Συναγερμός Εξωτερικού Χώρου

Βρες τους καλύτερους επαγγελματίες για τη κατηγορία Συναγερμός Εξωτερικού Χώρου.

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες
Δωρεάν Προσφορές
Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Τελευταία ενημέρωση: 19/9/2018

Σε τι Χρησιμεύει ο Συναγερμός Εξωτερικού Χώρου;

Η ολοένα και μεγαλύτερη αύξηση των διαρρήξεων και κλοπών, τόσο στα αστικά κέντρα όσο και στην επαρχία, κάνει πολλούς ανθρώπους να ανησυχούν για τη προσωπική τους ασφάλεια αλλά και για τα σπίτια τους. Ιδιαίτερα σε περιόδους διακοπών, οι οικίες χωρίς συναγερμό εξωτερικού και εσωτερικού χώρου αποτελούν ιδανικό στόχο. Ο συναγερμός εξωτερικού χώρου είναι ένα σύστημα ασφαλείας, το οποίο με τη κατάλληλη τοποθέτηση και χρήση μπορεί να διώξει για πάντα αυτό το φόβο. Οι διαρρήκτες θα περάσουν πρώτα από τους εξωτερικούς χώρους για να εισέλθουν στο σπίτι σου. Είναι καλύτερο λοιπόν να έχεις φροντίσει να τους εμποδίσεις πριν παραβιάσουν την πόρτα σου.  

Πως Θα σε Ωφελήσει ο Συναγερμός Εξωτερικού Χώρου;

1. Θα αποτρέψει έναν πιθανό διαρρήκτη να εισέλθει στο χώρο σου

Ο συναγερμός εξωτερικού χώρου γίνεται πολύ εύκολα αντιληπτός από ένα πιθανό διαρρήκτη, καθώς ιδιαίτερα η σειρήνα του, τοποθετείται σε αρκετά εμφανές σημείο. Με την τοποθέτηση του λοιπόν μειώνονται σημαντικά οι πιθανότητες να προτιμήσει το δικό σου σπίτι για να εισβάλει. Κατά κανόνα ένα απροστάτευτο σπίτι αποτελεί μεγαλύτερο πόλο έλξης για έναν εισβολέα.

2. Θα δημιουργήσει ένα τείχος προστασίας γύρω από το σπίτι σου

Με την επιλογή ενός συναγερμού εξωτερικού χώρου, εκτός από τη σειρήνα τοποθετείται παράλληλα ένας ανιχνευτής κίνησης (ραντάρ) και μία κάμερα για να ελέγχεις πλήρως τον εξωτερικό χώρο σου. Ο ανιχνευτής κίνησης σε περίπτωση που είναι ενεργοποιημένος, θα σε ενημερώσει με ένα διακριτικό ήχο για την είσοδο ή έξοδο κάποιου ατόμου από την οικία σου. Αντίστοιχα, η εξωτερική κάμερα, θα σου δώσει μία σαφή και καθαρή εικόνα του ατόμου. Έτσι θα αισθάνεσαι μεγαλύτερη σιγουριά για την ασφάλεια του σπιτιού σου.

3. Θα σε ειδοποιήσει μόλις ανιχνεύσει ύποπτη κίνηση

Με την τοποθέτηση ραντάρ έξω από την πόρτα, το μπαλκόνι, το παράθυρο ή τη σκάλα σου, μόλις κάποιος περάσει σε πολύ κοντινή απόσταση, θα ειδοποιηθείς με έναν ευχάριστο ήχο. Θα είσαι λοιπόν σε επιφυλακή οποιαδήποτε στιγμή κι αν πλησιάσει ο εισβολέας το σπίτι, είτε για να το διαρρήξει, είτε για να το παρακολουθήσει από κοντά και να εντοπίσει αδύναμα σημεία που μπορεί να υπάρχουν.

4. Θα ειδοποιήσει τους γείτονες

Μόλις ο εισβολέας προσπαθήσει να παραβιάσει το σπίτι σου, εισέρχοντας στην αυλή ή πηγαίνοντας πολύ κοντά στην εξώπορτα (εξαρτάται από το σύστημα ανίχνευσης κίνησης που έχεις επιλέξει), η σειρήνα από το συναγερμό θα αρχίσει να κάνει ένα πολύ δυνατό θόρυβο. Ο θόρυβος αυτός είναι χαρακτηριστικός και δεν αγνοείται εύκολα. Με αυτό το τρόπο λοιπόν θα ειδοποιήσει τους γείτονες καθώς και οποιονδήποτε βρίσκεται εντός του σπιτιού, για τον κίνδυνο.

5 Προϋποθέσεις που Πρέπει να Πληρεί ο Συναγερμός Εξωτερικού Χώρου που θα Επιλέξεις.

1. Υψηλή Αντοχή και Ανάλυση της Κάμερας Εξωτερικού Χώρου

Επειδή η κάμερα θα τοποθετηθεί σε εξωτερικό χώρο πρέπει να είναι καλής ποιότητας και προστατευμένη με κάποιο ειδικό κάλυμμα. Έτσι θα έχει μεγάλη ανθεκτικότητα στις καιρικές συνθήκες όπως η βροχή αλλά και το βανδαλισμό που μπορεί να δεχθεί. Επιπλέον, είναι πολύ σημαντικό να επιλέξεις μια κάμερα υπέρυθρης ακτινοβολίας για να σου δίνει λεπτομερής εικόνα ακόμα και σε κατάσταση απόλυτου σκότους. Δεν είναι τόσο συχνό άλλωστε να παραβιάζονται οι οικίες την ημέρα, όσο είναι τη νύχτα.

2. Προσεκτική Εγκατάσταση της Κάμερας

Πολύ σημαντικός παράγοντας για να εξασφαλίσεις υψηλή προστασία του σπιτιού σου είναι η σωστή τοποθέτηση των καμερών. Πρέπει να είναι έτσι τοποθετημένες, ώστε να παρέχουν πλήρη κάλυψη του εξωτερικού σου χώρου. Αν υπάρξει έστω και ένα σημείο που να μην καλύπτουν ή να μην είναι εύκολο να αναγνωριστούν τα χαρακτηριστικά του δράστη, η ασφάλεια που σου παρέχουν είναι μικρότερη.

3. Να έχει Tamper η Σειρήνα

To tamper είναι μία ζώνη προστασίας του συστήματος που θα ενεργοποιήσει αυτόματα το συναγερμό εξωτερικού χώρου σου σε περίπτωση που κάποιος προσπαθήσει να καταστρέψει κάποιο κομμάτι του συστήματος όπως για παράδειγμα τη σειρήνα. Ιδιαίτερα στην περίπτωση της σειρήνας, η απουσία της λειτουργίας tamper, μειώνει σε εξαιρετικά μεγάλο βαθμό το επίπεδο ασφάλειας του συστήματος.

4. Επιλογή Των Κατάλληλων Αισθητήρων Ανίχνευσης Κίνησης

Οι αισθητήρες ανίχνευσης κίνησης είναι το πιο σημαντικό κομμάτι του συναγερμού εξωτερικού χώρου σου. Μέσω αυτών θα αντιληφθεί το σύστημα ότι το σπίτι σου παραβιάζεται και θα σπεύσει να σε προειδοποιήσει. Το είδος του ανιχνευτή που θα χρησιμοποιήσεις λοιπόν είναι καθοριστικό για την ασφάλεια που θα σου παρέχει ο συναγερμός εξωτερικού χώρου.

Συναγερμός Εξωτερικού Χώρου με φωτοδέσμη

Αυτοί οι ανιχνευτές στέλνουν παλμική δέσμη υπέρυθρου φωτός από το πομπό στο δέκτη. Δημιουργούν στην ουσία ένα αόρατο νήμα το οποίο περιφράσσει το χώρο. Αν κάτι διακόψει αυτή τη δέσμη, πάνω από ένα συγκεκριμένο χρονικό όριο, μπαίνει σε λειτουργία ο συναγερμός. Το χρονικό όριο αυτό, είναι τέτοιο ώστε να μην λειτουργεί ο συναγερμός κάθε φορά που πετάει κάποιο έντομο ή πέφτει κάποιο φύλλο.

Συναγερμός Εξωτερικού Χώρου με Υπέρυθρη Ανίχνευση

Με αυτού του τύπου τους ανιχνευτές κίνησης, γίνεται παρακολούθηση των υπέρυθρων αλλαγών που βρίσκονται εντός του χώρου που αντιλαμβάνεται ο αισθητήρας. Βασικό τους πλεονέκτημα είναι ότι δεν επηρεάζονται από την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία, ούτε από άλλους ανιχνευτές που βρίσκονται στον ίδιο χώρο. Τέλος αντιλαμβάνονται τη διαφορά ανάμεσα σε ζωντανούς και μη οργανισμούς, οπότε δεν ενεργοποιούν το συναγερμό χωρίς λόγο.

Συναγερμός Εξωτερικού Χώρου με Ανίχνευση Μικροκυμάτων

Οι ανιχνευτές μικροκυμάτων σαρώνουν αρχικά την προκαθορισμένη περιοχή. Στη συνέχεια, ο πομπός εκπέμπει σήμα και ο δέκτης το λαμβάνει ύστερα από την ανάκλασή του στα διάφορα αντικείμενα του χώρου. Στην περίπτωση που κάποιος ή κάτι κουνηθεί, ενεργοποιείται ο συναγερμός εξωτερικού χώρου που έχεις τοποθετήσει. Βασικό μειονέκτημα αυτού του είδους ανιχνευτών είναι πως μπορεί να ανιχνεύσουν ακόμα και κινήσεις που έγιναν εκτός της περιοχής που θες και να ενεργοποιηθεί κατά λάθος ο συναγερμός.

5. Προσεκτική Τοποθέτηση των Αισθητήρων Ανίχνευσης

Είναι απαραίτητο λοιπόν να τοποθετούνται οι ανιχνευτές με απόλυτη προσοχή. Σε αντίθετη περίπτωση θα έχεις είτε ελλιπή ασφάλεια, είτε ψεύτικους συναγερμούς. Ψεύτικοι συναγερμοί υπάρχουν συνήθως όταν οι ανιχνευτές είναι πολύ κοντά σε καλοριφέρ όπου υπάρχουν μεγάλες αποκλίσεις θερμοκρασίας. Θα πρέπει λοιπόν το σημείο τοποθέτησης σε συνδυασμό με το πεδίο δράσης να σου παρέχει τη καλύτερη δυνατή κάλυψη.

Ο συναγερμός εξωτερικού χώρου, αποτελεί την πιο αποτελεσματική λύση στο πρόβλημα της εγκληματικότητας. Στην πλατφόρμα μας, θα βρεις αξιόπιστους τεχνικούς με πολυετή εμπειρία και τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό για τη τοποθέτηση, επισκευή ή συντήρησή του συναγερμού! Καταχώρησε την εργασία σου και πάρε τις καλύτερες προσφορές, άμεσα, γρήγορα, αξιόπιστα!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορές από αξιόλογους επαγγελματίες στην περιοχή σου

φωτογραφία επαγγελματία
Θεοφάνης Μ.
207 αξιολογήσεις

Eμεινα πολύ ευχαριστημένος από τον Μάνη Θεοφάνη με την σύνδεση της κάμερας.

Douleutaras.gr λογότυπο
Ιωάννης Α.
44 αξιολογήσεις

'Αμεσος, επικοινωνιακός, συνεπής, ευέλικτος. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα

φωτογραφία επαγγελματία
Μενέλαος Κ.
36 αξιολογήσεις

Πολύ καλός ο Μενέλαος και με εξυπηρέτησε άμεσα.

φωτογραφία επαγγελματία
Χρήστος Κ.
30 αξιολογήσεις

Εξαιρετικοί επαγγελματίες και προσιτές τιμές

φωτογραφία επαγγελματία
C. Security
27 αξιολογήσεις

ΟΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΕ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ. ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ. ΕΜΕΙΝΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

φωτογραφία επαγγελματία
Δημήτρης Κ.
21 αξιολογήσεις

Ευγένεια, αποτελεσματικότητα και ταχύτητα!

Σχετικά άρθρα

Τι συναγερμό να βάλω στο σπίτι μου;

Σε απασχολεί η ερώτηση "Τι συναγερμό να βάλω στο σπίτι"; Ενσύρματο, ή ασύρματο; Επώνυμο, ή ανώνυμο; Μάθε τώρα με ένα κλικ!

Περισσότερα
Έξυπνες συμβουλές για την ασφάλεια του σπιτιού σου!

Εκτός των απαραίτητων μέτρων ασφαλείας, υπάρχουν μερικά ακόμα σημεία που μπορούν να σε βοηθήσουν να αυξήσεις την ασφάλεια του σπιτιού σου!

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Οι καλύτεροι επαγγελματίες για την κατηγορία Συναγερμός Εξωτερικού Χώρου

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

Δημήτρης Γ. Συναγερμός Εξωτερικού Χώρου - Δήμος Αρριανών
202 αξιολογήσεις
Η επιχείρησή μας εδώ και χρόνια δίνει οριστικές λύσεις στην τοποθέτηση συστημάτων ασφαλείας, με συνέπεια και επαγγελματισμό. Έχοντας πολυετή εμπειρία, είμαστε σε θέση να σας καλύψουμε μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών, είτε πρόκειται για τις προσωπικές σας ανάγκες, είτε για τις επαγγελματικές. Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν είναι ο εξοπλισμός και τα υλικά τελευταίας τεχνολογίας και οι ιδιαίτερα χαμηλές τιμές μας. Είμαστε στην διάθεσή σας για άμεσα αποτελέσματα.
Θεοφάνης Μ. Συναγερμός Εξωτερικού Χώρου - Γλυφάδα
207 αξιολογήσεις
Είμαι η πρώτη επιλογή στον τομέα των συστημάτων ασφαλείας. Είμαι τεχνικός συστημάτων ασφαλείας από το 1999 με πολυετή εμπειρία και με πολλούς ικανοποιημένους πελάτες στο ενεργητικό μου. Χαρακτηρίζομαι για την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους. Μοναδικός μου στόχος είναι να εξυπηρετώ άμεσα τους πελάτες μου και ενισχύω την προστασία του χώρου τους με ποιοτικά συστήματα συναγερμών και καμερών. Περιμένω καθημερινά να αναλάβω την εργασία σας, άμεσα και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!
Γιάννης Κ. Συναγερμός Εξωτερικού Χώρου - Μεταμόρφωση
100 αξιολογήσεις
Η εταιρεία δραστηριοποιείται στον χώρο τοποθέτησης συστημάτων ασφαλείας, αναλαμβάνοντας να επισκευάσει οποιαδήποτε ηλεκτρολογική βλάβη προκύψει αλλά και την ολοκλήρωση των εργασιών με συνέπεια και επαγγελματισμό. Το πλέον εξειδικευμένο και καταρτισμένο προσωπικό μας και η πολυετής εμπειρία είναι οι κύριοι παράγοντες που συντέλεσαν στην ανάπτυξη της επιχείρησης και της προσέδωσαν ανταγωνιστικό ρόλο στην αγορά.
E. Μ. Συναγερμός Εξωτερικού Χώρου - Άγιος Δημήτριος
148 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας εδώ και χρόνια παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις τοποθέτησης συστημάτων ασφαλείας, με ιδιαίτερα οικονομικές τιμές. Δραστηριοποιούμαστε στον κλάδο των μελετών και των εγκαταστάσεων συστημάτων ασφαλείας. Χαρακτηριζόμαστε από την εξαιρετικής ποιότητας εργασία που προσφέρουμε, αλλά και από τις πρωτοποριακές μεθόδους μας. Στόχος μας είναι να συνεχίσει να εξελίσσεται, παρέχοντας ολοκληρωμένες και αποτελεσματικές λύσεις σε όλους τους ηλεκτρολογικούς τομείς!
Πασχάλης Δ. Συναγερμός Εξωτερικού Χώρου - Αθήνα
39 αξιολογήσεις
Έχοντας πολυετή εμπειρία παρέχω μια γκάμα υπηρεσιών, που σχετίζονται με την ασφάλεια του σπιτιού σας, όπως είναι η εγκατάσταση και συντήρηση συστημάτων ασφαλείας. Πρωταρχικός μου στόχος είναι η ικανοποίηση των ιδιωτών και επιχειρήσεων που γίνονται λήπτες των υπηρεσιών μου. Αντιμετωπίζω πάντα με ειλικρίνεια τους πελάτες μου, λειτουργώ με επαγγελματισμό και συνέπεια, προσφέροντας ένα ποιοτικό αποτέλεσμα εργασίας. Μπορούμε να αναλαμβάνουμε μαζί με τους συνεργάτες μας μια μεγάλη γκάμα σχετικών εργασιών, καλύπτοντας ένα μεγάλο μέρος των αναγκών σας. Η άμεση εξυπηρέτηση, η συνέπεια προς τους πελάτες μας, η υπευθυνότητα αλλά και οι προσιτές τιμές που έχουμε, μας έχουν διατηρήσει όλα αυτά τα χρόνια πρώτους στις προτιμήσεις των πελατών μας. Αντιμετωπίζω πάντα με ειλικρίνεια τους πελάτες μου, λειτουργώ με επαγγελματισμό και συνέπεια, προσφέροντας ένα ποιοτικό αποτέλεσμα εργασίας.

Σχετικές υπηρεσίες

εικόνα τεχνικού
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει