναι σχεδόν απίθανο να παρουσιάσει βλάβη.

Τέντα Καποτίνα: Κλέβουν την παράσταση από τα υπόλοιπα είδη για το στυλ και την αισθητική τους. Τοποθετούνται σε μικρά παράθυρα και σε καταστήματα και μπορείς να της παραγγείλεις με χειροκίνητο ή σταθερό μηχανισμό. Ο συνδυασμός ενός καλού μηχανισμού με ένα όμορφο και ποιοτικό τεντόπανο, αναβαθμίζει την όψη της βιτρίνας του καταστήματος ή του παραθύρου σου.

Τέντα Ζελατίνα: Οι ζελατίνες, όπως καταλαβαίνει κανείς και από την ονομασία, αποτελούνται από διαφανείς ζελατίνες, οι οποίες προστατεύουν από βροχή και αέρα ενώ παράλληλα διατηρούν την οπτική επαφή με τον εξωτερικό χώρο. Μπορούν να εγκατασταθούν τόσο σε οικίες όσο και σε επαγγελματικούς χώρους, με χειροκίνητο ή αυτόματο μηχανισμό.

Τέντες με Σταθερούς Βραχίονες ή με αντιρήδα: Δεν ξεχωρίζουν για την αισθητική αλλά για την αντοχή και την σταθερότητά τους. Προσαρμόζονται σε κάθε βεράντα και οι τιμές τους είναι αρκετά οικονομικές. Είναι κλασσική επιλογή και εγγυώνται ότι δεν θα χρειαστείς επισκευή.

Τέντες με Σπαστούς Βραχίονες: Είναι η εξέλιξη των τεντών με σπαστούς βραχίονες. Επιλέγονται κυρίως διότι εφαρμόζουν σε όλα τα μπαλκόνια και για πλαγιοκάλυψη. Για μεγαλύτερη λειτουργικότητα και ευκολία, μπορείς να τοποθετήσεις ηλεκτρικές τέντες αλλά και οι χειροκίνητες δεν θα σε δυσκολέψουν.

Περγκοτέντα: Λειτουργούν κυρίως με μοτέρ και τοποθετούνται σε μπαλκόνια και χώρους που απαιτείται περιμετρικό κλείσιμο. Η κλίση που διαθέτουν, βοηθάει στο να μην συγκεντρώνονται νερά στην επιφάνειά της. Τα νερά της βροχής συνήθως μέσω σωληνώσεων καταλήγουν σε υδρορροή. Ακόμη, οι περγκοτέντες προσφέρουν τέλειο τέντωμα του πανιού.

Η εγκατάσταση τέντας, με την βοήθεια των εξειδικευμένων τεντάδων μας στο Παγκράτι, μπορεί να γίνει σε χρόνο << ντε τε >>.  Οι τεντάδες μας, μπορούν να αντικαταστήσουν την παλιά σου τέντα με μία καινούργια αλλά και να επισκευάσουν ή να συντηρήσουν αυτήν που διαθέτεις στο σπίτι ή το κατάστημά σου.

Μπορείς χωρίς καθόλου κόπο, να καταχωρήσεις την εργασία σου για τοποθέτηση, επισκευή, καθαρισμό ή αντικατάσταση τέντας και να πάρεις προσφορές για τιμές στις τέντες από αξιόπιστους και έμπειρους Τεντάδες στο Παγκράτι. Στους επαγγελματίες μας, θα βρεις τον μηχανισμό και το τεντόπανο που επιθυμείς για τον χώρο σου, άμεσα και οικονομικά.

Είδη Τέντας
4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες Τεντάδες για το 2019

Οι επαγγελματίες με τις καλύτερες κριτικές για τις εργασίες τους

S. Center
92 αξιολογήσεις
Είμαι πράγματι πολύ ικανοποιημένος από τον επαγγελματισμό που έδειξαν κατά την αφαίρεση, την επιδιόρθωση και την τοποθέτηση του τεντόπανο...
Παντελής Ρ.
70 αξιολογήσεις
Πολύ καλή εξυπηρέτηση!
Μιχάλης Π.
64 αξιολογήσεις
Καλή τιμή, εξαιρετική εργασία και επαγγελματικότητα.
Σταύρος Μ.
55 αξιολογήσεις
Πολύ καλή δουλειά, σε πολύ καλές τιμές. Με μια λέξη, εξαιρετικοί!!!
Γιώργος Κ.
49 αξιολογήσεις
Άμεση, σωστή και γρήγορη εξυπηρέτηση!
Τέντες Κ.
48 αξιολογήσεις
Εργατικός και τυπικός
Σχετικά άρθρα
Οι τέντες βεράντας αποτελούν μια έξυπνη λύση για κάθε σπίτι για πολλούς και διάφορους λόγους. Η ευκολία εγκατάστασης τους
Είναι γεγονός ότι οι περισσότεροι από εμάς συνδέουμε τις τέντες με καυτές καλοκαιρινές μέρες, δυνατό ήλιο
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει