20 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Social Media Marketing

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι καλύτεροι επαγγελματίες 2017

These professionals have received great customer reviews for projects

Our professionals are available


Οδυσσέας Καρύπης - Social Media Marketing

Social Media Marketing - Αθήνα Αττική 105 52

Η εταιρεία Ftiaksesite.gr, παρέχει υπηρεσίες προώθησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η ομάδα μας περιλαμβάνει εξειδικευμένους επαγγελματίες διαφόρων κλάδων, με σκοπό την προώθηση της εταιρείας σας στο διαδίκτυο. Μαζί μας, σας δίνεται η δυνατότητα να αποκτήσετε οικονομικά και γρήγορα μία λειτουργική ιστοσελίδα και ισχυρή παρουσία στα social media, αυξάνοντας επιτυχώς τον τζίρο της επιχείρησης σας. Η ευγένεια του χαρακτήρα μας, η άρτια τεχνογνωσία μας και η πολυετή πείρα μας αποτελούν τα ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα. Επιλέξτε τις υπηρεσίες μας και δεν θα απογοητευθείτε από την ποιότητα και από τις τιμές μας. Είμαστε έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και με ιδιαίτερα οικονομικές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

SNS Agency - Social Media Marketing

Social Media Marketing - Γλυφάδα Αττική 166 75

Η SNS - Social Network Support, αναλαμβάνει την προώθηση της εταιρείας σας, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ειδικευόμαστε σε μία ευρεία γκάμα υπηρεσιών για επιχειρήσεις όπως τα Social Media Marketing & Strategy, Adwords, διαχείριση περιεχομένου και κοινότητας, E-mail Marketing & Newsletters αλλά και στη δημιουργία Mobile Apps. Το μεγάλο πελατολόγιο μας, απαρτίζεται από ποικίλες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον εμπορικό τομέα. Χτίζουμε αποτελεσματικές σχέσεις με το κοινό της κάθε επιχείρησης, προσαρμόζοντας τις υπηρεσίες μας στις δραστηριότητες της. Περιμένουμε να ανταποκριθούμε σε κάθε σας αίτημα άμεσα και να σας χαρίσουμε μία ισχυρή παρουσία στο διαδίκτυο και μία συνολική υποστήριξη. Προτιμήστε μας και η επιλογή σας θα σας δικαιώσει!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Digital Wise - Social Media Marketing

Social Media Marketing - Αμπελόκηποι Αττική 115 23

Είμαστε μια ομάδα ανθρώπων με μεγάλη εμπειρία στο Digital Marketing και στον προγραμματισμό και μπορούμε να αναλάβουμε και την προώθηση της σελίδας σας με την χρήση των κοινωνικών δικτύων.Έχουμε συνεργαστεί αυτά τα χρόνια με μεγάλους πελάτες και σε μεγάλα projects. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε υπηρεσίες Digital Marketing και web consulting με τρόπο τέτοιο, που θα είναι κέρδος και για τις δύο μεριές. Τα ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα είναι οι προσιτές τιμές και η ολοκλήρωση του έργου, σύμφωνα με ότι έχει προσυμφωνηθεί με τον πελάτη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Χρήστος Αρβανίτης - Social Media Marketing

Social Media Marketing - Πειραιάς Αττική 185 32

H Naftilosweb.gr αναλαμβάνει την προώθηση ιστοσελίδων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Διαθέτουμε τις γνώσεις, την εμπειρία και το ανθρώπινο δυναμικό για να υποστηρίξουμε οποιαδήποτε απαίτηση έχει να κάνει με την ανάπτυξη και την υλοποίηση εφαρμογών μιας επιχείρησης για το διαδίκτυο. Αντιμετωπίζουμε τα στάδια σχεδιασμού ως μοναδικά και συνεργαζόμαστε πάντοτε ενεργά με τους πελάτες μας, ώστε το τελικό αποτέλεσμα να καλύπτει τις προσδοκίες τους. Η καλύτερη δυνατή προώθηση της εταιρείας σας αποτελεί για εμάς αυτοσκοπό. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις ανάγκες σας και να εφαρμόσουμε μία ολοκληρωμένη στρατηγική με γνώμονα την κάλυψη των αναγκών και των επιθυμιών σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δημήτρης Γκιωνάκης - Social Media Marketing

Social Media Marketing - Αιγάλεω Αττική 122 42

Η εταιρεία, Mr PC Doctor, προσφέρει λειτουργικές λύσεις για την προώθηση της επιχείρησής σας, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Εξειδικευόμαστε στις ολοκληρωμένες υπηρεσίες πληροφορικής και διαφήμισης. Η τεχνογνωσία, η εμπειρία και η ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουμε καθώς και η αγάπη για αυτό που κάνουμε μας παρακινούν να δίνουμε την καλύτερη και πιο αξιόπιστη λύση στα προβλήματα του εκάστοτε πελάτη. Ενημερωνόμαστε συνεχώς για τις εξελίξεις στον τομέα μας και εγγυόμαστε ότι τα αποτελέσματα θα ικανοποιήσουν ακόμη και τους πιο δύσπιστους πελάτες. Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να σας δώσουμε μία προσφορά προσαρμοσμένη στα μέτρα σας. Επιλέξτε μας και η επιλογή αυτή θα σας δικαιώσει!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιώργος Σκούφος - Social Media Marketing

Social Media Marketing - Πεύκη Αττική 151 21

Είμαστε μια ομάδα συνεργατών που με βάση την αισθητική, τις πρωτότυπες ιδέες, την ποιότητα και τη γνώση έχουμε καταφέρει να δώσουμε άριστα αποτελέσματα προώθησης της εταιρείας σας μέσω κοινωνικών δικτύων. Αναλαμβάνουμε και ολοκληρωμένες υπηρεσίες με επαγγελματισμό και άμεση εξυπηρέτηση. Σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε την εταιρική σας εικόνα με βάση τους στόχους σας, λαμβάνοντας υπόψιν τις σημαντικότερες πτυχές των προϊόντων, των υπηρεσιών σας, καθώς και την κατηγορία των πελατών στους οποίους απευθύνεστε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Manos Fergadis - Social Media Marketing

Social Media Marketing - Μεταμόρφωση Αττική 144 52

Αναλαμβάνουμε υπηρεσίες προώθησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που έχει ανάγκη η κάθε επιχείρηση. Μελετάμε την εταιρία και τους στόχους σας, βρίσκουμε μαζί τους κατάλληλους τρόπους προώθησης της σελίδας σας και στήνουμε την διαδικτυακή σας καμπάνια σε Google ή Social Media, ενώ παράλληλα μπορούμε να αναλάβουμε και την προώθηση της εταιρείας σας, μέσω email marketing καμπάνιας. Είμαστε πιστοποιημένοι συνεργάτες από την Google για διαφήμιση στο διαδίκτυο. Επιλέξτε μας για να σας προσφέρουμε ολοκληρωμένη μάρκετινγκ καμπάνια και να αναδειχθείτε διαδικτυακά σε προσιτές τιμές.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιάννης Μπανάσης - Social Media Marketing

Social Media Marketing - Άγιοι Ανάργυροι Αττική 135 61

Η εταιρεία μας με την πολυετή της εμπειρία παρέχει υπηρεσίες προβολής της εταιρείας σας, με την χρήση social media marketing. Η ομάδα μας περιλαμβάνει εξειδικευμένους επαγγελματίες διαφόρων κλάδων, με σκοπό την προώθηση της εταιρείας σας στο διαδίκτυο. Μαζί μας, σας δίνεται η δυνατότητα να αποκτήσετε οικονομικά και γρήγορα μία λειτουργική ιστοσελίδα και ισχυρή παρουσία στα social media, αυξάνοντας επιτυχώς τον τζίρο της επιχείρησης σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γεώργιος Ξενάκης - Social Media Marketing

Social Media Marketing - Μαρούσι Αττική 151 24

Η netdesigns, αναλαμβάνει την προώθηση της επιχείρησης σας, μέσω social media marketing, για την πλήρη κάλυψη των αναγκών της. Ξεκινήσαμε τον Σεπτέμβριο του 2009 και με τη βοήθεια ενός οργανωμένου δικτύου επαγγελματιών παρέχουμε υπηρεσίες σε όλη την Αττική αλλά και απομακρυσμένα σε όλη την Ελλάδα. Δουλειά μας, είναι να βοηθάμε επιχειρήσεις να πετύχουν στο διαδίκτυο. Συνδυάζουμε πολυετή εμπειρία με άρτια τεχνογνωσία και εξασφαλίζουμε για τους πελάτες μας εντυπωσιακά αποτελέσματα. Σκοπός μας είναι η πλήρης ικανοποίησή τους. Εμπιστευθείτε τις υπηρεσίες μας και δεν θα το μετανιώσετε. Η τιμή δεν θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για να μας επιλέξετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάνος Αρκομάνης - Social Media Marketing

Social Media Marketing - Αθήνα Αττική 105 52

Αναλαμβάνουμε εργασίες προώθηση ιστοσελίδων σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Οι υπηρεσίες και τα ευέλικτα σχεδιαστικά πακέτα μας, καλύπτουν τις απαιτήσεις της νέας εποχής σε ότι αφορά την κατασκευή αλλά και το διαχείριση του εταιρικού σας προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Με τις υπηρεσίες ανάπτυξης που παρέχουμε, παρουσιάζουμε ένα εξαιρετικό, ανθρωποκεντρικό, τελικό προϊόν. Δίνουμε διπλή εγγύηση, ικανοποίησης και πλήρους επιστροφής χρημάτων, χωρίς καμία δέσμευση. Προτείνουμε ολοκληρωμένες λύσεις και εγγυόμαστε ισχυρή διαδικτυακή παρουσία. Μοναδικός μας στόχος είναι η πλήρης εξυπηρέτηση των πελατών μας και η τιμή δεν θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για να με επιλέξετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Stm Frag - Social Media Marketing

