Συναγερμός Εξωτερικού Χώρου

Βρες τους καλύτερους επαγγελματίες για τη κατηγορία Συναγερμός Εξωτερικού Χώρου.

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Σε τι Χρησιμεύει ο Συναγερμός Εξωτερικού Χώρου;

Η ολοένα και μεγαλύτερη αύξηση των διαρρήξεων και κλοπών, τόσο στα αστικά κέντρα όσο και στην επαρχία, κάνει πολλούς ανθρώπους να ανησυχούν για τη προσωπική τους ασφάλεια αλλά και για τα σπίτια τους. Ιδιαίτερα σε περιόδους διακοπών, οι οικίες χωρίς συναγερμό εξωτερικού και εσωτερικού χώρου αποτελούν ιδανικό στόχο. Ο συναγερμός εξωτερικού χώρου είναι ένα σύστημα ασφαλείας, το οποίο με τη κατάλληλη τοποθέτηση και χρήση μπορεί να διώξει για πάντα αυτό το φόβο. Οι διαρρήκτες θα περάσουν πρώτα από τους εξωτερικούς χώρους για να εισέλθουν στο σπίτι σου. Είναι καλύτερο λοιπόν να έχεις φροντίσει να τους εμποδίσεις πριν παραβιάσουν την πόρτα σου.  

Πως Θα σε Ωφελήσει ο Συναγερμός Εξωτερικού Χώρου;

1. Θα αποτρέψει έναν πιθανό διαρρήκτη να εισέλθει στο χώρο σου

Ο συναγερμός εξωτερικού χώρου γίνεται πολύ εύκολα αντιληπτός από ένα πιθανό διαρρήκτη, καθώς ιδιαίτερα η σειρήνα του, τοποθετείται σε αρκετά εμφανές σημείο. Με την τοποθέτηση του λοιπόν μειώνονται σημαντικά οι πιθανότητες να προτιμήσει το δικό σου σπίτι για να εισβάλει. Κατά κανόνα ένα απροστάτευτο σπίτι αποτελεί μεγαλύτερο πόλο έλξης για έναν εισβολέα.

2. Θα δημιουργήσει ένα τείχος προστασίας γύρω από το σπίτι σου

Με την επιλογή ενός συναγερμού εξωτερικού χώρου, εκτός από τη σειρήνα τοποθετείται παράλληλα ένας ανιχνευτής κίνησης (ραντάρ) και μία κάμερα για να ελέγχεις πλήρως τον εξωτερικό χώρο σου. Ο ανιχνευτής κίνησης σε περίπτωση που είναι ενεργοποιημένος, θα σε ενημερώσει με ένα διακριτικό ήχο για την είσοδο ή έξοδο κάποιου ατόμου από την οικία σου. Αντίστοιχα, η εξωτερική κάμερα, θα σου δώσει μία σαφή και καθαρή εικόνα του ατόμου. Έτσι θα αισθάνεσαι μεγαλύτερη σιγουριά για την ασφάλεια του σπιτιού σου.

3. Θα σε ειδοποιήσει μόλις ανιχνεύσει ύποπτη κίνηση

Με την τοποθέτηση ραντάρ έξω από την πόρτα, το μπαλκόνι, το παράθυρο ή τη σκάλα σου, μόλις κάποιος περάσει σε πολύ κοντινή απόσταση, θα ειδοποιηθείς με έναν ευχάριστο ήχο. Θα είσαι λοιπόν σε επιφυλακή οποιαδήποτε στιγμή κι αν πλησιάσει ο εισβολέας το σπίτι, είτε για να το διαρρήξει, είτε για να το παρακολουθήσει από κοντά και να εντοπίσει αδύναμα σημεία που μπορεί να υπάρχουν.

4. Θα ειδοποιήσει τους γείτονες

Μόλις ο εισβολέας προσπαθήσει να παραβιάσει το σπίτι σου, εισέρχοντας στην αυλή ή πηγαίνοντας πολύ κοντά στην εξώπορτα (εξαρτάται από το σύστημα ανίχνευσης κίνησης που έχεις επιλέξει), η σειρήνα από το συναγερμό θα αρχίσει να κάνει ένα πολύ δυνατό θόρυβο. Ο θόρυβος αυτός είναι χαρακτηριστικός και δεν αγνοείται εύκολα. Με αυτό το τρόπο λοιπόν θα ειδοποιήσει τους γείτονες καθώς και οποιονδήποτε βρίσκεται εντός του σπιτιού, για τον κίνδυνο.

5 Προϋποθέσεις που Πρέπει να Πληρεί ο Συναγερμός Εξωτερικού Χώρου που θα Επιλέξεις.

1. Υψηλή Αντοχή και Ανάλυση της Κάμερας Εξωτερικού Χώρου

Επειδή η κάμερα θα τοποθετηθεί σε εξωτερικό χώρο πρέπει να είναι καλής ποιότητας και προστατευμένη με κάποιο ειδικό κάλυμμα. Έτσι θα έχει μεγάλη ανθεκτικότητα στις καιρικές συνθήκες όπως η βροχή αλλά και το βανδαλισμό που μπορεί να δεχθεί. Επιπλέον, είναι πολύ σημαντικό να επιλέξεις μια κάμερα υπέρυθρης ακτινοβολίας για να σου δίνει λεπτομερής εικόνα ακόμα και σε κατάσταση απόλυτου σκότους. Δεν είναι τόσο συχνό άλλωστε να παραβιάζονται οι οικίες την ημέρα, όσο είναι τη νύχτα.

2. Προσεκτική Εγκατάσταση της Κάμερας

Πολύ σημαντικός παράγοντας για να εξασφαλίσεις υψηλή προστασία του σπιτιού σου είναι η σωστή τοποθέτηση των καμερών. Πρέπει να είναι έτσι τοποθετημένες, ώστε να παρέχουν πλήρη κάλυψη του εξωτερικού σου χώρου. Αν υπάρξει έστω και ένα σημείο που να μην καλύπτουν ή να μην είναι εύκολο να αναγνωριστούν τα χαρακτηριστικά του δράστη, η ασφάλεια που σου παρέχουν είναι μικρότερη.

3. Να έχει Tamper η Σειρήνα

To tamper είναι μία ζώνη προστασίας του συστήματος που θα ενεργοποιήσει αυτόματα το συναγερμό εξωτερικού χώρου σου σε περίπτωση που κάποιος προσπαθήσει να καταστρέψει κάποιο κομμάτι του συστήματος όπως για παράδειγμα τη σειρήνα. Ιδιαίτερα στην περίπτωση της σειρήνας, η απουσία της λειτουργίας tamper, μειώνει σε εξαιρετικά μεγάλο βαθμό το επίπεδο ασφάλειας του συστήματος.

4. Επιλογή Των Κατάλληλων Αισθητήρων Ανίχνευσης Κίνησης

Οι αισθητήρες ανίχνευσης κίνησης είναι το πιο σημαντικό κομμάτι του συναγερμού εξωτερικού χώρου σου. Μέσω αυτών θα αντιληφθεί το σύστημα ότι το σπίτι σου παραβιάζεται και θα σπεύσει να σε προειδοποιήσει. Το είδος του ανιχνευτή που θα χρησιμοποιήσεις λοιπόν είναι καθοριστικό για την ασφάλεια που θα σου παρέχει ο συναγερμός εξωτερικού χώρου.

Συναγερμός Εξωτερικού Χώρου με φωτοδέσμη

Αυτοί οι ανιχνευτές στέλνουν παλμική δέσμη υπέρυθρου φωτός από το πομπό στο δέκτη. Δημιουργούν στην ουσία ένα αόρατο νήμα το οποίο περιφράσσει το χώρο. Αν κάτι διακόψει αυτή τη δέσμη, πάνω από ένα συγκεκριμένο χρονικό όριο, μπαίνει σε λειτουργία ο συναγερμός. Το χρονικό όριο αυτό, είναι τέτοιο ώστε να μην λειτουργεί ο συναγερμός κάθε φορά που πετάει κάποιο έντομο ή πέφτει κάποιο φύλλο.

Συναγερμός Εξωτερικού Χώρου με Υπέρυθρη Ανίχνευση

Με αυτού του τύπου τους ανιχνευτές κίνησης, γίνεται παρακολούθηση των υπέρυθρων αλλαγών που βρίσκονται εντός του χώρου που αντιλαμβάνεται ο αισθητήρας. Βασικό τους πλεονέκτημα είναι ότι δεν επηρεάζονται από την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία, ούτε από άλλους ανιχνευτές που βρίσκονται στον ίδιο χώρο. Τέλος αντιλαμβάνονται τη διαφορά ανάμεσα σε ζωντανούς και μη οργανισμούς, οπότε δεν ενεργοποιούν το συναγερμό χωρίς λόγο.

Συναγερμός Εξωτερικού Χώρου με Ανίχνευση Μικροκυμάτων

Οι ανιχνευτές μικροκυμάτων σαρώνουν αρχικά την προκαθορισμένη περιοχή. Στη συνέχεια, ο πομπός εκπέμπει σήμα και ο δέκτης το λαμβάνει ύστερα από την ανάκλασή του στα διάφορα αντικείμενα του χώρου. Στην περίπτωση που κάποιος ή κάτι κουνηθεί, ενεργοποιείται ο συναγερμός εξωτερικού χώρου που έχεις τοποθετήσει. Βασικό μειονέκτημα αυτού του είδους ανιχνευτών είναι πως μπορεί να ανιχνεύσουν ακόμα και κινήσεις που έγιναν εκτός της περιοχής που θες και να ενεργοποιηθεί κατά λάθος ο συναγερμός.

5. Προσεκτική Τοποθέτηση των Αισθητήρων Ανίχνευσης

Είναι απαραίτητο λοιπόν να τοποθετούνται οι ανιχνευτές με απόλυτη προσοχή. Σε αντίθετη περίπτωση θα έχεις είτε ελλιπή ασφάλεια, είτε ψεύτικους συναγερμούς. Ψεύτικοι συναγερμοί υπάρχουν συνήθως όταν οι ανιχνευτές είναι πολύ κοντά σε καλοριφέρ όπου υπάρχουν μεγάλες αποκλίσεις θερμοκρασίας. Θα πρέπει λοιπόν το σημείο τοποθέτησης σε συνδυασμό με το πεδίο δράσης να σου παρέχει τη καλύτερη δυνατή κάλυψη.

Ο συναγερμός εξωτερικού χώρου, αποτελεί την πιο αποτελεσματική λύση στο πρόβλημα της εγκληματικότητας. Στην πλατφόρμα μας, θα βρεις αξιόπιστους τεχνικούς με πολυετή εμπειρία και τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό για τη τοποθέτηση, επισκευή ή συντήρησή του συναγερμού! Καταχώρησε την εργασία σου και πάρε τις καλύτερες προσφορές, άμεσα, γρήγορα, αξιόπιστα!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορές από αξιόλογους επαγγελματίες στην περιοχή σου

Θεοφάνης Μ.
188 αξιολογήσεις
ΣΥΝΕΠΕΙΑ, ΑΜΕΣΟΤΗΤΑ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ!!!
Ιωάννης Α.
37 αξιολογήσεις
'Αμεσος, επικοινωνιακός, συνεπής, ευέλικτος. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα
Μενέλαος Κ.
36 αξιολογήσεις
Πολύ καλός ο Μενέλαος και με εξυπηρέτησε άμεσα.
Χρήστος Κ.
28 αξιολογήσεις
Άμεσος,ευγενικός,με γνώσεις για το αντικείμενο.
C. Security
27 αξιολογήσεις
Αριστη συνεργασια, ταχυτητα και καλη εξυπηρετηση
Δημήτρης Κ.
21 αξιολογήσεις
Άριστοι επαγγελματίες, που ανταποκρίθηκαν αμέσως στο πρόβλημα. Κατατοπιστικοί και γρήγοροι. Πολλά συγχαρητήρια, συνιστώνται ανεπιφύλακτα!
Σχετικά άρθρα
Σε απασχολεί η ερώτηση "Τι συναγερμό να βάλω στο σπίτι"; Ενσύρματο, ή ασύρματο; Επώνυμο, ή ανώνυμο; Μάθε τώρα με ένα κλικ!
Εκτός των απαραίτητων μέτρων ασφαλείας, υπάρχουν μερικά ακόμα σημεία που μπορούν να σε βοηθήσουν να αυξήσεις την ασφάλεια του σπιτιού σου!
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει