20 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Συνεργείο

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Τα καλύτερα συνεργεία αυτοκινήτων για το 2016

Αυτοί οι επαγγελματίες έχουν λάβει εξαιρετικές κριτικές πελατών για έργα που έχουν πραγματοποιήσει μέσω του Douleutaras.gr.

Πάρε προσφορά από τους επαγγελματίες και συνεργεία αυτοκινήτων


Δημήτρης Λακατής - Συνεργεία Αυτοκινήτων

Συνεργείο - Κερατσίνι Αττική 187 57

Το συνεργείο αυτοκινήτων μου αναλαμβάνει το σέρβις ή την επισκευή που χρειάζεται το όχημα σας. Δραστηριοποιούμαι στον χώρο της αυτοκίνησης για 25 χρόνια και έχω στη διάθεση μου ομάδα καταξιωμένων μηχανικών με άριστη τεχνογνωσία. Η πρόκληση για εμάς είναι να επισκευάζουμε αποτελεσματικά και εγγυημένα, κάθε δύσκολη επισκευή ή ζημιά. Για όποιο πρόβλημα του αυτοκινήτου σας, είμαστε στη διάθεσή σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δημήτρης Μαχαίρας - Συνεργεία Αυτοκινήτων

Συνεργείο - Ίλιον Αττική 131 21

Το συνεργείο αυτοκινήτων μου αναλαμβάνει το σέρβις και την επισκευή του οχήματος σας. Διαθέτω πολυετή εμπειρία στον χώρο και είμαι σε θέση να καλύψω μία μεγάλη γκάμα εργασιών για το όχημα σας. Η κάθε εργασία που αναλαμβάνω, χαρακτηρίζεται από υπευθυνότητα απέναντι στον πελάτη και σεβασμό απέναντι στο όχημα του. Χρησιμοποιώ άριστης ποιότητας ανταλλακτικά, που θα κρατήσουν για καιρό χωρίς να χρειάζονται άλλαγμα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΠΠΑΣ - Συνεργεία Αυτοκινήτων

Συνεργείο - Μεταμόρφωση Αττική 144 52

Το συνεργείο μας αναλαμβάνει με συνέπεια και υπευθυνότητα την επισκευή και το service του αυτοκινήτου σας, ενώ παράλληλα παρέχει στο όχημά σας άρτιες υπηρεσίες φανοποιείου στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Δραστηριοποιείται στον χώρο εδώ και 30 ολόκληρα χρόνια, προσφέροντας στους πελάτες μας υπηρεσίες με τον πιο αποτελεσματικό και παράλληλα οικονομικό τρόπο, χρησιμοποιώντας ασφαλή τεχνολογία και υπερσύγχρονα μηχανήματα. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας εργάζεται με γνώμονα την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας και ασχολείται με προθυμία, σεβασμό στον πελάτη και επαγγελματισμό.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Κωνσταντίνος Γκόγκας - Συνεργεία Αυτοκινήτων

Συνεργείο - Γλυφάδα Αττική 166 75

Στο συνεργείο αυτοκινήτων μου προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις για το σέρβις ή την επισκευή που χρειάζεστε. Έχοντας πάνω από 35 χρόνια εμπειρίας στο αντικείμενο της αυτοκίνησης, έχω τη δυνατότητα να φέρω εις πέρας με απόλυτη επιτυχία, κάθε είδους εργασία για το αυτοκίνητο σας. Τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιώ είναι αρίστης ποιότητας και σε συνδυασμό με μια εργασία που πραγματοποιείται με μεράκι αλλά και με απόλυτη λεπτομέρεια, το αποτέλεσμα είναι πάντα απόλυτα επιτυχές.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Κουβάτσος service - - Συνεργεία Αυτοκινήτων

Συνεργείο - Νέα Ιωνία Αττική 142 31

Η επιχείρηση μας, Κουβάτσος Service δραστηριοποιείται στις επισκευές αυτοκινήτων. Έχοντας εμπειρία από το 1998 έχουμε τη δυνατότητα να σας καλύψουμε σε μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών. Η επιχείρηση μας αποτελείται από έμπειρους συνεργάτες, που επιλύουν κάθε πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπίζει το αυτοκίνητο σας, με απόλυτη επιτυχία! Αγαπάμε τη δουλειά μας, και πρωταρχικός μας στόχος είναι η καλύτερη λειτουργία του αυτοκινήτου σας αλλά και η απόλυτη ευχαρίστηση των πελατών μας. Σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε, μας χαρακτηρίζει η υπευθυνότητα η λεπτομερής εργασία αλλά και οι ανταγωνιστικές τιμές.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

New Top Car Service - Συνεργεία Αυτοκινήτων

Συνεργείο - Περιστέρι Αττική 121 34

Το συνεργείο μας, New Top Car, δραστηριοποιείται στο χώρο της αυτοκίνησης τα τελευταία 6 χρόνια. Πληροί τα υψηλότερα στάνταρ και προσφέρει την ασφάλεια, αξιοπιστία και εμπιστοσύνη που πρέπει να νιώθετε εσείς και η οικογένεια σας όταν οδηγείται το αυτοκίνητο σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ιωάννης Γεωργάκης - Συνεργεία Αυτοκινήτων

Συνεργείο - Μαρούσι Αττική 151 24

Το συνεργείο αυτοκινήτων AUTO SERVICE - Ιωάννης Π. Γεωργάκης, δραστηριοποιείται στην επισκευή και το σέρβις του οχήματος σας. Διαθέτω πολύχρονη εμπειρία και συνεργάζομαι με αξιόπιστους επαγγελματίες με στόχο την απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη μας. Τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τις δουλειές μας είναι η υψηλή ποιότητα των ανταλλακτικών μας και η προσεκτική και λεπτομερής εργασία. Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να σας δώσουμε μια προσφορά.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιώργος Κουλοσούσας - Συνεργεία Αυτοκινήτων

Συνεργείο - Αμπελόκηποι Αττική 115 23

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο της Επισκευής Αυτοκινήτων από το 1979 με μεγάλη επιτυχία. Οι κύριοι παράγοντες που μας έκαναν να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας είναι η πολυετής εμπειρία μας, το εξειδικευμένο και πλήρως καταρτισμένο προσωπικό μας, ο πλέον εξελιγμένος τεχνολογικός εξοπλισμός μας και οι αξιόπιστες συνεργασίες μας. Σε εμάς θα επισκευάσετε αποτελεσματικά, εγγυημένα και οικονομικά, κάθε βλάβη του αυτοκινήτου σας, γλυτώνοντας χρόνο, χρήματα και ενέργεια!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Φίλιππος Δελημήτρος - Συνεργεία Αυτοκινήτων

Συνεργείο - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Στο συνεργείο αυτοκινήτων που διατηρώ στην περιοχή της Ηλιούπολης, αναλαμβάνει το γενικό σέρβις του οχήματος σας καθώς και επιμέρους επιδιορθώσεις. Διαθέτω ομάδα εξειδικευμένων μηχανικών, έτοιμη να σας εξυπηρετήσει σε μία ευρεία γκάμα εργασιών για τις ανάγκες του οχήματος σας. Το συνεργείο μας είναι εξοπλισμένο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας που μας βοηθούν για ένα άριστο αποτέλεσμα τόσο εμφανισιακά όσο και ποιοτικά.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γεωργία Γρατσιούνη - Συνεργεία Αυτοκινήτων

Συνεργείο - Αθήνα Αττική 105 52

Ονομάζομαι Σπύρος Γρατσιούνης και δραστηριοποιούμαι στα κρύσταλλα αυτοκινήτου. Έχοντας πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στον τομέα αυτό, είμαστε σε θέση να αναλάβουμε με απόλυτη συνέπεια ...

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γρηγόρης Αποστόλου - Συνεργεία Αυτοκινήτων

Συνεργείο - Γέρακας Αττική 153 44

Η επιχείρηση μας, A&B for Cars, δραστηριοποιείται στον τομέα του αυτοκινήτου για πάνω από 30 χρόνια. Πρωταρχικός μας στόχος είναι η άμεση εξυπηρέτηση σας, γι'αυτό και σας καλύπτουμε σε μια μεγάλη γκάμα εργασιών από, επισκευή-βαφή αυτοκινήτου μέχρι και συντήρηση και επισκευή, του οχήματος σας, άμεσα και με επαγγελματισμό. Επιλέξτε μας για οχήματα σαν καινούργια με άμεση και φιλική εξυπηρέτηση!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΒΑΝΙΤΗ - Συνεργεία Αυτοκινήτων

Συνεργείο - Μεταμόρφωση Αττική 144 52

Το Συνεργείο Αυτοκινήτων Autocare Perfection δραστηριοποιείται 13 χρόνια ήδη στη Φανοποιία - Βαφή Αυτοκινήτου και μπορούμε να αναλάβουμε πληθώρα εργασιών, που σχετίζονται με την επισκευή του. Διαθέτουμε την εμπειρία, το μεράκι και το σεβασμό στον πελάτη και την επένδυσή του και στόχος μας είναι η παροχή του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος! Το αυτοκίνητό σας βρίσκεται στα καλύτερα χέρια!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιάννης Παπάζογλου - Συνεργεία Αυτοκινήτων

Συνεργείο - Αγία Παρασκευή Αττική 153 42

Το Service Papazoglou, είναι ένα συνεργείο που εξειδικεύεται στο σέρβις και τις βλάβες αυτοκινήτων. Με την εμπειρία και τη διαπιστευμένη γνώση του εξειδικευμένου προσωπικού μας, έχουμε ως στόχο να εδραιωθούμε στο χώρο της αυτοκίνησης. Κύριοι άξονες αυτής της προσπάθειας αποτελούν η αξιοπιστία μας, η συνεργασία μας με τις πιο διακεκριμένες εταιρίες στο χώρο, αλλά και η πολυετής και επιτυχημένη πορεία μας στο χώρο του αυτοκινήτου που αποτελεί εγγύηση για την κάλυψη ακόμα και των πιο απαιτητικών πελατών.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Συνεργείο  - 20 επαγγελματίες και συνεργεία αυτοκινήτων