20 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Software development

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι καλύτεροι επαγγελματίες 2016

These professionals have received great customer reviews for projects

Our professionals are available


Τάσος Ιωνάς - Software development

Software development - Κηφισιά Αττική 145 62

Η εταιρεία μας, προσφέρει λύσεις και υπηρεσίες σχετικές με την ανάπτυξη λογισμικού, για εσάς. Διαθέτουμε άρτια καταρτισμένο προσωπικό και στόχος μας είναι να φέρουμε τους πελάτες μας πιο κοντά στις νέες τεχνολογίες, αυξάνοντας την απόδοση και την παραγωγικότητα της επιχείρησης τους. Εξελισσόμαστε συνεχώς δημιουργώντας νέες συνεργασίες με τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο τις πληροφορικής, ώστε να μπορούμε να σας προσφέρουμε ένα πλήθος υπηρεσιών και προϊόντων στις καλύτερες τιμές τις αγοράς.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Εμμανουήλ Ξανθής - Software development

Software development - Πειραιάς Αττική 185 32

Η εταιρεία μας, Apple Pireaus, προσφέρει υπηρεσίες ανάπτυξης λογισμικού. Η ομάδα μας αποτελείται από εξειδικευμένους συνεργάτες οι οποίοι είναι πάντα στη διάθεση σας για να σας εξυπηρετήσουν άμεσα και αποτελεσματικά. Σκοπός μας είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας στους πελάτες μας και η ικανοποίηση των απαιτήσεων τους. Προσφέρουμε, επιπλέον, δωρεάν υπηρεσίες για τους πελάτες που μας εμπιστεύονται και τους εγγυόμαστε την απαραίτητη υποστήριξη από εμάς. Ζητήστε προσφορά, τώρα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δήμητρα Μαυροειδή - Software development

Software development - Άνω Λιόσια Αττική 133 42

Είμαι η Δήμητρα Μαυροειδή και δίνω ολοκληρωμένες λύσεις στις υπηρεσίες ανάπτυξης λογισμικού. Έχοντας υλοποιήσει πλειάδα έργων για περισσότερες από 10 εταιρίες, είμαι σε θέση να αναλάβω είτε την εξ’ ολοκλήρου πραγματοποίηση projects, είτε να λειτουργήσω επεμβατικά σε ήδη υπάρχοντα, με απώτερο στόχο τη βελτιστοποίησή τους. Είμαι ο κατάλληλος συνεργάτης!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιώργος Κωνσταντινίδης - Software development

Software development - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η εταιρεία μας, Digiverse, παρέχει υπηρεσίες ανάπτυξης λογισμικού και υλοποίησης εφαρμογών. Αναλαμβάνουμε να προωθήσουμε την παρουσία σας στο διαδίκτυο, σύμφωνα με τις ανάγκες, την πολιτική και το προφίλ της εταιρείας σας. Βασικός στόχος είναι οι πελάτες να μην είναι περιστασιακοί. Θα χαρούμε να αναλάβουμε και τη δική σας ιστοσελίδα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΝΙΚΟΣ Γ. ΚΙΤΣΙΟΣ - Software development

Software development - Γαλάτσι Αττική 111 47

Παρέχουμε υπηρεσίες ανάπτυξης λογισμικού για πληροφοριακά συστήματα, που καλύπτουν τις απαιτήσεις της νέας εποχής. Αναλαμβάνουμε την εργασία που θα μας ζητήσετε και παρουσιάζουμε ένα εξαιρετικό, ανθρωποκεντρικό, τελικό προϊόν. Μπορούμε να σας προσφέρουμε και ολοκληρωμένες και άκρως επαγγελματικές υπηρεσίες ανάπτυξης του λογισμικού σας. Προσπαθούμε πάντα να σας δώσουμε την οικονομικότερη και αξιόπιστη δυνατή λύση σε όποια υπηρεσία χρειάζεστε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Digital Wise - Software development

Software development - Αμπελόκηποι Αττική 115 23

Είμαστε μια ομάδα ανθρώπων με μεγάλη εμπειρία στο Digital Marketing και στον προγραμματισμό και μπορούμε να αναλάβουμε υπηρεσίες προγραμματισμού άμεσα και οικονομικά. Έχουμε συνεργαστεί αυτά τα χρόνια με μεγάλους πελάτες και σε μεγάλα projects. Στόχος μας είναι η πλήρης ικανοποίηση των πελατών μας. Τα ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα είναι οι προσιτές τιμές και η ολοκλήρωση του έργου, σύμφωνα με ότι έχει προσυμφωνηθεί με τον πελάτη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιώργος Σκούφος - Software development

Software development - Πεύκη Αττική 151 21

Είμαστε μια ομάδα συνεργατών που με βάση την αισθητική, τις πρωτότυπες ιδέες, την ποιότητα και τη γνώση έχουμε καταφέρει να δώσουμε άριστα αποτελέσματα ανάπτυξης λογισμικού με συνέπεια και επαγγελματισμό. Αναλαμβάνουμε και ολοκληρωμένες υπηρεσίες με επαγγελματισμό και άμεση εξυπηρέτηση. Σκοπός μας είναι να ικανοποιήσουμε απόλυτα τους πελάτες μας και να αναπτύξουμε σχέσεις μακροχρόνιας συνεργασίας μαζί τους. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας για άμεσα και οικονομικά αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

@Home Computer Service - Software development

Software development - Μελίσσια Αττική 151 27

Η εταιρία @HOME COMPUTER SERVICE, αναλαμβάνει να δώσει λύσεις στις υπηρεσίες προγραμματισμού και συγκεκριμένα στην ανάπτυξη λογισμικού. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο της πληροφορικής και του διαδικτύου για 7 χρόνια. Παρέχουμε τις υπηρεσίες μας με συνέπεια προς τα χρονοδιαγράμματα και υπευθυνότητα απέναντι στις απαιτήσεις του πελάτη μας, ενώ μπορούμε να προσφέρουμε και υπηρεσία Search Engine Optimization. Η εγγυημένη εργασία και η γρήγορη εξυπηρέτηση αναδεικνύουν την ποιότητα των εργασιών μας και κατ’ επέκταση την εμπιστοσύνη που κερδίζουμε από τους πελάτες μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Άγγελος Βεγλεκτσής - Software development

Software development - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Αναλαμβάνω την ανάπτυξη λογισμικού και τη δημιουργία εφαρμογών για υπολογιστές. Μαζί με τους εξειδικευμένους συνεργάτες μου, έχουμε τη δυνατότητα να σας εξυπηρετήσουμε σε διάφορες υπηρεσίες στο χώρο της πληροφορικής. Η ομάδα μας αποτελείται από καταξιωμένους επαγγελματίες που πρωταρχικός στόχος μας είναι η πραγματοποίηση των δικών σας επιθυμιών.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Βασίλειος Μάριος Γαλανάκης - Software development

Software development - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία, OpticWeb, αναλαμβάνει την ανάπτυξη λογισμικού κινητών. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των διαδικτυακών υπηρεσιών και στόχος μας είναι η απόλυτη εξυπηρέτηση σας, σε οτιδήποτε έχει σχέση με τους υπολογιστές και τον κυβερνοχώρο. Διαθέτουμε εξειδικευμένο προσωπικό και τους καλύτερους συνεργάτες. Τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τις δουλειές μας, είναι οι άριστες τεχνικές μας γνώσεις, το μεράκι και η αγάπη για την κάθε δουλειά που αναλαμβάνουμε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Owlvision .gr - Software development

