Συντήρηση Κουζίνας - Φούρνου

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Συντήρηση Κουζίνας - Φούρνου

Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι επαγγελματία ΔΩΡΕΑΝ
Μέσα σε λίγα λεπτά λαμβάνεις την καλύτερη προσφορά!
Αξιολογείς την εργασία του επαγγελματία

3 tips για την καλύτερη συντήρηση κουζίνας και φούρνου

Η ηλεκτρική κουζίνα βρίσκεται ανάμεσα στις οικιακές συσκευές με τη μεγαλύτερη χρήση. Η λειτουργία της είναι τέτοια μάλιστα που συχνά πυκνά τη φέρνει αντιμέτωπη με λεκέδες και άλλες δύσκολες καταστάσεις. Αν θέλεις, λοιπόν, να συνεχίζει να λειτουργεί ομαλά, πρέπει να φροντίζεις τακτικά για τη καλή συντήρηση κουζίνας και φούρνου.

Πριν απευθυνθείς σε κάποιο έμπειρο τεχνικό για service κουζίνας, διάβασε μερικά απλά πράγματα που μπορείς να κάνεις και μόνος:

Καθαρισμός πρόσοψης: Η κουζίνα σου πέρα από τον πρακτικό ρόλο που έχει, συμβάλει και στη διακόσμηση του χώρου. Αν δεν θελεις λοιπόν, μια οικιακή συσκευή ξεθωριασμένη ή γεμάτη λεκέδες, πρέπει να φροντίζεις να απομακρύνεις άμεσα οτιδήποτε πέσει πάνω. Μη ξεχνάς να χρησιμοποιείς καθαριστικά προϊόντα που είναι κατάλληλα για την επιφάνεια της κουζίνας σου.

Εσωτερικό μέρος: Μια καλή συντήρηση φούρνου απαιτεί το άμεσο καθάρισμά του μετά από κάθε χρήση. Φρόντιζε να απομακρύνεις λίπη και υπολείμματα τροφών, για να μην εγκατασταθούν μόνιμα εκεί και δημιουργήσουν ανεπιθύμητες μυρωδιές. Η κατάλληλη στιγμή να τον καθαρίσεις είναι όταν είναι ακόμα χλιαρός και πρέπει να χρησιμοποιήσεις ζεστό νερό και το απαραίτητο απορρυπαντικό.

Λάστιχο πόρτας φούρνου: Όσο περίεργο και να σου φαίνεται αυτό το απλό λαστιχάκι διασφαλίζει την καλή λειτουργία του φούρνου σου, καθώς αποτρέπει τη διαρροή θερμότητας. Έλεγχε τακτικά την κατάσταση του. Αν έχει φθαρεί ή σκληρύνει χρειάζεται άμεσα αντικατάσταση. Επίσης, χρειάζεται κι αυτό καλό καθάρισμα. Πρόσεχε όμως να μην χρησιμοποιείς αιχμηρά αντικείμενα ή διαβρωτικά καθαριστικά.


Extra συμβουλή: Εύκολος καθαρισμός φούρνου σε λίγα μόνο βήματα

Αν δυσκολεύεσαι να καθαρίσεις την κουζίνα σου, το παρακάτω βίντεο φτιάχτηκε αποκλειστικά για σένα. Σε 5 μόνο βήματα θα έχεις ένα φούρνο που λάμπει.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας
Άψογη και επαγγελματική συμπεριφορά, άμεση εξυπηρέτηση και πολύ καλή οικονομική προσφορά.
Πολύ καλός εξυπηρετικός και γρήγορος.
Άμεση εξυπηρέτηση,με συνέπεια και επαγγελματισμό!
Σχετικά άρθρα
Η ηλεκτρική κουζίνα είναι μία από τις σημαντικότερες συσκευές ενός σπιτιού. Ο ρόλος της είναι πρωταγωνιστικός,
Θα μπορούσες να φανταστείς τη καθημερινή σου ζωή χωρίς το φούρνο μικροκυμάτων, το πλυντήριο πιάτων ή την ηλεκτρική σου σκούπα;