Εξυπηρετούμε κανονικά τηρώντας τα μέτρα Υγιεινής
3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία: <strong>Συστήματα Ασφαλείας Θεσσαλονίκη</strong>

3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία: Συστήματα Ασφαλείας Θεσσαλονίκη

Εγγυόμαστε να γίνουν όλα όπως θες!
No1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών
Εξυπηρέτηση 24/7
30 αξιολογημένοι επαγγελματίες

Αξιολόγηση εργασιών

4.8

μέσος όρος από 532 αξιολογήσεις πελατών

Μαρια Ο.
4.0

καλος επαγγελματιας, ευγενικος, συνεπης

Για: Ηλεκτρολογικές & Υδραυλικές Λύσεις
Κορδάμπαλου Δ.
5.0

Ήταν πολύ ευγενικός και συνεπής στο ραντεβού. Προσπάθησε μέχρι να λυθεί το πρόβλημα του πλυντηρίου μου κι ήταν ιδιαίτερα εξυπηρετικός και πρόθυμος να απαντήσει σε κάθε μου απορία.…

Για: Χρήστος Τσιάπος
Ioannis G.
4.3

ΚΑΛΟΣ ΑΛΛΑ ΠΗΡΕ ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ

Για: Στυλιανός Κατσούλης
Γιαννης Λ.
5.0

ΕΞΥΠΗΡΕΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

Για: Αφοί Τριανταφυλλίδη
Κωνσταντίνος Κ.
5.0

άριστη. Ευγενής, συνεπής, πρόθυμος, αποτελεσματικός, αξιόπιστος

Για: Αστέριος Βελισσάρης
Anna Τ.
5.0

Εξαιρετική εξυπηρέτηση! Πρόθυμος και χαμογελαστός!

Για: Αλμπέρτο Πέρεζ
Κοθεκιδου Ε.
5.0

Πολύ σωστός επαγγελματίας συνεπής και πολύ καλή δουλειά...

Για: Στέργιος Μποτζούρογλου
Γεώργιος Π.
5.0

Άμεση εξυπηρέτηση, ευγενικός πολύ, γρήγορος , προσεκτικός πολύ στην δουλειά του , στην ώρα του στο ραντεβού μας, και πολύ πολύ οικονομικός

Για: Δημήτρης Μαυράγγελος
Βάσω Τ.
4.9

Ηταν πολύ ενημερωμένος πανω στο αντικείμενο και με βοηθησε πολύ στο τι πρεπει να γινει.

Για: Χρήστος Κάντας
Παναγιώτης Δ.
5.0

Οι ηλεκτρολογικές εργασίες που ζητήθηκαν, έγιναν όπως είχε συμφωνηθεί και στο χρόνο και την τιμή που είχε συμφωνηθεί. Θα προτιμήσω τον συγκεκριμένο επαγγελματία ξανά και στο μέλλο…

Για: Θεόδωρος Μουτούδης

See how much it costs

Ενδεικτικό κόστος από 718 αντίστοιχες εργασίες:
50€ - 500€
Τοποθέτηση ή αντικατάσταση από
120€
Συντήρηση ή επισκευή από
30€
Μάθε το πραγματικό κόστος της εργασίας σου, επικοινωνώντας απευθείας με επαγγελματία μας.

Δες χρήσιμες πληροφορίες

Συχνές Ερωτήσεις

Ποια είναι τα πιο δημοφιλή συστήματα ασφαλείας στη Θεσσαλονίκη;

1. Κλειδαριές ασφαλείας

2. Πόρτες ασφαλείας 

3. Συστήματα συναγερμού

4. Κλειστό κύκλωμα με κάμερες 

5. Συστήματα πυρανίχνευσης

6. Ανιχνευτές κίνησης

Για όλα αυτά τα συστήματα ασφαλείας στη Θεσσαλονίκη, έχουμε τους ανθρώπους που χρειάζεσαι. Είμαστε έτοιμοι καθημερινά, έως και 24 ώρες το 24ωρο, για να σου βρούμε τους επαγγελματίες που χρειάζεσαι!

Μάθε περισσότερα

Ποια είναι τα πιο δημοφιλή συστήματα ασφαλείας εξωτερικού χώρου;

1. Ανιχνευτές κίνησης με υπέρυθρες δέσμες

2. Συστήματα με φωτοκύτταρο

3. Κάγκελα ασφαλείας

1. Ανιχνευτές κίνησης με υπέρυθρες δέσμες: Στο σύστημα αυτό υπάρχει ένας πομπός και ένας δέκτης. Σε περίπτωση που κάτι διακόψει την υπέρυθρη ακτίνα που πηγαίνει από τον πομπό στο δέκτη, στέλνει σήμα στο σύστημα ασφαλείας και σημαίνει ο συναγερμός.

2. Συστήματα με φωτοκύτταρο: Μπορείς να τοποθετήσεις φωτοκύτταρα σε στρατηγικά σημεία γύρω από το σπίτι σου, όπως θα σου υποδείξει ο επαγγελματίας. Έτσι, σε περίπτωση που ένας διαρρήκτης πλησιάσει το χώρο, θα ανάψει το φως και θα καταλάβει ότι ο χώρος παρακολουθείται.

3. Κάγκελα ασφαλείας: Τοποθετούνται σε πόρτες, μπαλκονόπορτες και παράθυρα και εξασφαλίζουν την ασφάλεια του σπιτιού. Εάν συνδυαστούν με μία πόρτα ασφαλείας, τότε χαρίζουν ένα πολύ καλά θωρακισμένο σπίτι.

Μάθε περισσότερα

Ποιοι παράγοντες επηρεάζουν το κόστος για συστήματα ασφαλείας Θεσσαλονίκης;

1. Είδος συστήματος ασφαλείας (συναγερμός, κάμερες ασφαλείας, ανιχνευτές κίνησης κτλ).

2. Τετραγωνικά μέτρα χώρου που πρέπει να καλυφθεί.

3. Ύπαρξη καλωδίωσης ή ανάγκη για νέα καλωδίωση χώρου.

4. Επωνυμία - μάρκα συστήματος ασφαλείας.

5. Είδος εργασίας που θα χρειαστείς (εγκατάσταση, επισκευή, συντήρηση).

Αναλυτικά, οι παράγοντες κόστους για συστήματα ασφαλείας στη Θεσσαλονίκη έχουν ως εξής:

1. Το είδος συστήματος ασφαλείας 

Ένα ποιοτικό σύστημα με συναγερμό ξεκινά, περίπου στα 300€. Αντίστοιχα, ένα σύστημα με κάμερες παρακολούθησης ξεκινά στα 250€. Στις τιμές δεν περιλαμβάνεται το κόστος εγκατάστασης. 

2. Τετραγωνικά μέτρα χώρου

Τα τετραγωνικά μέτρα του χώρου επηρεάζουν το τι ισχύος συστήματα ασφαλείας χρειάζεσαι, αλλά και το τι ανάγκες έχεις για καλωδίωση. Συνεπώς, επηρεάζουν τις τιμές για το σύστημα ασφαλείας, αλλά και το κόστος εγκατάστασης. 

3. Ανάγκη για καλωδίωση

Αρκετές φορές, στα νεόδμητα υπάρχει εγκατεστημένη καλωδίωση από το ηλεκτρολογικό συνεργείο του κτιρίου. Σε κτίρια που δεν υπάρχει ήδη καλωδίωση, πρέπει να δημιουργηθεί. Η τιμή εγκατάστασης καλωδίωσης στην αγορά είναι περίπου 1-1.5€ ανά εγκατεστημένο μέτρο (υλικό και εργασία).

4. Ποιότητα συστήματος ασφαλείας

Ένα επώνυμο και ένα ανώνυμο σύστημα ασφαλείας μπορεί να έχουν μεγάλη διαφορά στην τιμή. Ωστόσο, το επώνυμο σύστημα είναι πιο πιθανό να έχει καλύτερο service μετά την αγορά, αλλά και εγγύηση.

5. Είδος εργασίας

Η εγκατάσταση, η επισκευή και η συντήρηση συστημάτων ασφαλείας έχουν πολύ διαφορετικά κόστη. Ενδεικτικά, το κόστος τοποθέτησης συνήθως κυμαίνεται στα 70-140€. Επηρεάζεται ριζικά από το αν έχεις ήδη καλωδίωση ή χρειάζεσαι νέα. 

Για μια επισκευή συστημάτων ασφαλείας, οι τεχνικοί συστημάτων ασφαλείας στη Θεσσαλονίκη έχουν ένα ημερομίσθιο, περίπου στα 30-50€ +ΦΠΑ. Σε περίπτωση που χρειαστεί κάποιο ανταλλακτικό για την επισκευή, το κόστος του επιβαρύνει επιπλέον την τιμή επισκευής.

Η πιο συνήθης ανάγκη συντήρησης για τα συστήματα ασφαλείας είναι η αλλαγή των μπαταριών σε μονάδα και σειρήνα. Ενδεικτικά, το κόστος των μπαταριών είναι 15€ και η χρέωση στην αγορά είναι συνήθως 50-70€ +ΦΠΑ με υλικά και εργασία.

Μάθε περισσότερα

Ασύρματοι συναγερμοί σπιτιών Θεσσαλονίκη: Ποια πλεονεκτήματα προσφέρουν;

  • Οι επεμβάσεις κατά την εγκατάσταση ασύρματου συναγερμού είναι πολύ περιορισμένες, αφού δε χρειάζονται καλωδιώσεις στο σπίτι. Συνεπώς, πρόκειται για μια εύκολη και γρήγορη διαδικασία.

  • Τα μερεμέτια που απαιτεί ο ασύρματος συναγερμός σπιτιού είναι λιγότερα, σε σχέση με του ενσύρματου συστήματος και ο συνολικός χρόνος τοποθέτησής του είναι σύντομος, με πιο οικονομική τιμή.

  • Ακόμη, σε περίπτωση που ο ιδιοκτήτης θέλει να προχωρήσει σε επέκταση του ασύρματου συναγερμού, αυτό μπορεί να γίνει πολύ απλά με την τοποθέτηση αισθητήρων στα σημεία που επιθυμεί.

Μάθε περισσότερα

Ενσύρματοι συναγερμοί σπιτιών Θεσσαλονίκη: Γιατί να τους προτιμήσεις;

  • Η τεχνολογία στην οποία στηρίζονται οι ενσύρματοι συναγερμοί σπιτιών είναι τρομερά αξιόπιστη και μια από τις πιο σίγουρες λύσεις για το χώρο σου.

  • Οι ενσύρματοι συναγερμοί σπιτιών δεν παρουσιάζουν καθυστερήσεις κατά τη μεταφορά δεδομένων και δεν επηρεάζονται από παρεμβολές στο σήμα τους.

  • Επίσης, οι τιμές για ενσύρματους συναγερμούς είναι, κατά βάση, πιο οικονομικές. Αυτό τους κάνει μια δημοφιλή επιλογή για πάρα πολλά νοικοκυριά.

Όλοι οι συναγερμοί σπιτιών στη Θεσσαλονίκη έχουν να σου προσφέρουν κάποια πλεονεκτήματα, αλλά έχουν και αντίστοιχα μειονεκτήματα που πρέπει να προσέξεις. Οι επαγγελματίες μας είναι στη διάθεσή σου καθημερινά, για να σου προτείνουν το κατάλληλο σύστημα για το χώρο σου.

Μάθε περισσότερα

Γιατί να επιλέξεις επαγγελματίες του Douleutaras.gr για συστήματα ασφαλείας;

Όλο και περισσότεροι ιδιοκτήτες κατοικιών και επαγγελματικών χώρων - καταστημάτων επιλέγουν τους επαγγελματίες μας για να τοποθετήσουν συστήματα ασφαλείας στη Θεσσαλονίκη. Μερικοί λόγοι για να τους εμπιστευτείς κι εσύ είναι:

  • Κορυφαία συστήματα ασφαλείας: Οι επαγγελματίες μας στη Θεσσαλονίκη συνεργάζονται με κορυφαίους κατασκευαστές συστημάτων ασφαλείας και μπορούν να σε προμηθεύσουν με το καλύτερο, ανάλογα με τις ανάγκες σου.

  • Πλήρης εξυπηρέτηση: Θέλεις εγκατάσταση συστημάτων ασφαλείας στη Θεσσαλονίκη, επισκευή ή συντήρηση; Είμαστε έτοιμοι να σου βρούμε τους κατάλληλους για κάθε εργασία, οι οποίοι θα αναλάβουν και τη συμβουλευτική σου καθοδήγηση, για να χρησιμοποιείς το σύστημά σου με τον καλύτερο τρόπο.

  • Άμεση εξυπηρέτηση: Στην πλατφόρμα μας μπορείς να καταχωρήσεις την εργασία σου όλο το 24ωρο καθημερινά, αλλά και τα Σαββατοκύριακα. Εμείς σου βρίσκουμε άμεσα κατάλληλους επαγγελματίες για κάμερες ασφαλείας - συναγερμούς σπιτιών στη Θεσσαλονίκη, για να επικοινωνήσουν μαζί σου όσο πιο σύντομα γίνεται.

  • Δωρεάν διαδικασία εύρεσης επαγγελματιών: Το να βρεις επαγγελματίες μέσω της πλατφόρμας μας είναι εντελώς δωρεάν για σένα. Επίσης, δεν δεσμεύεσαι να συνεργαστείς με κάποιον από αυτούς, αν δεν σε ικανοποιούν οι προσφορές τους.

Θέλεις να τοποθετήσεις συστήματα ασφαλείας στη Θεσσαλονίκη; Για κάμερες ασφαλείας, ανιχνευτές κίνησης, συστήματα πυρασφάλειας και συναγερμούς σπιτιών στη Θεσσαλονίκη, έχουμε τη λύση για σένα! Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας εντελώς δωρεάν και μέσα σε λίγα λεπτά θα σου βρούμε τους κατάλληλους στην περιοχή σου, για να πάρεις άμεσα προσφορές!

Μάθε περισσότερα

Κορυφαίοι Επαγγελματίες

Οι επαγγελματίες μας αξιολογούνται βάσει ποιότητας, συνέπειας & τιμής
Seller photo
Χρήστος Τσιάπος
Θεσσαλονίκη

Αναλαμβάνω εγκαταστάσεις και επισκευές συστημάτων ασφαλείας, όπου φροντίζω να προσφέρω στους πελάτες μου εγγυημένα αποτελέσματα γ…

4.8
(101)
4.8
Ποιότητα εργασίας
4.9
Συνέπεια / Ποιότητα επικοινωνίας
4.6
Τιμή
Seller photo
Στέργιος Μποτζούρογλου
Θεσσαλονίκη

Η επιχείρησή μας δραστηριοποιείται στον κλάδο για Συστήματα Ασφαλείας, διαθέτοντας εμπειρία χρόνων στο σχετικό τομέα. Θέλουμε να …

5.0
(21)
5.0
Ποιότητα εργασίας
5.0
Συνέπεια / Ποιότητα επικοινωνίας
4.9
Τιμή
Seller photo
Safe Alarm
Θεσσαλονίκη

Λέγομαι Ηλίας Καραστογιάννης, είμαι ιδιοκτήτης της Safe Alarm στη Θεσσαλονίκη και αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση και επιδιόρθωση γ…

4.8
(9)
4.8
Ποιότητα εργασίας
4.8
Συνέπεια / Ποιότητα επικοινωνίας
4.7
Τιμή

Πρόσφατα Ολοκληρωμένες Εργασίες

Συστήματα Ασφαλείας

Κόστος 280
Αξιολογήθηκε
Δήμος Ωραιοκάστρου
27 Φεβρουαρίου 2021
Εκτελέστηκε από

Στέργιος Μ.

Επιθυμείς να γίνει ραντεβού εκτίμησης στον χώρο σου από επαγγελματία μας;

Ναι

Είδος εργασίας:

Τοποθέτηση / Αντικατάσταση

H εργασία αφορά:

Κάμερα - Κλειστά κυκλώματα (CCTV)

Υπάρχουσα καλωδίωση:

Δεν γνωρίζω

Αξιολόγηση
Ευαγγελοπουλου Δ.
4,9

Άψογη ευγενική εξυπηρέτηση.άριστος κ καθαρος στην εργασιακή του τον συστήνω

Για: Σ. ΜΠΟΤΖΟΎΡΟΓΛΟΥ - ΜΠΟΤΖΟΥΡΟΓΛΟΥ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
Μάθε περισσότερα...

Συστήματα Ασφαλείας

Κόστος 400
Αξιολογήθηκε
Περιστέρι
17 Φεβρουαρίου 2021
Εκτελέστηκε από

ΜΑΝΗΣ Θ.

Επιθυμείς να γίνει ραντεβού εκτίμησης στον χώρο σου από επαγγελματία μας;

Ναι

Είδος εργασίας:

Τοποθέτηση / Αντικατάσταση

H εργασία αφορά:

Σύστημα Συναγερμού

Υπάρχουσα καλωδίωση:

Ναι

Αξιολόγηση
ΣΠΥΡΙΔΩΝ Β.
2,8

Καλός αλλά κατέστρεψε ένα ρόλο αλουμινίου με λάθος τοποθέτηση παγίδας και δεν ήρθε κάποιος συνεργάτης να το επισκευάσει εφόσον δεν μπορούσε ο ιδιος

Για: Μ. ΑTLAS SECURITY - Μανης Θεοφανης
Μάθε περισσότερα...

Συστήματα Ασφαλείας

Κόστος 60
Αξιολογήθηκε
Θεσσαλονίκη
30 Ιανουαρίου 2021
Εκτελέστηκε από

Στέργιος Μ.

Είδος εργασίας:

Συντήρηση / Επισκευή

H εργασία αφορά:

Σύστημα Συναγερμού

Υπάρχουσα καλωδίωση:

Ναι

Αξιολόγηση
Προβαταρη Μ.
5,0

Εξαιρετικός! Αν και Σάββατο, ανταποκρίθηκε ταχύτατα, συνεπέστατα και άψογα στην ανάγκη μου! Ευχαριστώ πολύ!

Για: Σ. ΜΠΟΤΖΟΎΡΟΓΛΟΥ - ΜΠΟΤΖΟΥΡΟΓΛΟΥ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
Μάθε περισσότερα...

Συστήματα Ασφαλείας

Κόστος 90
Κηφισιά
26 Ιανουαρίου 2021
Εκτελέστηκε από

Χάρης Μ.

Είδος εργασίας:

Τοποθέτηση / Αντικατάσταση

H εργασία αφορά:

Σύστημα Συναγερμού

Υπάρχουσα καλωδίωση:

Δεν γνωρίζω

Μάθε περισσότερα...

Συστήματα Ασφαλείας

Κόστος 60
Αγία Παρασκευή
4 Ιανουαρίου 2021
Εκτελέστηκε από

Χαράλαμπος Β.

Είδος εργασίας:

Συντήρηση / Επισκευή

H εργασία αφορά:

Σύστημα Συναγερμού

Υπάρχουσα καλωδίωση:

Ναι

Μάθε περισσότερα...
Πώς λειτουργεί
1 Μας περιγράφεις την εργασία που θέλεις να πραγματοποιήσεις
2 Μέσα σε 10'' σου προτείνουμε τους καλύτερους επαγγελματίες που θα έρθουν σε επαφή μαζί σου
3 Επιλέγεις τον καταλληλότερο για την εργασία σου