Περσίδες & Ρολοκουρτίνες Καλλιθέα

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την καλύτερη τιμή

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Περσίδες ή ρολοκουρτίνες;

Υπάρχουν αμέτρητες επιλογές στις περσίδες και ρολοκουρτίνες ή στόρια που καλύπτουν κάθε ανάγκη σε συστήματα σκίασης σπιτιού ή επαγγελματικού χώρου και μπορούν να εφαρμοστούν σε κάθε τζάμι ή παράθυρο, με εγγυημένα αποτελέσματα.

Οι μηχανισμοί ποικίλουν και διαφέρουν μεταξύ τους, ωστόσο ρωτήσαμε τους εξειδικευμένους επαγγελματίες μας και μας απάντησαν στο δίλημμα ‘‘περσίδες ή ρολοκουρτίνες;’’.

Περσίδες

Μπορείς να επιλέξεις κάθετες ή οριζόντιες περσίδες (στόρια). Προσφέρουν ελεγχόμενη ορατότητα και σκίαση και διαθέτουν μεγάλη ποικιλία σε υλικά και χρώματα. Τοποθετούνται σε ταβάνι ή τοίχο από εξειδικευμένο επαγγελματία και δεν επηρεάζονται από την φθορά του χρόνου.

Κάθετες περσίδες

Χρησιμοποιούνται περισσότερο σε επαγγελματικούς χώρους και διαθέτουν χειρισμό με κορδόνι. Προστατεύουν από τον ήλιο και διαθέτουν αλυσίδα για την αλλαγή της γωνίας τους.

Ακόμη, σε επαγγελματικούς χώρους οι κάθετες περσίδες με φαρδύ ύφασμα, μπορούν να τοποθετηθούν και σαν διαχωριστικά.

Οριζόντιες περσίδες: Η αλλιώς τα στόρια, λειτουργούν με χειριστήριο και το ανταγωνιστικό τους πλεονέκτημα είναι ότι τοποθετούνται και σε επικλινή παράθυρα. Ενδεικτικά,υπάρχουν ξύλινες οριζόντιες περσίδες και μεταλλικές οριζόντιες περσίδες.

Ξύλινες οριζόντιες περσίδες

Οι ξύλινες οριζόντιες περσίδες, προσφέρουν αισθητικά ανώτερα αποτελέσματα, με την αίσθηση που δίνω το ξύλο στον χώρο. Οι συγκεκριμένες περσίδες, μπορούν να τοποθετηθούν πάνω στον υαλοπίνακα, χωρίς να χρειαστεί να τρυπηθεί. Μία κομψότερη επιλογή, είναι και τα ξύλινα στόρια που προσφέρουν το ίδιο αποτέλεσμα σκίασης και η τοποθέτησή τους μπορεί να γίνει στην στιγμή.

Μεταλλικές οριζόντιες περσίδες

Τοποθετούνται με μεγάλη ευκολία και αποτελούν βασική επιλογή όσων δεν επιθυμούν το πανί ως σύστημα σκίασης. Τα μεταλλικά στόρια ή στόρια αλουμινίου, βγαίνουν σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και προσφέρουν απόλυτη σκίαση του επαγγελματικού ή του οικιακού χώρου.

Ρολοκουρτίνες

Αποτελεί την μοντέρνα επιλογή για την σκίαση του χώρου, είτε επαγγελματικού είτε οικιακού. Διαθέτουν ύφασμα που τυλίγεται και ξετυλίγεται και το οποίο υπάρχει σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων. Η τοποθέτησή τους πραγματοποιείται αρκετά εύκολα σε οποιοδήποτε δωμάτιο.

Οποιαδήποτε πρόταση και να επιλέξεις, ένας έμπειρος επαγγελματίας, μπορεί να αναλάβει να εξετάσει τις ανάγκες του χώρου σου και να σου δώσει εξειδικευμένη λύση. Η τοποθέτηση περσίδων ή ρολοκουρτινών θα γίνει άμεσα και ο χώρος θα αποκτήσει την σκίαση που επιθυμείς.

Καταχώρησε την εργασία σου στο douleutaras.gr, για να τοποθετήσεις περσίδες και στόρια, στα παράθυρα του γραφείου, του καταστήματος ή της οικίας σου και θα λάβεις άμεσα προσφορές από τους πιο αξιόπιστους επαγγελματίες της πλατφόρμας μας.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι καλύτεροι επαγγελματίες για το 2018

Οι επαγγελματίες με τις καλύτερες κριτικές για τις εργασίες τους

Παναγιώτης Κλαψιανός
32 Αξιολογήσεις
Άριστη συνεργασία. Εξαιρετικός επαγγελματίας, συνεπής στους χρόνους, άριστη σχέση ποιότητας-τιμής. Θα τον συνιστούσα ανεπιφύλακτα!
Γιώργος Κούκκος
48 Αξιολογήσεις
Ο επαγγελματίας ολοκλήρωσε την εργασία πολύ γρήγορα και αποτελεσματικά!
Σάββας Πασκαλογουλάρης
13 Αξιολογήσεις
Όλα καλά!
Αργύρης Κοντοθανάσης
17 Αξιολογήσεις
Τρομερά γρήγορος, πάρα πολύ ευγενικός και σε πολύ καλή τιμή!
Skiasis Center
26 Αξιολογήσεις
Εξαιρετική δουλειά!
Αντώνης Αγγελόπουλος
13 Αξιολογήσεις
Εξυπηρετικός, συνεπής και επαγγελματίας!
Σχετικά άρθρα
Μόλις μετακόμισες σε νέο σπίτι; Πολύ καλά νέα! Σου ευχόμαστε κάθε ευτυχία σε αυτό!
Εσύ το ήξερες ότι ο αυτοματισμός κτιρίων αυξάνει σημαντικά την ενεργειακή αποδοτικότητα ενός κτιρίου, οδηγώντας σε σημαντική εξοικονόμηση
Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές