Ταπετσαρίες Αθήνα

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την καλύτερη τιμή

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες

Δωρεάν Προσφορές

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Συμπλήρωσε εντελώς δωρεάν και χωρίς δεσμεύσεις τη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου!
π.χ.: Ταπετσαρία τοίχου, επίπλου
 • Ταπετσαρία τοίχου (Απλή)
 • Ταπετσαρία επίπλου
 • 3D Ταπετσαρίες
π.χ.: Ναι, Όχι
 • Ναι θα προμηθευτώ όλα τα απαραίτητα υλικά
 • Ναι θα προμηθευτώ όλα τα απαραίτητα υλικά αλλά θα ήθελα τη γνώμη ειδικού
 • Όχι, θα χρειαστώ δειγματολόγιο από τον επαγγελματία
π.χ.: Κατοικία, Κατάστημα
 • Κατοικία (διαμέρισμα - μονοκατοικία)
 • Πολυκατοικία
 • Γραφεία / Επιχείρηση
 • Κατάστημα
 • Άλλο
Ημερομηνία δημοσίευσης: 22/3/2017

6 λόγοι για να διακοσμήσεις τον τοίχο σου με ταπετσαρία!

Ψάχνεις έναν όμορφο και εύκολο τρόπο να διακοσμήσεις τους τοίχους του σαλονιού σου; Θέλεις κάτι πιο ιδιαίτερο από έναν απλό ελαιοχρωματισμό; Οι ταπετσαρίες τοίχου είναι η λύση που ψάχνεις.

Οι ταπετσαρίες έχουν κάνει δυναμική επανεμφάνιση και προτιμώνται από πάρα πολλούς διακοσμητές. Αποτελούν πλέον μια από τις καλύτερες επιλογές για το σπίτι και όλο και περισσότερος κόσμος καταφεύγει στην τοποθέτησή τους.

Οι εξειδικευμένοι διακοσμητές της πλατφόρμας μας, έχουν τοποθετήσει χιλιάδες ταπετσαρίες τοίχου σε σαλόνια και κρεβατοκάμαρες, δίνοντας μία ιδιαίτερη πινελιά και μοναδικότητα στον χώρο. Μοιράστηκαν, λοιπόν μαζί μας μία λίστα με τους λόγους που πέπει να διαλέξεις τις ταπετσαρίες τοίχου ως διακοσμητικό στολίδι του χώρου σου

 • Υπάρχουν άπειρα και εντυπωσιακά σχέδια τα οποία δεν μπορείς να πετύχεις με έναν ελαιοχρωματισμό.

 • Πέρα από τα διάφορα χρώματα, υπάρχει ποικιλία και στις υφές που μπορείς να δώσεις στον τοίχο σου.

 • Μια ταπετσαρία τοίχου μπορεί να είναι ιδιαίτερα ανθεκτική καθώς με ελάχιστη φροντίδα μπορεί να αντέξει το διπλάσιο και τριπλάσιο χρόνο από έναν ελαιοχρωματισμό.

 • Η τοποθέτηση ταπετσαρίας τοίχου μπορεί να καλύψει ιδανικά ατέλειες που υπάρχουν στον τοίχο και να αποφύγεις τα κόστη επισκευής.

 • Επιλέγοντας το κατάλληλο σχέδιο στις ταπετσαρίες μπορείς να δώσεις βάθος ή ύψος σε ένα δωμάτιο.

 • Οι τιμές στις ταπετσαρίες τοίχου κυμαίνονται σε μια ευρύτατη κλίμακα, επομένως μπορείς να βρεις πολύ εύκολα κάποια οικονομική επιλογή που να ταιριάζει με τον προϋπολογισμό σου.

Υπάρχουν αμέτρητες επιλογές από την στιγμή που θα αποφασίσεις να επιλέξεις τις ταπετσαρίες τοίχου για την διακόσμηση του χώρου σου. Οι εξειδικευμένοι διακοσμητές της πλατφόρμας μας, μας έδωσαν μία ενδεικτική λίστα με τις επιλογές που έχεις στις ταπετσαρίες.

Είδη Ταπετσαρίας Τοίχου!

 • Ταπετσαρίες Τοίχου vintage

 • Ταπετσαρίες Τοίχου με ρίγες

 • Μοντέρνες Ταπετσαρίες τοίχου

 • Ταπετσαρίες Τοίχου απομιμήσεις υλικών

 • Αυτοκόλλητες Ταπετσαρίες Τοίχου

 • 3D Ταπετσαρίες Τοίχου

 • Φωτοταπετσαρίες Τοίχου

Είτε αφορά παιδικό δωμάτιο, είτε σαλόνι, είτε κουζίνα, οι επαγγελματίες διακοσμητές αλλά και οι ελαιοχρωματιστές της πλατφόρμας μας, μπορούν να σας προτείνουν εξατομικευμένες λύσεις που θα αναδεικνύουν τον χώρο σας.

Τί να προσέξεις πριν την τοποθέτηση ταπετσαρίας;

Πριν τοποθετηθεί η ταπετσαρία τοίχου, είναι σημαντικό για να έχεις ένα αποτέλεσμα που ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σου, να προσέξεις:

Επιφάνεια που θα τοποθετήσεις την ταπετσαρία: Η επιφάνεια που θα τοποθετήσεις την ταπετσαρία τοίχου, είναι καλό να είναι καθαρή, μη απορροφητική και λεία ώστε να υπάρχουν ζάρες στην ταπετσαρία και να μην ξεκολλήσει.

Η σύνθεση της επιφάνειας του τοίχου: Υπάρχουν συγκεκριμένοι τύποι κόλλας για διαφορετικές επιφάνειες. Ένας έμπειρος επαγγελματίας, γνωρίζει ποια είναι η κόλλα που πρέπει να τοποθετείται στον κάθε τοίχο.

Το υλικό της ταπετσαρίας: Διαφορετικά υλικά απαιτούν διαφορετικό χειρισμό και εξειδικευμένο εξοπλισμό. Οι επαγγελματίες ελαιοχρωματιστές το γνωρίζουν.

Μέτρα και μέγεθος της ταπετσαρίας: Είναι βασικό να έχεις λάβει υπόψη σου τις διαστάσεις της επιφάνειας που θέλεις να ντύσεις με ταπετσαρία. Σε περίπτωση που δυσκολεύεσαι, οι επαγγελματίες της πλατφόρμας μας, θα αναλάβουν την μέτρηση της επιφάνειας καθώς και την  τοποθέτηση της ταπετσαρίας τοίχου.

Στο douleutaras.gr, θα βρεις εξειδικευμένους επαγγελματίες που θα αναλάβουν να σε βοηθήσουν στην επιλογή της κατάλληλης ταπετσαρίας τοίχου καθώς και την τοποθέτησή της.

Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να καταχωρήσεις την εργασία σου και θα λάβεις άμεσα προσφορές για τιμές στις ταπετσαρίες τοίχου από τους πιο αξιόλογους επαγγελματίες της περιοχής σου.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες για το 2019

Στέλιος Π.
84 αξιολογήσεις

Επαγγελματίας, συνεπής, ακριβής, σε όλα του άψογος ο κύριος Παπαδόπουλος!!! Μακάρι να ήταν όλοι οι επαγγελματίες έτσι!!!

Art Wall - Β.
55 αξιολογήσεις

Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος από τον Βαγγέλη Μπαλούκα! Είμαι αρχιτέκτονας οπότε έψαχνα έναν ειδικό πάνω στις τεχνοτροπίες. Και τελικά το...

Δημήτρης Κ.
27 αξιολογήσεις

Έμεινα πολύ ευχαριστημένη από τον Κύριο Κωστή. Ήταν τυπικός και φοβερός μάστορας. Θα τον σύστηνα ανεπιφύλακτα.

Νικολαος Κ.
15 αξιολογήσεις

Γρήγορος, καθαρός, γνώστης του αντικειμένου (τοποθέτηση ταπετσαρίας), θα ξαναδουλέψω μαζί του και τον προτείνω.

ΑΦΟΙ Κ. T.
13 αξιολογήσεις

Βιαζόμουν να τελειώσω διότι έφευγα για Κρήτη και έτσι πλήρωσα αρκετά χρήματα για την εργασία αυτή. Πάντως ο άνθρωπος που ήρθε ήταν μια χα...

Άψογη συνεργασία, τέλεια δουλειά και συνεπέστατοι! Τη συστήνω ανεπιφύλακτα και ευχαριστώ πολύ!!!

Σχετικά άρθρα

Ταπετσαρίες τοίχου: Ένα εντυπωσιακό στολίδι για όλο το σπίτι!

Όπως πάντα η μόδα κάνει τον κύκλο της και επιστρέφει δριμύτερη. Ήταν απλά θέμα χρόνου, λοιπόν, να επιστρέψουν οι ταπετσαρίες τοίχου

Περισσότερα
Τι πρέπει να προσέξεις στην τοποθέτηση ταπετσαρίας;

Θέλεις να ομορφύνεις τον τοίχο του δωματίου σου, χωρίς να μπλέξεις με τη φασαρία του βαψίματος;

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Περισσότεροι Επαγγελματίες για Ταπετσαρίες

Επίλεξε τον επαγγελματία που σου ταιριάζει στην περιοχή Αθήνα

Στέλιος Π. Ταπετσαρίες Αθήνα - Δάφνη
84 αξιολογήσεις
Οι ταπετσαρίες τοίχου είναι η ειδικότητά μας. Είμαστε διατεθειμένοι να αναλάβουμε την τοποθέτηση ταπετσαρίας στο σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Έχοντας ως πρωταρχικό στόχο τα μέγιστα επίπεδα ικανοποίησης των πελατών μας, παρέχουμε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε άμεσα και με ασφάλεια. Προσφέροντάς σας χαμηλές τιμές, είμαστε στη διάθεσή σας για να σας εξυπηρετήσουμε όποτε μας χρειαστείτε.
Σταμάτης Κ. Ταπετσαρίες Αθήνα - Αιγάλεω
30 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας είναι ικανή να δώσει αξιόπιστες και αποτελεσματικές λύσεις για την τοποθέτηση ταπετσαρίας του προσωπικού ή επαγγελματικού σας χώρου. Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στις ταπετσαρίες τοίχου και το έμπειρο προσωπικό μας είναι διατεθειμένο να σας βοηθήσει σε κάθε τι που θα χρειαστείτε. Οι εργασίες μας έχουν γνώμονα την ευχαρίστηση του πελάτη. Για το λόγο αυτό τις εκτελούμε άμεσα και οικονομικά. Μπορείτε να ζητήσετε προσφορά δωρεάν και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.
Πάνος Σ. Ταπετσαρίες Αθήνα - Καλλιθέα
27 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας αναλαμβάνει εκτυπώσεις και τοποθετήσεις ταπετσαριών. Διαθέτουμε πολύχρονη εμπειρία στον κλάδο των κατασκευών καθώς και αξιόπιστα συνεργεία, εξοπλισμένα με τα πιο εξελιγμένα μηχανήματα. Οι κύριοι παράγοντες που έχουν συντελέσει στην ραγδαία ανάπτυξη μας είναι η γνώση και η αγάπη για την δουλειά μας. Εξυπηρετούμε άμεσα και παρέχουμε 10 χρόνια εγγύηση κατασκευής. Θα χαρούμε να έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.
Art Wall - Β. Ταπετσαρίες Αθήνα - Ηράκλειο
55 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας εξειδικεύεται στην τοποθέτηση ταπετσαρίας στον τοίχο του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου. Η ομάδα μας μπορεί να σας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις, συμβουλές και ιδέες για τις ταπετσαρίες τοίχου. Έχουμε ως στόχο το αποτέλεσμα της εργασίας μας να ξεπεράσει κάθε προσδοκία σας. Πάρτε προσφορά και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας. Υπάρχει δυνατότητα εξόφλησης με πιστωτική κάρτα.
Νικολαος Κ. Ταπετσαρίες Αθήνα - Αθήνα
15 αξιολογήσεις
Aναλαμβάνω εργασίες παντός τύπου που σχετίζονται με ταπετσαρίες, τα τελευταία 15 χρόνια, με μεγάλη επιτυχία και επαγγελματισμό.Αναλαμβάνω τοποθέτηση και αλλαγή σε κάθε τύπο τοίχου, σε οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους ξεπερνώντας τις προσδοκίες σας!

Επαγγελματίες για Ταπετσαρίες σε άλλες περιοχές

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές

εικόνα τεχνικού
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει