20 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Software development

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι καλύτεροι επαγγελματίες 2017

These professionals have received great customer reviews for projects

Our professionals are available


Δήμητρα Μαυροειδή - Software development

Software development - Άνω Λιόσια Αττική 133 42

Είμαι η Δήμητρα Μαυροειδή και δίνω ολοκληρωμένες λύσεις στις υπηρεσίες ανάπτυξης λογισμικού. Έχοντας υλοποιήσει πλειάδα έργων για περισσότερες από 10 εταιρίες, είμαι σε θέση να αναλάβω είτε την εξ’ ολοκλήρου πραγματοποίηση projects, είτε να λειτουργήσω επεμβατικά σε ήδη υπάρχοντα, με απώτερο στόχο τη βελτιστοποίησή τους. Είμαι ο κατάλληλος συνεργάτης!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιώργος Κωνσταντινίδης - Software development

Software development - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η εταιρεία μας παρέχει υπηρεσίες ανάπτυξης λογισμικού και υλοποίησης εφαρμογών, τα τελευταία χρόνια με μεγάλη επιτυχία και επαγγελματισμό, καλύπτοντας πλήρως τις εταιρικές σας ανάγκες. Αναλαμβάνουμε να προωθήσουμε την παρουσία σας στο διαδίκτυο, σύμφωνα με τις ανάγκες, την πολιτική και το προφίλ της εταιρείας σας. Διαθέτουμε εξειδικευμένο προσωπικό που αναλαμβάνει να σας παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες με γνώμονα την ικανοποίηση των αναγκών και των επιθυμιών σας. Βασικός στόχος είναι οι πελάτες να μην είναι περιστασιακοί και να μας εμπιστεύονται για κάθε σχετική τους εργασία, ανεξαρτήτως μεγέθους και δυσκολίας. Προτιμήστε μας και λάβετε υπηρεσίες που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας, άμεσα και αποτελεσματικά.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Τάσος Ιωνάς - Software development

Software development - Κηφισιά Αττική 145 62

Είμαι έμπειρος επαγγελματίας προγραμματιστής και δραστηριοποιούμαι πολλά χρόνια στο χώρο του software development. Στην επιχείρησή μας διαθέτουμε άρτια καταρτισμένο προσωπικό και στόχος μας είναι να φέρουμε τους πελάτες μας πιο κοντά στις νέες τεχνολογίες, αυξάνοντας την απόδοση και την παραγωγικότητα της επιχείρησης τους. Εξελισσόμαστε συνεχώς δημιουργώντας νέες συνεργασίες με τις μεγαλύτερες εταιρίες στο χώρο τις πληροφορικής, ώστε να μπορούμε να σας προσφέρουμε ένα πλήθος υπηρεσιών και προϊόντων στις καλύτερες τιμές τις αγοράς! Στόχος μας είναι η απόλυτη ικανοποίησή των πελατών μας, οι οποίοι αποκτούν έναν σύμμαχο- συνεργάτη που θα τους προσφέρει υπηρεσίες, με αξιοπιστία, συνέπεια και ειλικρίνεια. Είμαστε στη διάθεση σας να δώσουμε λύση στις ανησυχίες σας, όποτε εσείς το επιθυμείτε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Digital Wise - Software development

Software development - Αμπελόκηποι Αττική 115 23

Είμαστε μια ομάδα ανθρώπων με μεγάλη εμπειρία στο Digital Marketing και στον προγραμματισμό και μπορούμε να αναλάβουμε υπηρεσίες προγραμματισμού άμεσα και οικονομικά. Έχουμε συνεργαστεί αυτά τα χρόνια με μεγάλους πελάτες και σε μεγάλα projects. Στόχος μας είναι η πλήρης ικανοποίηση των πελατών μας. Τα ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα είναι οι προσιτές τιμές και η ολοκλήρωση του έργου, σύμφωνα με ότι έχει προσυμφωνηθεί με τον πελάτη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΝΙΚΟΣ Γ. ΚΙΤΣΙΟΣ - Software development

Software development - Γαλάτσι Αττική 111 47

Παρέχουμε υπηρεσίες ανάπτυξης λογισμικού για πληροφοριακά συστήματα, που καλύπτουν τις απαιτήσεις της νέας εποχής. Αναλαμβάνουμε την εργασία που θα μας ζητήσετε και παρουσιάζουμε ένα εξαιρετικό, ανθρωποκεντρικό, τελικό προϊόν. Μπορούμε να σας προσφέρουμε και ολοκληρωμένες και άκρως επαγγελματικές υπηρεσίες ανάπτυξης του λογισμικού σας. Προσπαθούμε πάντα να σας δώσουμε την οικονομικότερη και αξιόπιστη δυνατή λύση σε όποια υπηρεσία χρειάζεστε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δημήτρης Γκιωνάκης - Software development

Software development - Αιγάλεω Αττική 122 42

Η εταιρεία μας προσφέρει λειτουργικές και άκρως επαγγελματικές λύσεις για την ανάπτυξη λογισμικού και την υλοποίηση εφαρμογών, για υπολογιστές. Εξειδικευόμαστε στις ολοκληρωμένες υπηρεσίες πληροφορικής και δημιουργίας εφαρμογών. Η τεχνογνωσία, η εμπειρία και η ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουμε καθώς και η αγάπη για αυτό που κάνουμε μας παρακινούν να δίνουμε την καλύτερη και πιο αξιόπιστη λύση στα προβλήματα του εκάστοτε πελάτη. Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να σας δώσουμε μία προσφορά προσαρμοσμένη για εσάς. Απόδειξη της ποιοτικής μας εργασίας, η πληθώρα πιστών και άκρως ικανοποιημένων μας πελατών, που μας επιλέγουν για την ολοκλήρωση των εργασιών τους. Προτιμήστε μας και η επιλογή αυτή θα σας δικαιώσει!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιώργος Σκούφος - Software development

Software development - Πεύκη Αττική 151 21

Είμαστε μια ομάδα συνεργατών που με βάση την αισθητική, τις πρωτότυπες ιδέες, την ποιότητα και τη γνώση έχουμε καταφέρει να δώσουμε άριστα αποτελέσματα ανάπτυξης λογισμικού με συνέπεια και επαγγελματισμό. Αναλαμβάνουμε και ολοκληρωμένες υπηρεσίες με επαγγελματισμό και άμεση εξυπηρέτηση. Σκοπός μας είναι να ικανοποιήσουμε απόλυτα τους πελάτες μας και να αναπτύξουμε σχέσεις μακροχρόνιας συνεργασίας μαζί τους. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας για άμεσα και οικονομικά αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Alfa host - Software development

Software development - Αθήνα Αττική 105 52

Στην εταιρεία μας παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις για την ανάπτυξη λογισμικού και μπορούμε να καλύψουμε άμεσα και αποτελεσματικά τις εταιρικές σας ανάγκες. Από το 2013 που ξεκινήσαμε τη λειτουργία μας έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών μας, μετρώντας ήδη στο portfolio μας περισσότερα από 20 ολοκληρωμένα πρότζεκτ. Λειτουργούμε με απόλυτη συνέπεια, αξιοπιστία, ευελιξία και ταχύτητα απέναντι στις υποχρεώσεις που αναλαμβάνουμε. Όλοι οι πελάτες μας απολαμβάνουν άψογη συνεργασία και άμεση τεχνική υποστήριξη μετά την ολοκλήρωση της εργασίας. Η ευχαρίστηση των πελατών μας και η ανάπτυξη σχέσεων αμοιβαίας εκτίμησης αποτελεί πρωταρχικό μας στόχο. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας με κάθε σας αίτημα άμεσα και με ιδιαίτερα οικονομικές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ευθύμιος Φιλιππίδης - Software development

Software development - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία μας παρέχει υπηρεσίες ανάπτυξη λογισμικού κινητών, παντός τύπου. Ιδρύθηκε στην Γερμανία όπου διατηρεί και σήμερα γραφείο και επεκτάθηκε στην Θεσσαλονίκη από στελέχη με πολυετή εμπειρία στον χώρο της παροχής υπηρεσιών Πληροφορικής και Λογισμικού και της εμπορικής αξιοποίησης των δικτύων επικοινωνιών. Χάρη στην βαθιά γνώση της τεχνολογίας και των ψηφιακών μέσων της ομάδας μας, φέρνουμε επιτυχημένα αποτελέσματα για τους πελάτες μας. Η ευχαρίστηση των πελατών μας και η συνεχής εξέλιξη των υπηρεσιών μας αποτελεί προτεραιότητα για εμάς. Βρισκόμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας, προσφέροντας σας άμεσα και με εντυπωσιακά αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Virtuallity VR/AR Applications - Software development

Software development - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία μας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για την ανάπτυξη λογισμικού. Από το 2013 έως και σήμερα, δραστηριοποιούμαστε στους τεχνολογικούς τομείς της εικονικής πραγματικότητας και στην παροχή ολοκληρωμένων τεχνολογικών λύσεων και συμβουλευτικών υπηρεσιών ενώ διαθέτει και τμήματα ανάπτυξης εφαρμογών σε όλες τις διαθέσιμες πλατφόρμες. Δίνουμε βαρύτητα στη σωστή και ολοκληρωμένη πληροφόρηση του κάθε ενδιαφερόμενου αναφορικά με όλα τα νέα προϊόντα και υπηρεσίες ούτως ώστε να γίνεται πάντοτε η καλύτερη δυνατή επιλογή ανάλογα με τις εκάστοτε πραγματικές ανάγκες του καθενός.Είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας άμεσα και οικονομικά! Επιλέξτε μας και εκπλαγείτε θετικά από την προσφερόμενη αξία μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΖΟΥΡΟΣ - Software development

Software development - Μελίσσια Αττική 151 27

H Division Zero προσφέρει ολοκληρωμένες προτάσεις για τις υπηρεσίες προγραμματισμού και συγκεκριμένα για την ανάπτυξη λογισμικού με επαγγελματισμό και συνέπεια. Είμαστε μία από τις πιο οικονομικές και αξιόπιστες εταιρίες στον χώρο με πολυετή εμπειρία. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο της πληροφορικής και του ίντερνετ από το 2009 και σε συνεργασία με τους πελάτες μας, προσφέρουμε λύσεις για οποιοδήποτε πρόβλημα έχουν, σχετικό με τον υπολογιστή ή το διαδίκτυο. Είμαστε στην διάθεσή σας για άμεσες και οικονομικές λύσεις!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Λεωνίδας Κανελλόπουλος - Software development

Software development - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η SimpleApps παρέχει υπηρεσίες ανάπτυξη προγραμμάτων και λογισμικού. Βρισκόμαστε επί σειρά ετών στο χώρο του διαδικτύου και του web development και αναπτύσσουμε εφαρμογές για Android και iOS, Facebook Games, ιστοσελίδες αλλά και E-Shops. Αξιοπιστία, σεβασμός στις ανάγκες σας, γρήγορη εξυπηρέτηση, πρωτότυπη, επαγγελματική και ποιοτική εργασία, είναι κάποια από τα στοιχεία που μας διαφοροποιούν από τους ανταγωνιστές μας και μας καθιστούν την ιδανική λύση, για την επίλυση του θέματος που σας απασχολεί. Απόδειξη της ποιοτικής εργασίας που προσφέρουμε η πληθώρα πιστών και ικανοποιημένων μας πελατών. Προτιμήστε μας και θα βγείτε κερδισμένοι!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Dizzy Panda - Software development

Software development - Αθήνα Αττική 105 52

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την ανάπτυξη λογισμικού για τις ανάγκες της επιχείρησης σας. Έχουμε συνεργαστεί με διάφορους κλάδους πολυεθνικών εταιρειών και έχουμε αναπτύξει περισσότερα από 350 διαφορετικά projects, με αποτέλεσμα να γνωρίζουμε τις ανάγκες και τις ανησυχίες των πελατών μας. Κάθε επιχείρηση είναι διαφορετική και έτσι πρέπει να αντιμετωπίζεται. Η δουλειά μας είναι να υλοποιήσουμε προγράμματα που θα καλύπτουν τις ανάγκες της επιχείρησης σας. Παρακολουθούμε τις εξελίξεις στον τομέα μας και εξασφαλίζουμε για εσάς επιτυχημένα αποτελέσματα. Περιμένουμε καθημερινά να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας και να αναλάβουμε υπηρεσίες Software development, με στόχο να ενισχύσουμε το εταιρικό σας προφίλ και τους στόχους σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Χρήστος Δεβάρης - Software development

Software development - Πεύκη Αττική 151 21

Με μεγάλη εμπειρία στον προγραμματισμό δίνουμε ολοκληρωμένες λύσεις στην ανάπτυξη λογισμικού άμεσα και οικονομικά. Είμαστε μια ομάδα νέων ανθρώπων, αλλά με εμπειρία πάνω από 8 χρόνια. Μπορούμε να αναλάβουμε την επιτυχημένη και άκρως επαγγελματική διεκπεραίωση της εργασίας σας. Συνδυάζουμε υψηλή παροχή υπηρεσιών με ευγένεια χαρακτήρα του προσωπικού μας. Στόχος μας η ικανοποίησή των πελατών μας από το παρεχόμενο αποτέλεσμα και από τις προσιτές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Owlvision .gr - Software development

Software development - Αθήνα Αττική 105 52

Προσφέρουμε υπηρεσίες ανάπτυξης λογισμικού για υπολογιστές. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο του προγραμματισμού επί σειρά ετών γνωρίζοντας καλά το διαδίκτυο αλλά και ακολουθώντας τη ροή της τεχνολογίας. Εργαζόμαστε με συνέπεια και υπευθυνότητα απέναντι στους χρόνους παράδοσης και στις απαιτήσεις του πελάτη μας.Εγγύηση της ποιότητας της εργασίας μας αποτελούν οι πολλοί ικανοποιημένοι πελάτες μας. Η τιμή δεν θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για να μας επιλέξετε. Περιμένουμε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας. Επίκεντρό των δραστηριοτήτων μας είναι ο πελάτης και πρωταρχικό μας μέλημα η απόλυτη ικανοποίησή του. Ζητήστε προσφορά δωρεάν και επωφεληθείτε από τις συμφέρουσες προσφορές μας, αλλά και από την εξατομικευμένη παροχή συμβουλών.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Software development