Ξύλινα Στόρια

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Ξύλινα Στόρια

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Ξύλινα Στόρια: Γιατί να τα επιλέξεις;

Τα στόρια αν και παλιότερα αντιμετωπίζονταν σαν μια λύση οικονομίας πλέον έχουν αναβαθμιστεί ποιοτικά και αποτελούν τάση στη διακόσμηση που πολλοί τείνουν να ακολουθήσουν. Υπάρχουν αμέτρητες χρωματικές επιλογές στα στόρια και διαφορετικά υλικά που μπορείς να βρεις στην αγορά.

Πιο συγκεκριμένα τα ξύλινα στόρια βρίσκονται ανάμεσα στις επιλογές των καλύτερων διακοσμητών και αυτό δεν είναι τυχαίο. Πέρα, όμως από το συγκεκριμένο είδος, υπάρχουν κι άλλα που ανάλογα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις των  Για να έχεις μία ολοκληρωμένη άποψη, για το συγκεκριμένο είδος σκίασης, δες την παρακάτω λίστα:

Ξύλινα Στόρια: Δεν γίνεται οτιδήποτε ξύλινο, να μην τραβήξει το ενδιαφέρον των πελατών. Η αισθητική και λειτουργικότητα, τα καθιστούν ιδανική επιλογή για όποιον επιθυμεί να τοποθετήσει άμεσα ένα σύστημα σκίασης στο παράθυρό του.

Στόρια Αλουμινίου: Το αλουμίνιο, σε οποιαδήποτε κατασκευή το συναντήσεις, ξεχωρίζει για την ανθεκτικότητα στην φθορά και την μικρές απαιτήσεις συντήρησης που χρειάζεται.

Στόρια Υφασμάτινα: Υπάρχει ποικιλία υφασμάτων και μπορείς να επιλέξεις εκείνο που θα δένει αρμονικά με την διακόσμηση του σαλονιού ή του υπνοδωματίου σου. Αν και η τοποθέτησή τους, πραγματοποιείται εύκολα, δεν αποτελούν την δημοφιλέστερη επιλογή καθώς πάντα ελοχεύει ο κίνδυνος για σκίσιμο του υφάσματος.

Αν και υπάρχουν αμέτρητες επιλογές στα στόρια, τα ξύλινα είναι εκείνα που μονοπωλούν το ενδιαφέρον των καταναλωτών. Ακόμη, ειδική κατηγορία στα ξύλινα στόρια, είναι τα στόρια μπαμπού. Από την ονομασία και μόνο συνδυάζονται με έννοιες όπως αισθητική και ποιότητα. Μιλήσαμε με τους έμπειρους επαγγελματίες της πλατφόρμας μας και συγκεντρώσαμε τους καλύτερους λόγους που πρέπει να επιλέξεις ξύλινα στόρια για το σπίτι σου:

  • Υψηλό αισθητικό αποτέλεσμα και ζεστασιά στο χώρο
  • Μέγιστη προστασία από ηλιακή ακτινοβολία και απόλυτη εξασφάλιση της ιδιωτικότητας.
  • Εύκολη λειτουργία
  • Εύκολο καθάρισμα και συντήρηση
  • Μεγάλη αντοχή και ανθεκτικότητα

Οι συνεργαζόμενοι επαγγελματίες της πλατφόρμας μας θα σου εξασφαλίσουν την καλύτερη και πιο άμεση εξυπηρέτηση. Είτε επιθυμείς να τοποθετήσεις στόρια παραθύρων είτε επιθυμείς να αντικαταστήσεις κάποια που πλέον δεν ταιριάζουν με την συνολική εικόνα του σπιτιού σου, οι επαγγελματίες μας θα σου προτείνουν άμεσες και ολοκληρωμένες λύσεις. Με λίγα μόνο κλικ, μπορείς να καταχωρήσεις την εργασία σου και πάρε εύκολα προσφορές για το κόστος τοποθέτησή τους.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορές από αξιόλογους επαγγελματίες στην περιοχή σου

ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΝΑΡΕΤΟΣ
109 αξιολογήσεις
Πολύ σωστός επαγγελματίας, με σεβασμό στην εργασία του!
Στέλιος Παπαδόπουλος
71 αξιολογήσεις
Πολύ ευγενκός, τακτικός κι έδωσε σημασία στη λεπτομέρεια!
Θανάσης Τσέκας
10 αξιολογήσεις
Άψογος επαγγελματίας!
Γιώργος Κίτος
81 αξιολογήσεις
Ο εργαζόμενος που μου έστειλε ο κ. Κίτος επισκεύασε το ρολό του παραθύρου σύντομα, με επαγγελματισμό και καθαρά!
Σχετικά άρθρα
Εσύ το ήξερες ότι ο αυτοματισμός κτιρίων αυξάνει σημαντικά την ενεργειακή αποδοτικότητα ενός κτιρίου, οδηγώντας σε σημαντική εξοικονόμηση
Όλοι έχουμε ακούσει μια ιστορία για κάποιον που κοιμόταν, ενώ μπήκαν κλέφτες στο σπίτι του ή για κάποιον άλλον που γύρισε και το βρήκε
Μη φεύγεις!
Η συμπλήρωση της φόρμας δεν απαιτεί περισσότερο από 1 λεπτό. Η διαδικασία είναι εντελώς δωρεάν και απολύτως ασφαλής και θα σε φέρει σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου.

Δεν με ενδιαφέρει