20 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Σοβατίσματα

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι καλύτεροι επαγγελματίες ειδικευμένοι στα Σοβατίσματα για το 2017

Αυτοί οι επαγγελματίες έχουν λάβει εξαιρετικές κριτικές πελατών για έργα που έχουν πραγματοποιήσει μέσω του Douleutaras.gr.

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες για σοβατίσματα


ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ O.E - Σοβατίσματα

Σοβατίσματα - Άγιος Δημήτριος Αττική 173 41

Αναλαμβάνουμε την ολοκλήρωση εργασιών, που σχετίζονται με τα σοβατίσματα του χώρου σας. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των ηλεκτρολογικών κατασκευών & εγκαταστάσεων από το 2004, διαθέτοντας έμπειρη ομάδα εξειδικευμένων συνεργατών. Φιλοσοφία μας είναι η πλήρης κάλυψη του πελάτη, σε όλο το φάσμα των ηλεκτρολογικών εφαρμογών, τεχνικών εργασιών και αυτοματισμών, που χρειάζεται για την οικία του.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Antrea Konteli - Σοβατίσματα

Σοβατίσματα - Πειραιάς Αττική 185 32

Παρέχω ολοκληρωτικές λύσεις για το σοβάτισμα του οικιακού ή του επαγγελματικού σας χώρου. Δραστηριοποιούμε στον κλάδο των οικοδομικών εργασιών για τουλάχιστον 17 χρόνια. Συνεργάζομαι με τους πελάτες μου για να φέρω το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα στην εργασία που επιθυμούν. Σέβομαι το χώρο και την περιουσία σας και εργάζομαι με υπευθυνότητα και συνέπεια στις ανάγκες σας, σε οικονομικές τιμές.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Χρήστος Βελιτσιάνος - ΒΕΛΙΚΑΤ - Σοβατίσματα

Σοβατίσματα - Ίλιον Αττική 131 21

Η ΒΕΛΙΚΑΤ προσφέρει ολοκληρωτικές λύσεις για το σοβάτισμα τ σας. Δραστηριοποιείται επί σειρά ετών στον χώρο της μελέτης, της κατασκευής αλλά και της ανακαίνισης οποιουδήποτε οικοδομοτεχνικού έργου. Το άρτια εκπαιδευμένο και καταρτισμένο, επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό μας και τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα που διαθέτουμε, διασφαλίζουν την ποιότητα του αποτελέσματος. Στόχος μας είναι η απόλυτη ικανοποίηση των αναγκών σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Dariusz Mielniczuk - Σοβατίσματα

Σοβατίσματα - Παλαιό Φάληρο Αττική 175 63

Εξειδικεύομαι στον χώρο εδώ και 20 χρόνια και αναλαμβάνω ολοκληρωμένες εργασίες με σύγχρονα μέσα για τα σοβατίσματα σας, τόσο στην οικία όσο και στον επαγγελματικό σας χώρο. Προσφέρω ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε εργασία που μου ανατίθεται. Έχοντας πολυετή εμπειρία στοχεύω στην βέλτιστη παροχή υπηρεσιών,δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στην αισθητική και στις απαιτήσεις του πελάτη. Η εμπιστοσύνη, η συνέπεια και η οργάνωση είναι τα στοιχεία που διακρίνουν κάθε μου εργασία και αυτά είναι που θέλω να προσφέρω στους πελάτες μου!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

E.ZAMANHΣ & ΣΙΑ Ε.Ε - Σοβατίσματα

Σοβατίσματα - Μαρκόπουλο Μεσογαίας Αττική 190 03

Η εταιρία μας, Ζαμάνης αναλαμβάνει παντός είδους τεχνικές εργασίες ανεξαρτήτως κλίμακας. Με πολύχρονη εμπειρία οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας βρίσκονται κοντά σας με σκοπό την καλύτερη κάλυψη των αναγκών σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Κώστας Τσιλιγκρός - Σοβατίσματα

Σοβατίσματα - Περιστέρι Αττική 121 34

Ονομάζομαι Κώστας Τσιλιγκρός και δραστηριοποιούμαι σε παντός τύπου τεχνικές εργασίες. Αναλαμβάνω για εσάς να ολοκληρώσω οικονομικά και υπεύθυνα κάθε είδους εργασίας όπως, ελαιοχρωματισμούς σοβατίσματα κλπ.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιώργος Σίνας - Σοβατίσματα

Σοβατίσματα - Αγία Παρασκευή Αττική 153 42

Προσφέρω ποιοτικές λύσεις για τα σοβατίσματα του χώρου σας. Η εμπειρία μου μετρά πάνω από 24 χρόνια και διαθέτω εξειδικευμένους συνεργάτες με άριστες τεχνικές γνώσεις. Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν σε κάθε μας εργασία, είναι η άριστη ποιότητα των υλικών και η συνέπεια στους χρόνους παράδοσης. Είμαστε πάντα στη διάθεση σας, έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε σε οποιαδήποτε εργασία χρειάζεστε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Σταμάτης Κορτσιδάκης - Σοβατίσματα

Σοβατίσματα - Αιγάλεω Αττική 122 42

Η Κορτσιδάκης Κατασκευαστική προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για το σοβάτισμα των τοίχων του κτιρίου σας. Έχουμε μακρόχρονη εμπειρία σε μελέτες και κατασκευές καθώς και άρτια καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό, έτοιμο να εξυπηρετήσει κάθε σας ανάγκη. Μας χαρακτηρίζει η υπευθυνότητα απέναντι στον πελάτη και τα χρονοδιαγράμματα καθώς και ο σεβασμός για τον χώρο του. Θα είναι χαρά μας να έρθουμε σε επικοινωνία και να αναλάβουμε και τη δική σας εργασία. Ζητήστε προσφορά δωρεάν.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Παναγιώτης Κουρούκλης - Σοβατίσματα

Σοβατίσματα - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η εταιρεία ΚΟΥΡΟΥΚΛΗΣ Γ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ αναλαμβάνει εργασίες σοβατίσματος χώρων. Η ομάδα μας αποτελείται από εξειδικευμένους συνεργάτες, οι οποίοι σας επισκέπτονται στον χώρο σας για να προτείνουν τις πιο ενδεδειγμένες και ασφαλείς λύσεις. Διακρινόμαστε για την αξιοπιστία στο χρόνο παράδοσης, την υψηλής ποιότητας εργασία και το σεβασμό για τις ανάγκες σας. Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στη συνέπεια απέναντι στα χρονοδιαγράμματα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αλέξανδρος Τζιόλας - Σοβατίσματα

Σοβατίσματα - Κερατσίνι Αττική 187 57

Αναλαμβάνω τα σοβατίσματα για τον χώρο σας. Έχοντας πολυετή εμπειρία στον συγκεκριμένο τομέα, η δουλειά μου χαρακτηρίζεται από ποιότητα και ευθύνη. Εξυπηρετώ πελάτες στο Κερατσίνι αλλά και τις γύρω περιοχές. Το αποτέλεσμα θα είναι στον χρόνο και την ποιότητα που έχει συμφωνηθεί. Είμαι στη διάθεση σας, έτοιμος να δώσω μία προσφορά για τον χώρο σας. Ζητήστε προσφορά, δωρεάν.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αχιλλεας Δεληδημητριου - Σοβατίσματα

Σοβατίσματα - Καλλιθέα Αττική 176 75

Παρέχω ολοκληρωμένες και λειτουργικές λύσεις για τα σοβατίσματα των χώρων που ανακαινίζετε. Έχω πολύχρονη εμπειρία στον κλάδο και μαζί με τους εξειδικευμένους μου συνεργάτες θα αναλάβουμε υπεύθυνα να σας παραδώσουμε ένα νέο χώρο, όπως τον είχατε ονειρευτεί. Χρησιμοποιούμε μόνο εξαιρετικής ποιότητας υλικά, προκειμένου να κάνουμε εσάς να αισθάνεστε όσο πιο ευχάριστα και άνετα γίνεται στον χώρο που αγαπάτε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Art Wall - Βαγγέλης Μπαλούκας - Σοβατίσματα

Σοβατίσματα - Ηράκλειο Αττική 141 22

Η Artwall αναλαμβάνει παντός είδους μερεμέτια και τεχνικές εργασίες για το σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο και άρα μπορούμε να αναλάβουμε και το σοβάτισμα του χώρου σας. Είμαστε μία ομάδα νέων ανθρώπων, αποτελούμενη από ζωγράφους, τεχνίτες, κατασκευαστές, ελαιοχρωματιστές, διακοσμητές και αρχιτέκτονες οι οποίοι σε άμεση συνεργασία μεταξύ τους δίνουν ολοκληρωμένες ιδέες και λύσεις για κάθε χώρο. Τα συνεργεία μας μελετούν το πρόβλημα και εφαρμόσουν τις καλύτερες μεθόδους για την σωστή επίλυση του προβλήματος σας. Διαθέτουμε τη δυνατότητα εξόφλησης με πιστωτική κάρτα, έχοντας ως πρωταρχικό σκοπό, την καλύτερη εξυπηρέτηση σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Κωνσταντίνος Μπομπόνης - Σοβατίσματα

Σοβατίσματα - Ίλιον Αττική 131 21

Παρέχω ολοκληρωμένες λύσεις για το σοβάτισμα του χώρου σας. Διαθέτω μεγάλη εμπειρία στον κλάδο και εξυπηρετώ τους πελάτες μου άμεσα. Εργάζομαι με γνώμονα την λειτουργικότητα και την συνέπεια απέναντι στους χρόνους παράδοσης, δίνοντας έμφαση στην υπεύθυνη δουλειά. Χρησιμοποιώ ποιοτικά υλικά ώστε σίγουρα το αποτέλεσμα να είναι αυτό που είχατε ονειρευτεί. Θα χαρώ να επικοινωνήσω μαζί σας. Ζητήστε προσφορά δωρεάν.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Όμιλος εταιρειών Καμιτσάκη . - Σοβατίσματα

Σοβατίσματα - Πεύκη Αττική 151 21

Οι εταιρείες του Ομίλου μας δραστηριοποιούνται στο χώρο του σοβατίσματος από το 1999 Αναλαμβάνουμε ολοκληρωμένες λύσεις στην υλοποίηση και της εργασίας σας για τον επαγγελματικό και τον ιδιωτικό σας χώρο. Με την πολυετή μας εμπειρία αναλαμβάνουμε κάθε είδους εργασία με συνέπεια και οργάνωση. Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις για τον χώρο σας και στοχεύουμε σε ένα άψογο αποτέλεσμα που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες και στις επιθυμίες του πελάτη. Στόχος μας είναι η πολύ καλή παροχή υπηρεσιών με υλικά υψηλής ποιότητας. Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην αισθητική του πελάτη και παρέχουμε συμβουλές μέσα από ένα μεγάλο δίκτυο συνεργατών!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Σοβατίσματα  - 20 εξειδικευμένοι επαγγελματίες