Στόρια Παραθύρων & Πόρτας

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες για Στόρια Παραθύρων & Πόρτας

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Τι επιλογές έχεις στα στόρια παραθύρων και πορτών;

Ψάχνεις έναν εύκολο τρόπο για να προστατευτείς από τον ήλιο; Δεν ξέρεις ποιο είναι το ιδανικό σύστημα σκίασης για σένα; Τα στόρια πόρτας και παραθύρου είναι μια επιλογή που πρέπει οπωσδήποτε να σκεφτείς.

Παλιότερα επικρατούσε η ιδέα ότι τα στόρια ήταν μια λύση ανάγκης. Ωστόσο, με την πάροδο του χρόνου έχουν εξελιχθεί σημαντικά και επιλέγονται από όλο και περισσότερο κόσμο, τόσο για τα παράθυρα όσο και για τις πόρτες. Τα πλεονεκτήματα που συγκεντρώνουν τα συγκεκριμένα συστήματα σκίασης, τα καθιστούν πρώτη επιλογή για επαγγελματικούς και οικιακούς χώρους. Ακολουθεί μία λίστα με τους βασικούς λόγους που κάνει τα στόρια να ξεχωρίζουν:

  • Έχουν απλή και γρήγορη τοποθέτηση.
  • Καθαρίζονται πολύ εύκολα.
  • Έχουν μηδαμινές ανάγκες συντήρησης.
  • Μπορείς να τα αλλάξεις όποτε θες.
  • Έχουν πολύ μικρό κόστος.
  • Προστατεύουν αποτελεσματικά από την ηλιακή ακτινοβολία.
  • Έχουν όμορφο αισθητικό αποτέλεσμα.

Για τα παράθυρα και τις πόρτες του σπιτιού σου, είναι βασικό να επιλέξεις το υλικό στα στόρια που ταιριάζει αισθητικά και λειτουργικά σε εκείνα. Οι επαγγελματίες μας, μάς ενημέρωσαν για τα βασικά είδη που μπορείς να τοποθετήσεις στα κουφώματα του σπιτιού σου και να ολοκληρώσεις την προστασία του χώρου σου τόσο από τον ήλιο όσο και από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Στόρια αλουμινίου: Το αλουμίνιο σε οποιαδήποτε κατασκευής, χαρίζει ανθεκτικότητα στις φθορές που προκαλεί ο χρόνος αλλά και υψηλή αισθητική.

Ξύλινα στόρια:  Ταιριάζουν τέλεια με την ρουστίκ διακόσμηση ενός χώρου ενώ πολύ δύσκολα παρουσιάζουν βλάβη, εξαιτίας της μεγάλης αντοχή του ξύλου. Δημοφιλή επιλογή στα ξύλινα στόρια αποτελούν τα στόρια μπαμπού.

Υφασμάτινα στόρια: Είναι μία ιδιαίτερη διακοσμητική πινελιά στον χώρο. Κυρίως τοποθετούνται ως διακοσμητικά στοιχεία καθώς υπάρχουν αμέτρητα σχέδια και χρώματα που κεντρίζουν το ενδιαφέρον των καταναλωτών.

Δερμάτινα στόρια: Ιδιαίτερη επιλογή για ιδιαίτερες προτιμήσεις. Το βέβαιο είναι ότι δεν ξεχωρίζουν τόσο για την σκίαση που προσφέρουν.

Στόρια από μπαμπού: Προσδίδουν το φυσικό στοιχείο στο σπίτι ή τον επαγγελματικό χώρο ενώ παράλληλα προσφέρουν σκίαση και κάλυψη από περίεργα βλέμματα.

Στόρια από PVC/ Πλαστικά: Υπάρχουν αμέτρητες χρωματικές επιλογές και οι τιμές τους είναι ιδιαίτερα οικονομικές, τόσο ώστε να δελεάζουν τον υποψήφιο πελάτη.

Τα στόρια, μπορεί να μην είναι απαραίτητο στοιχείο για τα παράθυρα και τις πόρτες σου, όμως σε συνδυασμό με τα κουφώματα και τις τέντες προσφέρουν ένα ολοκληρωμένο σύστημα σκίασης ενώ ενισχύουν την μόνωση του σπιτιού. Εάν βρίσκεσαι σε διαδικασία αναζήτησης του κατάλληλου είδους για τα κουφώματα του σπιτιού σου, στην πλατφόρμα μας θα βρεις αξιόλογους επαγγελματίες που θα σε βοηθήσουν να κάνεις την σωστή επιλογή.

Καταχώρησε άμεσα την εργασία σου και τοποθέτησε στόρια στα παράθυρα και τις πόρτες του χώρου σου, χωρίς κόπο και με τις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας
Πολύ σωστός επαγγελματίας, με σεβασμό στην εργασία του!
Πολύ ευγενκός, τακτικός κι έδωσε σημασία στη λεπτομέρεια!
Άψογος επαγγελματίας!
Ευχαριστώ πολύ τον κ. Στέλιο Παπαδόπουλο για την εργασία του. Άψογος επαγγελματίας, ευγενής. Δεν έχω λόγια!!!
Ο εργαζόμενος που μου έστειλε ο κ. Κίτος επισκεύασε το ρολό του παραθύρου σύντομα, με επαγγελματισμό και καθαρά!
Σχετικά άρθρα
Οι τέντες βεράντας αποτελούν μια έξυπνη λύση για κάθε σπίτι για πολλούς και διάφορους λόγους.
Οι ξύλινες πέργκολες αποτελούν μια πολύ όμορφη και έξυπνη λύση που πρέπει να σκεφτείς για το σπίτι σου, ιδιαίτερα τους ζεστούς μήνες
Σχετικές υπηρεσίες