Συντήρηση Λέβητα Πετρελαίου

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Συντήρηση Λέβητα Πετρελαίου

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι επαγγελματία ΔΩΡΕΑΝ
Πάρε προσφορά
Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις την καλύτερη προσφορά από πιστοποιημένο επαγγελματία!
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Εφόσον σε καλύπτει η προσφορά, προχωράς στην εκτέλεση της εργασίας & αξιολογείς τον επαγγελματία

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για την συντήρηση λέβητα πετρελαίου!

Η συντήρηση του λέβητα πετρελαίου, είναι απαραίτητη διαδικασία ώστε απολαμβάνει ο ιδιοκτήτης μεγαλύτερη απόδοση στην θέρμανση του χώρου και να εξοικονομεί καύσιμα και χρήματα.

Γιατί πρέπει να πραγματοποιείς Καθαρισμό του Λέβητα Πετρελαίου;

Με την χρήση του συστήματος και την πάροδο του χρόνου, κατακάθονται στο λέβητα σου υπολείμματα καύσης που εμποδίζουν την ομαλή λειτουργία του και μειώνουν τον χρόνο ζωής του.

Ο καθαρισμός του λέβητα πετρελαίου είναι απαραίτητος για την ομαλή λειτουργία του και πρέπει να γίνεται από επαγγελματίες συντηρητές ώστε να κερδίζει ο ιδιοκτήτης μέγιστα οφέλη. Ποια είναι αυτά;

Εξοικονόμηση Καυσίμων Πετρελαίου

Η συντήρηση του λέβητα πετρελαίου, μπορεί να μειώσει την καύση των καυσίμων έως και 50%. Εάν ο λέβητας πετρελαίου δεν συντηρείται, λειτουργεί σε υψηλές θερμοκρασίες και καίει περισσότερο καύσιμο.

Εξοικονόμηση Χρημάτων

Η κατανάλωση λιγότερων καυσίμων πετρελαίου, σημαίνει λιγότερα έξοδα για ανεφοδιασμό καυσίμων. Επίσης, χωρίς την συντήρηση του λέβητα πετρελαίου, υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα εμφάνισης βλάβης που απαιτεί έξοδα επισκευής.

Ένας καλοσυντηρημένος λέβητας πετρελαίου, είναι πιθανό να μην εμφανίσει μελλοντικές βλάβες καθώς με κάθε καθαρισμό αυξάνεται και η αντοχή του στην φθορά του χρόνου.

Τί θα πρέπει να προσέξεις στην Συντήρηση Λέβητα Πετρελαίου;

Η συντήρηση λέβητα πετρελαίου, είναι μία εργασία που πρέπει να προγραμματίζεις ώστε να αποφύγεις την πιθανότητα για μελλοντική επισκευή ή αντικατάσταση του λέβητα ή του καυστήρα πετρελαίου.

Υπάρχουν δύο είδη που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για τον επαγγελματικό καθαρισμό του λέβητα πετρελαίου σου:

Χημικός καθαρισμός

Συνίσταται για την απομάκρυνση των αλάτων νερού ή λεβητόλιθου από το λέβητα. Η δράση του είναι ιδιαίτερα ισχυρή και μπορεί να καταπονήσει το σύστημα μας. Για το λόγο αυτό, δεν προτιμάται η συχνή χρήση του, αλλά επιλέγεται από έναν έμπειρο επαγγελματία μόνο όταν είναι απολύτως απαραίτητο.

Ξηρός καθαρισμός

Χρησιμοποιείται για την απομάκρυνση της τέφρας, της αιθάλης και των υπόλοιπων υπολειμμάτων της καύσης από το εσωτερικό του λέβητα, αλλά και από τα διάφορα εξαρτήματά του. Γίνεται τουλάχιστον μία φορά το χρόνο με ειδικά διαμορφωμένες βούρτσες και βοηθάει ουσιαστικά στην καλή λειτουργία του συστήματος θέρμανσης.

Ποιες εργασίες περιλαμβάνει ο Καθαρισμός Λέβητα Πετρελαίου;

Οι εξειδικευμένοι επαγγελματίες μας, μας ενημέρωσαν για κάποιες ενδεικτικές εργασίες που περιλαμβάνει η συντήρηση του λέβητα πετρελαίου:

  • Προσεκτικός Καθαρισμός του Καυστήρα Πετρελαίου
  • Εξειδικευμένος Καθαρισμός της Θερμαντικής Εσωτερικής Επιφάνειας
  • Ρύθμιση Καυστήρα Πετρελαίου
  • Εξειδικευμένος Έλεγχος του Φίλτρου Πετρελαίου
  • Έλεγχος της Λειτουργίας του Κυκλοφορητή
  • Ρύθμιση Θερμοστατών της Εγκατάστασης
  • Προσεκτικός Έλεγχος της ανοδίου της εγκατάστασης, του οργάνου αυτόματου πληρώσεως & του δοχείου διαστολής

Οι επαγγελματίες της πλατφόρμας μας, στους λέβητες πετρελαίου, θα πραγματοποιήσουν τις παραπάνω εξειδικευμένες εργασίες συντήρησης άμεσα και το τελικό αποτέλεσμα θα φανεί στην απόδοση και τους λογαριασμούς σου.

Τι πρέπει να προσέξεις στην Συντήρηση του Λέβητα Πετρελαίου;

Ο σωστός προγραμματισμός για την διαδικασία της συντήρησης του λέβητα πετρελαίου, θα σε γλιτώσει από περιττό κόπο και άγχος.

Οι επαγγελματίες συντηρητές και εγκαταστάτες της πλατφόρμας μας, μάς ενημέρωσαν για τα βασικά σημεία προσοχής στην συντήρηση του λέβητα πετρελαίου:

Ετήσιος Καθαρισμός του Λέβητα Πετρελαίου

Η συντήρηση του λέβητα πετρελαίου, πρέπει να γίνεται οπωσδήποτε μία φορά τον χρόνο, ώστε να προστατεύεται ο λέβητας του πετρελαίου από την διάβρωση και να απομακρύνονται  τα υπολείμματα των καυσίμων.

Φύλλο Ελέγχου Καύσης

Ο επαγγελματίας εγκαταστάτης που θα επιλέξεις, είναι σημαντικό να εκδώσει φύλλο ελέγχου καύσης έπειτα από τη συντήρηση του λέβητα πετρελαίου καθώς επίσης να ενημερώσει το ημερολόγιο λεβητοστασίου για τις ενέργειες που πραγματοποίησε.

Επιλογή Εγκαταστάτη Κατόχου Αδείας

Είναι απαραίτητο για τον καθαρισμό του λέβητα πετρελαίου, να επιλέξεις έναν αδειούχο συντηρητή ο οποίος θα σου δείξει το φύλο αδείας του και θα διασφαλίσει την ποιότητα της εγκατάστασης καθώς και το ότι τηρούνται όλες οι κατασκευαστικές προδιαγραφές.

Στην πλατφόρμα μας θα βρεις την άμεση και ποιοτική εξυπηρέτηση που ψάχνεις για την συντήρηση του λέβητα πετρελαίου.

Καταχώρησε την εργασία σου, πάρε προσφορά για τιμή στον καθαρισμό λέβητα πετρελαίου και ένας από τους εξειδικευμένους επαγγελματίες μας θα σου εξασφαλίσει το αποτέλεσμα που επιθυμείς.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας
Πολύ καλός επαγγελματίας!
Έμπειρος τεχνικός, με μεράκι, από αυτούς που αισθάνεσαι τυχερός όταν γνωρίσεις! 6 στα 5, Στέφανος Καλόθετος.
Πολύ καλός επαγγελματίας και έμπειρος!
Πολύ καλός επαγγελματίας, ακριβής στο ραντεβού του και γνώστης της δουλειάς. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα!
Έμεινα πολύ ευχαριστημένη από τις γνώσεις του και την αντιμετώπιση του θέματος. Ευγένεια, τυπικότητα και επαγγελματισμός!
Άψογη εργασία, συμπεριφορά, κατάρτιση και περισσότερο απ' όλα αγάπη και μεράκι γι΄αυτό που φτιάχνουν. Τους ευχαριστώ!
Σχετικά άρθρα
Βρισκόμαστε στα μέσα Νοεμβρίου και η θερμοκρασία σιγά σιγά αρχίζει να πέφτει. Το κρύο πλησιάζει και εσύ τρέμεις
Οκ, είναι λίγο νωρίς για extreme θέρμανση, αλλά οι πρώτες… δροσιές μας προετοιμάζουν για ακόμη ένα δύσκολο χειμώνα!