Σίτες Ηράκλειο Κρήτης

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την καλύτερη τιμή

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Ποιο είδος σίτας να επιλέξεις;

Ψάχνεις για σίτες; Αποτελούν ένα πολύτιμο υλικό και εφαρμόζονται στα κουφώματα του σπιτιού ή του επαγγελματικού χώρου, με στόχο την θωράκισή του από έντομα και σκόνη. Η τοποθέτησή της, μπορεί να είναι απλή και γρήγορα διαδικασία, όμως απαιτεί επαγγελματικό χειρισμό ώστε να είναι λειτουργική και ανθεκτική στην φθορά.

Η επιλογή της σίτας, μπορεί να σε δυσκολέψει, αφού η τεχνολογία εξελίσσεται και υπάρχουν διαφορετικά είδη, που ξεχωρίζουν λόγω του μηχανισμού λειτουργίας τους κατά κύριο λόγο αλλά και του υλικού. Οι  σίτες αλουμινίου, είναι ένα τρανταχτό παράδειγμα, και η τοποθέτησή τους γίνεται στα κουφώματα αλουμινίου ανάμεσα από το παντζούρι και το τζάμι. Οι επαγγελματίες τεχνικοί μας, μάς έδωσαν μία λίστα με τα βασικά χαρακτηριστικά του κάθε είδους για να κάνεις την καλύτερη επιλογή για τον χώρο σου. Ποια είναι αυτά;

Σταθερή σίτα: Τοποθετείται σε παράθυρα, σε φωταγωγούς και μπάνια. Προστατεύει από έντομα και σκόνη και δεν ανοιγοκλείνει. Συνήθως, εφαρμόζεται σε κουφώματα που δεν χρησιμοποιούνται, όπως ψηλά παράθυρα. Συγκεκριμένα, η σίτα τοποθετείται σε πλαίσιο από αλουμίνιο ή ξύλο και στερεώνεται στον τοίχο ή το κούφωμα. Το κόστος της σταθερής σίτας, είναι ιδιαίτερα οικονομικό.

Σίτα κάθετης κίνησης: Ανοιγοκλείνει με κορδόνι και επιλέγεται για μικρά παράθυρα και κουφώματα. Είναι οικονομική και ποιοτική επιλογή. Η κίνησή της γίνεται κάθεται και επιστρέφει στην αρχική της θέση μέσω ελατηρίου. Η χρήση φρένου, είναι πολύ σημαντική ώστε να αποφεύγεται οποιαδήποτε βλάβη στην σίτα.

Σίτα οριζόντιας κίνησης: Η τοποθέτησή τους κατά κύριο λόγο γίνεται σε ανοιγόμενες μπαλκονόπορτες . Διαθέτουν αντιανεμικό βουρτσάκι που προσδίδει αντοχή στον αέρα και παράλληλα εμποδίζουν την σκόνη να εισέλθει στο σπίτι. Η λειτουργία τους είναι απλή και το κόστος εγκατάστασης, μικρό.

Σίτες πλισέ: Είναι ίσως το πιο γνωστό είδος στον τομέα τους. Οι σίτες πλισέ, εφαρμόζουν σε πόρτες και παράθυρα και ξεχωρίζουν για την ευκολία στην χρήση τους. Δεν διαθέτουν ελατήριο επαναφοράς και έτσι μπορείς να τις σταματήσεις στο σημείο που επιθυμείς. Αποτελείται, από άκαυστο και ανθεκτικό πανί τύπου ακορντεόν και ούτε εκείνη επιτρέπει την είσοδο σκόνης και εντόμων. Σε περίπτωση που παρουσιάσει βλάβη το κόστος επισκευής, είναι χαμηλό.

Σίτες πλισέ με ερπύστρια: Μοναδικό τους χαρακτηριστικό είναι η ερπύστρια, της οποίας βασικό πλεονέκτημα είναι ότι δεν υπάρχει οδηγός, με αποτέλεσμα να είναι εύκολη η διέλευση από το σημείο. Και σε αυτό το είδος, δεν υπάρχει οδηγός επαναφοράς και έτσι μπορείς να τις σταματήσεις στο σημείο που θέλεις. Ιδανικά, ταιριάζουν σε μπαλκονόπορτες με μεγάλα ανοίγματα.

Ανοιγόμενη Σίτα: Είναι η ιδανική επιλογή για πόρτες κουζίνας αλλά και εισόδου. Η επαναφορά γίνεται από το ελατήριο επαναφοράς που διαθέτει. Στην συγκεκριμένη, δεν υπάρχει οδηγός και αυτό καθιστά εύκολη την διέλευση.

Πέρα από τον μηχανισμό, μπορείς να επιλέξεις σίτες διαφορετικές σε διαστάσεις, όπως μονόφυλλες,δίφυλλες και τρίφυλλες. Οι τεχνικοί μας, προμηθεύονται  σίτες για πόρτες και παράθυρα  από τις καλύτερες εταιρείες του χώρου. Οι εργασίες τοποθέτησης, επισκευής ακόμη και αντικατάστασης της παλιάς σίτας με νέα είναι για εκείνους μία απλή και γρήγορη διαδικασία. Μπορείς να έχεις πολύ γρήγορα έναν αξιόπιστο τεχνικό για σίτες σε οποιοδήποτε μέρος στο Ηράκλειο Κρήτης κι αν βρίσκεσαι, αρκεί να καταχωρήσεις άμεσα την εργασία σου!

Είδη Σήτας
4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες για το 2019

Οι επαγγελματίες με τις καλύτερες κριτικές για τις εργασίες τους

ΝΙΚΟΣ Μ.
47 αξιολογήσεις
Ευγενικός και σωστός επαγγελματίας. Σπάνια συναντάς ανθρώπους με συνέπεια στις δουλειές αυτές. Θα τον ξαναπροτιμήσω
Μάριος Κ.
25 αξιολογήσεις
Εξυπηρετήθηκα εξαιρετικά από τον κ. Μάριο Κορδονούρη. Ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις μου και με το παραπάνω. Σας ευχαριστώ πολύ!
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Λ.
4 αξιολογήσεις
Εξαιρετική ποιότητα, εξαιρετική εξυπηρέτηση και οργάνωση Το συνεργείο του Κού Λιάκου ήταν "κομάντο". Μπήκαν 8 το πρωί και 1 είχαν τελειώσ...
Γιώργος Ν.
3 αξιολογήσεις
πολυ καλη δουλεια αψογος επαγγελματιασ ,επεξηγηματικος,πολυ καλεσ τιμες. εμπιστοσυνη
F. C.
3 αξιολογήσεις
Εξαιρετικοι επαγγελματιες, ευχαριστοι, ευγενικοι και εξυπηρετικοι. Οτι ειπαμε τηρηθηκε στο ακεραιο.
Θεόδωρος Μ.
2 αξιολογήσεις
Πολυ καλος μαστορας,συνεπης κ οικονομικος...........
Σχετικά άρθρα
Αν το ενοχλητικότερο στοιχείο του καλοκαιριού είναι η υπερβολική ζέστη, τότε το αμέσως επόμενο, είναι σίγουρα τα κουνούπια
Τα κουφώματα αποτελούν έναν από τα πιο σημαντικά στοιχεία ενός σπιτιού. Πέρα από το τομέα της αισθητικής
Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει