Συνθετικά Κουφώματα

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Συνθετικά Κουφώματα

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Τί πρέπει να γνωρίζεις για τα συνθετικά κουφώματα;

Τα συνθετικά κουφώματα, τα τελευταία χρόνια κερδίζουν τις εντυπώσεις και κλέβουν την δόξα από τα κουφώματα αλουμινίου.

Διαθέτοντας αρκετά πλεονεκτήματα και ανταγωνιστικές τιμές, πείθουν όλο και περισσότερους καταναλωτές να επενδύσουν τα χρήματά τους στη τοποθέτησή τους.

Η τοποθέτηση κουφωμάτων είναι μια σημαντική διαδικασία για κάθε σπίτι και πρέπει να γίνεται με μεγάλη προσοχή.

Όποιο είδος κουφώματος και αν επιλέξεις, είτε πρόκειται για κουφώματα αλουμινίου, για ξύλινα κουφώματα ή για κουφώματα PVC, το βέβαιο είναι ότι αποτελούν επένδυση για το χώρο σου και θα σε συνοδεύουν για πολλά χρόνια.

Πολλές φορές θα ακούσεις το ερώτημα για το ποιο είναι το καλύτερο είδος κουφωμάτων. Τα συνθετικά κουφώματα ή αυτά από αλουμίνιο; Ωστόσο, η αλήθεια είναι ότι το καθένα συγκεντρώνει τα δικά του πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα και η επιλογή εξαρτάται μόνο από τις προσωπικές ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες ενός χώρου.

Γιατί να επιλέξεις την τοποθέτηση συνθετικών κουφωμάτων;

Η τοποθέτηση συνθετικών κουφωμάτων, μπορεί να προσφέρει πολλαπλά οφέλη στην προστασία του οικιακού και του επαγγελματικού σου χώρου.

Αν βρίσκεσαι στη διαδικασία επιλογής καινούργιων κουφωμάτων ή απλά θέλεις να αντικαταστήσεις τα παλιά σου, παρακάτω θα βρεις 5 λόγους που πρέπει να σκεφτείς τα συνθετικά κουφώματα.

Υψηλή Ποιότητα και Χαμηλό Κόστος

Οι τιμές των πλαστικών κουφωμάτων είναι 20-30% χαμηλότερες από εκείνες των κουφωμάτων αλουμινίου, ενώ έχουν εξελιχθεί εντυπωσιακά και προσφέρουν αξιόπιστο αποτέλεσμα.

Ο συνδυασμός υψηλής ποιότητας και προσιτών τιμών είναι και ο κύριος λόγος για την μεγάλη αύξηση στη ζήτησή τους.

Τέλεια Ηχομόνωση

Τα συνθετικά κουφώματα, πέρα από την προστασία του χώρου από το εξωτερικό περιβάλλον, συμβάλλουν στην μείωση κατά 70% και εξασφαλίζουν την ησυχία που θέλεις να έχεις στον χώρο σου.

Προσφέρουν πολύ καλή Θερμομόνωση

Τα συνθετικά κουφώματα, προστατεύουν το χώρο από τις εναλλαγές της θερμοκρασίας και αυτό οφείλεται στο ότι το πλαστικό είναι κακός αγωγός της θερμότητας και άρα την εμποδίζει από το εισέλθει στον εσωτερικό χώρο.

Τα Συνθετικά Κουφώματα έχουν λίγες απαιτήσεις συντήρησης

Το πλαστικό είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό υλικό και σπάνια θα παρουσιάσει βλάβες. Μικρή είναι και η φροντίδα και οι απαιτήσεις περιποίησης που παρουσιάζει, μειώνοντας τα κόστη συντήρησης στο ελάχιστο.

Μεγάλη ποικιλία σε σχέδια & χρώματα

Τα συνθετικά κουφώματα μπορούν να ικανοποιήσουν όλα τα γούστα και να ταιριάξουν απόλυτα με την αισθητική του χώρου. Είναι χαρακτηριστικό ότι μπορείς να βρεις ακόμα και συνθετικά κουφώματα σε απομίμηση ξύλου.

Αν θες να εξασφαλίσεις τα παραπάνω οφέλη, η τοποθέτηση κουφωμάτων PVC είναι η λύση που ψάχνεις. Οι εφαρμογές που παρουσιάζουν είναι πολλές και μπορείς να επιλέξεις συνθετικές εσωτερικές και εξωτερικές πόρτες, μπαλκονόπορτες και παράθυρα από pvc και συνθετικά παντζούρια.

Ποιες είναι οι βασικές κατηγορίες στα συνθετικά κουφώματα;

Πρέπει να ξέρεις ότι όσον αφορά τον τρόπο λειτουργία των συνθετικών κουφωμάτων, έχεις τις ίδιες επιλογές που σου παρέχουν και τα κουφώματα αλουμινίου.

Οι τεχνικοί τοποθέτησης κουφωμάτων της πλατφόρμας μας, μας ενημέρωσαν για τις βασικές κατηγορίες στα συνθετικά κουφώματα. Ποιες είναι αυτές;

  • Συρόμενα συνθετικά κουφώματα (επάλληλα ή χωνευτά)
  • Ανοιγόμενα συνθετικά κουφώματα
  • Σταθερά συνθετικά κουφώματα

Οι εξειδικευμένοι μας τεχνικοί, μπορούν να πραγματοποιήσουν μία πρώτη εκτίμηση του χώρου σου και να σου προτείνουν την πιο συμφέρουσα επιλογή στα συνθετικά κουφώματα για τον χώρο σου.

Που κυμαίνονται οι τιμές στα συνθετικά κουφώματα;

Είναι φυσικό να αναρωτιέσαι ποιο είναι το κόστος κουφωμάτων pvc. Είναι δεδομένο ότι οι τιμές στις οποίες κυμαίνονται τα συνθετικά κουφώματα είναι χαμηλότερες από τα υπόλοιπα είδη κουφωμάτων, το κόστος όμως μπορεί να διαφέρει σε κάθε περίπτωση.

Οι επαγγελματίες τεχνικοί της πλατφόρμας μας, μας ενημέρωσαν για τους βασικούς παράγοντες που καθορίζουν τις τιμές στα συνθετικά κουφώματα:

  • Ο αριθμός κουφωμάτων που θα τοποθετήσεις.
  • Το μέγεθος κουφωμάτων και οι διαστάσεις των συνθετικών κουφωμάτων.
  • Ο τρόπος λειτουργίας που θα διαλέξεις.
  • Οι τεχνικές εργασίες που απαιτούνται για την τοποθέτηση των συνθετικών κουφωμάτων.

Στην πλατφόρμα μας θα βρεις εξειδικευμένους επαγγελματίες για να σε βοηθήσουν με ότι χρειάζεσαι για τα κουφώματά σου.

Οι έμπειροι τεχνικοί μας αναλαμβάνουν αξιόπιστα κάθε εργασία για την τοποθέτηση, επισκευή, συντήρηση ή αντικατάσταση συνθετικών κουφωμάτων.

Διαθέτοντας εκτενείς τεχνικές γνώσεις και σύγχρονο εξοπλισμό, μπορούν να σε προμηθεύσουν με τα καλύτερα προϊόντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές και να σου εξασφαλίσουν ένα ποιοτικό και μακροχρόνιο αποτέλεσμα.

Επιπλέον, οι τεχνικοί μας εφόσον ενδιαφέρεσαι μπορούν να σε ενημερώσουν για τα οφέλη των ενεργειακών κουφωμάτων καθώς και για το κόστος της άμεσης τοποθέτησής τους, ώστε να κερδίσεις ακόμη περισσότερα οφέλη.

Καταχώρησε την εργασία σου, πάρε εύκολα προσφορές για το κόστος συνθετικών κουφωμάτων και εμπιστεύσου έναν από τους αξιολογημένους επαγγελματίες μας για την καλύτερη και πιο άμεση εξυπηρέτηση.


Είδη Συνθετικών Κουφωμάτων
4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας
Σωστή εργασία, άμεση εξυπηρέτηση και καλές τιμές!
Γρήγορη εξυπηρέτηση!
Καθαρός, συνεπής και πολύ σωστός σε αυτά που υποσχέθηκε!
Ήταν εξαιρετικός επαγγελματίας!
Πολύ εξυπηρετικός και προσεκτικός στην εργασία του. Σίγουρα θα συνεργαστώ μαζί του στο μέλλον!
Έμεινα πολύ ικανοποιημένος από την εξυπηρέτηση και την εργασία του κυρίου Άγγελου!
Σχετικά άρθρα
Τα κουφώματα αποτελούν έναν από τα πιο σημαντικά στοιχεία ενός σπιτιού. Πέρα από το τομέα της αισθητικής
Θέλεις να μάθεις τα πάντα σχετικά με τα κουφώματα αλουμινίου; Ποια είναι τα σημαντικότερα οφέλη που ανακύπτουν από την επιλογή τους;