Τεχνικοί Ψυγείων

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Τεχνικοί Ψυγείων

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες
Εξυπηρέτηση σε 3'

Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι επαγγελματία ΔΩΡΕΑΝ

Μέσα σε λίγα λεπτά λαμβάνεις την καλύτερη προσφορά!

Αξιολογείς την εργασία του επαγγελματία

Ημερομηνία δημοσίευσης: 29/8/2017

Ποιες συσκευές αναλαμβάνουν οι τεχνικοί ψυγείων;

Χρειάζεσαι άμεσα τεχνικό ψυγείου; Παρουσιάζει κάποια βλάβη το ψυγείο σου; Η αλήθεια είναι ότι είναι συχνό φαινόμενο να αντιμετωπίζουμε κάποιο πρόβλημα και να μη ξέρουμε σε ποιον πρέπει να απευθυνθούμε.

Ψυκτικός είναι ο τεχνικός που είναι υπεύθυνος για την εγκατάσταση, επισκευή και συντήρηση μηχανημάτων ψύξης και συντήρησης. Οι τεχνικοί ψυγείων, λοιπόν, ανήκουν σε αυτή την κατηγόρια, αλλά εξειδικεύονται στο τομέα των ψυγείων και είναι οι άνθρωποι που θα σε βοηθήσουν με οτιδήποτε χρειάζεται η συσκευή σου.

Για ποιες εργασίες θα χρειαστείς τεχνικό ψυγείού;

Όσο απλή και αν μπορεί να σου φαίνεται μια εργασία, η αλήθεια είναι ότι όταν πρόκειται για τις οικιακές συσκευές σου, το καλύτερο είναι να απευθύνεσαι σε έναν επαγγελματία.

Με τις εξειδικευμένες γνώσεις και τον ειδικό εξοπλισμό που διαθέτει θα μπορέσει να αντιμετωπίσει το πρόβλημά σου πολύ πιο γρήγορα από ότι θα το έκανες μόνος σου. Ακόμη, η επιλογή ενός τεχνικού για το ψυγείο, θα εξασφαλίσει την ασφάλεια και μακροζωία της συσκευής σου.

Αν, λοιπόν, χρειάζεσαι οποιαδήποτε από τις παρακάτω εργασίες, ο τεχνικός ψυγείων είναι ο άνθρωπος σου.

 • Σύνδεση Ψυγείου
 • Συντήρηση Ψυγείου
 • Επισκευή και service ψυγείων

Ποια είναι τα σημάδια ότι το ψυγείο χρειάζεται service άμεσα;

Η επισκευή ψυγείων είναι η εργασία που καλούνται να εξυπηρετήσουν πιο συχνά οι εξειδικευμένοι επαγγελματίες. Η φύση της εργασίας είναι τέτοια που απαιτεί την άμεση και σωστή αντιμετώπιση του προβλήματος.

Όλοι οι τεχνικοί ψυγείων συμφωνούν ότι όσο πιο γρήγορα αντιληφθείς τη βλάβη ψυγείου, τόσο πιο εύκολα θα γίνει η επισκευή τους. Για να σε βοηθήσουμε, λοιπόν, φτιάξαμε μια λίστα με τις πιο συχνές ενδείξεις ότι θα χρειαστείς service ψυγείου.

 • Το ψυγείο δεν έχει ψύξη ή δεν παγώνει το ψυγείο.
 • Δε δουλεύει η συντήρηση του ψυγείου ενώ δουλεύει η κατάψυξη.
 • Το μοτέρ του ψυγείου δουλεύει συνέχεια ή δε δουλεύει το μοτέρ του ψυγείου.
 • Το ψυγείο πιάνει πάγο στη συντήρηση.
 • Το ψυγείο σταμάτησε να δουλεύει.
 • Το ψυγείο κάνει θόρυβο.
 • Δεν κλείνει καλά η πόρτα του ψυγείου.
 • Το ψυγείο ρίχνει το ρελέ του πίνακα.
 • Δεν ανάβει η λάμπα του ψυγείου.
 • Το ψυγείο δεν κάνει απόψυξη.
 • Το ψυγείο έχει μειωμένη απόδοση.

Τί σου προσφέρουν οι τεχνικοί ψυγείων του Douleutaras.gr;

Οι εξειδικευμένοι επαγγελματίες μας διαθέτουν πολυετή εμπειρία στον κλάδο και μπορούν να αναλάβουν αξιόπιστα κάθε εργασία που αφορά το ψυγείο σου. 

