Συστήματα Συναγερμών Θεσσαλονίκη - Συναγερμοί

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες
Δωρεάν Προσφορές
Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Ημερομηνία δημοσίευσης: 06/4/2017

Γιατί τα συστήματα συναγερμών αποτελούν την καλύτερη επιλογή για την προστασία του χώρου σου;

Οι συναγερμοί, αποτελούν το βασικότερο όπλο απέναντι σε οποιονδήποτε επιθυμεί να εισβάλει στον χώρο σου, χωρίς την άδειά σου. Υπάρχουν αμέτρητα συστήματα συναγερμών που μπορεί να τοποθετήσει κάποιος στον χώρο του και καθένα εξυπηρετεί διαφορετικές ανάγκες.

Με την εξέλιξη της τεχνολογίας η εγκατάσταση συστημάτων συναγερμού σε σπίτια ή επαγγελματικούς χώρους, μπορεί να πραγματοποιηθεί πολύ εύκολα και άμεσα και να σου παρέχει την ασφάλεια που επιθυμείς. Οι συναγερμοί συνηθίζεται να τοποθετούνται τόσο σε εξωτερικούς όσο και σε εσωτερικούς χώρους, ώστε ο ιδιοκτήτης να έχει πλήρη εικόνα του χώρου του όταν απουσιάζει. 

Ρωτήσαμε τους εξειδικευμένους τεχνικούς εγκατάστασης συστημάτων συναγερμών της πλατφόρμας μας, για τους λόγους που τα συστήματα συναγερμών αποτελούν την καλύτερη επιλογή:

Μικρό κόστος τοποθέτηση συστημάτων συναγερμού

Το κόστος τοποθέτησης των συστημάτων συναγερμού είναι αναλογικά μικρότερο από το κόστος των περιουσιακών στοιχείων του σπιτιού ή του επαγγελματικού σου χώρου. Η εγκατάσταση συστημάτων συναγερμού τελευταίας τεχνολογίας, θα σε απαλλάξει από το άγχος της απώλειας των πολύτιμων αντικειμένων σου.

Ασφάλεια της οικογένειας ή των υπαλλήλων

Η ασφάλεια της οικογένειας ή των υπαλλήλων είναι ο πρωταρχικός στόχος όταν προχωράει κάποιος στην τοποθέτηση συστημάτων συναγερμού. Τα συστήματα συναγερμού τελευταίας τεχνολογίας, διαθέτουν αυτόματη ειδοποίηση τόσο της άμεσης δράσης όσο και του ιδιοκτήτη σε περίπτωση παραβίασης του χώρου.

Οικονομικό όφελος με την μείωση του ασφάλιστρου

Πολλές ασφαλιστικές εταιρείες, μειώνουν τα ασφάλιστρά τους στις περιπτώσεις που οι εταιρείες έχουν προχωρήσει στην τοποθέτηση συναγερμών και εξειδικευμένων συστημάτων ασφαλείας.

Ελάχιστη συντήρηση των συστημάτων συναγερμού

Οι συναγερμοί, απαιτούν ελάχιστες εργασίες συντήρησης ενώ σε περιπτώσεις που παρουσιάσουν κάποια βλάβη, ο τεχνικός εγκατάστασης παρέχει εξειδικευμένο και άμεσο service ή και αντικατάσταση των συστημάτων συναγερμού.

Ο ήχος του συναγερμού

Ο ήχος από τα συστήματα συναγερμών, αποτελεί αποτρεπτικό μέτρο ενάντιο στους διαρρήκτες και έτσι πολύ σπάνια προσπαθούν να εισέλθουν σε χώρους που διαθέτουν συστήματα ασφαλείας.

Η αξία μεταπώλησης του σπιτιού ή του κτιρίου

Σε περίπτωση που το σπίτι ή ο επαγγελματικός χώρος διαθέτει συστήματα συναγερμών, αυτομάτων αυξάνεται και η αξία μεταπώλησής του. Άρα, μελλοντικά σε περίπτωση που επιθυμεί κάποιος να προβεί σε πώληση του ακινήτου του, θα έχει περιθώριο για μεγαλύτερο κέρδος.

Υπάρχουν συστήματα συναγερμών για όλους τους προϋπολογισμούς

Τα συστήματα συναγερμών, μπορούν να εξυπηρετήσουν όλους τους προϋπολογισμούς και όλες τις ανάγκες. Όποιο κι αν είναι το ποσό που επιθυμεί κάποιος να διαθέσει, σίγουρα με την εξειδικευμένη συμβουλή ενός έμπειρου τεχνικού εγκατάστασης συναγερμών, μπορεί να κάνει την κατάλληλη επιλογή.

Στην πλατφόρμας μας, μπορείτε να βρείτε επαγγελματίες τεχνικούς εγκατάστασης συστημάτων συναγερμών σπιτιών, επαγγελματικών χώρων, εξωτερικών ή εσωτερικών χώρων.

Με λίγα μόνο βήματα, μπορεί κανείς να καταχωρήσει την εργασία για την εγκατάσταση συναγερμού και να πάρει προσφορές για τιμές τοποθέτησης συστημάτων συναγερμού.

Οι επαγγελματίες τεχνικοί της πλατφόρμας μας, διαθέτουν πολύχρονη εμπειρία και άρτια τεχνογνωσία στην εγκατάσταση συστημάτων ασφαλείας γενικότερα αλλά και στα συστήματα συναγερμού ειδικότερα. Πέρα από τους συναγερμούς, αναλαμβάνουν την εγκατάσταση καμερών, συστημάτων πυρανίχνευσης και ανιχνευτών κίνησης και εγγυώνται ασφάλεια και αξιοπιστία.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες Τεχνικοί για το 2019

Αστέριος Β.
35 αξιολογήσεις

Αλλαγή σύνδεσης τηλεφώνου σε ευρυζωνική.Καλός γνώστης,τυπικός, ευγενικός.Κόστος λογικό προς υψηλό.

Αλμπέρτο Π.
25 αξιολογήσεις

Άμεση εξυπηρέτηση και καλή δουλειά!

Δημήτρης Μ.
17 αξιολογήσεις

επικοινώνησε άμεσα, κλείσαμε ραντεβού για την επόμενη ημέρα όπου και ολοκληρώθηκε η εργασια

Αφοί Τ & Α
16 αξιολογήσεις

Εξαιρετικός επαγγελματίας και άμεση εξυπηρέτηση.Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα.

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Κ.
15 αξιολογήσεις

Ο κ. Κουνατίδης ανέλαβε την πλήρη ανακαίνιση του διαμερίσματός μας κι έφερε εις πέρας όλες τις εργασίες με επαγγελματισμό, συνέπεια, καλή...

Στυλιανός Κ.
12 αξιολογήσεις

Άριστος και συνεπής επαγγελματίας. Έκανε ότι συνεννοηθήκαμε.

Σχετικά άρθρα

Συστήματα Συναγερμού: O συμμαχός σου κατά των καλοκαιρινών διαρρηκτών!

Έχεις ακούσει την έκφραση γύρισε σπίτι και το βρήκε “καλοκαιρινό”; Δεν έχει επικρατήσει καθόλου τυχαία

Περισσότερα
Έξυπνες συμβουλές για την ασφάλεια του σπιτιού σου!

Η ασφάλεια του σπιτιού είναι ένας από τους μεγαλύτερους φόβους μας, όταν φεύγουμε για διακοπές

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Περισσότεροι Επαγγελματίες Τεχνικοί

Επίλεξε τον επαγγελματία που σου ταιριάζει στην περιοχή Θεσσαλονίκη

Κώστας Α. Συστήματα Συναγερμών Θεσσαλονίκη - Συναγερμοί - Θεσσαλονίκη
4 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας θα αναλάβει την εγκατάσταση του συστήματος ασφαλείας της επιλογής σας, για τον οικιακό αλλά και τον επαγγελματικό σας χώρο. Βρισκόμαστε στον τομέα των ηλεκτρικών εγκαταστάσεων επί σειρά ετών και στόχος μας είναι η απόλυτη κάλυψη των απαιτήσεων του κάθε πελάτη. Στόχος μας είναι η κάλυψη των ιδιαίτερων απαιτήσεων του κάθε πελάτη, από την ιδιωτική κατοικία έως τον βιομηχανικό χώρο.Για το σκοπό αυτό, διαθέτουμε εξειδικευμένο προσωπικό, σύγχρονο τεχνικό εξοπλισμό και στόλο επαγγελματικών οχημάτων. Επιδιώκουμε να προσφέρουμε τη βέλτιστη ποιότητα στο καλύτερο δυνατό κόστος, προσφέροντας ποικιλία επιλογών και συνεργασία σε όλα τα στάδια του σχεδιασμού και της κατασκευής. Προτιμήστε μας και λάβετε υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς!
Ιορδάνης Ι. Α. Συστήματα Συναγερμών Θεσσαλονίκη - Συναγερμοί - Περιστέρι
2 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για την τοποθέτηση συστήματος ασφαλείας στον χώρο της επιλογής σας. Δραστηριοποιούμαστε στον ανάλογο χώρο από το 1988 και η υπευθυνότητα, η συνέπεια και η ειλικρίνεια με την οποία αντιμετωπίζουμε κάθε συνεργασία, μας έχουν καθιερώσει στην προτίμηση των πελατών μας. Η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και ασφάλειας είναι εγγυημένη μετά από τόσα χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στον χώρο. Μετά από τόσα χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στο χώρο, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε τον καλύτερο συνδυασμό κόστους, ποιότητας και εξυπηρέτησης. Η ασφάλειά σας είναι προσωπική μας δέσμευση!
ΛΟΥΚΑΣ Μ. Συστήματα Συναγερμών Θεσσαλονίκη - Συναγερμοί - Χαλάνδρι
2 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας προσφέρει αποτελεσματικές και λειτουργικές λύσεις για την τοποθέτηση συστήματος ασφαλείας στον χώρο που επιθυμείτε. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο της εισαγωγής και εμπορίας συστημάτων ασφαλείας για πολλά χρόνια, με αποτέλεσμα να γνωρίζουμε τα καλύτερα προϊόντα για την κάθε εργασία. Χρησιμοποιούμε πάντα γνήσια υλικά και ανταλλακτικά ώστε να παράγουμε έργα που θα αντέξουν στον χρόνο και θα σας κρατήσουν ασφαλείς. Σκοπός μας είναι να κερδίσουμε την εμπιστοσύνης των πελατών μας και να εξασφαλίσουμε σχέσεις συνεργασίας μαζί τους. Η παράδοση επαγγελματικών αποτελεσμάτων είναι εγγύηση για εμάς. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσω!
E. Service Συστήματα Συναγερμών Θεσσαλονίκη - Συναγερμοί - Μαρούσι
0 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την εγκατάσταση συστήματος ασφαλείας για τους χώρους σας. Ειδικεύεται στον χώρο των επισκευών και επιδιορθώσεων πάνω από 10 χρόνια και διαθέτει ομάδα έμπειρων και πιστοποιημένων τεχνικών. Ο εξοπλισμός μας είναι τελευταίας τεχνολογίας και τα υλικά μας εγγυημένης ποιότητας. Οι πελάτες μας μας προτιμούν για την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών μα κια τις ιδιαίτερα χαμηλές μας τιμές. Στόχος μας είναι να καλύψουμε τις ανάγκες του πελάτη με τον καλύτερο δυνατό τρόπο καθώς και με άριστα αποτελέσματα. Θα χαρούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας και να σας παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.
Τ. Security ΕΠΕ Συστήματα Συναγερμών Θεσσαλονίκη - Συναγερμοί - Δήμος Αρριανών
0 αξιολογήσεις
Η εταιρία μας ξεκίνησε την ανοδική της πορεία στον Ελληνικό χώ­ρο το 1990. Στον κατάλογο των δραστηριοτήτων μας εντάσσουμε την Θυροτηλεόραση, το Θυροτηλέφωνο, το Κλειστό Κύκλωμα, το Τηλεφωνικό Κέντρο, το Σύστημα Συναγερμού,Access Control αλλά και την Κεντρική και Δορυφορική Κεραία.

Σχετικές υπηρεσίες

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές

Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει