Περσίδες & Ρολοκουρτίνες Θεσσαλονίκη

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την καλύτερη τιμή

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Περσίδες ή ρολοκουρτίνες;

Υπάρχουν αμέτρητες επιλογές στις περσίδες και ρολοκουρτίνες ή στόρια που καλύπτουν κάθε ανάγκη σε συστήματα σκίασης σπιτιού ή επαγγελματικού χώρου και μπορούν να εφαρμοστούν σε κάθε τζάμι ή παράθυρο, με εγγυημένα αποτελέσματα.

Οι μηχανισμοί ποικίλουν και διαφέρουν μεταξύ τους, ωστόσο ρωτήσαμε τους εξειδικευμένους επαγγελματίες μας και μας απάντησαν στο δίλημμα ‘‘περσίδες ή ρολοκουρτίνες;’’.

Περσίδες

Μπορείς να επιλέξεις κάθετες ή οριζόντιες περσίδες (στόρια). Προσφέρουν ελεγχόμενη ορατότητα και σκίαση και διαθέτουν μεγάλη ποικιλία σε υλικά και χρώματα. Τοποθετούνται σε ταβάνι ή τοίχο από εξειδικευμένο επαγγελματία και δεν επηρεάζονται από την φθορά του χρόνου.

Κάθετες περσίδες

Χρησιμοποιούνται περισσότερο σε επαγγελματικούς χώρους και διαθέτουν χειρισμό με κορδόνι. Προστατεύουν από τον ήλιο και διαθέτουν αλυσίδα για την αλλαγή της γωνίας τους.

Ακόμη, σε επαγγελματικούς χώρους οι κάθετες περσίδες με φαρδύ ύφασμα, μπορούν να τοποθετηθούν και σαν διαχωριστικά.

Οριζόντιες περσίδες: Η αλλιώς τα στόρια, λειτουργούν με χειριστήριο και το ανταγωνιστικό τους πλεονέκτημα είναι ότι τοποθετούνται και σε επικλινή παράθυρα. Ενδεικτικά,υπάρχουν ξύλινες οριζόντιες περσίδες και μεταλλικές οριζόντιες περσίδες.

Ξύλινες οριζόντιες περσίδες

Οι ξύλινες οριζόντιες περσίδες, προσφέρουν αισθητικά ανώτερα αποτελέσματα, με την αίσθηση που δίνω το ξύλο στον χώρο. Οι συγκεκριμένες περσίδες, μπορούν να τοποθετηθούν πάνω στον υαλοπίνακα, χωρίς να χρειαστεί να τρυπηθεί. Μία κομψότερη επιλογή, είναι και τα ξύλινα στόρια που προσφέρουν το ίδιο αποτέλεσμα σκίασης και η τοποθέτησή τους μπορεί να γίνει στην στιγμή.

Μεταλλικές οριζόντιες περσίδες

Τοποθετούνται με μεγάλη ευκολία και αποτελούν βασική επιλογή όσων δεν επιθυμούν το πανί ως σύστημα σκίασης. Τα μεταλλικά στόρια ή στόρια αλουμινίου, βγαίνουν σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και προσφέρουν απόλυτη σκίαση του επαγγελματικού ή του οικιακού χώρου.

Ρολοκουρτίνες

Αποτελεί την μοντέρνα επιλογή για την σκίαση του χώρου, είτε επαγγελματικού είτε οικιακού. Διαθέτουν ύφασμα που τυλίγεται και ξετυλίγεται και το οποίο υπάρχει σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων. Η τοποθέτησή τους πραγματοποιείται αρκετά εύκολα σε οποιοδήποτε δωμάτιο.

Οποιαδήποτε πρόταση και να επιλέξεις, ένας έμπειρος επαγγελματίας, μπορεί να αναλάβει να εξετάσει τις ανάγκες του χώρου σου και να σου δώσει εξειδικευμένη λύση. Η τοποθέτηση περσίδων ή ρολοκουρτινών θα γίνει άμεσα και ο χώρος θα αποκτήσει την σκίαση που επιθυμείς.

Καταχώρησε την εργασία σου στο douleutaras.gr, για να τοποθετήσεις περσίδες και στόρια, στα παράθυρα του γραφείου, του καταστήματος ή της οικίας σου και θα λάβεις άμεσα προσφορές από τους πιο αξιόπιστους επαγγελματίες της πλατφόρμας μας.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι καλύτεροι επαγγελματίες για το 2019

Οι επαγγελματίες με τις καλύτερες κριτικές για τις εργασίες τους

ΝΙΚΟΣ Μ.
44 αξιολογήσεις
Πολυ καλη δουλεια και πολυ καλη τιμη! Συνεπης και ευγενικος, παρολο που τον ταλαιπωρησε αρκετα!
Ιωάννης Δ.
42 αξιολογήσεις
ΣΩΣΤΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΙΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ
Ευάγγελος Μ.
20 αξιολογήσεις
Μακράν το καλύτερο συνεργείο. Το συστήνουμε ανεπιφύλακτα!!
Νικόλαος Μ.
19 αξιολογήσεις
ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Θανάσης Τ.
12 αξιολογήσεις
Εξαιρετικός στη δουλειά του. Συνεργάσιμος και επικοινωνιακός. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Κ.
11 αξιολογήσεις
Ο κ. Χαράλαμπος ειναι πολύ επαγγελματίας και ο κ. Κυριάκος που ήρθε για την τοποθέτηση των πλακιδιων πολύ καλός τεχνίτης και καλός άνθρωπ...
Σχετικά άρθρα
Μόλις μετακόμισες σε νέο σπίτι; Πολύ καλά νέα! Σου ευχόμαστε κάθε ευτυχία σε αυτό!
Εσύ το ήξερες ότι ο αυτοματισμός κτιρίων αυξάνει σημαντικά την ενεργειακή αποδοτικότητα ενός κτιρίου, οδηγώντας σε σημαντική εξοικονόμηση
Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει