Σίτες Κόρινθος

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την καλύτερη τιμή

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Τα βασικά γύρω από τις σίτες!

Αναζητείς την κατάλληλη σίτα για τα κουφώματα του σπιτιού σου; Υπάρχουν πολλά είδη σίτας, που ταιριάζουν στην πλειοψηφία των κουφωμάτων αλλά διαφέρουν ως προς το υλικό και τον μηχανισμό λειτουργίας τους. Είναι σημαντικό να βρεις εκείνη που θα κρατήσει την σκόνη και τα έντομα μακριά από το εσωτερικό του χώρου σου.

Είναι σημαντικό οι σίτες που θα τοποθετήσεις να εφαρμόζουν ακριβώς στα παράθυρα και τις πόρτες του σπιτιού σου ώστε να μειώνονται οι πιθανότητες για φθορές. Η αντικατάσταση της σίτας, είναι εύκολη υπόθεση αλλά αν διαλέξεις έναν αξιόπιστο επαγγελματία για να την τοποθετήσει, είναι βέβαιο ότι θα την έχεις για πολλά χρόνια.

Τί σίτα να βάλεις;

Οι επαγγελματίες τεχνικοί της πλατφόρμας μας, μάς ενημέρωσαν ότι από τις δημοφιλέστερες επιλογές στις σήτες, αποτελούν οι σίτες αλουμινίου. Για να έχεις μία πιο ολοκληρωμένη άποψη σχετικά με το είδος που θα εγκαταστήσεις στις πόρτες και τα παράθυρά της οικίας σου, δες τα παρακάτω είδη:

Σίτες Κάθετης Κίνησης: Τοποθετούνται κυρίως σε μικρά παράθυρα και λειτουργούν με κάθετη κίνηση και με επαναφορά μέσω ελατηρίου. Οι περισσότερες διαθέτουν φρένο ώστε να μην ανοιγοκλείνουν απότομα και υπάρξουν ατυχήματα. Εφαρμόζονται σε ένα πλαίσιο αλουμινίου ή ξύλου επάνω στο κούφωμα και ξεχωρίζουν για την ανθεκτικότητά της στην φθορά και το μικρό κόστος.

Σίτες Οριζόντιας Κίνησης: Εγκαθίστανται σε ανοιγόμενες μπαλκονόπορτες και η επαναφορά και σε αυτές γίνεται με ελατήριο. Δεν διαθέτουν όλες φρένο, όμως μπορείς να το ζητήσεις από τον τεχνικό. Το αντιανεμικό τους βουρτσάκι, βοηθάει στο να μην φθείρονται όταν έχει πολύ αέρα. Και αυτό το είδος είναι ιδιαίτερα οικονομικό.

Σίτες πλισέ:  Διαθέτουν άκαυστο πανί τύπου ακορντεόν αλλά δεν διαθέτουν ελατήριο επαναφοράς. Βασικό τους πλεονέκτημα, είναι ότι σταματούν στο σημείο που θέλεις. Είναι εύκολες στην χρήση και φθηνές ως προς την τιμή.

Σίτες πλισέ με ερπύστρια: Υποκατηγορία τους και αρκετή δημοφιλής επιλογή, αποτελούν οι σίτες πλισέ με ερπύστρια. Αυτός ο τύπος σήτας, χρησιμοποιείται για μπαλκονόπορτες και δεν έχει οδηγό. Η απουσία οδηγού κάνει την διέλευση εύκολη.

Ανοιγόμενες Σίτες: Οι περισσότεροι τις χρησιμοποιούν για πόρτες εισόδου και κουζίνας. Επαναφέρονται με ελατήριο αλλά δεν έχουν οδηγό, οπότε η διέλευση και σε αυτές είναι εύκολη.

Συρόμενες Σίτες: Μπορείς να επιλέξεις μονόφυλλες ή δίφυλλες για τις μπαλκονόπορτες. Ο κύριος τρόπος κατασκευής είναι με προφίλ αλουμινίου σε τελάρο και κινούνται με ραούλια που υπάρχουν στο κάτω μέρος του τελάρου. Στα επάλληλα κουφώματα μπορούν να εφαρμόσουν, μόνο εφόσον διαθέτουν τριπλό οδηγό και στα συρόμενα χωνευτά απαιτείται διπλός ή τριπλός οδηγός.

Από τα παραπάνω καταλαβαίνει ότι η τοποθέτηση σίτας σε μπαλκονόπορτες, πόρτες και παράθυρα χρειάζεται επαγγελματία. Ο τεχνικός με την πολύχρονη εμπειρία του, μπορεί να σου προτείνει το είδος που ταιριάζει ακριβώς στο κούφωμά σου ενώ παράλληλα προσφέρει λειτουργικότητα και κρατά την σκόνη και τα ζωύφια μακριά από τον χώρο σου.

Οι τεχνικοί μας, θα σου δώσουν προσφορές για τιμές στις σίτες και θα αναλάβουν πέρα από την τοποθέτηση και εργασίες επισκευής ή αλλαγής εφόσον τις χρειαστείς.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες για το 2018

Οι επαγγελματίες με τις καλύτερες κριτικές για τις εργασίες τους

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΑΣΤΟΣ
19 αξιολογήσεις
Πολύ εξυπηρετικός, σε σωστό χρόνο. Θα τον προτιμήσω σίγουρα ξανά!!!
Θανάσης Τσέκας
10 αξιολογήσεις
Άψογος επαγγελματίας!
Ελευθέριος Λοπαρνάκης
2 αξιολογήσεις
Τυπικός, επιμελής και στην ώρα του!
Σχετικά άρθρα
Αν το ενοχλητικότερο στοιχείο του καλοκαιριού είναι η υπερβολική ζέστη, τότε το αμέσως επόμενο, είναι σίγουρα τα κουνούπια
Τα κουφώματα αποτελούν έναν από τα πιο σημαντικά στοιχεία ενός σπιτιού. Πέρα από το τομέα της αισθητικής
Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές
Μη φεύγεις!
Η συμπλήρωση της φόρμας δεν απαιτεί περισσότερο από 1 λεπτό. Η διαδικασία είναι εντελώς δωρεάν και απολύτως ασφαλής και θα σε φέρει σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου.

Δεν με ενδιαφέρει