20 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Συνεργείο

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Τα καλύτερα συνεργεία αυτοκινήτων για το 2016

Αυτοί οι επαγγελματίες έχουν λάβει εξαιρετικές κριτικές πελατών για έργα που έχουν πραγματοποιήσει μέσω του Douleutaras.gr.

Πάρε προσφορά από τους επαγγελματίες και συνεργεία αυτοκινήτων


Δημήτρης Λακατής - Συνεργεία Αυτοκινήτων

Συνεργείο - Κερατσίνι Αττική 187 57

Το συνεργείο αυτοκινήτων μου αναλαμβάνει το σέρβις ή την επισκευή που χρειάζεται το όχημα σας. Δραστηριοποιούμαι στον χώρο της αυτοκίνησης για 25 χρόνια και έχω στη διάθεση μου ομάδα καταξιωμένων μηχανικών με άριστη τεχνογνωσία. Η πρόκληση για εμάς είναι να επισκευάζουμε αποτελεσματικά και εγγυημένα, κάθε δύσκολη επισκευή ή ζημιά. Για όποιο πρόβλημα του αυτοκινήτου σας, είμαστε στη διάθεσή σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δημήτρης Καράμπαλης - Συνεργεία Αυτοκινήτων

Συνεργείο - Άγιος Δημήτριος Αττική 173 41

Στα πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας μας, προσφέρουμε υπηρεσίες για το αυτοκίνητό σας με κύρια χαρακτηριστικά την ποιότητα, την εγγυημένη εργασία, αλλά και τις ανταγωνιστικές τιμές. Δίνουμε επίσης τη δυνατότητα παραλαβής αλλά και παράδοσης του αυτοκινήτου σας στον χώρο σας! Το συνεργείο μας είναι πλήρως εξοπλισμένο με μηχανήματα και διαγνωστικά τελευταίας τεχνολογίας. Η πολύ εξυπηρετική ομάδα μας, βρίσκεται πάντα στη διάθεση σας, για ότι χρειαστείτε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γεώργιος Μανδηλάς - Συνεργεία Αυτοκινήτων

Συνεργείο - Γλυφάδα Αττική 166 75

Το συνεργείο Μανδηλάς Service, παρέχει υπηρεσίες σέρβις και επιδιορθώσεων για το αυτοκίνητο σας. Στόχος μας είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, που επιτυγχάνεται μέσω των σύγχρονων εγκαταστάσεων μας, σε συνδυασμό με τη 40ετή εμπειρία μας στο χώρο και τη συνεχή ενημέρωση στην τεχνογνωσία των αυτοκινήτων.

Παρέχουμε τις υπηρεσίες μας με το χαμηλότερο δυνατό κόστος και δίνουμε έμφαση στις προσωπικές σχέσεις με τους πελάτες μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

New Top Car Service - Συνεργεία Αυτοκινήτων

Συνεργείο - Περιστέρι Αττική 121 34

Το συνεργείο μας, New Top Car, δραστηριοποιείται στο χώρο της αυτοκίνησης τα τελευταία 6 χρόνια. Πληροί τα υψηλότερα στάνταρ και προσφέρει την ασφάλεια, αξιοπιστία και εμπιστοσύνη που πρέπει να νιώθετε εσείς και η οικογένεια σας όταν οδηγείται το αυτοκίνητο σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ζαφειρούλης Σπύρος - Συνεργεία Αυτοκινήτων

Συνεργείο - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Η εταιρεία μας, Ecokinisi, μέσα σε αυτά τα χρόνια και με την εμπειρία των 1800 και πλέον εγκαταστημένων συστημάτων, μπορούμε εγγυημένα να σας προτείνουμε την πιο αξιόπιστη λύση για το όχημα σας, καθώς και να δώσουμε λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Χαράλαμπος Κοντοράβδης - Συνεργεία Αυτοκινήτων

Συνεργείο - Άγιοι Ανάργυροι Αττική 135 61

Έχω πολύχρονη εμπειρία στον χώρο της επισκευής αυτοκινήτων. Μαζί με τους εξειδικευμένους μου συνεργάτες αναλαμβάνουμε για εσάς παντός τύπου εργασίες, αλλά και εμπορία ανταλλακτικών. Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε είναι οι προσιτές τιμές, η άριστη τεχνογνωσία και η απόλυτη συνέπεια απέναντι στον κάθε πελάτη. Θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μας, και να μας δώσετε την ευκαιρία να σας εξυπηρετήσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ - Συνεργεία Αυτοκινήτων

Συνεργείο - Αθήνα Αττική 105 52

Ονομάζομαι Γρηγόρης Ασημακόπουλος και διατηρώ το δικό μου συνεργείο αυτοκινήτων. Έχοντας πολύχρονη εμπειρία, έχω τη δυνατότητα να φέρω εις πέρας ακόμα και την πιο δύσκολη ...

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Fit&Go Κορυδαλλού Μίλτος & Ιωάννης Παπαγιάννης ΟΕ - Συνεργεία Αυτοκινήτων

Συνεργείο - Κορυδαλλός Αττική 181 20

Η επιχείρηση μας, Fit and Go, δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου εδώ και πολλά χρόνια. Στόχος μας είναι η απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας και γι αυτό διαθέτουμε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, σε συνδυασμό με τα τελευταίας τεχνολογίας ανταλλακτικά μας. Η ομάδα μας αποτελείται από εξειδικευμένους και έμπειρους επαγγελματίες έτοιμους να αντιμετωπίσουν κάθε πρόβλημα που μπορεί να παρουσιάζει το αυτοκίνητο σας! Με απόλυτη υπευθυνότητα και συνέπεια καλύπτουμε κάθε ανάγκη σας, άμεσα και αποτελεσματικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Κωνσταντινος Τεμπονερας - Συνεργεία Αυτοκινήτων

Συνεργείο - Νέα Ιωνία Αττική 142 31

Δραστηριοποιούμαι στις επισκευές αυτοκινήτων. Έχοντας το δικό μου συνεργείο τα τελευταία χρόνια, είμαι σε θέση να φέρω εις πέρας μεγάλη γκάμα εργασιών για τις ανάγκες του αυτοκινήτου σας. Η υπευθυνότητα με την οποία αναλαμβάνω κάθε εργασία, τα ποιοτικά υλικά αλλά και οι ανταγωνιστικές τιμές είναι στοιχεία που χαρακτηρίζουν τις εργασίες μου. Μαζί με τους εξειδικευμένους μου συνεργάτες, αντιμετωπίζουμε κάθε πελάτη ξεχωριστά και στόχος μας είναι να φέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Παναγιώτης Λουκάς - Συνεργεία Αυτοκινήτων

Συνεργείο - Βύρωνας Αττική 162 32

Το Συνεργείο Αυτοκινήτων του Λουκά Παναγιώτη, βρίσκεται στο χώρο 15 χρόνια και εξειδικεύεται στο service του αυτοκινήτου σας. Ανταποκρινόμαστε με συνέπεια και υπευθυνότητα σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε και επισκευάζουμε ακόμη και τις πιο δύσκολες ή περίπλοκες περιπτώσεις. Το αυτοκίνητό σας βρίσκεται σε σίγουρα χέρια! Η ποιότητα εργασίας και η ασφάλεια είναι η μέγιστη μέριμνά μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΠΠΑΣ - Συνεργεία Αυτοκινήτων

Συνεργείο - Μεταμόρφωση Αττική 144 52

Το συνεργείο μας αναλαμβάνει με συνέπεια και υπευθυνότητα την επισκευή και το service του αυτοκινήτου σας, ενώ παράλληλα παρέχει στο όχημά σας άρτιες υπηρεσίες φανοποιείου στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Δραστηριοποιείται στον χώρο εδώ και 30 ολόκληρα χρόνια, προσφέροντας στους πελάτες μας υπηρεσίες με τον πιο αποτελεσματικό και παράλληλα οικονομικό τρόπο, χρησιμοποιώντας ασφαλή τεχνολογία και υπερσύγχρονα μηχανήματα. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας εργάζεται με γνώμονα την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας και ασχολείται με προθυμία, σεβασμό στον πελάτη και επαγγελματισμό.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αχιλλέας Κυριακόπουλος - Συνεργεία Αυτοκινήτων

Συνεργείο - Πειραιάς Αττική 185 32

Με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας, είμαι σε θέση να εξυπηρετήσω μια μεγάλη γκάμα εργασιών για τις ανάγκες του αυτοκινήτου σας!

Συγκεκριμένα αναλαμβάνω εργασίες όπως, Τεχνικό Έλεγχο Αυτοκινήτου, Προετοιμασία Κτεο, Γενικό Έλεγχο. κ.τ.λ

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Κώστας Ρουσέλης - Συνεργεία Αυτοκινήτων

Συνεργείο - Γαλάτσι Αττική 111 47

Έχοντας πολύχρονη εμπειρία στον χώρο της αυτοκίνησης, μαζί με τους έμπειρους συνεργάτες μου, είμαστε σε θέση να σας καλύψουμε σε μια μεγάλη γκάμα εργασιών. Η πολύχρονη εμπειρία μας, τα υψίστης ποιότητας ανταλλακτικά μας αλλά και το μεράκι μας για την εργασία που κάνουμε, εξασφαλίζουν το άριστο αποτέλεσμα σε κάθε μας έργο. Θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μας, και να κλείσουμε ένα ραντεβού για το όχημα σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΣΙΡΚΑΣ - Συνεργεία Αυτοκινήτων

Συνεργείο - Παιανία Αττική 190 02

Το συνεργείο αυτοκινήτων μας, ΤΣΙΡΚΑΣ - ΒΩΒΟΣ Ο.Ε δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου τα τελευταία 36 χρόνια. Η ομάδα μας αποτελείται από εξειδικευμένους επαγγελματίες με πολυετή εμπειρία. Eίμαστε έτοιμοι να σας προσφέρουμε υψηλή ποιότητα εργασίας σε κάθε είδους εργασίας για το αυτοκίνητο σας, είτε πρόκειται για βλάβη είτε για συντήρηση.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Συνεργείο  - 20 επαγγελματίες και συνεργεία αυτοκινήτων
Μια στιγμούλα. Το δουλεύουμε…