20 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Συνεργείο

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Τα καλύτερα συνεργεία αυτοκινήτων για το 2017

Αυτοί οι επαγγελματίες έχουν λάβει εξαιρετικές κριτικές πελατών για έργα που έχουν πραγματοποιήσει μέσω του Douleutaras.gr.

Πάρε προσφορά από τους επαγγελματίες και συνεργεία αυτοκινήτων


Δημήτρης Λακατής - Συνεργεία Αυτοκινήτων

Συνεργείο - Κερατσίνι Αττική 187 57

Το συνεργείο αυτοκινήτων μου αναλαμβάνει το σέρβις ή την επισκευή που χρειάζεται το όχημα σας. Δραστηριοποιούμαι στον χώρο της αυτοκίνησης για 25 χρόνια και έχω στη διάθεση μου ομάδα καταξιωμένων μηχανικών με άριστη τεχνογνωσία.Η πολυετής εμπειρία, η τεχνογνωσία, η υπευθυνότητα, η συνέπεια, η αγάπη για τη δουλειά μας, ο σεβασμός στον πελάτη και οι καλές τιμές είναι κάποιοι από τους λόγους που μας εμπιστεύονται, μας επιλέγουν και μας προτείνουν οι πελάτες μας. Η πρόκληση για εμάς είναι να επισκευάζουμε αποτελεσματικά και εγγυημένα, κάθε δύσκολη επισκευή ή ζημιά. Για όποιο πρόβλημα του αυτοκινήτου σας, είμαστε στη διάθεσή σας. Η ασφάλειά σας είναι η προτεραιότητά μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

New Top Car Service - Συνεργεία Αυτοκινήτων

Συνεργείο - Περιστέρι Αττική 121 34

Το συνεργείο μας δραστηριοποιείται στο χώρο της αυτοκίνησης τα τελευταία 6 χρόνια. Πληροί τα υψηλότερα στάνταρ και προσφέρει την ασφάλεια, αξιοπιστία και εμπιστοσύνη που πρέπει να νιώθετε εσείς και η οικογένεια σας όταν οδηγείται το αυτοκίνητο σας. Διαθέτουμε σύγχρονα συστήματα ηλεκτρονικού ελέγχου, ειδικά εργαλεία, μηχανήματα και εγκαταστάσεις που διασφαλίζουν αποτελέσματα υψηλής ποιότητας. Επίσης, η πολυτελής ενασχόληση στο δίκτυο της VW και Audi σε συνδυασμό με τη διαρκή εκπαίδευση, έχει τοποθετήσει την εταιρεία μας στη κορυφή τεχνογνωσίας και εμπειρίας στο χώρο. Θα χαρούμε πολύ να αναλάβουμε την άριστη επιδιόρθωση του αυτοκινήτου σας και να γίνουμε ο συνεργάτης , που πάντα επιθυμούσατε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Νίκος Αρχολέκας - Συνεργεία Αυτοκινήτων

Συνεργείο - Κερατσίνι Αττική 187 57

Δραστηριοποιούμαι στον τομέα της αυτοκίνησης και διατηρώ το δικό μου συνεργείο αυτοκινήτων τα τελευταία 30 χρόνια. Οι έμπειροι συνεργάτες μου και εγώ, αναλαμβάνουμε να φέρουμε εις πέρας κάθε είδους εργασίας για το αυτοκίνητο σας. Η άριστη ποιότητα των ανταλλακτικών μας, η πολυετής εμπειρία μας αλλά και οι ανταγωνιστικές τιμές μας είναι κάποια από τα στοιχεία που μας διατηρούν υψηλά όλα αυτά τα χρόνια στις προτιμήσεις των πελατών μας. Σκοπός μας είναι να εξυπηρετήσουμε τους πελάτες μας άμεσα και αποτελεσματικά. Θα χαρούμε πολύ να μας προτιμήσετε για την επισκευή του αυτοκινήτου σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ - Συνεργεία Αυτοκινήτων

Συνεργείο - Γλυφάδα Αττική 166 75

Μαζί με το έμπειρο και άρτια καταρτισμένο τεχνικό μου προσωπικό, αναλαμβάνουμε πληθώρα εργασιών, που σχετίζονται με το service του αυτοκινήτου σας, άμεσα και με επαγγελματισμό. Τα εργαλεία μας είναι η επένδυση που κάναμε σε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας για όλους τους γνωστούς κατασκευαστές αυτοκινήτων, ενώ το άριστα εξειδικευμένο προσωπικό με πολυετή εμπειρία και δυνατότητα προσωπικής επαφής με τον πελάτη. Στόχος μας είναι ένα σύγχρονο και αξιόπιστο συνεργείο που προσφέρει υπηρεσίες εφάμιλλες και καλύτερες των αντιπροσωπειών, με το μικρότερο δυνατό κόστος. Προτιμήστε μας για υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας, που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας και επωφεληθείτε ποιοτικά και οικονομικά, από τις προσφερόμενες υπηρεσίες μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Vag Tech Service - - Συνεργεία Αυτοκινήτων

Συνεργείο - Άνω Λιόσια Αττική 133 42

Η εταιρεία μας, Vag- Tech, δραστηριοποιείται στο χώρο του αυτοκινήτου από το 1989 με μεγάλη επιτυχία. Στόχος μας η εξυπηρέτηση και η ικανοποίηση των πελατών μας, με άμεσο και αποτελεσματικό τρόπο. Παρέχουμε αξιόπιστες λύσεις από άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό. Είμαστε στη διάθεση σας, όποτε μας χρειαστείτε, θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ζαφειρούλης Σπύρος - Συνεργεία Αυτοκινήτων

Συνεργείο - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Η εταιρεία μας, Ecokinisi, μέσα σε αυτά τα χρόνια και με την εμπειρία των 1800 και πλέον εγκαταστημένων συστημάτων, μπορούμε εγγυημένα να σας προτείνουμε την πιο αξιόπιστη λύση για το όχημα σας, καθώς και να δώσουμε λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γρηγόρης Αποστόλου - Συνεργεία Αυτοκινήτων

Συνεργείο - Γέρακας Αττική 153 44

Η επιχείρηση μας, A&B for Cars, δραστηριοποιείται στον τομέα του αυτοκινήτου για πάνω από 30 χρόνια. Πρωταρχικός μας στόχος είναι η άμεση εξυπηρέτηση σας, γι'αυτό και σας καλύπτουμε σε μια μεγάλη γκάμα εργασιών από, επισκευή-βαφή αυτοκινήτου μέχρι και συντήρηση και επισκευή, του οχήματος σας, άμεσα και με επαγγελματισμό. Επιλέξτε μας για οχήματα σαν καινούργια με άμεση και φιλική εξυπηρέτηση!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αχιλλέας Κυριακόπουλος - Συνεργεία Αυτοκινήτων

Συνεργείο - Πειραιάς Αττική 185 32

Με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας, είμαι σε θέση να εξυπηρετήσω μια μεγάλη γκάμα εργασιών για τις ανάγκες του αυτοκινήτου σας!Μαζί με την εξειδικευμένη ομάδα μου, αναλαμβάνουμε παντός είδους εργασίες με σκοπό την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Συγκεκριμένα αναλαμβάνω εργασίες όπως, Τεχνικό Έλεγχο Αυτοκινήτου, Προετοιμασία Κτεο, Γενικό Έλεγχο. κ.τ.λ. Η κάθε μας εργασία, χαρακτηρίζεται από γνήσια ανταλλακτικά, συνέπεια χρόνου και άμεση εξυπηρέτηση. Προσπαθούμε να κάνουμε αυθημερόν ολοκλήρωση της εργασίας και να παραδώσουμε το όχημα στο χώρο του πελάτη. Η ευγένεια και η πολύ καλή εξυπηρέτηση είναι στοιχεία άρρηκτα συνδεδεμένα με την επαγγελματική συμπεριφορά μας. Επιλέξτε μας και μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι από τις εργασίες ανώτερης ποιότητας που προσφέρουμε, οι οποίες συνδυάζονται πάντα με τις πιο προσιτές τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Παναγιώτης Λουκάς - Συνεργεία Αυτοκινήτων

Συνεργείο - Βύρωνας Αττική 162 32

Το Συνεργείο Αυτοκινήτων του Λουκά Παναγιώτη, βρίσκεται στο χώρο 15 χρόνια και εξειδικεύεται στο service του αυτοκινήτου σας. Ανταποκρινόμαστε με συνέπεια και υπευθυνότητα σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε και επισκευάζουμε ακόμη και τις πιο δύσκολες ή περίπλοκες περιπτώσεις. Το αυτοκίνητό σας βρίσκεται σε σίγουρα χέρια! Η ποιότητα εργασίας και η ασφάλεια είναι η μέγιστη μέριμνά μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιώργος Κεφαλληνός - Συνεργεία Αυτοκινήτων

Συνεργείο - Κερατσίνι Αττική 187 57

Για περισσότερα από 35 χρόνια η εταιρία μας,ανταποκρίνεται με επιτυχία σε κάθε ανάγκη του αυτοκινήτου σας. Με άρτιο εξοπλισμό, εμπειρία, τεχνολογική γνώση και εξειδίκευση σας παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις. Αναλαμβάνουμε τα πάντα για την σωστή και γρήγορη συντήρηση του αυτοκινήτου σας. Οι υπηρεσίες μας έχουν γνώμονα την αξιοπιστία, την συνέπεια και την ποιότητα με την λιγότερο δυνατή χρηματική επιβάρυνση του πελάτη. Αναλαμβάνουμε την επισκευή παντός τύπου αυτοκινήτου παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες συνεργείου, φανοποιϊας, βαφής. Τα τμήματα μας είναι άρτια εξοπλισμένα προκειμένου να ανταπεξέλθουν με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό σε κάθε ζημιά. Επιλέξτε μας γιατί οι τιμές μας έχουν προσαρμοστεί στις δυσκολίες των καιρών χωρίς να έχει επηρεαστεί η ποιότητα των υπηρεσιών μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Κωνσταντίνος Γκόγκας - Συνεργεία Αυτοκινήτων

Συνεργείο - Γλυφάδα Αττική 166 75

Στο συνεργείο αυτοκινήτων μου προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις για το σέρβις ή την επισκευή που χρειάζεστε. Έχοντας πάνω από 35 χρόνια εμπειρίας στο αντικείμενο της αυτοκίνησης, έχω τη δυνατότητα να φέρω εις πέρας με απόλυτη επιτυχία, κάθε είδους εργασία για το αυτοκίνητο σας. Σε κάθε εργασία που αναλαμβάνω τα στοιχεία που με χαρακτηρίζουν, είναι η άριστη τεχνογνωσία μου, η αξιόπιστη εργασία λόγω της πολυετούς εμπειρίας μου αλλά και η φιλική εξυπηρέτηση.Τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιώ είναι αρίστης ποιότητας και σε συνδυασμό με μια εργασία που πραγματοποιείται με μεράκι αλλά και με απόλυτη λεπτομέρεια, το αποτέλεσμα είναι πάντα απόλυτα επιτυχές. Επιλέξτε με γιατί όλα τα παραπάνω στοιχεία, με καθιστούν τον ιδανικό επαγγελματία, για την επίλυση του προβλήματός σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Φίλιππος Δελημήτρος - Συνεργεία Αυτοκινήτων

