Τέντες Αιγάλεω

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Πώς να κάνεις την επιλογή της τέντας εύκολη υπόθεση;

Η επιλογή της κατάλληλης τέντας, δεν είναι εύκολη υπόθεση ειδικά για κάποιον που βρίσκεται σε αυτή την διαδικασία για πρώτη φορά. Οι τέντες μπαλκονιού και οι τέντες καταστήματος, επιλέγονται με διαφορετικά κριτήρια αλλά και στις δύο περιπτώσεις, για να έχεις μία ασφαλή και όμορφα αισθητικά επιλογή, είναι απαραίτητο να έχεις βοήθεια από εξειδικευμένο συνεργείο.

Υπάρχουν κάποια βασικά χαρακτηριστικά στις τέντες που διαφοροποιούν τις ποιοτικές τέντες από τις τέντες χαμηλής ποιότητας. Μία αξιόπιστη τέντα, έχει να σου προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα ως σύστημα σκίασης. Ακολουθεί μία λίστα με τα σημαντικότερα από αυτά:

 • Πλήρης Απορρόφηση UVA & UVB ακτινών
 • Ιδιωτικότητα
 • Μείωση των εξόδων ψύξης, αφού διατηρεί τον εσωτερικό χώρο του σπιτιού δροσερό.
 • Προστασία από έντονα καιρικά φαινόμενα (βροχή, ισχυρούς ανέμους, υψηλές θερμοκρασίες)
 • Αισθητική αναβάθμιση του διαμερίσματος

Σε περίπτωση που είσαι στην διαδικασία αναζήτησης, είναι καλό να έχεις αυτή την λίστα στο μυαλό σου κατά την επιλογή τεντόπανου και μηχανισμού τέντας. Ο μηχανισμός της τέντας, δεν είναι δύσκολος ως προς την επιλογή. Υπάρχουν δύο βασικοί μηχανισμοί στις τέντες:

 • Χειροκίνητες Τέντες
 • Αυτόματες Τέντες

Αυτό που πρέπει να αποφασίσεις, είναι το αν χρειάζεσαι κάτι που δεν απαιτεί σωματική προσπάθεια άρα είναι και πιο ακριβό ή αν αυτό δεν σε απασχολεί και προτιμάς χειροκίνητο μηχανισμό που είναι και πιο οικονομικός.  Παρότι, η τεχνολογία εξελίσσεται και πλέον το μάζεμα τις τέντας, μπορεί να γίνεται με ειδικό μοτέρ, πολλοί προτιμούν τις χειροκίνητες ως πιο κλασσική επιλογή.

Πέρα, από τον μηχανισμό και την λειτουργία των τεντών, υπάρχουν διαφορετικά είδη που διαφοροποιούνται από την δομή και τα εξαρτήματά τους. Οι επαγγελματίες τεντάδες μας, μάς ανέφερα τα πιο δημοφιλή είδη στις τέντες:

 • Τέντες Κασετίνα
 • Τέντες Ζελατίνα
 • Τέντες Καποτίνα
 • Τέντες με Σταθερούς βραχίονες ή αντηρίδες
 • Τέντες με Σπαστούς βραχίονες
 • Τεντοπέργκολες

Αυτά τα είδη εφαρμόζουν σε οικίες, καταστήματα, αίθριους χώρους, κήπους, με γνώμονα πάντα τις επιθυμίες και τις ανάγκες των πελατών. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα στις τέντες, είναι η αντοχή τους σε βάθος χρόνο που τις καθιστά επένδυση για κάθε χώρο.

Ποια είναι η τιμή στις τέντες με τοποθέτηση;

Αυτό το ερώτημα δεν έχει ξεκάθαρη απάντηση, καθώς είναι πολλοί οι παράγοντες που επηρεάζουν τις τιμές στις τέντες. Μερικοί παράγοντες που πρέπει να λάβεις υπόψη σου είναι το μήκος του τεντόπανου που θα χρειαστεί για την κάλυψη του μπαλκονιού, η ποιότητα του πανιού και ο μηχανισμός της τέντας. Ακόμη, σημαντικό ρόλο στην αύξηση της τιμής, είναι το ίδιο το συνεργείο που θα διαλέξεις για την κατασκευή την τοποθέτηση της τέντας.

Οι επαγγελματίες τεντάδες μας στο Αιγάλεω, διαθέτουν πολύχρονη εμπειρία σε όλες τις εργασίες για τέντες. Η τοποθέτηση, η επισκευή, ο καθαρισμός και η αντικατάσταση της παλιάς σου τέντες, είναι γι’ αυτούς ρουτίνα. Το αποτέλεσμα που προσφέρουν, είναι εγγυημένο και αξιολογημένο από τους πελάτες.

Για να έχεις κι εσύ ποιοτικές τέντες στο μπαλκόνι σου, δεν έχεις παρά να καταχωρήσεις την εργασία σου και θα λάβεις τις καλύτερες τιμές στις τέντες από αξιόπιστους τεντάδες στο Αιγάλεω!

Είδη Τέντας
4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες Τεντάδες για το 2018

Οι επαγγελματίες με τις καλύτερες κριτικές για τις εργασίες τους

Παναγιώτης Κλαψιανός
32 Αξιολογήσεις
Άριστη συνεργασία. Εξαιρετικός επαγγελματίας, συνεπής στους χρόνους, άριστη σχέση ποιότητας-τιμής. Θα τον συνιστούσα ανεπιφύλακτα!
Μιχάλης Τσουκαλάς
2 Αξιολογήσεις
Άψογη εξυπηρέτηση!
Γιώργος Κούκκος
48 Αξιολογήσεις
Ο επαγγελματίας ολοκλήρωσε την εργασία πολύ γρήγορα και αποτελεσματικά!
Σπύρος Κοντονής
12 Αξιολογήσεις
Άμεση εξυπηρέτηση!
Αργύρης Κοντοθανάσης
17 Αξιολογήσεις
Τρομερά γρήγορος, πάρα πολύ ευγενικός και σε πολύ καλή τιμή!
Skiasis Center
26 Αξιολογήσεις
Εξαιρετική δουλειά!
Σχετικά άρθρα
Οι τέντες βεράντας αποτελούν μια έξυπνη λύση για κάθε σπίτι για πολλούς και διάφορους λόγους. Η ευκολία εγκατάστασης τους
Είναι γεγονός ότι οι περισσότεροι από εμάς συνδέουμε τις τέντες με καυτές καλοκαιρινές μέρες, δυνατό ήλιο