Εξυπηρετούμε κανονικά τηρώντας τα μέτρα Υγιεινής
Συστήματα Ασφαλείας Θεσσαλονίκη

Συστήματα Ασφαλείας Θεσσαλονίκη

Εγγυόμαστε να γίνουν όλα όπως θες!
Εξυπηρέτηση 24/7
No1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών
30 αξιολογήσεις πελατών

Αξιολόγηση εργασιών

4.8

μέσος όρος από 502 αξιολογήσεις πελατών

Ματζουλά Γ.
4.7

Η εμπειρία μου περιέχει και θετικά και αρνητικά στοιχεία: θα πρέπει να σημειωθεί ότι από πλευράς μου δε ρώτησα το κόστος της εργασίας. Αναγνωρίζω ότι ήταν μεγάλο λάθος. Καταρχάς…

Για: Ηλεκτρολογικές & Υδραυλικές Λύσεις
Χριστίνα Π.
5.0

Ο Χρήστος ήταν άμεσος στην επικοινωνία και συνεπής στην ώρα που είχαμε συμφωνήσει! Πολύ γρήγορα βρήκε την αιτία του προβλήματος και μου έδωσε την καλύτερη λύση για την αντιμετώπισ…

Για: Χρήστος Τσιάπος
Χρήστος Ι.
5.0

Άμεση ανταπόκριση, συνεπής στις ημερομηνίες εκτέλεσης του έργου, συνεννοήσιμος με τις απαιτήσεις μας.

Για: Στυλιανός Κατσούλης
Καβουκη Δ.
4.9

Άμεση επικοινωνία με επαγγελματισμό. Συνέπεια στο ραντεβού και γρήγορη εξυπηρέτηση.

Για: Αφοί Τριανταφυλλίδη
Αδαμαντιος Σ.
5.0

Ευγενικός και συνεπής στο ραντεβού μας. Πλήρως κατατοπιστικός για το είδος εργασιών που έπρεπε να εκτελέσει και για το κόστος τους. Άψογη εκτέλεση. Άριστος επαγγελματίας.

Για: Αστέριος Βελισσάρης
Natalia L.
5.0

Ευχαριστώ πολύ τον μάστορα!

Για: Αλμπέρτο Πέρεζ

Δες πόσο κοστίζει

Ενδεικτικό κόστος από 644 αντίστοιχες εργασίες:
50€ - 500€
Τοποθέτηση ή αντικατάσταση από
130€
Συντήρηση ή επισκευή από
30€
Μάθε το πραγματικό κόστος της εργασίας σου, επικοινωνώντας απευθείας με επαγγελματία μας.

Δες χρήσιμες πληροφορίες

Κορυφαίοι Επαγγελματίες

Οι επαγγελματίες μας αξιολογούνται βάσει ποιότητας, συνέπειας & τιμής
Seller photo
Χρήστος Τσιάπος
Θεσσαλονίκη

Αναλαμβάνω εγκαταστάσεις και επισκευές συστημάτων ασφαλείας, όπου φροντίζω να προσφέρω στους πελάτες μου εγγυημένα αποτελέσματα γ…

4.8
(87)
4.8
Ποιότητα εργασίας
4.9
Συνέπεια / Ποιότητα επικοινωνίας
4.6
Τιμή
Seller photo
Στέργιος Μποτζούρογλου
Θεσσαλονίκη

Η επιχείρησή μας δραστηριοποιείται στον κλάδο για Συστήματα Ασφαλείας, διαθέτοντας εμπειρία χρόνων στο σχετικό τομέα. Θέλουμε να …

5.0
(13)
5.0
Ποιότητα εργασίας
5.0
Συνέπεια / Ποιότητα επικοινωνίας
4.9
Τιμή
Seller photo
Marx Electrical & Electronic Services Χάρης Μαρκάκης
Ηράκλειο (270,0 χλμ. από Θεσσαλονίκη)

Είμαστε η πρώτη επιλογή στα συστήματα ασφαλείας και εγγυόμαστε ότι θα σας προσφέρουμε λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας…

4.8
(12)
4.9
Ποιότητα εργασίας
4.6
Συνέπεια / Ποιότητα επικοινωνίας
4.9
Τιμή
Seller photo
Safe Alarm
Θεσσαλονίκη

Λέγομαι Ηλίας Καραστογιάννης, είμαι ιδιοκτήτης της Safe Alarm στη Θεσσαλονίκη και αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση και επιδιόρθωση γ…

5.0
(5)
5.0
Ποιότητα εργασίας
5.0
Συνέπεια / Ποιότητα επικοινωνίας
5.0
Τιμή
Seller photo
Fire Safety Center
Δήμος Θέρμης (18,5 χλμ. από Θεσσαλονίκη)

Η εταιρεία Fire Safety Center ειδικεύεται σε Συστήματα Ασφαλείας και πυρασφάλειας. Προσφέρουμε ολοκληρωμένα πακέτα για τον χώρο σ…

4.6
(8)
4.3
Ποιότητα εργασίας
5.0
Συνέπεια / Ποιότητα επικοινωνίας
4.0
Τιμή

Συχνές Ερωτήσεις

Ποια είναι τα πιο δημοφιλή συστήματα ασφαλείας στη Θεσσαλονίκη;

1. Κλειδαριές ασφαλείας

2. Πόρτες ασφαλείας 

3. Συστήματα συναγερμού

4. Κλειστό κύκλωμα με κάμερες 

5. Συστήματα πυρανίχνευσης

6. Ανιχνευτές κίνησης

Για όλα αυτά τα συστήματα ασφαλείας στη Θεσσαλονίκη, έχουμε τους ανθρώπους που χρειάζεσαι. Είμαστε έτοιμοι καθημερινά, έως και 24 ώρες το 24ωρο, για να σου βρούμε τους επαγγελματίες που χρειάζεσαι!

Μάθε περισσότερα

Ποια είναι τα πιο δημοφιλή συστήματα ασφαλείας εξωτερικού χώρου;

1. Ανιχνευτές κίνησης με υπέρυθρες δέσμες

2. Συστήματα με φωτοκύτταρο

3. Κάγκελα ασφαλείας

1. Ανιχνευτές κίνησης με υπέρυθρες δέσμες: Στο σύστημα αυτό υπάρχει ένας πομπός και ένας δέκτης. Σε περίπτωση που κάτι διακόψει την υπέρυθρη ακτίνα που πηγαίνει από τον πομπό στο δέκτη, στέλνει σήμα στο σύστημα ασφαλείας και σημαίνει ο συναγερμός.

2. Συστήματα με φωτοκύτταρο: Μπορείς να τοποθετήσεις φωτοκύτταρα σε στρατηγικά σημεία γύρω από το σπίτι σου, όπως θα σου υποδείξει ο επαγγελματίας. Έτσι, σε περίπτωση που ένας διαρρήκτης πλησιάσει το χώρο, θα ανάψει το φως και θα καταλάβει ότι ο χώρος παρακολουθείται.

3. Κάγκελα ασφαλείας: Τοποθετούνται σε πόρτες, μπαλκονόπορτες και παράθυρα και εξασφαλίζουν την ασφάλεια του σπιτιού. Εάν συνδυαστούν με μία πόρτα ασφαλείας, τότε χαρίζουν ένα πολύ καλά θωρακισμένο σπίτι.

Μάθε περισσότερα

Ποιοι παράγοντες επηρεάζουν το κόστος για συστήματα ασφαλείας Θεσσαλονίκης;

1. Είδος συστήματος ασφαλείας (συναγερμός, κάμερες ασφαλείας, ανιχνευτές κίνησης κτλ).

2. Τετραγωνικά μέτρα χώρου που πρέπει να καλυφθεί.

3. Ύπαρξη καλωδίωσης ή ανάγκη για νέα καλωδίωση χώρου.

4. Επωνυμία - μάρκα συστήματος ασφαλείας.

5. Είδος εργασίας που θα χρειαστείς (εγκατάσταση, επισκευή, συντήρηση).

Αναλυτικά, οι παράγοντες κόστους για συστήματα ασφαλείας στη Θεσσαλονίκη έχουν ως εξής:

1. Το είδος συστήματος ασφαλείας 

Ένα ποιοτικό σύστημα με συναγερμό ξεκινά, περίπου στα 300€. Αντίστοιχα, ένα σύστημα με κάμερες παρακολούθησης ξεκινά στα 250€. Στις τιμές δεν περιλαμβάνεται το κόστος εγκατάστασης. 

2. Τετραγωνικά μέτρα χώρου

Τα τετραγωνικά μέτρα του χώρου επηρεάζουν το τι ισχύος συστήματα ασφαλείας χρειάζεσαι, αλλά και το τι ανάγκες έχεις για καλωδίωση. Συνεπώς, επηρεάζουν τις τιμές για το σύστημα ασφαλείας, αλλά και το κόστος εγκατάστασης. 

3. Ανάγκη για καλωδίωση

Αρκετές φορές, στα νεόδμητα υπάρχει εγκατεστημένη καλωδίωση από το ηλεκτρολογικό συνεργείο του κτιρίου. Σε κτίρια που δεν υπάρχει ήδη καλωδίωση, πρέπει να δημιουργηθεί. Η τιμή εγκατάστασης καλωδίωσης στην αγορά είναι περίπου 1-1.5€ ανά εγκατεστημένο μέτρο (υλικό και εργασία).

4. Ποιότητα συστήματος ασφαλείας

Ένα επώνυμο και ένα ανώνυμο σύστημα ασφαλείας μπορεί να έχουν μεγάλη διαφορά στην τιμή. Ωστόσο, το επώνυμο σύστημα είναι πιο πιθανό να έχει καλύτερο service μετά την αγορά, αλλά και εγγύηση.

5. Είδος εργασίας

Η εγκατάσταση, η επισκευή και η συντήρηση συστημάτων ασφαλείας έχουν πολύ διαφορετικά κόστη. Ενδεικτικά, το κόστος τοποθέτησης συνήθως κυμαίνεται στα 70-140€. Επηρεάζεται ριζικά από το αν έχεις ήδη καλωδίωση ή χρειάζεσαι νέα. 

Για μια επισκευή συστημάτων ασφαλείας, οι τεχνικοί συστημάτων ασφαλείας στη Θεσσαλονίκη έχουν ένα ημερομίσθιο, περίπου στα 30-50€ +ΦΠΑ. Σε περίπτωση που χρειαστεί κάποιο ανταλλακτικό για την επισκευή, το κόστος του επιβαρύνει επιπλέον την τιμή επισκευής.

Η πιο συνήθης ανάγκη συντήρησης για τα συστήματα ασφαλείας είναι η αλλαγή των μπαταριών σε μονάδα και σειρήνα. Ενδεικτικά, το κόστος των μπαταριών είναι 15€ και η χρέωση στην αγορά είναι συνήθως 50-70€ +ΦΠΑ με υλικά και εργασία.

Μάθε περισσότερα

Ασύρματοι συναγερμοί σπιτιών Θεσσαλονίκη: Ποια πλεονεκτήματα προσφέρουν;

  • Οι επεμβάσεις κατά την εγκατάσταση ασύρματου συναγερμού είναι πολύ περιορισμένες, αφού δε χρειάζονται καλωδιώσεις στο σπίτι. Συνεπώς, πρόκειται για μια εύκολη και γρήγορη διαδικασία.

  • Τα μερεμέτια που απαιτεί ο ασύρματος συναγερμός σπιτιού είναι λιγότερα, σε σχέση με του ενσύρματου συστήματος και ο συνολικός χρόνος τοποθέτησής του είναι σύντομος, με πιο οικονομική τιμή.

  • Ακόμη, σε περίπτωση που ο ιδιοκτήτης θέλει να προχωρήσει σε επέκταση του ασύρματου συναγερμού, αυτό μπορεί να γίνει πολύ απλά με την τοποθέτηση αισθητήρων στα σημεία που επιθυμεί.

Μάθε περισσότερα

Ενσύρματοι συναγερμοί σπιτιών Θεσσαλονίκη: Γιατί να τους προτιμήσεις;

  • Η τεχνολογία στην οποία στηρίζονται οι ενσύρματοι συναγερμοί σπιτιών είναι τρομερά αξιόπιστη και μια από τις πιο σίγουρες λύσεις για το χώρο σου.

  • Οι ενσύρματοι συναγερμοί σπιτιών δεν παρουσιάζουν καθυστερήσεις κατά τη μεταφορά δεδομένων και δεν επηρεάζονται από παρεμβολές στο σήμα τους.

  • Επίσης, οι τιμές για ενσύρματους συναγερμούς είναι, κατά βάση, πιο οικονομικές. Αυτό τους κάνει μια δημοφιλή επιλογή για πάρα πολλά νοικοκυριά.

Όλοι οι συναγερμοί σπιτιών στη Θεσσαλονίκη έχουν να σου προσφέρουν κάποια πλεονεκτήματα, αλλά έχουν και αντίστοιχα μειονεκτήματα που πρέπει να προσέξεις. Οι επαγγελματίες μας είναι στη διάθεσή σου καθημερινά, για να σου προτείνουν το κατάλληλο σύστημα για το χώρο σου.

Μάθε περισσότερα

Γιατί να επιλέξεις επαγγελματίες του Douleutaras.gr για συστήματα ασφαλείας;

Όλο και περισσότεροι ιδιοκτήτες κατοικιών και επαγγελματικών χώρων - καταστημάτων επιλέγουν τους επαγγελματίες μας για να τοποθετήσουν συστήματα ασφαλείας στη Θεσσαλονίκη. Μερικοί λόγοι για να τους εμπιστευτείς κι εσύ είναι:

  • Κορυφαία συστήματα ασφαλείας: Οι επαγγελματίες μας στη Θεσσαλονίκη συνεργάζονται με κορυφαίους κατασκευαστές συστημάτων ασφαλείας και μπορούν να σε προμηθεύσουν με το καλύτερο, ανάλογα με τις ανάγκες σου.

  • Πλήρης εξυπηρέτηση: Θέλεις εγκατάσταση συστημάτων ασφαλείας στη Θεσσαλονίκη, επισκευή ή συντήρηση; Είμαστε έτοιμοι να σου βρούμε τους κατάλληλους για κάθε εργασία, οι οποίοι θα αναλάβουν και τη συμβουλευτική σου καθοδήγηση, για να χρησιμοποιείς το σύστημά σου με τον καλύτερο τρόπο.

  • Άμεση εξυπηρέτηση: Στην πλατφόρμα μας μπορείς να καταχωρήσεις την εργασία σου όλο το 24ωρο καθημερινά, αλλά και τα Σαββατοκύριακα. Εμείς σου βρίσκουμε άμεσα κατάλληλους επαγγελματίες για κάμερες ασφαλείας - συναγερμούς σπιτιών στη Θεσσαλονίκη, για να επικοινωνήσουν μαζί σου όσο πιο σύντομα γίνεται.

  • Δωρεάν διαδικασία εύρεσης επαγγελματιών: Το να βρεις επαγγελματίες μέσω της πλατφόρμας μας είναι εντελώς δωρεάν για σένα. Επίσης, δεν δεσμεύεσαι να συνεργαστείς με κάποιον από αυτούς, αν δεν σε ικανοποιούν οι προσφορές τους.

Θέλεις να τοποθετήσεις συστήματα ασφαλείας στη Θεσσαλονίκη; Για κάμερες ασφαλείας, ανιχνευτές κίνησης, συστήματα πυρασφάλειας και συναγερμούς σπιτιών στη Θεσσαλονίκη, έχουμε τη λύση για σένα! Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας εντελώς δωρεάν και μέσα σε λίγα λεπτά θα σου βρούμε τους κατάλληλους στην περιοχή σου, για να πάρεις άμεσα προσφορές!

Μάθε περισσότερα

Πρόσφατα Ολοκληρωμένες Εργασίες

Συστήματα Ασφαλείας

Κόστος 200
Θεσσαλονίκη
5 Οκτωβρίου 2020
Εκτελέστηκε από

Βασίλης Τ.

Είδος εργασίας:

Τοποθέτηση / Αντικατάσταση

H εργασία αφορά:

Άλλο

Υπάρχουσα καλωδίωση:

Ναι

Μάθε περισσότερα...

Συστήματα Ασφαλείας

Κόστος 70
Αξιολογήθηκε
Θεσσαλονίκη
24 Σεπτεμβρίου 2020
Εκτελέστηκε από

Στέργιος Μ.

Είδος εργασίας:

Συντήρηση / Επισκευή

H εργασία αφορά:

Κάμερα - Κλειστά κυκλώματα (CCTV)

Υπάρχουσα καλωδίωση:

Ναι

Αξιολόγηση
Σοφία Μ.
5,0

ΑΨΟΓΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣ , ΣΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ

Για: Σ. ΜΠΟΤΖΟΎΡΟΓΛΟΥ - ΜΠΟΤΖΟΥΡΟΓΛΟΥ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
Μάθε περισσότερα...

Συστήματα Ασφαλείας

Κόστος 350
Θεσσαλονίκη
9 Σεπτεμβρίου 2020
Εκτελέστηκε από

Βασίλης Τ.

Είδος εργασίας:

Τοποθέτηση / Αντικατάσταση

H εργασία αφορά:

Σύστημα Συναγερμού, Κάμερα - Κλειστά κυκλώματα (CCTV), Ανιχνευτές Κίνησης

Υπάρχουσα καλωδίωση:

Όχι

Μάθε περισσότερα...

Συστήματα Ασφαλείας

Κόστος 340
Αξιολογήθηκε
Θεσσαλονίκη
29 Αυγούστου 2020
Εκτελέστηκε από

ΧΡΗΣΤΟΣ Κ.

Είδος εργασίας:

Τοποθέτηση / Αντικατάσταση

H εργασία αφορά:

Κάμερα - Κλειστά κυκλώματα (CCTV)

Υπάρχουσα καλωδίωση:

Όχι

Αξιολόγηση
Γεώργιος Λ.
5,0
Για: Χ. ΚΆΝΤΑΣ - KANTAS X K SIA EE HOMETECH-AQUABLU
Μάθε περισσότερα...

Συστήματα Ασφαλείας

Κόστος 500
Θεσσαλονίκη
20 Φεβρουαρίου 2020
Εκτελέστηκε από

Αφοί Τ & Α

Είδος εργασίας:

Τοποθέτηση / Αντικατάσταση

H εργασία αφορά:

Σύστημα Συναγερμού, Ανιχνευτές Κίνησης

Υπάρχουσα καλωδίωση:

Όχι

Μάθε περισσότερα...
Πώς λειτουργεί
1 Μας περιγράφεις την εργασία που θέλεις να πραγματοποιήσεις
2 Μέσα σε 10'' σου προτείνουμε τους καλύτερους επαγγελματίες που θα έρθουν σε επαφή μαζί σου
3 Επιλέγεις τον καταλληλότερο για την εργασία σου