Συνεργείο - Ηλιούπολη Αττική 163 42

To συνεργείο αυτοκινήτων που διατηρώ αναλαμβάνει το γενικό σέρβις του οχήματος σας καθώς και επιμέρους επιδιορθώσεις. Διαθέτω ομάδα εξειδικευμένων μηχανικών, έτοιμη να σας εξυπηρετήσει σε μία ευρεία γκάμα εργασιών για τις ανάγκες του οχήματος σας. Το άριστα καταρτισμένο και πεπειραμένο προσωπικό μας θα σας δώσει τις καλύτερες συμβουλές τεχνικής υποστήριξης, όπως και τις καλύτερες λύσεις για οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει σχετικά με το αυτοκίνητό σας, πάντα με γνώμονα την ασφάλειά σας και των δικών σας ανθρώπων. Δεν είναι τυχαίο το ότι η άψογη εξυπηρέτηση που παρέχουμε μας έχει καθιερώσει σαν ένα από τα καλύτερα συνεργεία της περιοχής, με αφοσιωμένους πελάτες που σταθερά επωφελούνται από την ποιότητα, την αξιοπιστία και την υπευθυνότητα του σέρβις μας.


ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Παντελής Σπυρόπουλος - Συνεργεία Αυτοκινήτων

Συνεργείο - Μαρούσι Αττική 151 24

Παρέχουμε μια ολοκληρωμένη γκάμα εργασιών για το αυτοκίνητο σας με πρωταρχικό σκοπό την απόλυτη ικανοποίηση σας. Το συνεργείο μας δραστηριοποιείται στο συγκεκριμένο τομέα για περισσότερο από 10 χρόνια και η ομάδα μας είναι έτοιμη να καλύψει ακόμα και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Με αρίστης ποιότητας υλικά, με εξειδικευμένο προσωπικό αλλά και άριστες τεχνικές γνώσεις στο συνεργείο μας θα βρείτε την λύση που αναζητάτε! Η πρόκληση για εμάς είναι να επισκευάζουμε αποτελεσματικά και εγγυημένα, κάθε δύσκολη επισκευή ή ζημιά. Για όποιο πρόβλημα του αυτοκινήτου σας, είμαστε στη διάθεσή σας. Η ασφάλειά σας είναι η προτεραιότητά μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Κωνσταντινος Τεμπονερας - Συνεργεία Αυτοκινήτων

Συνεργείο - Νέα Ιωνία Αττική 142 31

Δραστηριοποιούμαι στις επισκευές αυτοκινήτων. Έχοντας το δικό μου συνεργείο τα τελευταία χρόνια, είμαι σε θέση να φέρω εις πέρας μεγάλη γκάμα εργασιών για τις ανάγκες του αυτοκινήτου σας. Η υπευθυνότητα με την οποία αναλαμβάνω κάθε εργασία, τα ποιοτικά υλικά αλλά και οι ανταγωνιστικές τιμές είναι στοιχεία που χαρακτηρίζουν τις εργασίες μου. Μαζί με τους εξειδικευμένους μου συνεργάτες, αντιμετωπίζουμε κάθε πελάτη ξεχωριστά και στόχος μας είναι να φέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δημήτρης Μαχαίρας - Συνεργεία Αυτοκινήτων

Συνεργείο - Ίλιον Αττική 131 21

Το συνεργείο αυτοκινήτων μου αναλαμβάνει το σέρβις και την επισκευή του οχήματος σας. Διαθέτω πολυετή εμπειρία στον χώρο και είμαι σε θέση να καλύψω μία μεγάλη γκάμα εργασιών για το όχημα σας. Χρησιμοποιώ άριστης ποιότητας ανταλλακτικά, που θα κρατήσουν για καιρό χωρίς να χρειάζονται άλλαγμα. Σε κάθε εργασία που αναλαμβάνω με χαρακτηρίζει η υπευθυνότητα απέναντι στον πελάτη, η καλή ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιώ, και η πολύ προσεχτική εργασία. Διαθέτω εξίσου έμπειρο και άρτια καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό, που είναι έτοιμο να δώσει λύση στο πρόβλημα, που σας απασχολεί. Στόχος μας είναι η απόλυτη εξυπηρέτηση των πελατών μας, και γι’ αυτό προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα εργασιών για το αυτοκίνητο σας. Θα χαρώ πολύ να με προτιμήσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Συνεργείο  - 20 επαγγελματίες και συνεργεία αυτοκινήτων