Σίτα Πλισέ & Τελάρου

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Σίτα Πλισέ & Τελάρου

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Όλα όσα χρειάζεται να ξέρεις για τις συρόμενες σίτες!

Η σίτα αποτελεί ένα πολύτιμο εργαλείο για την καταπολέμηση των εντόμων και κυρίως των κουνουπιών στο σπίτι μας. Είτε πρόκειται για σίτες παραθύρων είτε για σίτες για μπαλκονόπορτες, ο ρόλος τους είναι καθοριστικός.

Ιδιαίτερα τώρα που το καλοκαίρι πλησιάζει και οι ανεπιθύμητοι επισκέπτες ετοιμάζονται να κάνουν την εμφάνιση τους, αν δεν έχεις ήδη προχωρήσει σε τοποθέτηση σιτών, ήρθε η ώρα να το κάνεις. Μια από τις πιο χρήστικές και λειτουργικές επιλογές που έχεις είναι οι συρόμενες σίτες. Για να σε βοηθήσουμε, σου παρουσιάζουμε τα 2 πιο διαδεδομένα είδη της.

Πλισέ σίτα

Πρόκειται για συρόμενη σίτα που το πανί μαζεύει σαν ακορνετόν. Δε λειτουργεί με ελατήριο επαναφοράς και για αυτό έχει πολύ εύκολο άνοιγμα και κλείσιμο, ενώ μπορούμε να τη σταματήσουμε όπου θέλουμε. Διαθέτει ανθεκτικό πανί που προστατεύει τόσο από έντομα όσο και από σκόνη. Ακόμη μπορεί να χρησιμεύσει και σαν ηλιοπροστασία λόγω του σκούρου πανιού της. Σημαντικό της πλεονέκτημα είναι ότι αν η τοποθέτηση της γίνει με με ερπύστρια, δεν απαιτεί κάτω οδηγό γεγονός που διευκολύνει τον καθαρισμό του δαπέδου.

Σίτα τελάρο

Είναι ίσως το πιο διαδεδομένο και εύχρηστο είδος. Έχει πολύ μεγάλη διάρκεια ζωής και μπορεί να βγει για να αποθηκευτεί το καιρό που δεν χρησιμοποιείται. Η συρόμενη σίτα τελάρο συνίσταται ιδιαίτερα για παράθυρα και μπαλκονόπορτες με μεγάλη έκταση που δύσκολα θα μπορούσαν να καλυφθούν αποτελεσματικά από κάποιο άλλο είδος. Τέλος, είναι πολύ χρήσιμο το ότι μπορεί να γίνουν είτε μονόφυλλες είτε δίφυλλες.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας
Σωστός επαγγελματίας. Γρήγορο αποτέλεσμα και λογικές τιμές!
Έμεινα πολύ ευχαριστημένη, τους συνιστώ ανεπιφύλακτα!
Ο κύριος Φιλιππαίος είναι πολύ καλός επαγγελματίας και συνεπής. Μας έκανε πολύ καλή δουλειά και πάνω απ` όλα, οικονομικά!
Άμεσος, πολύ καλός στη δουλειά του και οικονομικός!
Άψογη συνεργασία!
Καταρτισμένος στο χώρο του, πρόθυμος και εξυπηρετικός!
Σχετικά άρθρα
Αν το ενοχλητικότερο στοιχείο του καλοκαιριού είναι η υπερβολική ζέστη, τότε το αμέσως επόμενο, είναι σίγουρα τα κουνούπια.
Τα κουφώματα αποτελούν έναν από τα πιο σημαντικά στοιχεία ενός σπιτιού. Πέρα από το τομέα της αισθητικής
Σχετικές υπηρεσίες