20 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Συναγερμοί - Κάμερες

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι καλύτεροι επαγγελματίες το 2017 στην κατηγορία Συστήματα Συναγερμού

Αυτοί οι επαγγελματίες έχουν λάβει εξαιρετικές κριτικές πελατών για έργα που έχουν πραγματοποιήσει μέσω του Douleutaras.gr.

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες στα Συστήματα Συναγερμού


Κώστας Αγοράτσιος - Συναγερμοί - Κάμερες

Συναγερμοί - Κάμερες - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία μας, Ηλεκτρολύσεις, θα αναλάβει την εγκατάσταση του συστήματος ασφαλείας της επιλογής σας, για τον οικιακό αλλά και τον επαγγελματικό σας χώρο. Βρισκόμαστε στον τομέα των ηλεκτρικών εγκαταστάσεων επί σειρά ετών και στόχος μας είναι η απόλυτη κάλυψη των απαιτήσεων του κάθε πελάτη. Επιδιώκουμε να προσφέρουμε τη βέλτιστη ποιότητα στο καλύτερο δυνατό κόστος, προσφέροντας ποικιλία επιλογών και συνεργασία σε όλα τα στάδια του σχεδιασμού και της κατασκευής.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αλάρμη Συστήματα Ασφαλείας - Συναγερμοί - Κάμερες

Συναγερμοί - Κάμερες - Περιστέρι Αττική 121 34

Η εταιρεία Αλάρμη προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για την τοποθέτηση συστήματος ασφαλείας στον χώρο της επιλογής σας. Δραστηριοποιούμαστε στον ανάλογο χώρο από το 1988 και η υπευθυνότητα, η συνέπεια και η ειλικρίνεια με την οποία αντιμετωπίζουμε κάθε συνεργασία, μας έχουν καθιερώσει στην προτίμηση των πελατών μας. Η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και ασφάλειας είναι εγγυημένη μετά από τόσα χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στον χώρο.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

LCE electronics Χάρης Λαγουδάκης - Συναγερμοί - Κάμερες

Συναγερμοί - Κάμερες - Νέα Ιωνία Αττική 142 31

Καλύπτουμε όλες τις εργασίες σύνδεσης και τοποθέτησης των συστημάτων ασφαλείας( κάμερες και συναγερμοί), που έχετε ανάγκη με απόλυτη ασφάλεια, για τον επαγγελματικό ή και προσωπικό σας χώρο. Αναλαμβάνουμε με επιτυχία και ασφάλεια την ολοκλήρωση, όλων των σχετικών εργασιών. Επίκεντρό μας είναι ο πελάτης και στόχος μας η ικανοποίησή του, μέσα από την παροχή μιας άκρως ποιοτικής εργασίας, που ξεπερνά τις προσδοκίες του! Ζητήστε δωρεάν προσφορά για την εργασία που επιθυμείτε να εκτελέσετε στον χώρο σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ O.E - Συναγερμοί - Κάμερες

Συναγερμοί - Κάμερες - Άγιος Δημήτριος Αττική 173 41

Η επιχείρησή μας δραστηριοποιείται στο χώρο επισκευής και εγκατάστασης των συστημάτων ασφαλείας σας, από το 2004. Με τους συνεργάτες μας προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες για κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους. Στόχος μας είναι οι υψηλές υπηρεσίες, με ιδιαίτερη βαρύτητα στην οργάνωση και το επαγγελματικό και ασφαλές αποτέλεσμα. Η χρήση σωστών και σύγχρονων μέσων είναι ιδιαίτερα σημαντική για εμάς όπως και η κάλυψη των απαιτήσεων των πελατών μας! Οτιδήποτε θελήσετε είμαστε εδώ!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Βασίλης Λώμης - Συναγερμοί - Κάμερες

Συναγερμοί - Κάμερες - Αμπελόκηποι Αττική 115 23

Η εταιρία μας ασχολείται με τον τομέα της πληροφορικής και των συστημάτων ασφαλείας, με έμφαση στις νέες τεχνολογίες, καθιστώντας την ικανή να σας δώσει ολοκληρωμένες λύσεις στην τοποθέτηση καμερών και συναγερμών στο χώρο σας. Χαρακτηριζόμαστε από συνέπεια και επαγγελματισμό και επιδιώκουμε εγγυημένες λύσεις. Επιλέξτε μας για τις ανταγωνιστικές τιμές μας και για την εξυπηρέτηση, ακόμα και μετά την ολοκλήρωση της υπηρεσίας, που προσφέρουμε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Παναγιώτης Στιβάκτας - Συναγερμοί - Κάμερες

Συναγερμοί - Κάμερες - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η Svs Systems, παρέχει υπηρεσίες εγκατάστασης και ρύθμισης συστημάτων ασφαλείας για τους χώρους σας. Με εμπειρία πάνω από δέκα χρόνια στον κόσμο της τεχνολογίας, βάζουμε ψηλά τον πήχη και προσπαθούμε διαρκώς να εξελισσόμαστε στις σύγχρονες απαιτήσεις και τις ανάγκες της εποχής μας. Κύριος στόχος σε κάθε έργο που αναλαμβάνουμε, είναι η διασφάλιση της ποιότητας, καθ’ όλη την διάρκεια υλοποίησης του. Με την προσαρμογή μας στις οικονομικές δυνατότητες των πελατών και την άψογη συνεργασία τους είμαστε σε θέση να υλοποιήσουμε όλα τα έργα με ακρίβεια και επιτυχία.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιώργος Γκοβέσης - Συναγερμοί - Κάμερες

Συναγερμοί - Κάμερες - Βριλήσσια Αττική 152 35

Αναλαμβάνω κάθε είδους τοποθέτηση συναγερμών και καμερών με συνέπεια και επαγγελματισμό. Κατέχω πολυετή εμπειρία στον κλάδο με συνεχή εκπαίδευση σε νέες τεχνολογίες, ώστε να είμαι πάντοτε ενήμερος. Συνεργάζομαι με εξειδικευμένους επαγγελματίες, προκειμένου να εξυπηρετούμε άμεσα και με αποτελέσματα άριστης ποιότητας. Με χαρακτηρίζουν η άμεση επίλυση του προβλήματος του κάθε πελάτη και η υπευθυνότητα που δείχνω απέναντι του. Επιλέξτε με για ασφαλή και επαγγελματικό αποτέλεσμα, με εγγυημένη λειτουργία των συστημάτων ασφαλείας σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δημήτρης Γκιωνάκης - Συναγερμοί - Κάμερες

Συναγερμοί - Κάμερες - Αιγάλεω Αττική 122 42

Η εταιρεία, Mr PC Doctor, προσφέρει λειτουργικές λύσεις για την εγκατάσταση ολόκληρου συστήματος ασφαλείας για τον οικιακό ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Εξειδικευόμαστε στις ολοκληρωμένες υπηρεσίες πληροφορικής και συστημάτων ασφαλείας. Η τεχνογνωσία, η εμπειρία και η ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουμε καθώς και η αγάπη για αυτό που κάνουμε μας παρακινούν να δίνουμε την καλύτερη και πιο αξιόπιστη λύση στα προβλήματα του εκάστοτε πελάτη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Μιχάλης Καραγιάννης - Συναγερμοί - Κάμερες

Συναγερμοί - Κάμερες - Περιστέρι Αττική 121 34

Αναλαμβάνω την τοποθέτηση συστήματος ασφαλείας αποτελούμενο από συναγερμούς ή κάμερες, στον χώρο σας. Έχω πολυετή εμπειρία στις ηλεκτρολογικές εργασίες και σε κάθε μία που αναλαμβάνω, αρχικός μου στόχος είναι η άμεση εξυπηρέτηση του πελάτη αλλά και η απόλυτη ικανοποίηση των αναγκών του. Πέραν των πολύ καλών τεχνικών μας γνώσεων, η υπευθυνότητα αλλά και οι ανταγωνιστικές τιμές είναι επίσης χαρακτηριστικά γνωρίσματα των εργασιών μας. Θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μας, και να μας εμπιστευτείτε για την πραγματοποίηση των εργασιών σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Mega Texnikoi - Συναγερμοί - Κάμερες

Συναγερμοί - Κάμερες - Παλαιό Φάληρο Αττική 175 63

Η εταιρία μας αναλαμβάνει την επισκευή και εγκατάσταση των συστημάτων ασφαλείας σας (κάμερες και συναγερμοί) παντός τύπου άμεσα και με προσοχή στην λεπτομέρεια. Με άριστες τεχνικές γνώσεις και με εξαιρετικούς συνεργάτες προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις και εγγυόμαστε άριστη λειτουργικότητα. Γνωρίζουμε την ανάγκη των πελατών για άμεσα αποτελέσματα και με τον τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό μας καταφέρνουμε να πετυχαίνουμε τον σκοπό αυτό. Συνδυάζουμε ανταγωνιστικές τιμές με άμεση εξυπηρέτηση! Προτιμήστε μας και δεν θα χάσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Στράτος Πατσέλης - Συναγερμοί - Κάμερες

Συναγερμοί - Κάμερες - Νέα Φιλαδέλφεια Αττική 143 41

Ονομάζομαι Στράτος Πατσέλης και αναλαμβάνω ολοκληρωμένες λύσεις στην τοποθέτηση των συναγερμών και καμερών καθημερινά με γνώμονα την κάλυψη των αναγκών των πελατών μου τόσο για οικιακούς όσο και για επαγγελματικούς χώρους. Στόχος μου είναι ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα που θα προστατεύει μόνιμα τον πελάτη. Η καλή τιμή και η υψηλή ποιότητα είναι τα σημαντικά στοιχεία που με χαρακτηρίζουν. Φέρνω εις πέρας κάθε εργασία. Προτιμήστε με και θα το διαπιστώσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιώργος Μπερκάκης - Συναγερμοί - Κάμερες

Συναγερμοί - Κάμερες - Πετρούπολη Αττική 132 31

Με 22 χρόνια εμπειρίας στην ειδικότητα του ηλεκτρολόγου, προσφέρω λειτουργικές προτάσεις για τις προσωπικές αλλά και τις επιχειρησιακές σας ανάγκες, σχετικά με την σύνδεση και τοποθέτηση των συστημάτων ασφαλείας σας, όπως είναι οι κάμερες και οι συναγερμοί. Τα στοιχεία που με χαρακτηρίζουν σε κάθε εργασία που αναλαμβάνω, είναι η συνέπεια μου απέναντι στους πελάτες, σε συνδυασμό με την άμεση παράδοση του έργου. Χρησιμοποιούμε τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό, προκειμένου τα αποτελέσματα να είναι ανθεκτικά στη χρήση και τον χρόνο.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιώργος Τσορός - Συναγερμοί - Κάμερες

Συναγερμοί - Κάμερες - Βριλήσσια Αττική 152 35

Μεταξύ πληθώρας εργασιών για συστήματα ασφαλείας, παρέχουμε και ολοκληρωμένη τοποθέτηση καμερών και συναγερμών άμεσα και με επαγγελματικό αποτέλεσμα. Στόχος μας είναι πάντα η προώθηση ουσιαστικών λύσεων οι οποίες πραγματικά θα ωφελήσουν την επιτυχία της εταιρείας σας. Χαρακτηριζόμαστε από ανταγωνιστικές τιμές και σεβασμό στην εκάστοτε εργασία, αλλά και στο πρόσωπο του πελάτη. Με συνέπεια, υπευθυνότητα και εγκαίρως υλοποιούμε όλα εκείνα που προσθέτουν αξία στην υπηρεσία που προσφέρουμε στους πελάτες μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ Κουλιουμπής - Συναγερμοί - Κάμερες

Συναγερμοί - Κάμερες - Χολαργός Αττική 155 61

Η εταιρία μας, Bcm δραστηριοποιείται στη τεχνική υποστήριξη, αλλά και στις επισκευές και στο εμπόριο τηλεφωνικών κέντρων για πάνω από 20 χρόνια. Αναλαμβάνουμε για εσάς μια μεγάλη γκάμα εργασιών για τις ανάγκες σας, συγκεκριμένα αναλαμβάνουμε από αξιόπιστα συστήματα ασφαλείας μέχρι και δημιουργία δικτύων. Μπορούμε να ασχοληθούμε και με την επαγγελματική και ασφαλή τοποθέτηση της κάμερας και των συναγερμών σας. Επιλέξτε μας για να μείνετε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα, που προσφέρω, το οποίο ξεπερνάει τις προσδοκίες και του πιο απαιτητικού πελάτη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ηλεκτρονικό Service Γκίκας Δημήτρης - Συναγερμοί - Κάμερες

Συναγερμοί - Κάμερες - Καματερό Αττική 134 51

Η επιχείρησή μας εδώ και χρόνια δίνει οριστικές λύσεις στην τοποθέτηση συναγερμών και κάμερας με συνέπεια και επαγγελματισμό. Έχοντας πολυετή εμπειρία, είμαστε σε θέση να σας καλύψουμε μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών, είτε πρόκειται για τις προσωπικές σας ανάγκες, είτε για τις επαγγελματικές. Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν είναι ο εξοπλισμός και τα υλικά τελευταίας τεχνολογίας και οι ιδιαίτερα χαμηλές τιμές μας. Είμαστε στην διάθεσή σας για άμεσα αποτελέσματα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Συναγερμός  - 20 επαγγελματίες σε κάμερες και συναγερμούς