Στεγανοποίηση Ταρατσών με Hyperdesmo

Βρες τους καλύτερους επαγγελματίες για την κατηγορία Στεγανοποίηση Ταρατσών με Hyperdesmo

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τη στεγανοποίηση ταρατσών με Hyperdesmo

Αν ενδιαφέρεσαι για μόνωση ταράτσας, η στεγανοποίηση ταρατσών με Hyperdesmo είναι κάτι που πρέπει να σκεφτείς. Η στεγανοποίηση, στεγάνωση ή υγροποίηση όπως ονομάζεται, αποτελεί τη μια από τις τρεις κατηγορίες που συναντώνται στις μονώσεις. Τα άλλα δύο κομμάτια της μόνωσης απαρτίζουν η θερμομόνωση και η ηχομόνωση.

Η στεγανοποίηση χρησιμοποιείται κυρίως στη μόνωση ταράτσας, αφού κατά τον ορισμό της μεθόδου αυτής, εφαρμόζεται στα σημεία τα οποία έρχονται σε επαφή με νερό. Ένας τοίχος από μόνος του αδυνατεί να μπλοκάρει το νερό. Απαιτείται, έτσι μια επένδυση στεγανοποίησης. Κατ’ αυτόν τον τρόπο το νερό εμποδίζεται από το να διαπεράσει τους τοίχους και να βρεθεί εντός του σπιτιού μας.

Το Hyperdesmo είναι υλικό ενός συστατικού, που πολυμερίζεται με την υγρασία της ατμόσφαιρας και παράγει μια ιδιαίτερα υδρόφοβη μεμβράνη. Πρόκειται για ένα συστατικό που θα σε απασχολήσει εάν θέλεις να πραγματοποιήσεις τη μόνωση της ταράτσας σου με επαλειφόμενα μονωτικά υλικά.

Το πλεονέκτημα των υλικών αυτών είναι ότι έχουν την ικανότητα να δημιουργούν μια ενιαία, ελαστική και στεγανωτική μεμβράνη πάνω σε μια επιφάνεια που απαιτεί υγρομόνωση, αποφεύγοντας κενά και ρωγμές.

Έτσι και το Hyperdesmo καθίσταται ιδανικό για γενική χρήση στεγανοποίησης ταρατσών, προσφέροντας άριστη πρόσφυση σε σχεδόν όλα τα υποστρώματα. Αποτελείται από καθαρή, ελαστομερή, υδρόφοβη, πολυουρεθανική ρητίνη, η οποία μαζί με ειδικά ανόργανα συστατικά παρέχει στο προϊόν εξαιρετική αντίσταση στις καιρικές συνθήκες.

Αν και η ακριβής διαδικασία που ακολουθείται κατά τη μόνωση ταράτσας με Hyperdesmo μπορεί να διαφέρει ανά περίπτωση και ανά συνεργείο ή επαγγελματία που έχει αναλάβει την εργασία., τα βασικά βήματα στη στεγανοποίηση ταράτσας με Hyperdesmo είναι:

  • Καθαρίζουμε την επιφάνεια από σαθρά υλικά και τα απομακρύνουμε με τα κατάλληλα εργαλεία.
  • Πλένουμε την επιφάνεια με υδροβολή.
  • Την επαλείφουμε με εποξειδικό αστάρι δυο συστατικών (aquador).
  • Στα ευαίσθητα σημεία, χρησιμοποιούμε πολυεστερικό οπλισμό για ενίσχυση της μόνωσης.
  • Επαλείφουμε την επιφάνεια με δύο στρώσεις Hyperdesmo συνολικής κατανάλωσης από 900 έως 1200 gr/m2. Η επάλειψη της δεύτερης στρώσης γίνεται από 24 έως και 48 ώρες μετά από την εφαρμογή της πρώτης στρώσης.
  • Αν υπάρχουν ρηγματώσεις επισκευάζονται πριν από την τελική στρώση με πολυουρεθανική μαστίχη.
  • Για επιπλέον ενίσχυση της στεγανοποίησης, επαλείφουμε με αλειφατικό βερνίκι (hyperdesmo ady). Το υλικό αυτό αυξάνει την σκληρότητα της τελικής επιφάνειας κι ενισχύει την αντοχή στην βατότητα. Επιπλέον, προστατεύει την κύρια στεγανωτική στρώση Hyperdesmo, από φθορά κατά την πάροδο του χρόνου.

Η στεγανοποίηση ταρατσών με Hyperdesmo αποτελεί εγγύηση για μια μακροχρόνια στεγανοποίηση. Το συγκεκριμένο υλικό είναι ικανό να καλύψει τις υπάρχοντες μικρορωγμές, ενώ παράλληλα διαθέτει υψηλές μηχανικές αντοχές κι έχει άριστη πρόσφυση στο μπετόν. Προσφέρει, επιπλέον, την απόλυτη στεγανότητα ακόμα και σε λιμνάζοντα ύδατα. Αντέχει σε ακραίες καιρικές συνθήκες και στη UV ακτινοβολία και διατηρεί τις ιδιότητές του σε θερμοκρασίες από - 40 έως 90 βαθμούς Κελσίου. Τέλος, το λευκό του χρώμα αντανακλά την ηλιακή ακτινοβολία και μειώνει σημαντικά την εσωτερική θερμοκρασία του κτιρίου ή σπιτιού σου.

Αν ονειρεύεσαι μια επιτυχημένη και αποτελεσματική μόνωση ταράτσας η λύση είναι απλή.

Εμπιστεύσου τους έμπειρους κι αξιολογημένους επαγγελματίες της πλατφόρμας μας και βρες τη λύση για ό,τι σε ταλαιπωρεί. Αρκούν λίγα μόνο κλικ για να πάρεις προσφορές για το κόστος στεγανοποίησης με Hyperdesmo και να κάνεις πράξη τη μόνωση που επιθυμείς!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας
Φοβερός επαγγελματίας και φοβερή εξυπηρέτηση!
Πάρα πολύ καλός επαγγελματίας, ευγενικός και οικονομικός!
Πολύ κάλος επαγγελματίας και συνεπής!
Σχετικά άρθρα
Η μόνωση ταράτσας είναι μία διαδικασία που εφαρμόζεται στην οροφή ενός κτιρίου για να το κρατά προστατευμένο από τις εξωτερικές επιδράσεις
Η μούχλα στο σπίτι αποτελεί, κατά γενική ομολογία, έναν από τους πιο δύσκολους εχθρούς που μπορεί να αντιμετωπίσει κανείς.