Τεχνικοί Ψυγείων

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Τεχνικοί Ψυγείων

Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι επαγγελματία ΔΩΡΕΑΝ
Μέσα σε λίγα λεπτά λαμβάνεις την καλύτερη προσφορά!
Αξιολογείς την εργασία του επαγγελματία

Ποιες συσκευές αναλαμβάνουν οι τεχνικοί ψυγείων;

Χρειάζεσαι άμεσα τεχνικό ψυγείου; Παρουσιάζει κάποια βλάβη το ψυγείο σου; Η αλήθεια είναι ότι είναι συχνό φαινόμενο να αντιμετωπίζουμε κάποιο πρόβλημα και να μη ξέρουμε σε ποιον πρέπει να απευθυνθούμε.

Ψυκτικός είναι ο τεχνικός που είναι υπεύθυνος για την εγκατάσταση, επισκευή και συντήρηση μηχανημάτων ψύξης και συντήρησης. Οι τεχνικοί ψυγείων, λοιπόν, ανήκουν σε αυτή την κατηγόρια, αλλά εξειδικεύονται στο τομέα των ψυγείων και είναι οι άνθρωποι που θα σε βοηθήσουν με οτιδήποτε χρειάζεται η συσκευή σου.

Για ποιες εργασίες θα χρειαστείς τεχνικό ψυγείού;

Όσο απλή και αν μπορεί να σου φαίνεται μια εργασία, η αλήθεια είναι ότι όταν πρόκειται για τις οικιακές συσκευές σου, το καλύτερο είναι να απευθύνεσαι σε έναν επαγγελματία.

Με τις εξειδικευμένες γνώσεις και τον ειδικό εξοπλισμό που διαθέτει θα μπορέσει να αντιμετωπίσει το πρόβλημά σου πολύ πιο γρήγορα από ότι θα το έκανες μόνος σου. Ακόμη, η επιλογή ενός τεχνικού για το ψυγείο, θα εξασφαλίσει την ασφάλεια και μακροζωία της συσκευής σου.

Αν, λοιπόν, χρειάζεσαι οποιαδήποτε από τις παρακάτω εργασίες, ο τεχνικός ψυγείων είναι ο άνθρωπος σου.

 • Σύνδεση Ψυγείου
 • Συντήρηση Ψυγείου
 • Επισκευή και service ψυγείων

Ποια είναι τα σημάδια ότι το ψυγείο χρειάζεται service άμεσα;

Η επισκευή ψυγείων είναι η εργασία που καλούνται να εξυπηρετήσουν πιο συχνά οι εξειδικευμένοι επαγγελματίες. Η φύση της εργασίας είναι τέτοια που απαιτεί την άμεση και σωστή αντιμετώπιση του προβλήματος.

Όλοι οι τεχνικοί ψυγείων συμφωνούν ότι όσο πιο γρήγορα αντιληφθείς τη βλάβη ψυγείου, τόσο πιο εύκολα θα γίνει η επισκευή τους. Για να σε βοηθήσουμε, λοιπόν, φτιάξαμε μια λίστα με τις πιο συχνές ενδείξεις ότι θα χρειαστείς service ψυγείου.

 • Το ψυγείο δεν έχει ψύξη ή δεν παγώνει το ψυγείο.
 • Δε δουλεύει η συντήρηση του ψυγείου ενώ δουλεύει η κατάψυξη.
 • Το μοτέρ του ψυγείου δουλεύει συνέχεια ή δε δουλεύει το μοτέρ του ψυγείου.
 • Το ψυγείο πιάνει πάγο στη συντήρηση.
 • Το ψυγείο σταμάτησε να δουλεύει.
 • Το ψυγείο κάνει θόρυβο.
 • Δεν κλείνει καλά η πόρτα του ψυγείου.
 • Το ψυγείο ρίχνει το ρελέ του πίνακα.
 • Δεν ανάβει η λάμπα του ψυγείου.
 • Το ψυγείο δεν κάνει απόψυξη.
 • Το ψυγείο έχει μειωμένη απόδοση.

Τί σου προσφέρουν οι τεχνικοί ψυγείων του Douleutaras.gr;

Οι εξειδικευμένοι επαγγελματίες μας διαθέτουν πολυετή εμπειρία στον κλάδο και μπορούν να αναλάβουν αξιόπιστα κάθε εργασία που αφορά το ψυγείο σου. 

Έχοντας τον κατάλληλο εξοπλισμό και την απαραίτητη τεχνογνωσία είναι αυτοί που θα δώσουν λύση στην πρόβλημά σου. Παράλληλα μπορούν να σε προμηθεύσουν με τα καλύτερα ανταλλακτικά ψυγείου στις πιο προσιτές τιμές, ενώ σου παρέχουν και 6μηνη εγγύηση για κάθε επισκευή ψυγείου σε όλες τις περιοχές της Αττικής. Όμως, για ποιες ακριβώς συσκευές είναι υπεύθυνοι;

Οι τεχνικοί ψυγείων της πλατφόρμας μας αναλαμβάνουν την εγκατάσταση, συντήρηση και επισκευή για κάθε είδος ψυγείο όπως:

 • Ψυγείο άνω κατάψυξης
 • Ψυγείο κάτω κατάψυξης
 • Ψυγείο ντουλάπα
 • Γαλλικό ψυγείο
 • Ψυγείο συντήρησης
 • Ψυγείο με εσωτερική κατάψυξη
 • Εντοιχιζόμενο ψυγείο
 • Ελεύθερο ψυγείο
 • Ψυγείο κρασιών

Ακόμη μπορούν να εξυπηρετήσουν κάθε μοντέλο και μάρκα ψυγείου. Ενδεικτικά μερικές από τις μάρκες που αναλαμβάνουν οι τεχνικοί ψυγείων μας είναι: Ψυγεία Maytag, Ψυγεία Franke, Ψυγεία Teka, Ψυγεία Ariston, Ψυγεία Morris, Ψυγεία Hitachi, Ψυγεία Schaub Lorenz, Ψυγεία Hotpoint, Ψυγεία Miele, Ψυγεία Kuppersbusch, Ψυγεία Indesit, Ψυγεία AEG, Ψυγεία Amana, Ψυγεία BlueSky, Ψυγεία Candy, Ψυγεία Electrolux, Ψυγεία Eskimo, Ψυγεία General Electric, Ψυγεία Hoover, Ψυγεία Liebherr, Ψυγεία Neff, Ψυγεία Pitsos, Ψυγεία Samsung, Ψυγεία Sharp, Ψυγεία Whirlpool, Ψυγεία Zanussi, Ψυγεία Κorting, Ψυγεία Philips, Ψυγεία Bosch, Ψυγεία Siemens, Ψυγεία  LG, κ.ά.

Οι εξειδικευμένοι επαγγελματίες μας αξιολογούνται από κάθε πελάτη που εξυπηρετούν και έτσι βεβαιωνόμαστε για την απόλυτη ικανοποίηση σου. Αν θες την καλύτερη και πιο άμεση εξυπηρέτηση, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να καταχωρήσεις την εργασία σου και να πάρεις εύκολα προσφορά για το κόστος.

Στο Douleutaras.gr θα βρεις τους πιο έμπειρους τεχνικούς ψυγείων για να σε βοηθήσουν με οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίσεις με τη συσκευή σου.

Οι επαγγελματίες που συνεργάζονται με το Douleutaras.gr παρέχουν 6μηνη εγγύηση επισκευής σε όλες τις περιοχές της Αττικής.
4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορά από αξιόλογο επαγγελματία τεχνικό στην περιοχή σου

Κώστας Ρ.
75 αξιολογήσεις
Πολύ καλός επαγγελματίας. Μας βοήθησε να βρούμε την πιο οικονομική λύση για το χαλασμένο ψυγείο μας. Συνεπής και ευχάριστος.
Αναστάσιος Μ.
48 αξιολογήσεις
Όπως περιμένει κανείς έναν σωστό επαγγελματία. Συνεπής, ενημερωμένος, γρήγορος και εξυπηρετικός.
Δημήτρης Κ.
278 αξιολογήσεις
Μου άρεσε η άμεση απάντησή του στο αίτημα μου και το γεγονός ότι το έφτιαξε αμέσως με την πρώτη επίσκεψη.
Γιώργος Γ.
115 αξιολογήσεις
Πολύ καλός επαγγελματίας ο κ.Γιώργος. Ήρθε την ώρα που είχαμε συμφωνήσει (Πέραμα), επισκεύασε τη βλάβη στο ψυγείο μέσα σε λίγα λεπτά, με ...
Παναγιώτης Φ.
289 αξιολογήσεις
Ο άνθρωπος ήταν γνώστης, μου εξήγησε αναλυτικά το πρόβλημα του ψυγείου, καθώς και ότι δεν επισκευάζεται, οπότε σύστησε αντικατάσταση. Πολ...
L. Service
249 αξιολογήσεις
Η συνεργασία μας ήταν πολύ καλή . Υπήρχε επαγγελματισμός και σωστή διευθέτηση του προβλήματος μου. Σας ευχαριστώ πολύ.
Σχετικά άρθρα
Όλα τα ψυγεία, ανάλογα βέβαια και με τη χρήση που έχουν, χρειάζονται συχνή φροντίδα. Αν έχει αρχίσει να μαζεύεται πάγος
Αν είσαι ιδιοκτήτης εστιατορίου ή κάποιας άλλης επιχείρησης στον κλάδο της εστίασης ή της φιλοξενίας
Σχετικές υπηρεσίες
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει