Σίτες Πάτρα

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την καλύτερη τιμή

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Ποια σήτα να βάλεις στα κουφώματά σου;

Προσπαθείς να απαλλαγείς από έντομα και σκόνη; Οι σήτες, είναι η πιο αποτελεσματική λύση για εσένα και η τοποθέτησή τους είναι μία εύκολη και γρήγορη διαδικασία. Η συσσώρευση σκόνης που προέρχεται από το εξωτερικό περιβάλλον και η εισβολή εντόμων, καθιστούν δύσκολη την καθημερινότητα και δεν σε αφήνουν να απολαμβάνεις την ηρεμία του σπιτιού σου.

Τα συστήματα σήτας, τοποθετούνται σε κάθε κούφωμα, πόρτα, μπαλκονόπορτα και παράθυρο και σε απαλλάσσει από αυτούς του μπελάδες. Στην αγορά, θα βρεις πολλά και διαφορετικά είδη σίτας για το σπίτι ή τον επαγγελματικό σου χώρο, με διαφορετικούς μηχανισμούς που σου χαρίζουν ευκολία και λειτουργικότητα.

Οι επαγγελματίες τεχνικοί μας, μάς έδωσαν μία λίστα με τα βασικότερα είδη σήτας και τα χαρακτηριστικά τους ώστε να σε βοηθήσουν στην επιλογή:

Σταθερή Σίτα: Είναι ιδανική επιλογή κυρίως για κουφώματα τα οποία δεν χρησιμοποιούνται συχνά, όπως τα μικρά παράθυρα στο μπάνιο, τα παράθυρα σε φωταγωγούς κ.α. Η τοποθέτησή της, γίνεται σε πλαίσιο αλουμινίου ή ξύλου και η στερέωσή της γίνεται στο κούφωμα ή στον τοίχο.

Σήτα Κάθετης Κίνησης: Όπως γίνεται αντιληπτό και από την ονομασία, το συγκεκριμένο είδος ανοιγοκλείνει κάθετα με κορδόνι και επαναφέρεται μέσω ελατηρίου. Για να προστατεύεται κατά το άνοιγμα και το κλείσιμο, διαθέτει ειδικό φρένο.

Σίτες οριζόντιας Κίνησης: Η τοποθέτησή τους γίνεται σε ανοιγόμενες μπαλκονόπορτες και η κίνησή τους γίνεται οριζόντια. Διαθέτουν αντιανεμικό βουρτσάκι και μπορεί να τοποθετηθεί και σε αυτές ειδικό φρένο για να αποφεύγονται τα ατυχήματα.

Σήτες πλισέ: Αποτελούνται από πανί τύπου ακορντεόν άκαυστο και με μεγάλη αντοχή. Διαθέτουν ελατήριο επαναφοράς και σταματούν στο σημείο που θέλεις. Η τιμή τους είναι ιδιαίτερα χαμηλή και μπορούν να καλύψουν οποιοδήποτε είδος κουφώματος.

Σίτες Πλισέ με Ερπύστρια: Είναι τέλειες για μπαλκονόπορτες και δεν διαθέτουν οδηγό αλλά ερπύστρια. Το γεγονός αυτό, καθιστά εύκολη την διέλευση από το συγκεκριμένο σημείο. Δεν διαθέτουν ελατήριο επαναφοράς και έτσι μπορείς να τις σταματάς όπου θέλεις.

Ανοιγόμενη Σίτα: Μπορείς να την εγκαταστήσεις σε πόρτες κουζίνας και πόρτες εισόδου. Κλείνουν αυτόματα αφού διαθέτουν ελατήριο επαναφοράς. Επιπλέον, δεν διαθέτουν οδηγό στο κάτω μέρος και έτσι προσφέρουν γρήγορη διέλευση.

Αφού επιλέξεις το είδος σίτας που ταιριάζει στα κουφώματα του χώρου σου, μπορείς να προχωρήσεις στην τοποθέτησή τους με την βοήθεια των επαγγελματιών μας. Οι τιμές με τοποθέτηση στις σίτες είναι ιδιαίτερα οικονομική.

Οι επαγγελματίες μας, αναλαμβάνουν την τοποθέτηση, επισκευή ή αντικατάσταση σίτας μπαλκονιού, πορτών και παραθύρων και εξυπηρετούν ολόκληρη την Πάτρα. Συμπληρώνοντας την φόρμα, μπορείς να περιγράψεις τις ανάγκες σου και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα λάβεις τις πιο ανταγωνιστικές προσφορές για τιμές στις σήτες από τους καλύτερους επαγγελματίες στην Πάτρα.

Είδη Σήτας
4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες για το 2018

Οι επαγγελματίες με τις καλύτερες κριτικές για τις εργασίες τους

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΑΣΤΟΣ
19 αξιολογήσεις
Πολύ εξυπηρετικός, σε σωστό χρόνο. Θα τον προτιμήσω σίγουρα ξανά!!!
Σπύρος Κοντονής
12 αξιολογήσεις
Άμεση εξυπηρέτηση!
Σχετικά άρθρα
Αν το ενοχλητικότερο στοιχείο του καλοκαιριού είναι η υπερβολική ζέστη, τότε το αμέσως επόμενο, είναι σίγουρα τα κουνούπια
Τα κουφώματα αποτελούν έναν από τα πιο σημαντικά στοιχεία ενός σπιτιού. Πέρα από το τομέα της αισθητικής
Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές
Μη φεύγεις!
Η συμπλήρωση της φόρμας δεν απαιτεί περισσότερο από 1 λεπτό. Η διαδικασία είναι εντελώς δωρεάν και απολύτως ασφαλής και θα σε φέρει σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου.

Δεν με ενδιαφέρει