Έχοντας τον κατάλληλο εξοπλισμό και την απαραίτητη τεχνογνωσία είναι αυτοί που θα δώσουν λύση στην πρόβλημά σου. Παράλληλα μπορούν να σε προμηθεύσουν με τα καλύτερα ανταλλακτικά ψυγείου στις πιο προσιτές τιμές, ενώ σου παρέχουν και 6μηνη εγγύηση για κάθε επισκευή ψυγείου σε όλες τις περιοχές της Αττικής. Όμως, για ποιες ακριβώς συσκευές είναι υπεύθυνοι;

Οι τεχνικοί ψυγείων της πλατφόρμας μας αναλαμβάνουν την εγκατάσταση, συντήρηση και επισκευή για κάθε είδος ψυγείο όπως:

 • Ψυγείο άνω κατάψυξης
 • Ψυγείο κάτω κατάψυξης
 • Ψυγείο ντουλάπα
 • Γαλλικό ψυγείο
 • Ψυγείο συντήρησης
 • Ψυγείο με εσωτερική κατάψυξη
 • Εντοιχιζόμενο ψυγείο
 • Ελεύθερο ψυγείο
 • Ψυγείο κρασιών

Ακόμη μπορούν να εξυπηρετήσουν κάθε μοντέλο και μάρκα ψυγείου. Ενδεικτικά μερικές από τις μάρκες που αναλαμβάνουν οι τεχνικοί ψυγείων μας είναι: Ψυγεία Maytag, Ψυγεία Franke, Ψυγεία Teka, Ψυγεία Ariston, Ψυγεία Morris, Ψυγεία Hitachi, Ψυγεία Schaub Lorenz, Ψυγεία Hotpoint, Ψυγεία Miele, Ψυγεία Kuppersbusch, Ψυγεία Indesit, Ψυγεία AEG, Ψυγεία Amana, Ψυγεία BlueSky, Ψυγεία Candy, Ψυγεία Electrolux, Ψυγεία Eskimo, Ψυγεία General Electric, Ψυγεία Hoover, Ψυγεία Liebherr, Ψυγεία Neff, Ψυγεία Pitsos, Ψυγεία Samsung, Ψυγεία Sharp, Ψυγεία Whirlpool, Ψυγεία Zanussi, Ψυγεία Κorting, Ψυγεία Philips, Ψυγεία Bosch, Ψυγεία Siemens, Ψυγεία  LG, κ.ά.

Οι εξειδικευμένοι επαγγελματίες μας αξιολογούνται από κάθε πελάτη που εξυπηρετούν και έτσι βεβαιωνόμαστε για την απόλυτη ικανοποίηση σου. Αν θες την καλύτερη και πιο άμεση εξυπηρέτηση, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να καταχωρήσεις την εργασία σου και να πάρεις εύκολα προσφορά για το κόστος.

Στο Douleutaras.gr θα βρεις τους πιο έμπειρους τεχνικούς ψυγείων για να σε βοηθήσουν με οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίσεις με τη συσκευή σου.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορά από αξιόλογο επαγγελματία τεχνικό στην περιοχή σου

Douleutaras.gr λογότυπο
Δημήτρης Κ.
329 αξιολογήσεις

ΕΞΑΙΡΕΤΟΣ

φωτογραφία επαγγελματία
Παναγιώτης Φ.
326 αξιολογήσεις

Αφορά επισκευή πλυντηρίου Siemens SIWAMAT XS 432. Αλλάχτηκαν αμορτισέρ και καρβουνάκια μοτέρ Το ψυγείο Miele KF 7564 S δεν επισκευάστηκε...

φωτογραφία επαγγελματία
L. Service
271 αξιολογήσεις

Εξυπηρετικός, ευγενικός, εντόπισε αμέσως τη βλάβη και έδωσε λύση!

φωτογραφία επαγγελματία

Δεν προχώρησα στην επισκευή ωστόσο η εξυπηρέτηση και αντιμετώπιση από την εταιρία είναι παράδειγμα προς μίμηση. Εύγε!!

Douleutaras.gr λογότυπο
Τεχνικοί Α.
195 αξιολογήσεις

ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΚΑΙ ΑΨΟΓΟΣ Ο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ. ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΥΣΕ ΑΜΕΣΑ ΑΛΛΑΖΩΝΤΑΣ ΕΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΠΟΥ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΒΑΡΙΑ 15-20€. ΟΠΟΤΕ ΓΙ...

φωτογραφία επαγγελματία
Γιώργος Δ.
148 αξιολογήσεις

Πολύ ακριβό υπηρεσία για καθαρισμό και πλήρωση freon στο ψυγείο. Πολύ καλός στη δουλειά του και συνεπής.

Σχετικά άρθρα

Κάνε εύκολα απόψυξη ψυγείου σε 4 μόλις βήματα!

Όλα τα ψυγεία, ανάλογα βέβαια και με τη χρήση που έχουν, χρειάζονται συχνή φροντίδα. Αν έχει αρχίσει να μαζεύεται πάγος

Περισσότερα
Oι 3 συνηθέστερες βλάβες του επαγγελματικού ψυγείου!

Αν είσαι ιδιοκτήτης εστιατορίου ή κάποιας άλλης επιχείρησης στον κλάδο της εστίασης ή της φιλοξενίας

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Οι καλύτεροι επαγγελματίες για την κατηγορία Τεχνικοί Ψυγείων

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

Γιάννης Κ. Τεχνικοί Ψυγείων - Μεταμόρφωση
100 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας ασχολείται με την κατασκευή και την εγκατάσταση επαγγελματικών ψυγείων άμεσα και αποτελεσματικά. Μέχρι σήμερα έχει αναπτυχθεί δια της φήμης της και μόνο με την σύσταση από πελάτη σε πελάτη. Διαθέτει εξειδικευμένο και φιλικό προσωπικό με τεχνογνωσία και πείρα σε όλα τα μοντέλα ψυγείων. Στόχος μας είναι η φήμη μας να εδραιωθεί ακόμη περισσότερο από τους ικανοποιημένους πελάτες μας και τα αποτελέσματα που προσφέρουμε να μιλούν από μόνα τους! Συνδυάζουμε εμπειρία με τιμές που σοκάρουν και επιθυμούμε να γίνουμε η πρώτη σας επιλογή!
Δημήτρης Κ. Τεχνικοί Ψυγείων - Περιστέρι
329 αξιολογήσεις
Είμαι η λύση στην αναζήτησή σας για ολοκληρωμένες υπηρεσίες εγκατάστασης, επισκευής και συντήρησης του επαγγελματικού ψυγείου σας. Διαθέτω πολυετή εμπειρία στον χώρο των επισκευών οικιακών συσκευών και συνεργάζομαι με μία ομάδα από εξειδικευμένους επαγγελματίες και μαζί προσφέρουμε ολοκληρωτικές λύσεις που θα κρατήσουν για χρόνια. Αντιμετωπίζουμε με απόλυτη υπευθυνότητα κάθε εργασία έτσι ώστε να επαναφέρουμε την άψογη λειτουργία της συσκευής σας. Ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα είναι η άμεση εξυπηρέτηση που παρέχουμε όλο το 24ωρο με γνώμονα την πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας και την παράδοση αξιόπιστων αποτελεσμάτων. Είμαστε στην διάθεσή σας καθημερινά για άμεσε και οικονομικές λύσεις!
Γιάννης Λ. Τεχνικοί Ψυγείων - Καλλιθέα
105 αξιολογήσεις
Αναλαμβάνω την επισκευή και την εγκατάσταση του επαγγελματικού ψυγείου σας και εδώ και χρόνια αποτελώ την πρώτη επιλογή στον τομέα μου. Το αντικείμενο της πείρας και της γνώσης μου είναι οι εγκαταστάσεις, επισκευές, συντηρήσεις όλων των μηχανημάτων κλιματισμού, καθώς και όλων των τύπων ψυγείων και πλυντηρίων. Εδώ και 25 χρόνια προσφέρω υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Με ένα τηλεφώνημα θα είμαι αμέσως δίπλα σας, εξυπηρετώντας όλη την Αττική. Επιδιώκουμε την πλήρη ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας με υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών και με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές!
Απόστολος Λ. Τεχνικοί Ψυγείων - Περιστέρι
28 αξιολογήσεις
Αναλαμβάνω την επισκευή ή την εγκατάσταση του οικιακού ψυγείου σας, προσφέροντας ολοκληρωτικές λύσεις που θα κρατήσουν χρόνια. Έχοντας μεγάλη εμπειρία στον χώρο των επισκευών οικιακών συσκευών έχω έρθει αντιμέτωπος με πολλά διαφορετικά περιστατικά και γνωρίζω πως να τα αντιμετωπίσω αποτελεσματικά. Θα βρίσκομαι στη διάθεση σας όποτε με χρειαστείτε για την κάλυψη των αναγκών σας. Θα χαρώ να αναλάβω και τη δική σας εργασία. Ζητήστε προσφορά, δωρεάν.
Αλμπέρτο Π. Τεχνικοί Ψυγείων - Θεσσαλονίκη
25 αξιολογήσεις
Αναλαμβάνω επισκευές και εγκαταστάσεις οικιακών ψυγείων. Διαθέτω 10 χρόνια εμπειρίας στην αγορά και στις ευαίσθητες αυτές εργασίες καθώς και πολλές συστάσεις ευχαριστημένων πελατών μου. Την δουλειά μου, την χαρακτηρίζει η συνέπεια απέναντι στους χρόνους παράδοσης αλλά και ο σεβασμός προς την συσκευή σας. Οι πελάτες μου επιλέγουν τις υπηρεσίες μου για την άμεση εξυπηρέτηση που παρέχω και τα επαγγελματικά αποτελέσματα σε συνδυασμός με το χαμηλό κόστος. Θα χαρώ να αναλάβω και τη δική σας συσκευή με κύριο στόχο να σας ευχαριστήσω και να κερδίσω την εμπιστοσύνη σας. Επιλέξτε με και δεν θα απογοητευθείτε από το αποτέλεσμα!

Σχετικές υπηρεσίες

εικόνα τεχνικού
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει