20 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι καλύτεροι επαγγελματίες 2017

These professionals have received great customer reviews for projects

Our professionals are available


Στέλιος Ρομποτής - Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών

Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Προσφέρω ολοκληρωμένες λύσεις για την τοποθέτηση και την σύνδεση των οικιακών συσκευών σας με γνώμονα την πλήρη ικανοποίηση των αναγκών σας. Έχω πολυετή εμπειρία στις επιδιορθώσεις οικιακών συσκευών με αποτέλεσμα να μπορώ να σας εξυπηρετήσω άμεσα και αποτελεσματικά. Εργάζομαι σεβόμενος τις απαιτήσεις του πελάτη για το βέλτιστο αποτέλεσμα και είμαι συνεπής στους χρόνους παράδοσης. Στόχος μου είναι να ολοκληρώσω με επιτυχία κάθε εργασία και να δώσω στις συσκευές σας την λειτουργικότητα για να καλύψουν τις ανάγκες σας. Είμαστε έτοιμοι για άμεσες και οικονομικές λύσεις!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Χάρης Ρωμανίδης - Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών

Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών - Πειραιάς Αττική 185 32

Η εταιρεία Ηλεκτροεπισκευαστική αναλαμβάνει την σύνδεση και την τοποθέτηση των οικιακών σας συσκευών σας άμεσα και αποτελεσματικά. Ειδικευόμαστε, τα τελευταία 22 χρόνια, στις επιδιορθώσεις και τις αποκαταστάσεις βλαβών σε ηλεκτρικές συσκευές και παρέχουμε εξασφαλισμένα αποτελέσματα. Η εγγυημένη εργασία και η γρήγορη εξυπηρέτηση αναδεικνύουν την ποιότητα των εργασιών μας. Διεκπεραιώνουμε τις εργασίες σας με υπευθυνότητα και φερεγγυότητα και είμαστε σίγουροι, ότι οι εργασίες μας θα έχουν διάρκεια, ασφάλεια και ποιότητα. Είμαστε επαγγελματίες και θέλουμε να δημιουργούμε πιστό και ικανοποιημένοι πελατολόγιο, μέσα απο τις εργασίες που προσφέρουμε!


ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Εμμανουήλ Παπαδόπουλος - Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών

Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών - Καλλιθέα Αττική 176 75

Παρέχω υπηρεσίες σύνδεσης και τοποθέτησης οικιακών συσκευών στον χώρο σας. Έχω πολυετή εμπειρία στις επιδιορθώσεις ηλεκτρικών συσκευών και άριστες τεχνικές γνώσεις. Έχοντας αντιμετωπίσει πολλών ειδών προβλήματα κατά τη διάρκεια της εμπειρίας μου, μπορώ να φέρω εις πέρας ακόμη και τις πιο δύσκολες εργασίες σύνδεσης και τοποθέτησης, παρέχοντας πάντα εξατομικευμένες λύσεις, που ταιριάζουν με τις ανάγκες σας. Λειτουργώ πάντα με γνώμονα την ποιότητα των υπηρεσιών μου και καταβάλλω τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια προκειμένου να αποφύγω την αντικατάσταση των ακριβών εξαρτημάτων ενός μηχανήματος, προσφέροντας τη βέλτιστη λύση στους πελάτες μου. Θα χαρώ να με εμπιστευτείτε και υπόσχομαι να σας απαλλάξω από τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

LCE electronics Χάρης Λαγουδάκης - Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών

Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών - Νέα Ιωνία Αττική 142 31

Καλύπτουμε όλες τις εργασίες σύνδεσης και τοποθέτησης οικιακών συσκευών, με απόλυτη ασφάλεια, για τον επαγγελματικό ή και προσωπικό σας χώρο. Αναλαμβάνουμε με επιτυχία και ασφάλεια την ολοκλήρωση, όλων των σχετικών εργασιών. Επίκεντρό μας είναι ο πελάτης και στόχος μας η ικανοποίησή του, μέσα από την παροχή μιας άκρως ποιοτικής εργασίας, που ξεπερνά τις προσδοκίες του! Ζητήστε δωρεάν προσφορά για την εργασία που επιθυμείτε να εκτελέσετε στον χώρο σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιώργος Σποντιδάκης - Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών

Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών - Δάφνη Αττική 172 35

Ονομάζομαι Γιώργος Σποντιδάκης και διαθέτω πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας στον τομέα των ηλεκτρολογικών εργασιών. Αναλαμβάνω για τις ανάγκες της οικίας αλλά και της επιχείρησης σας, πληθώρα εργασιών που αφορούν την σύνδεση και τοποθέτηση της οικιακής σας συσκευής, έχοντας ως πρωταρχικό σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση σας. Θα χαρώ πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μου και να με εμπιστευθείτε για την κάθε εργασία, που χρειάζεται να υλοποιήσετε. Είμαι σίγουρος πως θα μείνετε απόλυτα ευχαριστημένοι!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Νίκος Χαρτζανιώτης - Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών

Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών - Γέρακας Αττική 153 44

Είμαι ο Νίκος Χαρτζανιώτης, πτυχιούχος και αδειούχος ηλεκτρολόγος και δραστηριοποιούμαι στο χώρο των ηλεκτρικών εγκαταστάσεων από το 1996. Με την έμπειρη και εξειδικευμένη ομάδα συνεργατών μου αναλαμβάνω κάθε είδους εργασία που σχετίζεται με την σύνδεση και τοποθέτηση των οικιακών σας συσκευών και προσφέρω ολοκληρωμένες υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών τόσο σε κατοικίες, όσο και επαγγελματικούς χώρους.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Παναγιώτης Δερβένης - Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών

Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών - Νίκαια Αττική 184 51

Η Techniki-expressGP, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για τις ηλεκτρολογικές εργασίες που σας απασχολούν, σχετικά με την σύνδεση και τοποθέτηση των οικιακών σας συσκευών. Δραστηριοποιούμαστε στον κλάδο των τεχνικών εργασιών, παρέχοντας μία μεγάλη γκάμα υπηρεσιών. Ειδικευόμαστε σε κάθε είδους εγκαταστάσεις και εγγυόμαστε ένα σύγχρονο, ποιοτικό και ασφαλές αποτέλεσμα. Συνδυάζω ανταγωνιστικές τιμές με άριστη ποιότητα υλικών!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Μιχάλης Καραγιάννης - Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών

Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών - Περιστέρι Αττική 121 34

Προσφέρω γρήγορες και αποτελεσματικές λύσεις για την εγκατάσταση των οικιακών συσκευών. Διαθέτω πολυετή εμπειρία στις ηλεκτρολογικές εργασίες και εξυπηρετώ τους πελάτες μου άμεσα. Σε συνεργασία με τους έμπειρους συνεργάτες μου, φέρνουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Πέραν των πολύ καλών τεχνικών μας γνώσεων, η υπευθυνότητα αλλά και οι ανταγωνιστικές τιμές είναι επίσης χαρακτηριστικά γνωρίσματα της δουλειάς μας. Θα χαρούμε πολύ να μας εμπιστευτείτε για την πραγματοποίηση των εργασιών σας! Ολοκληρώνουμε πληθώρα σχετικών εργασιών με συνεπεία, επαγγελματισμό και αξιοπιστία. Επίκεντρό μας είναι η ικανοποίηση του πελάτη μας. Μπορούμε να υλοποιήσουμε οποιαδήποτε ηλεκτρολογική εφαρμογή, εντός χρονοδιαγράμματος. Επιλέξτε μας για να δώσετε μόνιμη λύση στο πρόβλημά σας!


ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αβέρκιος Κατσίπης - Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών

Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών - Αθήνα Αττική 105 52

Η επιχείρηση μου, αναλαμβάνει την σύνδεση και τοποθέτηση οικιακών συσκευών με εξαιρετικά λειτουργικά αποτελέσματα. Με υπευθυνότητα άριστη τεχνογνωσία και υψηλό αίσθημα συνέπειας φέρνω εις πέρας μια γκάμα εργασιών. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των επισκευών οικιακών συσκευών και διαθέτουμε έμπειρη ομάδα, καταξιωμένων τεχνικών, έτοιμη να εξυπηρέτηση άμεσα και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Ανταποκρίνομαι άμεσα στις ανάγκες των πελατών μου, προσφέροντας άριστης ποιότητας ανταλλακτικά σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Θα χαρώ ιδιαίτερα να με προτιμήσετε, ώστε να αναλάβω και την δική σας εργασία.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Βασίλης Αποστολόπουλος - Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών

Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών - Αθήνα Αττική 105 52

Προσφέρω αποτελεσματικές λύσεις για την εγκατάσταση των οικιακών συσκευών σας. Διαθέτω πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας στον τομέα των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων και έχω τη δυνατότητα να σας καλύψω σε μία μεγάλη γκάμα εργασιών. Τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τις εργασίες μου, είναι η υπευθυνότητα μου απέναντι στον πελάτη σε συνδυασμό με τις φιλικές τιμές. Οι άριστες τεχνικές μου γνώσεις αλλά και η πολυετής εμπειρία μου φέρνουν πάντα τα καλύτερα αποτελέσματα. Η υψηλή ποιότητα των προϊόντων και των παρεχόμενων υπηρεσιών ασφαλίζουν το πλέον αξιόπιστο αποτέλεσμα. Επιλέξτε μας και λάβετε υπηρεσίες επαγγελματικές και ολοκληρωμένες, με αποτελέσματα που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας και βγείτε κερδισμένοι.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ Κουλιουμπής - Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών

Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών - Χολαργός Αττική 155 61

Η εταιρία μας, Bcm δραστηριοποιείται στη τεχνική υποστήριξη, αλλά και στις επισκευές για πάνω από 20 χρόνια. Αναλαμβάνουμε για εσάς μια μεγάλη γκάμα εργασιών για τις ανάγκες σας, συγκεκριμένα αναλαμβάνουμε οποιαδήποτε εργασία σύνδεσης και τοποθέτησης των οικιακών σας συσκευών, ανεξαρτήτως τεχνολογίας και κατασκευαστικής εταιρίας. Ζητήστε δωρεάν προσφορά για την εργασία, που επιθυμείτε να ολοκληρώσετε, στον χώρο σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιώργος Μπερκάκης - Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών

Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών - Πετρούπολη Αττική 132 31

Με 22 χρόνια εμπειρίας στην ειδικότητα του ηλεκτρολόγου, προσφέρω λειτουργικές προτάσεις για τις προσωπικές αλλά και τις επιχειρησιακές σας ανάγκες, σχετικά με την σύνδεση και τοποθέτηση των οικιακών σας συσκευών. Τα στοιχεία που με χαρακτηρίζουν σε κάθε εργασία που αναλαμβάνω, είναι η συνέπεια μου απέναντι στους πελάτες, σε συνδυασμό με την άμεση παράδοση του έργου. Χρησιμοποιούμε τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό, προκειμένου τα αποτελέσματα να είναι ανθεκτικά στη χρήση και τον χρόνο.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αντωνης Σουμας - Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών

Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Η επιχείρησή μας, παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για την σύνδεση και την τοποθέτηση των οικιακών συσκευών σας. Δραστηριοποιούμαστε από το 1998 στον χώρο των ηλεκτρολογικών εφαρμογών και αναλαμβάνουμε από βλάβες σε πίνακες μέχρι επιδιορθώσεις σε τηλεφωνικές γραμμές. Συνεργαζόμαστε με μεγάλες εταιρίες δίνοντας βάση στην ποιότητα των υλικών. Ο εξοπλισμός μας είναι τελευταίας τεχνολογία και μπορεί να δώσει άμεσες λύσεις σε όλα τα μοντέλα οικιακών συσκευών. Οι τιμές μας ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της εποχής και οι υπηρεσίες μας συνεχώς εξελίσσονται. Είμαστε έτοιμοι για οριστικές και οικονομικές λύσεις με γνώμονα την ικανοποίησή σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιώργος Γκοβέσης - Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών

Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών - Βριλήσσια Αττική 152 35

Αναλαμβάνω κάθε είδους εργασίες σύνδεσης και τοποθέτησης της οικιακής σας συσκευής. Κατέχω πολυετή εμπειρία στον κλάδο με συνεχή εκπαίδευση σε νέες τεχνολογίες, ώστε να είμαι πάντοτε ενήμερος. Συνεργάζομαι με εξειδικευμένους επαγγελματίες, προκειμένου να εξυπηρετούμε άμεσα και με αποτελέσματα άριστης ποιότητας. Με χαρακτηρίζουν η άμεση επίλυση του προβλήματος του κάθε πελάτη και η υπευθυνότητα που δείχνω απέναντι του. Επιλέξτε με για ασφαλή και επαγγελματικό αποτέλεσμα, με εγγυημένη λειτουργία της συσκευής σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΝΙΚΟΣ ΜΠΑΚΑΛΗΣ - Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών

Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Αναλαμβάνω ολοκληρωμένες λύσεις στην σύνδεση και την τοποθέτηση οικιακών συσκευών άμεσα και οικονομικά. Διαθέτω πολυετή πείρα και εξαιρετικό εξοπλισμό και δίνω αποτελέσματα λειτουργικά και αψεγάδιαστα. Συνδυάζω σεβασμό στον πελάτη με υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών. Τα στοιχεία που με χαρακτηρίζουν και γι' αυτά με προτιμούν οι πελάτες μου είναι η συνέπεια, ο επαγγελματισμός και η προσοχή στην λεπτομέρεια. Στόχος μου είναι να κερδίσω την εμπιστοσύνη των πελατών μου παραδίδοντας πλήρως λειτουργικά αποτελέσματα. Η τιμή των υπηρεσιών μου ανταποκρίνεται στην εποχή. Βρίσκομαι δίπλα σας και μετά την ολοκλήρωση των εργασιών για οτιδήποτε χρειαστείτε να παρέχω εγγυημένες και οριστικές λύσεις και να σας παρέχω ασφαλή ηλεκτρολογικά συστήματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών