Κάμερες Εξωτερικού Χώρου

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Κάμερες Εξωτερικού Χώρου

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες
Δωρεάν Προσφορές
Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Τελευταία ενημέρωση: 05/9/2018

Κάμερες εξωτερικού χώρου: Όσα θέλεις να γνωρίζεις, πριν επιλέξεις!

Οι κάμερες εξωτερικού χώρου αποτελούν έναν από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους, για να αποθαρρύνεις επίδοξους διαρρήκτες από το να εισβάλουν στην περιουσία σου. Η ασφάλεια που σου προσφέρουν έγκειται στο γεγονός, ότι κανείς δε θέλει να ρισκάρει να αποκαλύψει το πρόσωπό του.

Υπάρχουν διάφορα είδη, αλλά και κατασκευαστικές εταιρείες για κάμερες ασφαλείας εξωτερικού χώρου. Έτσι, δεν είναι πάντα εύκολο να επιλέξεις τις πιο κατάλληλες κάμερες για το χώρο σου και μπορεί να χρειαστείς την καθοδήγηση ενός έμπειρου εγκαταστάτη.

Θέλεις να μάθεις περισσότερα για τις κάμερες εξωτερικού χώρου και για την τοποθέτηση τους στο σπίτι σου; Εμείς μιλήσαμε με τους έμπειρους τεχνικούς συστημάτων ασφαλείας της πλατφόρμα μας και συγκεντρώσαμε κάποιες χρήσιμες πληροφορίες, που είναι καλό να ξέρεις, πριν επιλέξεις.

Ποια είναι τα κυρίαρχα είδη για κάμερες ασφαλείας εξωτερικού χώρου;

1. Κάμερες εξωτερικού χώρου Dome

Οι κάμερες Dome, ονομάζονται αλλιώς και κάμερες θόλου. Βρίσκονται εντός ενός προστατευτικού καλύμματος, για να μη καταστραφούν λόγω εξωτερικών καιρικών συνθηκών, αλλά και από βανδαλισμούς. Ένα άλλο πλεονέκτημα που έχουν αυτές οι κάμερες εξωτερικού χώρου, είναι ότι δεν είναι εμφανής η κατεύθυνση προς την οποία είναι στραμμένη η κάμερα. Έτσι, ένας περαστικός που κινείται ύποπτα για να ελέγξει το χώρο, δε γνωρίζει ότι η κάμερα είναι στραμμένη πάνω του και τον παρακολουθεί.

2. Κάμερες εξωτερικού χώρου Box

Αποτελούν τη πιο συνηθισμένη μορφή κάμερας εξωτερικού χώρου. Έχουν σχήμα κουτιού και μπορούν να τοποθετηθούν σε οποιαδήποτε κατακόρυφη επιφάνεια, με τη βοήθεια κατάλληλων υποστηριγμάτων. Επίσης, σε περίπτωση που θελήσεις να παρακολουθήσεις κάποιο απομακρυσμένο χώρο, μπορείς να τοποθετήσεις μεγάλους φακούς για μεγαλύτερη κάλυψη του χώρου. Πρέπει να γνωρίζεις, όμως, ότι οι μεγάλοι φακοί καθιστούν δυσκολότερη τη κάλυψη της κάμερας με κάποιο ειδικό προστατευτικό.

3. Κάμερες εξωτερικού χώρου Bullet

Αυτές οι κάμερες εξωτερικού χώρου έχουν κυλινδρικό σχήμα και είναι πιο μικρές από τις box. Λόγω του μικρού μεγέθους τους, δεν έχουν μεγάλους φακούς, οπότε η ευκρίνεια της εικόνας είναι λίγο υποδεέστερη και δεν τις καθιστά ιδανικές για κάλυψη μεγάλων αποστάσεων. Αποτελούν, όμως, καλή επιλογή για παρακολουθήσεις μικρών ή μεσαίων αποστάσεων. Όπως οι Box, έτσι και οι Bullet μπορούν να τοποθετηθούν σε οποιαδήποτε κατακόρυφη επιφάνεια με τη βοήθεια κατάλληλων υποστηριγμάτων.

4. Κάμερες εξωτερικού χώρου Covert

Αυτό το είδος αποτελεί κρυφή κάμερα εξωτερικού χώρου, καθώς έχει κατασκευαστεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να μην προδίδει ότι είναι κάμερα ασφαλείας εξωτερικού χώρου. Συνήθως, μοιάζει με κάποιο απλό και συνηθισμένο αντικείμενο, ώστε να μη γίνεται αντιληπτή. Φυσικά, αν θέλεις οι επίδοξοι διαρρήκτες να ξέρουν ότι παρακολουθούνται, τότε αυτή η επιλογή δεν είναι κατάλληλη για σένα.

5. Κάμερες εξωτερικού χώρου Dummy

Οι κάμερες Dummy είναι ψεύτικες κάμερες που έχουν κατασκευαστεί, έτσι ώστε να κάνουν αισθητή την παρουσία τους, ενώ δεν έχουν καμία παραπάνω λειτουργία. Σε αντίθεση με τις Covert, έχουν σκοπό την παραπλάνηση του υπόπτου, ώστε να τον τρομάξουν και να φύγει, χωρίς να διαπράξει κάποια εγκληματική ενέργεια.

Όλες οι παραπάνω κατηγορίες, εκτός από τις dummy, αποτελούν κάμερες ασφαλείας εξωτερικού χώρου με καταγραφικό. Το καταγραφικό είναι απαραίτητο, έτσι ώστε να μπορείς να επισκεφτείς ξανά οποιοδήποτε στιγμιότυπο επιθυμείς και να εντοπίσεις τυχόν ύποπτες κινήσεις έξω από το σπίτι σου.

Τι πρέπει να προσέξεις όταν επιλέγεις κάμερες εξωτερικού χώρου;

1. Ανθεκτικότητα της κάμερας εξωτερικού χώρου

Ακριβώς επειδή τοποθετούνται σε εξωτερικό χώρο, οι κάμερες πρέπει να είναι ανθεκτικές απέναντι στις κακές καιρικές συνθήκες αλλά και στο βανδαλισμό. Είναι απαραίτητο, λοιπόν, να αναγράφεται ότι είναι αδιάβροχες και προστατευμένες με κάποιο ειδικό κάλυμμα.

2. Φανερές ή κρυφές κάμερες ασφαλείας εξωτερικού χώρου

Όπως αναφέρθηκε και παραπάνω, μπορείς να επιλέξεις είτε μια κάμερα που φαίνεται και μπορεί να τρομοκρατήσει το διαρρήκτη, είτε μια κρυφή, ώστε να ελέγχεις το χώρο, χωρίς να γίνεται εμφανές.

3. Κάμερες με νυχτερινή λήψη ή υπέρυθρη ακτινοβολία

Οι κάμερες εξωτερικού χώρου με νυχτερινή λήψη είναι ιδανικές, σε περιπτώσεις χαμηλού φωτισμού, αλλά δεν παρέχουν εικόνα όταν υπάρχει απόλυτο σκοτάδι. Αντιθέτως, οι κάμερες υπέρυθρης ακτινοβολίας διαθέτουν φώτα LED υπερύθρων και φωτίζουν το πεδίο παρατήρησης, έτσι ώστε να είναι δυνατή η καταγραφή εικόνων, ακόμα και στο απόλυτο σκοτάδι.

4. Ενσύρματες ή ασύρματες κάμερες ασφαλείας εξωτερικού χώρου

Από τη μία πλευρά, οι ενσύρματες κάμερες σου προσφέρουν άψογη ανάλυση και ποιότητα εικόνας, για να βλέπεις πεντακάθαρα ακόμη και την παραμικρή λεπτομέρεια. Επιπλέον έχουν πολύ μικρό κόστος συντήρησης, καθώς δεν έχουν μπαταρίες για να χρειάζονται αλλάγη. Από την άλλη πλευρά, οι ασύρματες κάμερες τοποθετούνται πολύ εύκολα και γρήγορα στους εξωτερικούς χώρους, ενώ μπορείς να τους αλλάξεις θέση σε περίπτωση που δε σε καλύπτει η γωνία που κοιτούσε ο φακός.

5. CCD ή CMOS αισθητήρες κάμερας

Οι CMOS αισθητήρες, παρέχουν καλή ποιότητα εικόνας, καταναλώνοντας πολύ λίγη ενέργεια. Αντίθετα, οι CCD αισθητήρες έχουν μεγαλύτερη ευαισθησία στο φως με αποτέλεσμα να αποδίδουν καλύτερα την εικόνα όταν δεν υπάρχει μεγάλη φωτεινότητα, αλλά καταναλώνουν περισσότερη ενέργεια από τις CMOS.

6. Σωστή τοποθέτηση καμερών εξωτερικού χώρου

Κάθε χώρος είναι διαφορετικός, συνεπώς το κατάλληλο σημείο τοποθέτησης των καμερών πρέπει να γίνει μετά από μεγάλη και προσεκτική ανάλυση του εξωτερικού σου χώρου. Γενικά, οι κάμερες πρέπει να κοιτάζουν προς την είσοδο του σπιτιού σου με τέτοιο τρόπο, ώστε να μπορεί να δοθεί μια λεπτομερής περιγραφή των στοιχείων που καταγράφουν.

7. Σωστή σύνδεση συστήματος καμερών με το καταγραφικό

Για όλες τις κάμερες ασφαλείας εξωτερικού χώρου με καταγραφικό, απαραίτητη είναι η σωστή συνδεσμολογία, έτσι ώστε να επιτελούν τη λειτουργία τους με το βέλτιστο τρόπο και χωρίς διακοπές. Ένας έμπειρος τεχνικός συστημάτων ασφαλείας μπορεί να αναλάβει την εργασία αυτή, εύκολα και γρήγορα.

Γιατί να επιλέξεις τεχνικό του Douleutaras.gr για την εγκατάσταση καμερών εξωτερικών χώρων;

Εφόσον επιλέξεις τις κατάλληλες κάμερες ασφαλείας εξωτερικού χώρου, η εγκατάστασή τους πρέπει να γίνει από έμπειρους τεχνικούς, για να σου προσφέρουν ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση. Από τη μελέτη του χώρου, μέχρι το σχεδιασμό του συστήματος και τη σύνδεση των καμερών με το καταγραφικό, οι επαγγελματίες μας είναι σε θέση να σε βοηθήσουν.

Όλοι οι επαγγελματίες της πλατφόρμας μας στα συστήματα ασφαλείας είναι εξειδικευμένοι και μπορούν να σου προσφέρουν την πλέον κατάλληλη λύση για την ασφάλεια του σπιτιού σου. Θα ολοκληρώσουν την τοποθέτηση άμεσα και θα σου δώσουν χρήσιμες συμβουλές, για να αξιοποιήσεις τις κάμερες εξωτερικού χώρου σου στο έπακρο!

Αν σκέφτεσαι να τοποθετήσεις κάμερες εξωτερικού χώρου στο σπίτι σου, μην ψάχνεις αλλού. Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας με λίγα μόνο κλικ και θα πάρεις άμεσα τις καλύτερες προσφορές από έμπειρους τεχνικούς στην περιοχή σου, στις καλύτερες τιμές!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορές από αξιόλογους επαγγελματίες στην περιοχή σου

Θεοφάνης Μ.
202 αξιολογήσεις

Εμεινα ευχαριστημένος από την συνεργασια μας !

Ιωάννης Α.
44 αξιολογήσεις

'Αμεσος, επικοινωνιακός, συνεπής, ευέλικτος. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα

Μενέλαος Κ.
36 αξιολογήσεις

Πολύ καλός ο Μενέλαος και με εξυπηρέτησε άμεσα.

Χρήστος Κ.
30 αξιολογήσεις

Μίλησα με τον κ. Κονίδα πρωινή ώρα και συμφωνήσαμε να έρθει την επόμενη μέρα, καθώς εκείνη τη μέρα είχε κανονισμένες άλλες δουλειές. Ωστό...

C. Security
27 αξιολογήσεις

Αριστη συνεργασια, ταχυτητα και καλη εξυπηρετηση

Δημήτρης Κ.
21 αξιολογήσεις

Άριστη εξυπηρέτηση και απόλυτος επαγγελματισμός.

Σχετικά άρθρα

Έξυπνες συμβουλές για την ασφάλεια του σπιτιού σου!

Υπάρχουν μερικά σημεία που δεν θα φανταζόσουν ότι μπορούν να σε βοηθήσουν να αυξήσεις την ασφάλεια του σπιτιού σου. Δες τα όλα εδώ!

Περισσότερα
Τι συναγερμό να βάλω στο σπίτι μου;

Τι συναγερμό να βάλω στο σπίτι; Ενσύρματο, ή ασύρματο; Επώνυμο, ή ανώνυμο; Ποια εταιρία εγκατάστασης να εμπιστευθώ;

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Κάμερες Εξωτερικού Χώρου

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

Δημήτρης Γ. Κάμερες Εξωτερικού Χώρου - Δήμος Αρριανών
202 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας αναλαμβάνει να σας προσφέρει παντός είδους υπηρεσίες για την ασφάλεια του χώρου σας. Μπορούμε να αναλάβουμε για εσάς την τοποθέτηση καμερών εξωτερικού χώρου, με συστήματα της επιλογής σας. Επίσης, μπορούμε να φροντίσουμε να σας προμηθεύσουμε με κατάλληλες κάμερες ασφαλείας εξωτερικού χώρου, ανάλογα με τις ανάγκες σας. Χρησιμοποιούμε σύγχρονο και εξειδικευμένο εξοπλισμό για τη σύνδεση των καμερών και εγγυώμαστε αποτελέσματα που θα κρατήσουν για χρόνια.
Θεοφάνης Μ. Κάμερες Εξωτερικού Χώρου - Γλυφάδα
202 αξιολογήσεις
Είμαι η πρώτη επιλογή στον τομέα της εγκατάστασης καμερών εξωτερικού χώρου. Είμαι τεχνικός συστημάτων ασφαλείας από το 1999 με πολυετή εμπειρία και με πολλούς ικανοποιημένους πελάτες στο ενεργητικό μου. Χαρακτηρίζομαι για την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους. Μοναδικός μου στόχος είναι να εξυπηρετώ άμεσα τους πελάτες μου και ενισχύω την προστασία του χώρου τους με τις καλύτερες κάμερες ασφαλείας εξωτερικού χώρου με καταγραφικό. Περιμένω καθημερινά να αναλάβω την εργασία σας, άμεσα και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!
Γιάννης Κ. Κάμερες Εξωτερικού Χώρου - Μεταμόρφωση
100 αξιολογήσεις
Η εταιρία μας απασχολείται στον κλάδο της τοποθέτησης και εγκατάστασης για συστήματα ασφαλείας εξωτερικών χώρων και αναλαμβάνει με αξιοπιστία μια γκάμα εργασιών που σχετίζονται με κάμερες εξωτερικού χώρου. Εξυπηρετούμε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε με συνέπεια και επαγγελματισμό, με στόχο την πλήρη ικανοποίηση των αναγκών σας. Διαθέτουμε μια ομάδα εξειδικευμένων τεχνικών και πλήρως καταρτισμένων, μαζί με τους οποίους είμαστε έτοιμοι να σας βοηθήσουμε να ασφαλίσετε το χώρο σας με τις καλύτερες κάμερες ασφαλείας εξωτερικού χώρου με καταγραφικό!
Πασχάλης Δ. Κάμερες Εξωτερικού Χώρου - Αθήνα
39 αξιολογήσεις
Αναλαμβάνω κάθε είδους εργασία για κάμερες ασφαλείας εξωτερικού χώρου. Διαθέτοντας πολυετή εμπειρία στον κλάδο αναλαμβάνω να λύσω οποιαδήποτε βλάβη στο σύστημα ασφαλείας που έχετε, με ταχύτητα και συνέπεια! Για μένα, η εγκατάσταση καμερών εξωτερικού χώρου αποτελεί μια πολύ σημαντική εργασία για την ασφάλεια του χώρου των πελατών μου και την αναλαμβάνω με απόλυτη υπευθυνότητα, σε πολύ προσιτές τιμές!
E. Μ. Κάμερες Εξωτερικού Χώρου - Άγιος Δημήτριος
125 αξιολογήσεις
Δραστηριοποιούμαστε στον κλάδο των εγκαταστάσεων συστημάτων ασφαλείας. Χαρακτηριζόμαστε από την εξαιρετικής ποιότητας εργασία που προσφέρουμε αλλά και από τις πρωτοποριακές μεθόδους μας. Στόχος μας οι κάμερες ασφαλείας εξωτερικού χώρου που θα επιλέξετε να έχουν επαγγελματική και ολοκληρωμένη εγκατάσταση με τα καλύτερα εξαρτήματα της αγοράς. Είμαστε στη διάθεσή σας, για να αναλάβουμε την εγκατάσταση και τη σύνδεση των καμερών σας, παρέχοντας σας αναλυτικές οδηγίες για τη σωστή χρήση τους από το κινητό σας!

Σχετικές υπηρεσίες

Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει