Σίτα Μπαλκονόπορτας & Παραθύρου

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Σίτα Μπαλκονόπορτας & Παραθύρου

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Ποια σίτα να επιλέξεις για την μπαλκονόπορτα, τα παράθυρα και τις πόρτες του χώρου σου;

Η επιλογή της κατάλληλης σίτας για την μπαλκονόπορτα, τα παράθυρα και τις πόρτες του χώρου είναι μια ιδιαίτερα περίπλοκη διαδικασία καθώς υπάρχουν αμέτρητες επιλογές και είδη σίτας.

Σίτα για παράθυρα & πόρτες

Σταθερή σίτα: Χρησιμοποιείτε για μικρά παράθυρα που διαθέτουμε στον χώρο και που δεν ανοίγονται καθώς βρίσκονται σε ψηλό σημείο. Διαθέτει ένα πλαίσιο από ξύλο ή αλουμίνιο πάνω στο οποίο τοποθετείται το ύφασμα της σίτας. Το πλαίσιο αυτό τοποθετείται είτε στον τοίχο είτε στο υπάρχον κούφωμα. Η σίτα που είναι σταθερή και ανοιγόμενη μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πόρτες που ανοιγοκλείνουν συχνά.

Συρόμενη σίτα οριζόντιας κίνησης: Οι συρόμενες σίτες οριζόντιας κίνησης, αποτελούν ιδανική επιλογή για τα παράθυρα της κουζίνας. Καθώς ανοιγοκλείνουν και καθαρίζεται ο χώρος από τις μυρωδιές του καθημερινού μαγειρέματος.

Σίτα κάθετης κίνησης: Χρησιμοποιείται συνήθως στα μικρά παράθυρα του μπάνιου, καθώς απαιτείται σκύψιμο για το άνοιγμα και το κλείσιμο σε περίπτωση που τοποθετούν σε μπαλκονόπορτες.

Σίτες για μπαλκονόπορτες

Σήτα Plisse Οριζόντιας Κίνησης: Συναντάται συχνά στις μπαλκονόπορτες, δεν διαθέτει μηχανισμό επαναφοράς και συγκρατείται στο κλείσιμο από έναν μαγνήτη. Μπορεί να είναι μονόφυλλη ή πολύφυλλη. Είναι λίγο στιβαρή και διαθέτει μέτριο κόστος.

Σίτα ρολό οριζόντιας κίνησης: Συναντάται συχνά σε ανοιγόμενες μπαλκονόπορτες καθώς είναι εύχρηστη και οικονομική. Η επαναφορά της γίνεται μέσω ελατηρίου ενώ μπορεί να διαθέτει φρένο για αποφυγή ατυχήματος.

Σίτα ανοιγόμενη: Χρησιμοποιείται κυρίως για εξώπορτες, διαθέτει συνήθως εσωτερικό μηχανισμό επαναφοράς καθώς και μαγνήτη για ασφαλές κλείσιμο.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας
Σωστός επαγγελματίας. Γρήγορο αποτέλεσμα και λογικές τιμές!
Έμεινα πολύ ευχαριστημένη, τους συνιστώ ανεπιφύλακτα!
Ο κύριος Φιλιππαίος είναι πολύ καλός επαγγελματίας και συνεπής. Μας έκανε πολύ καλή δουλειά και πάνω απ` όλα, οικονομικά!
Άμεσος, πολύ καλός στη δουλειά του και οικονομικός!
Άψογη συνεργασία!
Καταρτισμένος στο χώρο του, πρόθυμος και εξυπηρετικός!
Σχετικά άρθρα
Αν το ενοχλητικότερο στοιχείο του καλοκαιριού είναι η υπερβολική ζέστη, τότε το αμέσως επόμενο, είναι σίγουρα τα κουνούπια.
Τα κουφώματα αποτελούν έναν από τα πιο σημαντικά στοιχεία ενός σπιτιού. Πέρα από το τομέα της αισθητικής
Σχετικές υπηρεσίες