Περσίδες

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Περσίδες

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Τί πρέπει να γνωρίζεις για τις περσίδες;

Σκέφτεσαι να τοποθετήσεις περσίδες στα παράθυρα του σπιτιού σου; Οι περσίδες, αποτελούν ένα από τα πιο δημοφιλή συστήματα σκίασης εσωτερικού χώρου και η τοποθέτησή τους πραγματοποιείται πολύ εύκολα από ένα εξειδικευμένο τεχνικό.

Εάν δεν αντέχεις τον ήλιο που μπαίνει το πρωί στο δωμάτιό σου, τότε σίγουρα θα χρειαστείς κάποιο σύστημα σκίασης εσωτερικού χώρου και οι περσίδες θα σου παρέχουν την σκίαση που επιθυμείς. Οι οικονομικές τους τιμές και η εύκολη τοποθέτησή τους σε οποιοδήποτε παράθυρο ή πόρτα, τις καθιστά ιδανική επιλογή στον τομέα τους.

Οι έμπειροι τεχνικοί μας, που τοποθετούν εδώ και χρόνια περσίδες εξωτερικού και εσωτερικού χώρου, μπορούν να σου προτείνουν μία φθηνή και συγχρόνως ποιοτική λύση που θα καλύψει τις ανάγκες σου. Προτού όμως, αποφασίσεις ποιο υλικό θα προτιμήσεις, δες παρακάτω τα πλεονεκτήματα των οριζόντιων και των κάθετων περσίδων.

Πλεονεκτήματα στις Περσίδες

Κάθε κατηγορία στις περσίδες προσφέρει μία ξεχωριστή σκίαση και εξυπηρετεί συγκεκριμένες ανάγκες του ιδιοκτήτη για τον χώρο του. Οι επαγγελματίες μας, συνιστούν να πραγματοποιείται η εγκατάστασή τους σε κάθε παράθυρο του σπιτιού. Τι οφέλη όμως μπορεί να σου προσφέρει το κάθε είδος;

Κάθετες Περσίδες

 • Προσφέρουν ιδανική ορατότητας και προστασία από τον ήλιο.

 • Διαθέτουν μεγάλη ποικιλία υλικών και χρωμάτων.

 • Βασική μορφή που λειτουργούν είναι ο μηχανισμός με το κορδόνι για το άνοιγμα- κλείσιμο & η αλυσίδα για την αλλαγή γωνίας τους.

 • Κατάλληλες για γραφείο & κατοικίες

Οριζόντιες Περσίδες

 • Ελεγχόμενη σκίαση ή ορατότητα

 • Ματ ή γυαλιστερό χρώμα περσίδας, διάτρητη ή μη

 • Υπάρχουν και ξύλινα στόρια

 • Τοποθετούνται σε τοίχο ή ταβάνι

 • Λειτουργία με δύο χειριστήρια & οριζόντια περιστροφή των περσίδων γύρω από τον εαυτό τους

 • Τοποθέτηση και σε επικλινή παράθυρα

Από τα παραπάνω, καταλαβαίνεις ότι μπορείς να τοποθετήσεις οριζόντιες ή κάθετες περσίδες ανάλογα με τον χώρο και τις προδιαγραφές του. Μία επιπλέον απόφαση που πρέπει να πάρεις είναι το υλικό που θα επιλέξεις στις περσίδες εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου. Στην λίστα που ακολουθεί, θα δεις όλες τις επιλογές που έχεις σε υλικά.

 • Περσίδες Αλουμινίου

 • Περσίδες Ξύλινες

 • Μεταλλικές Περσίδες

 • Υφασμάτινες Περσίδες

Στην πλατφόρμα μας, μπορείς να βρεις εξειδικευμένους επαγγελματίες που αναλαμβάνουν να σε βοηθήσουν στην επιλογή του κατάλληλου μηχανισμού και είδους σκίασης για να τοποθετήσεις στο σπίτι ή τον επαγγελματικό σου χώρο. Η αντικατάστασή τους, στην απίθανη περίπτωση που παρουσιάσουν βλάβη, αποτελεί μία εύκολη και απλή διαδικασία. Για οποιαδήποτε υπηρεσία χρειάζεσαι, μην διστάσεις να καταχωρήσεις την εργασία σου και θα λάβεις άμεσα προσφορές για τιμές στις περσίδες από τους πιο αξιόπιστους επαγγελματίες στην περιοχή σου.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορές από αξιόλογους επαγγελματίες στην περιοχή σου

Γιώργος Λ.
4 αξιολογήσεις
Συνέπεια επαγγελματισμός άψογος. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα
ΝΙΚΟΣ Μ.
41 αξιολογήσεις
Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΠΕΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ. ΕΚΑΝΕ ΑΡΙΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.. ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΥΠΙΚΟΣ , ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ, ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚ...
Θανάσης Τ.
11 αξιολογήσεις
Εξαιρετικός στη δουλειά του. Συνεργάσιμος και επικοινωνιακός. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα
Rol.
95 αξιολογήσεις
Άμεση ανταπόκριση στη αγγελία, τυπικός στο ραντεβού που συμφωνήθηκε. Δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα στη συνεργασία.
Βασίλης Γ.
3 αξιολογήσεις
Άψογος επαγγελματίας,συνεπής και πολύ καλές οι τιμές του.Τον συστήνω ανεπιφύλακτα.
ΣΠΥΡΟΣ Π.
109 αξιολογήσεις
Εξαιρετικός επαγγελματίας με πολύ καλή τιμή! Τον συστήνω ανεπιφύλακτα!
Σχετικά άρθρα
Τα κουφώματα αποτελούν έναν από τα πιο σημαντικά στοιχεία ενός σπιτιού. Πέρα από το τομέα της αισθητικής στον οποίο μπορούν να προσθέσουν
Θέλεις να μάθεις τα πάντα σχετικά με τα κουφώματα αλουμινίου; Ποια είναι τα σημαντικότερα οφέλη που ανακύπτουν από την επιλογή τους;
Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει