Τοποθέτηση & Εγκατάσταση Συναγερμών

Βρες τους Καλύτερους Ηλεκτρολόγους για Τοποθέτηση & Εγκατάσταση Συστημάτων Συναγερμού

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

3 λόγοι να επιλέξεις εγκατάσταση συναγερμού και όλα όσα πρέπει να προσέξεις

Συνήθως ‘‘πρώτα παθαίνουμε και μετά μαθαίνουμε’’ και στην περίπτωση του συναγερμού αυτό αποτελεί ένα πολύ συχνό φαινόμενο. Οι περισσότεροι επιλέγουμε την λύση της τοποθέτησης συναγερμού, μόνο εάν πέσουμε θύματα διάρρηξης.

Υπάρχουν όμως 3 πολύ σοβαροί λόγοι για να προχωρήσει κάποιος στην εγκατάσταση συστήματος συναγερμού:

Κόστος εγκατάστασης συναγερμού < Κόστος περιουσιακών στοιχείων
Σε περίπτωση που ένας διαρρήκτης αποφασίσει να εισβάλει στο σπίτι σας, το πιθανότερο είναι ότι θα προκαλέσει ανεπανόρθωτη ζημιά στις πόρτες ή στα κουφώματα και στην συνέχεια σε έπιπλα και αντικείμενα μέσα στο σπίτι. Η παρουσία ενός συστήματος συναγερμού ή άλλου συστήματος ασφαλείας μπορεί να αποτρέψει τον επίδοξο διαρρήκτη να εισβάλει.

Προστασία της οικογένειας
Ο ήχος του συναγερμού θα απομακρύνει τον πιθανό διαρρήκτη από το σπίτι σας και πιθανότητα θα κεντρίσει και την προσοχή των γειτόνων. Επιπρόσθετα, στα περισσότερα συστήματα συναγερμού, υπάρχει αυτόματη ειδοποίηση τόσο της άμεσης δράσης όσο και του ίδιου του ιδιοκτήτη. Άρα, παρέχεται μέγιστη ασφάλεια στην οικογένεια.

Μείωση του ασφαλίστρου
Υπάρχουν ασφαλιστικές εταιρείες, που μειώνουν τα ασφάλιστρά τους εάν η κατοικία διαθέτει σύστημα συναγερμού το οποίο χαρακτηρίζεται από επαγγελματική εγκατάσταση και πληρεί όλες τις προϋποθέσεις για την προστασία του χώρου. Οπότε η επιλογή της εταιρεία εγκατάστασης πρέπει να γίνει προσεκτικά και να βεβαιωθείς ότι έχει φυσικό κατάστημα, εγγύηση και service σε περίπτωση βλάβης.

Για τους παραπάνω λόγους, αλλά κυρίως για το αίσθημα σιγουριάς και ασφάλειας που θα νιώθεις στο χώρο σου, η τοποθέτηση συναγερμού είναι μια διαδικασία που πρέπει οπωσδήποτε να σκεφτείς. Ποια είναι όμως τα σημεία κλειδιά στην εγκατάσταση συναγερμού σπιτιού ή επαγγελματικού χώρου, που θα σου εξασφαλίσουν ένα επιτυχημένο και μακροχρόνιο αποτέλεσμα;

Καλωδίωση

Αν επιλέξεις ενσύρματο και όχι ασύρματο συναγερμό, το μεγαλύτερο κομμάτι της διαδικασίας καταλαμβάνει η καλωδίωση και αποτελεί βασικό παράγοντα επιτυχίας. Καλώδια που πετάνε σε διάφορα σημεία, πέρα από αντιαισθητικά είναι και επικίνδυνα. Η καλωδίωση του συναγερμού σου μπορεί να γίνει με 3 τρόπους:

  • Καλωδίωση κατά μήκος των σοβατεπί
  • Καλωδίωση μέσω καναλιών
  • Καλωδίωση συναγερμού με χωνευτό καλώδιο στον τοίχο

Μελέτη του χώρου

Για να έχεις ένα πραγματικά αποτελεσματικό σύστημα συναγερμού, πριν την τοποθέτησή του είναι απαραίτητη η προσεχτική μελέτη του χώρου και ο σχεδιασμός της εγκατάστασης. Ένας εξειδικευμένος τεχνικός μετά την ανάλυση του χώρου θα βρει τα στρατηγικά σημεία που πρέπει να τοποθετηθούν οι ανιχνευτές και τα υπόλοιπα μέρη του συναγερμού, ώστε να καλύπτεται κάθε σημείο του σπιτιού. Πρόκειται για ένα από τα πιο καθοριστικά βήματα για μια πετυχημένη τοποθέτηση συναγερμού, καθώς αν μείνουν “τυφλά σημεία” από τα οποία μπορεί να περάσει ο κλέφτης, η όλη διαδικασία θα είναι μάταιη.

Επιλογή εγκαταστάτη

Το σημαντικότερο σημείο από όλα όμως είναι η επιλογή του επαγγελματία που θα πραγματοποιήσει την εγκατάσταση του συναγερμού. Ο τεχνικός που θα επιλέξεις είναι αυτός που θα καθορίσει ουσιαστικά αν ο συναγερμός σου θα αποδίδει ή όχι. Οι γνώσεις και η εμπειρία του εξάλλου, είναι απαραίτητα στοιχεία και για τα δύο παραπάνω σημεία προσοχής. Τέλος, μη ξεχνάς ότι ο συναγερμός σπιτιού ή επαγγελματικού χώρου είναι μια επένδυση για το μέλλον και θα σε συνοδεύει για αρκετά χρόνια. Φρόντισε, λοιπόν, να επιλέξεις έναν επαγγελματία που θα είναι άμεσα διαθέσιμος και έτοιμος να σε βοηθήσει με ότι χρειαστεί ο συναγερμός σου, όσα χρόνια και να περάσουν.

Στην πλατφόρμα μας θα βρεις αξιολογημένους επαγγελματίες με πολυετή εμπειρία και τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό. Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας μπορούν να σε προμηθεύσουν με τα καλύτερα συστήματα συναγερμού στις πιο ανταγωνιστικές τιμές και να αναλάβουν αξιόπιστα κάθε εργασία που αφορά την τοποθέτηση, επισκευή ή συντήρηση συναγερμού.

Καταχώρησε την εργασία σου, πάρε προσφορές για το κόστος εγκατάστασης συναγερμού και πέτυχε την απόλυτη προστασία του χώρου σου με λίγα μόνο κλικ!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας
Άμεση ανταπόκριση, σωστή ενημέρωση και επιλογή εξοπλισμού. Πολύ καλή ποιότητα επαγγελματία!
Απόλυτα ευχαριστημένη από την εξυπηρέτηση και την εργασία του επαγγελματία!
Συνεπής, αξιόπιστος και πολύ γρήγορος. Πολύ καλός επαγγελματίας και άνθρωπος. Μπράβο του!
Ευγένεια, αποτελεσματικότητα και ταχύτητα!
Ιδιαίτερα συνεργάσιμος. Λόγω της ποιότητας της δουλειάς του πέραν του συναγερμού του αναθέσαμε και επιπλέον ηλεκτρολογικές εργασίες που ολοκληρώθηκαν με τον καλύτερο τρόπο!
Ήρθαν αμέσως και μας το ρύθμισε αμέσως. Τον συνιστούμε ανεπιφύλακτα!
Σχετικά άρθρα
Η ασφάλεια του σπιτιού είναι ένας από τους μεγαλύτερους φόβους μας, όταν φεύγουμε για διακοπές.
Στις μέρες μας, παρόλο, που οι αντικειμενικές αξίες των ακινήτων έχουν αγγίξει το ναδίρ και οι οικοδομές έχουν παγώσει,
Σχετικές υπηρεσίες