Συντήρηση Κουφωμάτων

Βρες τους Καλύτερους Τεχνικούς στην κατηγορία Συντήρηση Κουφωμάτων

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Τα βασικά βήματα στην συντήρηση κουφωμάτων

Η συντήρηση κουφωμάτων, είναι μία από τις βασικές εργασίες ώστε να απολαμβάνουμε τα κουφώματα του σπιτιού μακροχρόνια και να μην ξοδέψουμε χρήματα στην επισκευή τους.

Η τοποθέτηση κουφωμάτων, είναι μια κοστοβόρα εργασία για το σπίτι αλλά και τον επαγγελματικό μας χώρο, η συντήρηση των κουφωμάτων αποτελεί επένδυση ώστε να διατηρηθούν στην αρχική τους κατάσταση για πολύ καιρό.

Αν θες, λοιπόν, να τα διατηρήσεις σε καλή κατάσταση, η σωστή συντήρηση κουφωμάτων είναι αναγκαία.

7 Συμβουλές για την Συντήρηση Κουφωμάτων

Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί κουφωμάτων της πλατφόρμας μας, αναλαμβάνουν καθημερινά συντηρήσεις κουφωμάτων αλουμινίου,pvc και ξύλινων και μας έδωσαν μία λίστα με βασικές συμβουλές:

Προετοιμασία για τον Καθαρισμό του Κουφωμάτων

Ο καθαρισμός των κουφωμάτων, πραγματοποιείται από το πάνω τμήμα του κουφώματος και τελειώνει με την βάση του. Το βασικό ζήτημα, είναι να αφαιρεθεί το χώμα και η σκόνη από το σύστημα αλουμινίου και έπειτα από τις μεταλλικές του επιφάνειες.

Οι επαγγελματίες τεχνικοί κουφωμάτων, αναλαμβάνουν άμεσα την συγκεκριμένη εργασία κατά την συντήρηση κουφωμάτων και σας απαλλάσσουν από την ταλαιπωρία.

Προσεκτικός Καθαρισμός των πλαστικών στοιχείων του κουφώματος

Τα πλαστικά στοιχεία των κουφωμάτων, δεν διαβρώνονται σημαντικά με το πέρασμα του χρόνου, αλλά ο τακτικός καθαρισμός τους σε μία συντήρηση είναι απαραίτητος, ώστε να μην γίνει συγκέντρωση αλάτων στην επιφάνειά τους.

Καθαρισμός των λάστιχων των κουφωμάτων

Τα λάστιχα στα κουφώματα είναι τα στοιχεία εκείνα που εξασφαλίζουν την απαραίτητη στεγανοποίηση του κουφώματος. Με την πάροδο του χρόνου και την επαφή του με διάφορους ρύπους, χάνονται οι φυσικές και χημικές τους ιδιότητες.

Ο σωστός καθαρισμός τους, θα συντελέσει στο να διατηρηθούν οι συγκεκριμένες τους ιδιότητες και να προσφέρουν την στεγάνωση που επιθυμείτε.

Απλός καθαρισμός των προφίλ

Για τον καθαρισμό των προφίλ των κουφωμάτων, απαιτείται ένα σαπούνι με ουδέτερο PH και λίγο νερό. Σε καμία περίπτωση, δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται πιεστικά νερού καθώς μπορεί να προκαλέσουν ζημιά στην επιφάνεια του κουφωμάτων.

Καθαρισμός Τζαμιών

Η εσωτερική και η εξωτερική επιφάνεια των τζαμιών, χρειάζεται τακτικό καθαρισμό ώστε να απομακρύνονται οι ρύποι και οι σκόνες. Ο καθαρισμός τους, μπορεί να γίνει και με ένα απλό πανί.

Στις περιπτώσεις, που το τζάμι έχει πάνω υπολείμματα από μπογιά, σελοτέϊπ και άλλα δύσκολα σημάδια, η βοήθεια από έναν εξειδικευμένο τεχνικό κουφωμάτων αποτελεί μονόδρομο.

Τα κουφώματα, ανεξαρτήτως του είδους τους ( αλουμινίου, ξύλινα, συνθετικά), παρουσιάζουν διάβρωση με το πέρασμα του χρόνου και έχουν ανάγκη από επαγγελματική συντήρηση.

Γιατί να επιλέξεις τους τεχνικούς μας για την συντήρηση των κουφωμάτων σου;

Οι τεχνικοί κουφωμάτων μας, ξεχωρίζουν στον τομέα μας και μπορούν να αναλάβουν την συντήρηση των κουφωμάτων σου, άμεσα και με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Οι πελάτες μας, επιλέγουν τις υπηρεσίες τους για τους εξής λόγους:

Άμεση Εξυπηρέτηση

Οι τεχνικοί κουφωμάτων μας, προσφέρουν άμεση εξυπηρέτηση στους πελάτες και μπορούν να αναλάβουν συντηρήσεις κουφωμάτων σε ολόκληρη την Αττική.

Εξειδικευμένος Εξοπλισμός

Οι τεχνικοί μας, διαθέτουν εξειδικευμένο εξοπλισμό που μπορεί να υλοποιήσει στην εντέλεια τον καθαρισμό και την συντήρηση των κουφωμάτων, ώστε να έχουν οι πελάτες το επαγγελματικό αποτέλεσμα που επιθυμούν.

Αξιολογημένοι επαγγελματίες 

Οι τεχνικοί κουφωμάτων της πλατφόρμας μας, έχουν αξιολογηθεί για τις προηγούμενες δουλειές τους και έτσι οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν τον τεχνικό κουφωμάτων που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες τους.

Οι τεχνικοί της πλατφόρμας μας, συνιστούν να πραγματοποιείται μία φορά τον χρόνο, επαγγελματική συντήρηση των κουφωμάτων ώστε να αυξάνεται το όριο ζωής τους και να διατηρούν τις ιδιότητές τους.

Στην πλατφόρμα μας, θα βρεις αξιόλογους τεχνικούς κουφωμάτων που θα αναλάβουν την τακτική συντήρηση των κουφωμάτων σου καθώς και το service τους, εφόσον το χρειαστείς.

Καταχώρησε την εργασία σου και πάρε προσφορές για τιμές στην συντήρηση και τον καθαρισμό των κουφωμάτων από τους καλύτερους τεχνικούς στην περιοχή σου!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας
Σωστή εργασία, άμεση εξυπηρέτηση και καλές τιμές!
Γρήγορη εξυπηρέτηση!
Καθαρός, συνεπής και πολύ σωστός σε αυτά που υποσχέθηκε!
Ήταν εξαιρετικός επαγγελματίας!
Πολύ εξυπηρετικός και προσεκτικός στην εργασία του. Σίγουρα θα συνεργαστώ μαζί του στο μέλλον!
Έμεινα πολύ ικανοποιημένος από την εξυπηρέτηση και την εργασία του κυρίου Άγγελου!
Σχετικά άρθρα
Θέλεις να μάθεις τα πάντα σχετικά με τα κουφώματα αλουμινίου; Ποια είναι τα σημαντικότερα οφέλη που ανακύπτουν από την επιλογή
Τα κουφώματα αποτελούν έναν από τα πιο σημαντικά στοιχεία ενός σπιτιού. Πέρα από το τομέα της αισθητικής
Σχετικές υπηρεσίες