Software development - Αθήνα Αττική 105 52

Προσφέρουμε υπηρεσίες ανάπτυξης λογισμικού για υπολογιστές. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο του προγραμματισμού επί σειρά ετών γνωρίζοντας καλά το διαδίκτυο αλλά και ακολουθώντας τη ροή της τεχνολογίας. Εργαζόμαστε με συνέπεια και υπευθυνότητα απέναντι στους χρόνους παράδοσης και στις απαιτήσεις του πελάτη μας. Προσφέρουμε μία μεγάλη γκάμα εργασιών που ενδεικτικά περιλαμβάνουν διαφημίσεις Google Adwords, υπηρεσίες οπτικής επικοινωνίας και ξενοδοχειακών κρατήσεων. Θα χαρούμε να μας επιλέξετε. Ζητήστε προσφορά, τώρα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΤΑΥΡΟΣ ΛΙΒΕΡΑΚΟΣ - Software development

Software development - Άγιος Δημήτριος Αττική 173 41

Έχοντας πολυετή εμπειρία στον τομέα της ανάπτυξης λογισμικού είμαι σε θέση να αναλάβω τα πληροφοριακά σας συστήματα και να προσφέρω εγγυημένα αποτελέσματα.

Ολοκληρώνω όλες τις εργασίες μου, σεβόμενος πάντα τις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη και της κάθε εταιρίας. Συνδυάζω εμπειρία χρόνων με υλικά και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας. Επιλέξτε με για επαγγελματικά και άκρως λειτουργικά αποτελέσματα, με διασφαλισμένη ποιότητα εργασίας, σε ανταγωνιστικές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΓΕΡΟΓΙΑΝΝΗΣ - Software development

Software development - Γλυκά Νερά Αττική 153 54

Η TechniHelp.Net ιδρύθηκε στις αρχές του 2001, με σκοπό τον εξειδικευμένο σχεδιασμό Καινοτόμων Προϊόντων για το Internet και την εφαρμογή Λύσεων BI (Business Intelligence) στο Custom Software για τις επιχειρήσεις και άρα μπορεί να αναλάβει και τις υπηρεσίες προγραμματισμού και συγκεκριμένα την ανάπτυξη λογισμικού άμεσα και με συνέπεια. Η εγγυημένη εργασία και η γρήγορη εξυπηρέτηση αναδεικνύουν την ποιότητα των εργασιών μας και κατ’ επέκταση την εμπιστοσύνη, που κερδίζουμε από τους πελάτες μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Νικόλαος Καντζέλης - Software development

Software development - Πετρούπολη Αττική 132 31

Η εταιρία μας, NopServices ειδικεύεται στην ανάπτυξη λογισμικού πληροφοριακών συστημάτων. Παράλληλα μπορούμε να σας προσφέρουμε και πληθώρα άλλων υπηρεσιών όπως είναι και ο σχεδιασμός λογισμικού και εφαρμογών για κινητά τηλέφωνα. Σκοπός μας είναι να εκθέσουμε αποτελεσματικά την επιχείρηση σας στην παγκόσμια κοινότητα του Διαδικτύου. Πρωταρχικός μας στόχος είναι να επωφεληθούν οι πελάτες μας και δεσμευόμαστε στην προώθηση και ανάπτυξη της επιχείρησης που αναλαμβάνουμε. Η άριστη εργασία που πραγματοποιούμε σε συνδυασμό με την συνεχή υποστήριξη στο έργο, φέρνει πάντα το καλύτερο αποτέλεσμα. Είμαστε στη διάθεση σας, να εξυπηρετήσουμε κάθε σας επιθυμία.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Μάριος Ηλιόπουλος - Software development

Software development - Αμπελόκηποι Αττική 115 23

H εταιρεία μας αναλαμβάνει την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων, που σχετίζονται με την ανάπτυξη λογισμικού άμεσα και οικονομικά. Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα λαμβάνοντας πάντα υπόψιν τις ανάγκες της επιχείρησή σας, τους στόχους σας και φυσικά τις δυνατότητες σας. Επιλέξτε μας για αποτελέσματα, που θα σας εκπλήξουν, θετικά.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Software development