Ανιχνευτές Κίνησης

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Ανιχνευτές Κίνησης

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Ανιχνευτές Κίνησης: Τί πρέπει να γνωρίζεις;

Ψάχνεις για έναν οικονομικό και αποτελεσματικό τρόπο ώστε να αποτρέψεις τους πιθανούς διαρρήκτες από την εισβολή στο σπίτι σου; Οι ανιχνευτές κίνησης, είναι η καλύτερη επιλογή για εσένα. Τα συγκεκριμένα συστήματα, τοποθετούνται τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους και πολλές φορές αποδεικνύονται αποτελεσματικότερα από τους συναγερμούς και τις κάμερες ασφαλείας.

Πώς λειτουργεί ο ανιχνευτής κίνησης;

Τα συγκεκριμένα συστήματα, λειτουργούν με τεχνολογία παθητικής υπέρυθρης ανίχνευσης της ακτινοβολούμενης θερμότητας από ανθρώπους που κινούνται στον χώρο το οποίο έχουν τοποθετηθεί. Το ηλεκτρικό κύκλωμα ηλεκτρισμού ενεργοποιείται με την παραμικρή αλλαγή της θερμότητας στο εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο του σπιτιού και απενεργοποιείται όταν μετά από ένα συγκεκριμένο διάστημα στο οποίο δεν υπάρχει μεταβολή της θερμότητας. Κάθε ανιχνευτής διαθέτει αισθητήριο φωτεινότητας ώστε να λειτουργεί μόνο κατά την διάρκεια της νύχτας.

Ποια είναι τα είδη που μπορείς να επιλέξεις;

Υπάρχουν πολλά είδη ανιχνευτών που εξυπηρετούν διαφορετικές ανάγκες. Για τους ανιχνευτές εξωτερικών χώρων, οι περισσότεροι επιλέγουν ανιχνευτές με συναγερμό ή ανιχνευτές με φως.

Ανιχνευτές με συναγερμό: Μπορείς να τους εγκαταστήσεις σε επαγγελματικούς και οικιακούς χώρους και να έχεις τα ίδια οφέλη που σου προσφέρουν τα συστήματα συναγερμών. Με το που εισέλθει κάποιος στην εμβέλειά τους, ενεργοποιούνται παράγοντας ηχητική ειδοποίηση και αποτρέπουν τους επίδοξους ληστές. Ακόμη, μπορείς να επιλέξεις ανιχνευτές που στέλνουν ειδοποίηση στο κινητό σου για την παρουσία ατόμου στον χώρο.

Φωτιστικά ή Προβολείς με ανιχνευτές κίνησης: Προτιμώνται διότι λειτουργούν ως καμουφλαρισμένο μέσο προστασίας του χώρου. Με το που αντιληφθούν κίνηση ανάβουν και λειτουργούν αποτρεπτικά προς τους ληστές. Μπορείς να βρεις στην αγορά ανιχνευτή κίνησης με λάμπα ή να συνδέσεις τον προβολέα σου με ανιχνευτή κίνησης.

Πλεονεκτήματα Ανιχνευτών Κίνησης!

Όποιο είδος και να επιλέξεις, οι ανιχνευτές δύσκολα θα σε απογοητεύσουν ως μέτρο ασφάλειας. Εάν δεν έχεις πειστεί ακόμη και για τα πλεονεκτήματα που τους συνοδεύουν, διάβασε την παρακάτω λίστα και προχώρησε στην άμεση εγκατάστασή τους:

  • Ανάβουν αυτόματα, χωρίς να χρειάζεται να πατηθεί κάποιο ειδικό κουμπί.

  • Ενεργοποιούνται με την παρουσία κάποιου στον χώρο και απενεργοποιούνται όταν κάποιος απομακρύνεται.

  • Ελάχιστη κατανάλωση ρεύματος, καθώς λειτουργούν μόνο όταν υπάρχει κάποιος στον εσωτερικό  ή τον εξωτερικό χώρο του σπιτιού.

  • Χρησιμοποιούνται και για λόγους μάρκετινγκ σε καταστήματα, όπου όταν πλησιάζει ο πελάτης την βιτρίνα ανάβει το το φως.

Οι επαγγελματίες τεχνικοί της πλατφόρμας μας, τοποθετούν ανιχνευτές κίνησης εσωτερικών και εξωτερικών χώρων και εγγυώνται ότι θα μείνεις πολύ ικανοποιημένος από το τελικό αποτέλεσμα. Πέρα από τους ανιχνευτές κίνησης, με την συμβολή των επαγγελματιών μας, μπορείς να οχυρώσεις το σπίτι σου και να ενισχύσεις την ασφάλειά του με ολοκληρωμένα συστήματα συναγερμών και πυρασφάλειας.

Καταχώρησε την εργασία σου για εγκατάσταση ανιχνευτών κίνησης και πάρε τις καλύτερες προσφορές από αξιόπιστους και έμπειρους επαγγελματίες στην περιοχή σου!

Βασικά Είδη Ανιχνευτών Κίνησης
4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορές από αξιόλογους τεχνικούς στην περιοχή σου

Βαγγέλης Γκλιάτης
1 αξιολόγηση
Άμεση ανταπόκριση, σωστή ενημέρωση και επιλογή εξοπλισμού. Πολύ καλή ποιότητα επαγγελματία!
Δημήτρης Κωστακόπουλος
21 αξιολογήσεις
Απόλυτα ευχαριστημένη από την εξυπηρέτηση και την εργασία του επαγγελματία!
ΜΑΝΗΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ ATLAS SECURITY
170 αξιολογήσεις
Συνεπής, αξιόπιστος και πολύ γρήγορος. Πολύ καλός επαγγελματίας και άνθρωπος. Μπράβο του!
Ιωάννης Ηλίας
1 αξιολόγηση
Άμεση επαφή, ανάλυση κόστους και συνέπεια στην εγκατάσταση. Προτείνεται ΑΑΑ+!
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΚΙΟΚΑΣ
7 αξιολογήσεις
Επαγγελματίας, αξιόπιστος, ειλικρινής, ευέλικτος & πάνω από όλα εργατικός, ολιγομίλητος & on time!
Μη φεύγεις!
Η συμπλήρωση της φόρμας δεν απαιτεί περισσότερο από 1 λεπτό. Η διαδικασία είναι εντελώς δωρεάν και απολύτως ασφαλής και θα σε φέρει σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου.

Δεν με ενδιαφέρει