Social Media Marketing - Γαλάτσι Αττική 111 47

Η εταιρεία μας σας προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες social media marketing και σας εγγυόμαστε την πιο σίγουρη προβολή σας στο διαδίκτυο. Μαζί μας, σας δίνεται η δυνατότητα να αποκτήσετε οικονομικά και γρήγορα μία λειτουργική ιστοσελίδα και ισχυρή παρουσία στα social media, αυξάνοντας επιτυχώς τον τζίρο της επιχείρησης σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γεώργιος Τομπέας - Social Media Marketing

Social Media Marketing - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η εταιρεία Anaweb, παρέχει υπηρεσίες προώθησης και διαφήμισης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Έχοντας πολύχρονη εμπειρία στο συγκεκριμένο τομέα αναλαμβάνουμε για εσάς μια μεγάλη γκάμα εργασιών με σκοπό την πλήρη κάλυψη των προσωπικών αλλά και των επαγγελματικών σας αναγκών. Η εξειδικευμένη ομάδα μας, βρίσκεται πάντα κοντά σας για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας. Ο επαγγελματισμός, η λεπτομερής εργασία αλλά και το πάθος μας για τις νέες τεχνολογίες είναι κάποια από τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν. Μοναδικός μας στόχος είναι η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης και μακροχρόνιας συνεργασίας με τους πελάτες μου. Είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας με συνέπεια και επαγγελματισμό!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος - Social Media Marketing

Social Media Marketing - Περιστέρι Αττική 121 34

Η iNTERAD, προσφέρει υπηρεσίες προώθησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (social media marketing). Δραστηριοποιούμαστε από το 2000 στον χώρο των διαδικτυακών εφαρμογών και της γραφιστικής, με έδρα το Περιστέρι. Θεμελιώδη χαρακτηριστικά της φιλοσοφίας μας, είναι η γνώση των τεχνολογιών διαδικτύου, καθώς και η συγκεκριμένη ανάλυση και προσέγγιση της κάθε περίπτωσης, ξεχωριστά. Μοναδικός μας στόχος είναι η κάλυψη των αναγκών και των επιθυμιών των πελατών μας. Εγγύησή μας αποτελούν οι πολλοί ικανοποιημένοι πελάτες μας. Θα είναι χαρά μας να αναλάβουμε και τη δική σας εργασία με συνέπεια και επαγγελματισμό. Επιλέξτε τις υπηρεσίες μας και δεν θα απογοητευθείτε. Ζητήστε προσφορά, δωρεάν.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Dimitris Kontarakis - Social Media Marketing

Social Media Marketing - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Οι σύμβουλοι internet marketing της Steps, προσφέρουν υπηρεσίες προώθησης και διαφήμισης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στον χώρο και μπορούμε να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού πελάτη μας. Χαρακτηριζόμαστε από την επιμονή μας για την επίτευξη ενός άριστου αποτελέσματος καθώς και την υπευθυνότητα μας απέναντι στις απαιτήσεις του εκάστοτε πελάτη. Η ευγένεια του χαρακτήρα μας, η άρτια τεχνογνωσία μας και η πολυετής πείρα μας αποτελούν τα ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα. Στόχος μας είναι η ευχαρίστηση των πελατών μας και η ανάπτυξη σχέσεων αμοιβαίας εκτίμησης με τους πελάτες μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΤΑΣΟΣ ΒΙΓΚΛΙΑΡΗΣ - Social Media Marketing

Social Media Marketing - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Η εταιρεία, HAVE FUN, προσφέρει υπηρεσίες social media marketing. Είμαστε μία ομάδα καταξιωμένων επαγγελματιών του χώρου και ενώνοντας τους κλάδους ειδίκευσής μας, μπορούμε να παρέχουμε ύψιστης ποιότητας αποτελέσματα, για τις ανάγκες διαφήμισης της εταιρείας σας, στο διαδίκτυο. Η άρτια τεχνογνωσία μας και η συνέπεια που δείχνουμε σε κάθε ενέργεια που αναλαμβάνουμε αποτελούν τα ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα. Μοναδικός μας στόχος είναι η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης και μακροχρόνιας συνεργασίας με τους πελάτες μας. Θα χαρούμε να ζητήσετε προσφορά και να επικοινωνήσουμε μαζί σας, με σκοπό να παρέχουμε τα αποτελέσματα που ψάχνατε.Η τιμή δεν θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για να μας επιλέξετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Social Media Marketing