Κάμερες Εξωτερικού Χώρου

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Κάμερες Εξωτερικού Χώρου

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Κάμερες εξωτερικού χώρου: Όσα θέλεις να γνωρίζεις, πριν επιλέξεις!

Οι κάμερες εξωτερικού χώρου αποτελούν έναν από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους, για να αποθαρρύνεις επίδοξους διαρρήκτες από το να εισβάλουν στην περιουσία σου. Η ασφάλεια που σου προσφέρουν έγκειται στο γεγονός, ότι κανείς δε θέλει να ρισκάρει να αποκαλύψει το πρόσωπό του.

Υπάρχουν διάφορα είδη, αλλά και κατασκευαστικές εταιρείες για κάμερες ασφαλείας εξωτερικού χώρου. Έτσι, δεν είναι πάντα εύκολο να επιλέξεις τις πιο κατάλληλες κάμερες για το χώρο σου και μπορεί να χρειαστείς την καθοδήγηση ενός έμπειρου εγκαταστάτη.

Θέλεις να μάθεις περισσότερα για τις κάμερες εξωτερικού χώρου και για την τοποθέτηση τους στο σπίτι σου; Εμείς μιλήσαμε με τους έμπειρους τεχνικούς συστημάτων ασφαλείας της πλατφόρμα μας και συγκεντρώσαμε κάποιες χρήσιμες πληροφορίες, που είναι καλό να ξέρεις, πριν επιλέξεις.

Ποια είναι τα κυρίαρχα είδη για κάμερες ασφαλείας εξωτερικού χώρου;

1. Κάμερες εξωτερικού χώρου Dome

Οι κάμερες Dome, ονομάζονται αλλιώς και κάμερες θόλου. Βρίσκονται εντός ενός προστατευτικού καλύμματος, για να μη καταστραφούν λόγω εξωτερικών καιρικών συνθηκών, αλλά και από βανδαλισμούς. Ένα άλλο πλεονέκτημα που έχουν αυτές οι κάμερες εξωτερικού χώρου, είναι ότι δεν είναι εμφανής η κατεύθυνση προς την οποία είναι στραμμένη η κάμερα. Έτσι, ένας περαστικός που κινείται ύποπτα για να ελέγξει το χώρο, δε γνωρίζει ότι η κάμερα είναι στραμμένη πάνω του και τον παρακολουθεί.

2. Κάμερες εξωτερικού χώρου Box

Αποτελούν τη πιο συνηθισμένη μορφή κάμερας εξωτερικού χώρου. Έχουν σχήμα κουτιού και μπορούν να τοποθετηθούν σε οποιαδήποτε κατακόρυφη επιφάνεια, με τη βοήθεια κατάλληλων υποστηριγμάτων. Επίσης, σε περίπτωση που θελήσεις να παρακολουθήσεις κάποιο απομακρυσμένο χώρο, μπορείς να τοποθετήσεις μεγάλους φακούς για μεγαλύτερη κάλυψη του χώρου. Πρέπει να γνωρίζεις, όμως, ότι οι μεγάλοι φακοί καθιστούν δυσκολότερη τη κάλυψη της κάμερας με κάποιο ειδικό προστατευτικό.

3. Κάμερες εξωτερικού χώρου Bullet

Αυτές οι κάμερες εξωτερικού χώρου έχουν κυλινδρικό σχήμα και είναι πιο μικρές από τις box. Λόγω του μικρού μεγέθους τους, δεν έχουν μεγάλους φακούς, οπότε η ευκρίνεια της εικόνας είναι λίγο υποδεέστερη και δεν τις καθιστά ιδανικές για κάλυψη μεγάλων αποστάσεων. Αποτελούν, όμως, καλή επιλογή για παρακολουθήσεις μικρών ή μεσαίων αποστάσεων. Όπως οι Box, έτσι και οι Bullet μπορούν να τοποθετηθούν σε οποιαδήποτε κατακόρυφη επιφάνεια με τη βοήθεια κατάλληλων υποστηριγμάτων.

4. Κάμερες εξωτερικού χώρου Covert

Αυτό το είδος αποτελεί κρυφή κάμερα εξωτερικού χώρου, καθώς έχει κατασκευαστεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να μην προδίδει ότι είναι κάμερα ασφαλείας εξωτερικού χώρου. Συνήθως, μοιάζει με κάποιο απλό και συνηθισμένο αντικείμενο, ώστε να μη γίνεται αντιληπτή. Φυσικά, αν θέλεις οι επίδοξοι διαρρήκτες να ξέρουν ότι παρακολουθούνται, τότε αυτή η επιλογή δεν είναι κατάλληλη για σένα.

5. Κάμερες εξωτερικού χώρου Dummy

Οι κάμερες Dummy είναι ψεύτικες κάμερες που έχουν κατασκευαστεί, έτσι ώστε να κάνουν αισθητή την παρουσία τους, ενώ δεν έχουν καμία παραπάνω λειτουργία. Σε αντίθεση με τις Covert, έχουν σκοπό την παραπλάνηση του υπόπτου, ώστε να τον τρομάξουν και να φύγει, χωρίς να διαπράξει κάποια εγκληματική ενέργεια.

Όλες οι παραπάνω κατηγορίες, εκτός από τις dummy, αποτελούν κάμερες ασφαλείας εξωτερικού χώρου με καταγραφικό. Το καταγραφικό είναι απαραίτητο, έτσι ώστε να μπορείς να επισκεφτείς ξανά οποιοδήποτε στιγμιότυπο επιθυμείς και να εντοπίσεις τυχόν ύποπτες κινήσεις έξω από το σπίτι σου.

Τι πρέπει να προσέξεις όταν επιλέγεις κάμερες εξωτερικού χώρου;

1. Ανθεκτικότητα της κάμερας εξωτερικού χώρου

Ακριβώς επειδή τοποθετούνται σε εξωτερικό χώρο, οι κάμερες πρέπει να είναι ανθεκτικές απέναντι στις κακές καιρικές συνθήκες αλλά και στο βανδαλισμό. Είναι απαραίτητο, λοιπόν, να αναγράφεται ότι είναι αδιάβροχες και προστατευμένες με κάποιο ειδικό κάλυμμα.

2. Φανερές ή κρυφές κάμερες ασφαλείας εξωτερικού χώρου

Όπως αναφέρθηκε και παραπάνω, μπορείς να επιλέξεις είτε μια κάμερα που φαίνεται και μπορεί να τρομοκρατήσει το διαρρήκτη, είτε μια κρυφή, ώστε να ελέγχεις το χώρο, χωρίς να γίνεται εμφανές.

3. Κάμερες με νυχτερινή λήψη ή υπέρυθρη ακτινοβολία

Οι κάμερες εξωτερικού χώρου με νυχτερινή λήψη είναι ιδανικές, σε περιπτώσεις χαμηλού φωτισμού, αλλά δεν παρέχουν εικόνα όταν υπάρχει απόλυτο σκοτάδι. Αντιθέτως, οι κάμερες υπέρυθρης ακτινοβολίας διαθέτουν φώτα LED υπερύθρων και φωτίζουν το πεδίο παρατήρησης, έτσι ώστε να είναι δυνατή η καταγραφή εικόνων, ακόμα και στο απόλυτο σκοτάδι.

4. Ενσύρματες ή ασύρματες κάμερες ασφαλείας εξωτερικού χώρου

Από τη μία πλευρά, οι ενσύρματες κάμερες σου προσφέρουν άψογη ανάλυση και ποιότητα εικόνας, για να βλέπεις πεντακάθαρα ακόμη και την παραμικρή λεπτομέρεια. Επιπλέον έχουν πολύ μικρό κόστος συντήρησης, καθώς δεν έχουν μπαταρίες για να χρειάζονται αλλάγη. Από την άλλη πλευρά, οι ασύρματες κάμερες τοποθετούνται πολύ εύκολα και γρήγορα στους εξωτερικούς χώρους, ενώ μπορείς να τους αλλάξεις θέση σε περίπτωση που δε σε καλύπτει η γωνία που κοιτούσε ο φακός.

5. CCD ή CMOS αισθητήρες κάμερας

Οι CMOS αισθητήρες, παρέχουν καλή ποιότητα εικόνας, καταναλώνοντας πολύ λίγη ενέργεια. Αντίθετα, οι CCD αισθητήρες έχουν μεγαλύτερη ευαισθησία στο φως με αποτέλεσμα να αποδίδουν καλύτερα την εικόνα όταν δεν υπάρχει μεγάλη φωτεινότητα, αλλά καταναλώνουν περισσότερη ενέργεια από τις CMOS.

6. Σωστή τοποθέτηση καμερών εξωτερικού χώρου

Κάθε χώρος είναι διαφορετικός, συνεπώς το κατάλληλο σημείο τοποθέτησης των καμερών πρέπει να γίνει μετά από μεγάλη και προσεκτική ανάλυση του εξωτερικού σου χώρου. Γενικά, οι κάμερες πρέπει να κοιτάζουν προς την είσοδο του σπιτιού σου με τέτοιο τρόπο, ώστε να μπορεί να δοθεί μια λεπτομερής περιγραφή των στοιχείων που καταγράφουν.

7. Σωστή σύνδεση συστήματος καμερών με το καταγραφικό

Για όλες τις κάμερες ασφαλείας εξωτερικού χώρου με καταγραφικό, απαραίτητη είναι η σωστή συνδεσμολογία, έτσι ώστε να επιτελούν τη λειτουργία τους με το βέλτιστο τρόπο και χωρίς διακοπές. Ένας έμπειρος τεχνικός συστημάτων ασφαλείας μπορεί να αναλάβει την εργασία αυτή, εύκολα και γρήγορα.

Γιατί να επιλέξεις τεχνικό του Douleutaras.gr για την εγκατάσταση καμερών εξωτερικών χώρων;

Εφόσον επιλέξεις τις κατάλληλες κάμερες ασφαλείας εξωτερικού χώρου, η εγκατάστασή τους πρέπει να γίνει από έμπειρους τεχνικούς, για να σου προσφέρουν ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση. Από τη μελέτη του χώρου, μέχρι το σχεδιασμό του συστήματος και τη σύνδεση των καμερών με το καταγραφικό, οι επαγγελματίες μας είναι σε θέση να σε βοηθήσουν.

Όλοι οι επαγγελματίες της πλατφόρμας μας στα συστήματα ασφαλείας είναι εξειδικευμένοι και μπορούν να σου προσφέρουν την πλέον κατάλληλη λύση για την ασφάλεια του σπιτιού σου. Θα ολοκληρώσουν την τοποθέτηση άμεσα και θα σου δώσουν χρήσιμες συμβουλές, για να αξιοποιήσεις τις κάμερες εξωτερικού χώρου σου στο έπακρο!

Αν σκέφτεσαι να τοποθετήσεις κάμερες εξωτερικού χώρου στο σπίτι σου, μην ψάχνεις αλλού. Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας με λίγα μόνο κλικ και θα πάρεις άμεσα τις καλύτερες προσφορές από έμπειρους τεχνικούς στην περιοχή σου, στις καλύτερες τιμές!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορές από αξιόλογους επαγγελματίες στην περιοχή σου

Θεοφάνης Μ.
196 αξιολογήσεις
Εμεινα ευχαριστημένος από την συνεργασια μας !
Ιωάννης Α.
43 αξιολογήσεις
'Αμεσος, επικοινωνιακός, συνεπής, ευέλικτος. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα
Μενέλαος Κ.
36 αξιολογήσεις
Πολύ καλός ο Μενέλαος και με εξυπηρέτησε άμεσα.
Χρήστος Κ.
30 αξιολογήσεις
Μίλησα με τον κ. Κονίδα πρωινή ώρα και συμφωνήσαμε να έρθει την επόμενη μέρα, καθώς εκείνη τη μέρα είχε κανονισμένες άλλες δουλειές. Ωστό...
C. Security
27 αξιολογήσεις
Αριστη συνεργασια, ταχυτητα και καλη εξυπηρετηση
Δημήτρης Κ.
21 αξιολογήσεις
Άριστη εξυπηρέτηση και απόλυτος επαγγελματισμός.
Σχετικά άρθρα
Υπάρχουν μερικά σημεία που δεν θα φανταζόσουν ότι μπορούν να σε βοηθήσουν να αυξήσεις την ασφάλεια του σπιτιού σου. Δες τα όλα εδώ!
Τι συναγερμό να βάλω στο σπίτι; Ενσύρματο, ή ασύρματο; Επώνυμο, ή ανώνυμο; Ποια εταιρία εγκατάστασης να εμπιστευθώ;
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει