Συμβουλευτική

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Συμβουλευτική

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Τι περιλαμβάνουν οι συμβουλευτικές υπηρεσίες μάρκετινγκ;

Η συμβουλευτική, στον τομέα του μάρκετινγκ είναι απαραίτητη για μία εταιρεία που επιθυμεί να έχει σίγουρη επιτυχία αρχικά στην προώθηση των προϊόντων ή των υπηρεσιών της και μετέπειτα στην διαδικασία της αγοράς από τους καταναλωτές.

Όμως τι περιλαμβάνει;

  • Marketing plan(Στρατηγικό σχέδιο μάρκετινγκ): Αφορά την διεξαγωγή μελέτης και έρευνας γύρω από το περιβάλλον εσωτερικό και εξωτερικό που δραστηριοποιείται μία εταιρεία ή μία επιχείρηση, την ανάλυση της αγοράς αλλά και των συμπεριφορών και τάσεων για καλύτερη προβολή και προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών της και τέλος του μείγματος των προϊόντων. Με βάση τα αποτελέσματα και την έρευνα, καθορίζεται η προϊοντική στρατηγική, η τιμολογιακή πολιτική, η στρατηγική διανομής και διάθεσης των προϊόντων, το πλήρες πλάνο επικοινωνίας και οι στρατηγικές επιλογής και χρήσης των μέσων.
  • Εμπορική Επωνυμία: Είναι πολύ σημαντική για την εταιρική αξία, ειδικά σε περιπτώσεις συγχωνεύσεων, εξαγοράς κ.α. Πραγματοποιείται έλεγχος και μελέτη της αγοράς, της οικονομικής αξίας της επωνυμίας και της οικονομικής της απόδοσης μέσα από οργανωμένες και μεθοδικές διαδικασίες. Δίνεται έτσι η δυνατότητα στην εταιρεία να κατανοήσει την εμπορική της αξία και την δυναμική που διαθέτει.
  • Οργανωμένες λειτουργίες μάρκετινγκ: Αφορά κυρίως επιχειρήσεις που δεν έχουν δικό τους τμήμα μάρκετινγκ, όπου εκεί η συμβουλευτική εταιρεία αναλαμβάνει να μυήσει την εταιρεία του πελάτη στον κόσμο του μάρκετινγκ και αναλαμβάνει να παρέχει εξειδικευμένους επαγγελματίες που θα αναλάβουν το μάρκετινγκ της εταιρείας του πελάτη.
4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας
Σχετικά άρθρα
Όσο και να προσπαθήσει ένας εργοδότης, είναι αδύνατον να κάνει τα πάντα μόνος του. Εκεί ακριβώς έγκειται η χρησιμότητα
Το να διαλέξεις τον σωστό freelancer είναι ζωτικής σημασίας για την επιτυχία του project σου.