Σκίαση Εξωτερικού Χώρου

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Σκίαση Εξωτερικού Χώρου

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Οι 3 επιλογές στη σκίαση εξωτερικού χώρου

Η σκίαση εξωτερικού χώρου είναι κάτι που απασχολεί αρκετό κόσμο και όσο πλησιάζει το καλοκαίρι θα γίνεται περισσότερος. Είμαστε από τους τυχερούς να απολαμβάνουμε ηλιόλουστες μέρες το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου, ωστόσο αυτό ταυτόχρονα σημαίνει ότι θα πρέπει να προστατεύουμε το χώρο μας από την ηλιακή ακτινοβολία.

Τα συστήματα σκίασης εξωτερικού χώρου που έχουμε στη διάθεση μας είναι αρκετά. Το καθένα έχει τα δικά του πλεονεκτήματα και είναι περισσότερο κατάλληλο για κάποιες περιπτώσεις. Για να σε βοηθήσουμε να σχηματίσεις μια εικόνα και να διαλέξεις το καλύτερο για σένα, θα σου παρουσιάσουμε συνοπτικά τους πιο διαδεδομένους τρόπους για σκίαση εξωτερικού χώρου.

Τέντες

Οι τέντες είναι ίσως ο πιο συνηθισμένος τρόπος σκίασης μπαλκονιού. Χρησιμοποιούνται κατά κόρον και συμβάλλουν τόσο στην τοπική προστασία όσο και στην προστασία του εσωτερικού χώρου από την ηλιακή ακτινοβολία. Τα είδη που υπάρχουν είναι: Τέντες κασετίνα, τέντες με αντηρίδα, τέντες με βραχίονες, κάθετες τέντες ή ριντό

Πέργκολες

Οι πέργκολες αποτελούν μια πιο μόνιμη κατασκευή και είναι ιδιαίτερα ανθεκτικές σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Η συντήρηση που απαιτούν είναι ελάχιστη και αρκετές φορές αποτελούν πραγματικά κατασκευαστικά στολίδια. Ανάλογα με τις προτιμήσεις σας μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε διάφορα υλικά για την επιφάνεια όπως είναι τα κυματιστά τεντόπανα, τα καλάμια ή το 2plank.

Εξωτερικές περσίδες

Είναι η λύση με την πιο εύκολη τοποθέτηση και το μικρότερο κόστος. Αποτελούν ένα πολύ λειτουργικό σύστημα σκίασης και μπορούν να μειώσουν έως και 80% την ηλιακή ακτινοβολία. Ταυτόχρονα βοηθούν ουσιαστικά και στη βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης των κτιρίων.

Στην πλατφόρμα μας θα βρεις έμπειρους και αξιολογημένους επαγγελματίες που θα σε βοηθήσουν να βρεις και να τοποθετήσεις το καταλληλότερο για σένα σύστημα εξωτερικής σκίασης. Καταχώρησε την εργασία σου και πάρε εύκολα προσφορές.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας
Άριστος στη δουλειά του και με καλές τιμές!
Εξαιρετική δουλειά, επαγγελματισμός και άμεση ανταπόκριση!
Ο επαγγελματίας ολοκλήρωσε την εργασία πολύ γρήγορα και αποτελεσματικά!
Πολύ καλός!
Τρομερά γρήγορος, πάρα πολύ ευγενικός και σε πολύ καλή τιμή!
Καλημέρα σας! Πάρα πολύ καλή δουλειά και οικονομική! Είμαι πολύ ευχαριστημένη από τον Κο Αργύρη!
Σχετικά άρθρα
Οι ξύλινες πέργκολες αποτελούν μια πολύ όμορφη και έξυπνη λύση που πρέπει να σκεφτείς για το σπίτι σου, ιδιαίτερα τους ζεστούς μήνες του
Οι τέντες που στολίζουν το σπίτι σου αποτελούν μια μακροπρόθεσμη επένδυση.
Σχετικές υπηρεσίες