Συντήρηση Ψυγείου

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Συντήρηση Ψυγείου

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες
Εξυπηρέτηση σε 3'

Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι επαγγελματία ΔΩΡΕΑΝ

Μέσα σε λίγα λεπτά λαμβάνεις την καλύτερη προσφορά!

Αξιολογείς την εργασία του επαγγελματία

Τελευταία ενημέρωση: 27/2/2019

3 απλοί τρόποι που θα σε βοηθήσουν στη συντήρηση ψυγείου!

Αντιμετωπίζεις κάποιο πρόβλημα με το ψυγείο σου; Αναρωτιέσαι πως θα πετύχεις τη μέγιστη απόδοση της συσκευής σου; Μάθαμε εμείς για σένα! Μιλήσαμε με τους επαγγελματίες τις πλατφόρμας μας και συγκεντρώσαμε τις καλύτερες συμβουλές για τέλεια συντήρηση ψυγείου.

Μη γεμίζεις υπερβολικά το ψυγείο σου.

Όταν το ψυγείο σου είναι ασφυκτικά γεμάτο, ο αέρα δυσκολεύεται να κυκλοφορήσει. Έτσι, αδυνατεί να πιάσει τη κατάλληλη θερμοκρασία και αναγκάζει το μηχανισμό του να δουλεύει με τη διπλή ενέργεια. Αυτό πρακτικά σημαίνει μεγαλύτερη κατανάλωση ρεύματος, αλλά και σημαντική επιβάρυνση του ψυγείου σου.

Μην επηρεάζεις τη θερμοκρασία του.

Το μοτέρ ψυγείου δουλεύει συνεχώς ώστε να διατηρεί σταθερή την κατάλληλη θερμοκρασία που έχεις επιλέξει. Ανοιγοκλείνοντας συχνά την πόρτα του ψυγείου ή τοποθετώντας ζεστά τρόφιμα μέσα στο θάλαμο, το εμποδίζεις να κάνει τη δουλειά του. Αυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι όσο πιο πολύ το επιβαρύνεις, τόσο πιο κοντά έρχεσαι στο service ψυγείου.

Κάνε τακτικά απόψυξη και καθαρισμό ψυγείου.

Η απόψυξη ψυγείου βοηθάει στην καλύτερη λειτουργία της συσκευής σου. Μειώνοντας τον πάγο, αλλά και τη σκόνη που μαζεύεται στο πίσω μέρος του, είναι βέβαιο ότι θα αυξήσεις την απόδοση του. Αν θες, λοιπόν, να διατηρήσεις το ψυγείο σου σε καλή κατάσταση για πολλά χρόνια, είναι δύο διαδικασίες που θα πρέπει να τις κάνεις συχνά.

Αν ο καθαρισμός ψυγείου είναι μια διαδικασία που σε δυσκολεύει, δες πώς μπορείς να τον κάνεις εύκολα σε λίγες μόνο κινήσεις.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορά από αξιόλογο επαγγελματία τεχνικό στην περιοχή σου

Παναγιώτης Φ.
324 αξιολογήσεις

Συνεπής δουλειά, πολύ καλή επικοινωνία. Χρειάστηκαν ανταλλακτικά που τα προμηθεύτηκαν γρήγορα και η επισκευή ολοκληρώθηκε στον προβλεπόμε...

Δημήτρης Κ.
323 αξιολογήσεις

Εξαιρετικός!

L. Service
270 αξιολογήσεις

Ο επαγγελματίας ήταν άριστος και η συνεννόηση καταπληκτική!

Δεν προχώρησα στην επισκευή ωστόσο η εξυπηρέτηση και αντιμετώπιση από την εταιρία είναι παράδειγμα προς μίμηση. Εύγε!!

Τεχνικοί Α.
195 αξιολογήσεις

ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΚΑΙ ΑΨΟΓΟΣ Ο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ. ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΥΣΕ ΑΜΕΣΑ ΑΛΛΑΖΩΝΤΑΣ ΕΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΠΟΥ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΒΑΡΙΑ 15-20€. ΟΠΟΤΕ ΓΙ...

Γιώργος Δ.
147 αξιολογήσεις

Πολύ ακριβό υπηρεσία για καθαρισμό και πλήρωση freon στο ψυγείο. Πολύ καλός στη δουλειά του και συνεπής.

Σχετικά άρθρα

Κάνε εύκολα απόψυξη ψυγείου σε 4 μόλις βήματα!

Όλα τα ψυγεία, ανάλογα βέβαια και με τη χρήση που έχουν, χρειάζονται συχνή φροντίδα. Αν έχει αρχίσει

Περισσότερα
Oι 3 συνηθέστερες βλάβες του επαγγελματικού ψυγείου!

Αν είσαι ιδιοκτήτης εστιατορίου ή κάποιας άλλης επιχείρησης στον κλάδο της εστίασης ή της φιλοξενίας,

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Οι καλύτεροι επαγγελματίες για την κατηγορία Συντήρηση Ψυγείου

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

Γιάννης Κ. Συντήρηση Ψυγείου - Μεταμόρφωση
100 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας ασχολείται με την κατασκευή και την εγκατάσταση επαγγελματικών ψυγείων άμεσα και αποτελεσματικά. Μέχρι σήμερα έχει αναπτυχθεί δια της φήμης της και μόνο με την σύσταση από πελάτη σε πελάτη. Διαθέτει εξειδικευμένο και φιλικό προσωπικό με τεχνογνωσία και πείρα σε όλα τα μοντέλα ψυγείων. Στόχος μας είναι η φήμη μας να εδραιωθεί ακόμη περισσότερο από τους ικανοποιημένους πελάτες μας και τα αποτελέσματα που προσφέρουμε να μιλούν από μόνα τους! Συνδυάζουμε εμπειρία με τιμές που σοκάρουν και επιθυμούμε να γίνουμε η πρώτη σας επιλογή!
Δημήτρης Κ. Συντήρηση Ψυγείου - Περιστέρι
323 αξιολογήσεις
Είμαι η λύση στην αναζήτησή σας για ολοκληρωμένες υπηρεσίες εγκατάστασης, επισκευής και συντήρησης του επαγγελματικού ψυγείου σας. Διαθέτω πολυετή εμπειρία στον χώρο των επισκευών οικιακών συσκευών και συνεργάζομαι με μία ομάδα από εξειδικευμένους επαγγελματίες και μαζί προσφέρουμε ολοκληρωτικές λύσεις που θα κρατήσουν για χρόνια. Αντιμετωπίζουμε με απόλυτη υπευθυνότητα κάθε εργασία έτσι ώστε να επαναφέρουμε την άψογη λειτουργία της συσκευής σας. Ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα είναι η άμεση εξυπηρέτηση που παρέχουμε όλο το 24ωρο με γνώμονα την πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας και την παράδοση αξιόπιστων αποτελεσμάτων. Είμαστε στην διάθεσή σας καθημερινά για άμεσε και οικονομικές λύσεις!
Γιάννης Λ. Συντήρηση Ψυγείου - Καλλιθέα
105 αξιολογήσεις
Αναλαμβάνω την επισκευή και την εγκατάσταση του επαγγελματικού ψυγείου σας και εδώ και χρόνια αποτελώ την πρώτη επιλογή στον τομέα μου. Το αντικείμενο της πείρας και της γνώσης μου είναι οι εγκαταστάσεις, επισκευές, συντηρήσεις όλων των μηχανημάτων κλιματισμού, καθώς και όλων των τύπων ψυγείων και πλυντηρίων. Εδώ και 25 χρόνια προσφέρω υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Με ένα τηλεφώνημα θα είμαι αμέσως δίπλα σας, εξυπηρετώντας όλη την Αττική. Επιδιώκουμε την πλήρη ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας με υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών και με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές!
Απόστολος Λ. Συντήρηση Ψυγείου - Περιστέρι
26 αξιολογήσεις
Αναλαμβάνω την επισκευή ή την εγκατάσταση του οικιακού ψυγείου σας, προσφέροντας ολοκληρωτικές λύσεις που θα κρατήσουν χρόνια. Έχοντας μεγάλη εμπειρία στον χώρο των επισκευών οικιακών συσκευών έχω έρθει αντιμέτωπος με πολλά διαφορετικά περιστατικά και γνωρίζω πως να τα αντιμετωπίσω αποτελεσματικά. Θα βρίσκομαι στη διάθεση σας όποτε με χρειαστείτε για την κάλυψη των αναγκών σας. Θα χαρώ να αναλάβω και τη δική σας εργασία. Ζητήστε προσφορά, δωρεάν.
Αλμπέρτο Π. Συντήρηση Ψυγείου - Θεσσαλονίκη
25 αξιολογήσεις
Αναλαμβάνω επισκευές και εγκαταστάσεις οικιακών ψυγείων. Διαθέτω 10 χρόνια εμπειρίας στην αγορά και στις ευαίσθητες αυτές εργασίες καθώς και πολλές συστάσεις ευχαριστημένων πελατών μου. Την δουλειά μου, την χαρακτηρίζει η συνέπεια απέναντι στους χρόνους παράδοσης αλλά και ο σεβασμός προς την συσκευή σας. Οι πελάτες μου επιλέγουν τις υπηρεσίες μου για την άμεση εξυπηρέτηση που παρέχω και τα επαγγελματικά αποτελέσματα σε συνδυασμός με το χαμηλό κόστος. Θα χαρώ να αναλάβω και τη δική σας συσκευή με κύριο στόχο να σας ευχαριστήσω και να κερδίσω την εμπιστοσύνη σας. Επιλέξτε με και δεν θα απογοητευθείτε από το αποτέλεσμα!

Σχετικές υπηρεσίες

Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει