Κάμερες Εξωτερικού Χώρου

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Κάμερες Εξωτερικού Χώρου

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Ανησυχείς για το σπίτι σου λόγω της αυξημένης εγκληματικότητας; Θες να ελέγχεις τους εξωτερικούς χώρους ώστε να εντοπίζεις κάθε ύποπτη κίνηση; Τοποθέτησε κάμερες εξωτερικού χώρου για να κοιμάσαι ήσυχος τα βράδια. Υπάρχει μια τεράστια ποικιλία σε κάμερες, για να επιλέξεις αυτή που ταιριάζει καλύτερα στις δικές σου ανάγκες και να μην ανησυχείς για τίποτα! Εμείς μιλήσαμε με τους πιο έμπειρους τεχνικούς της πλατφόρμας μας και μάθαμε όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για να επιλέξεις τη κατάλληλη κάμερα εξωτερικού χώρου για το σπίτι σου.

5 Κορυφαίες Επιλογές για Κάμερες Εξωτερικού Χώρου

Κάμερες Εξωτερικού Χώρου Dome

Οι κάμερες Dome, ονομάζονται αλλιώς και κάμερες θόλου. Βρίσκονται εντός ενός προστατευτικού καλύμματος, για να μη καταστραφούν λόγω εξωτερικών καιρικών συνθηκών, όπως βροχή αλλά και από βανδαλισμούς. Ένα άλλο πλεονέκτημα που έχουν αυτές οι κάμερες εξωτερικού χώρου είναι ότι δεν είναι εμφανής η κατεύθυνση προς την οποία είναι στραμμένη η κάμερα, έτσι ένας περαστικός που κινείται ύποπτα για να ελέγξει το χώρο, δε γνωρίζει ότι η κάμερα είναι στραμμένη πάνω του και τον παρακολουθεί.

Κάμερες Εξωτερικού Χώρου Box

Αυτές, αποτελούν τη πιο συνηθισμένη μορφή κάμερας εξωτερικού χώρου. Έχουν σχήμα κουτιού και μπορούν να τοποθετηθούν σε οποιαδήποτε κατακόρυφη επιφάνεια με τη βοήθεια κατάλληλων υποστηριγμάτων. Επίσης σε περίπτωση που θελήσεις να παρακολουθήσεις κάποιο απομακρυσμένο χώρο, μπορείς να τοποθετήσεις μεγάλους φακούς για μεγαλύτερη κάλυψη του χώρου. Πρέπει να γνωρίζεις όμως ότι οι μεγάλοι φακοί, καθιστούν δυσκολότερη τη κάλυψη της κάμερας με κάποιο ειδικό προστατευτικό.

Κάμερες Εξωτερικού Χώρου Bullet

Αυτές οι κάμερες εξωτερικού χώρου έχουν κυλινδρικό σχήμα και είναι πιο μικρές από τις box. Λόγω του μικρού μεγέθους τους, δεν έχουν μεγάλους φακούς, οπότε η ευκρίνεια της εικόνας είναι λίγο υποδεέστερη και δε τις κάνει ιδανικές για κάλυψη μεγάλων αποστάσεων. Αποτελούν όμως καλή επιλογή για παρακολουθήσεις μικρών ή μεσαίων αποστάσεων. Όπως οι Box, έτσι και οι Bullet μπορούν να τοποθετηθούν σε οποιαδήποτε κατακόρυφη επιφάνεια με τη βοήθεια κατάλληλων υποστηριγμάτων.

Κάμερες Εξωτερικού Χώρου Covert

Αυτό το είδος αποτελεί κρυφή κάμερα εξωτερικού χώρου, καθώς έχει κατασκευαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να μη προδίδει ότι είναι κάμερα παρακολούθησης. Συνήθως μοιάζει με κάποιο απλό και συνηθισμένο αντικείμενο, ώστε να μη γίνονται αντιληπτή.

Κάμερες Εξωτερικού Χώρου Dummy

Οι κάμερες Dummy είναι ψεύτικες κάμερες που έχουν κατασκευαστεί έτσι ώστε να κάνουν αισθητή την παρουσία τους, ενώ δεν έχουν καμία παραπάνω λειτουργία. Σε αντίθεση με τις Covert, έχουν σκοπό την παραπλάνηση του υπόπτου ώστε να τον τρομάξουν και να φύγει χωρίς να διαπράξει κάποια εγκληματική ενέργεια.

Τι πρέπει να Προσέξεις όταν επιλέγεις Κάμερες Εξωτερικού Χώρου

1. Ανθεκτικότητα της κάμερας εξωτερικού χώρου

 Ακριβώς επειδή τοποθετούνται σε εξωτερικό χώρο, οι κάμερες πρέπει να είναι ανθεκτικές απέναντι στις κακές καιρικές συνθήκες αλλά και στο βανδαλισμό. Είναι απαραίτητο λοιπόν να αναγράφεται ότι είναι αδιάβροχες και προστατευμένες με κάποιο ειδικό κάλυμμα. Τι σημασία έχει άλλωστε να τοποθετήσεις κάμερα στον εξωτερικό σου χώρο, αν καταστραφεί σε μία βροχή ή τη σπάσει πολύ εύκολα ο διαρρήκτης;  

2. Πόσο διακριτικές θέλεις να είναι οι κάμερες εξωτερικού χώρου;

Όπως αναφέρθηκε και παραπάνω, μπορείς να επιλέξεις είτε μια κάμερα που φαίνεται και μπορεί να τρομοκρατήσει το διαρρήκτη, είτε μια κρυφή, ώστε να ελέγχεις το χώρο χωρίς να γίνεται εμφανές. 

3. Κάμερα με νυχτερινή λήψη ή υπέρυθρη ακτινοβολία;

Οι κάμερες εξωτερικού χώρου με νηχτερινή λήψη είναι ιδανικές σε περιπτώσεις χαμηλού φωτισμού, αλλά δεν παρέχουν εικόνα όταν υπάρχει απόλυτο σκοτάδι. Αντίθετα οι κάμερες υπέρυθρης ακτινοβολίας διαθέτουν φώτα LED υπερύθρων και φωτίζουν το πεδίο παρατήρησης έτσι ώστε να είναι δυνατή η καταγραφή εικόνων ακόμα και στο απόλυτο σκοτάδι.

4. Ενσύρματες ή ασύρματες κάμερες εξωτερικού χώρου;

Από τη μία πλευρά οι ενσύρματες κάμερες σου προσφέρουν άψογη ανάλυση και ποιότητα εικόνας για να βλέπεις πεντακάθαρα ακόμη και την παραμικρή λεπτομέρεια. Επιπλέον έχουν πολύ μικρό κόστος συντήρησης καθώς δεν έχουν μπαταρίες για να χρειάζονται αλλάγη. Εφόσον τα καλώδια είναι σε καλή κατάσταση, δεν τίθεται θέμα συντήρησης. Από την άλλη πλευρά, οι ασύρματες κάμερες, τοποθετούνται πολύ εύκολα και γρήγορα στους εξωτερικούς χώρους ενώ μπορείς να τους αλλάξεις θέση σε περίπτωση που δε σε καλύπτει η γωνία που κοιτούσε ο φακός. Τέλος, έχουν πολύ πιο χαμηλό κόστος εγκατάστασης από τις ενσύρματες κάμερες και μπορείς να τις συνδέσεις με το κινητό σου για να ελέγχεις ανα πάσα ώρα και στιγμή τους εξωτερικούς σου χώρους.

5. CCD ή CMOS Αισθητήρες Κάμερας;

Οι CMOS αισθητήρες, παρέχουν καλή ποιότητα εικόνας καταναλώνοντας πολύ λίγη ενέργεια. Αντίθετα, οι CCD αισθητήρες έχουν μεγαλύτερη ευαισθησία στο φως με αποτέλεσμα να αποδίδουν καλύτερα την εικόνα όταν δεν υπάρχει μεγάλη φωτεινότητα, αλλά καταναλώνουν περισσότερη ενέργεια από τις CMOS.

6. Σωστή Τοποθέτηση των Καμερών Εξωτερικού Χώρου

 Κάθε χώρος είναι διαφορετικός, συνεπώς το κατάλληλο σημείο τοποθέτησης των καμερών πρέπει να γίνει μετά από μεγάλη και προσεκτική ανάλυση του εξωτερικού σου χώρου. Γενικά, οι κάμερες πρέπει να κοιτάζουν προς την είσοδο του σπιτιού σου με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορεί να δοθεί μια λεπτομερής περιγραφή των στοιχείων που καταγράφουν. Απαραίτητη προϋπόθεση βέβαια είναι να έχουν αρκετά καλή ανάλυση.

Γιατί να Επιλέξεις τον Τεχνικό του Douleutaras.gr για την Εγκατάσταση Καμερών Εξωτερικών Χώρων;

Ο τρόπος που θα τοποθετηθούν οι κάμερες εξωτερικών χώρων, είναι καθοριστικός για την αποτελεσματικότητά τους. Απαιτείται πολύ προσεκτική μελέτη του χώρου, σχεδιασμού της εγκατάστασης, σύνδεση και ρύθμιση των καμερών, εγκατάσταση του καταγραφικού και άλλες τεχνικές εργασίες. Για το λόγο αυτό, χρειάζεσαι έναν έμπειρο και εξειδικευμένο επαγγελματία να τα αναλάβει όλα για εσένα!

Με την πολυετή εμπειρία τους στον κλάδο, οι τεχνικοί της πλατφόρμας μας, θα ολοκληρώσουν την τοποθέτηση άμεσα και θα σου δώσουν χρήσιμες συμβουλές, για να αξιοποιήσεις τις κάμερες εξωτερικού χώρου σου στο έπακρο! Καταχώρησε την εργασία σου με λίγα μόνο κλικ και πάρε προσφορές από τους πιο έμπιστους επαγγελματίες της περιοχής σου!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορές από αξιόλογους επαγγελματίες στην περιοχή σου

Βαγγέλης Γκλιάτης
1 αξιολόγηση
Άμεση ανταπόκριση, σωστή ενημέρωση και επιλογή εξοπλισμού. Πολύ καλή ποιότητα επαγγελματία!
Δημήτρης Κωστακόπουλος
21 αξιολογήσεις
Απόλυτα ευχαριστημένη από την εξυπηρέτηση και την εργασία του επαγγελματία!
ΜΑΝΗΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ ATLAS SECURITY
172 αξιολογήσεις
Συνεπής, αξιόπιστος και πολύ γρήγορος. Πολύ καλός επαγγελματίας και άνθρωπος. Μπράβο του!
Ιωάννης Ηλίας
1 αξιολόγηση
Άμεση επαφή, ανάλυση κόστους και συνέπεια στην εγκατάσταση. Προτείνεται ΑΑΑ+!
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΚΙΟΚΑΣ
7 αξιολογήσεις
Επαγγελματίας, αξιόπιστος, ειλικρινής, ευέλικτος & πάνω από όλα εργατικός, ολιγομίλητος & on time!
Σχετικά άρθρα
Υπάρχουν μερικά σημεία που δεν θα φανταζόσουν ότι μπορούν να σε βοηθήσουν να αυξήσεις την ασφάλεια του σπιτιού σου. Δες τα όλα εδώ!
Τι συναγερμό να βάλω στο σπίτι; Ενσύρματο, ή ασύρματο; Επώνυμο, ή ανώνυμο; Ποια εταιρία εγκατάστασης να εμπιστευθώ;
Μη φεύγεις!
Η συμπλήρωση της φόρμας δεν απαιτεί περισσότερο από 1 λεπτό. Η διαδικασία είναι εντελώς δωρεάν και απολύτως ασφαλής και θα σε φέρει σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου.

Δεν με ενδιαφέρει