No1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών

Bosch Service Θεσσαλονίκη

Βρες Αξιολογημένους Τεχνικούς για Bosch Service στη Θεσσαλονίκη. Επισκεύασε το Πλυντήριο, το Ψυγείο & την Κουζίνα σου Άμεσα!

Λάβε Προσφορές σε 20"

6 μήνες εγγύηση στην επισκευή

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι επαγγελματία ΔΩΡΕΑΝ

Πάρε προσφορά

Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις την καλύτερη προσφορά από πιστοποιημένο επαγγελματία!

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Εφόσον σε καλύπτει η προσφορά, προχωράς στην εκτέλεση της εργασίας & αξιολογείς τον επαγγελματία

Τελευταία ενημέρωση: 24/10/2020

Bosch Service Θεσσαλονίκη: Επισκευή πλυντηρίου, ψυγείου, κουζίνας - φούρνου

Όλες οι οικιακές συσκευές, καινούργια ή παλιά μοντέλα, χρειάζονται προσοχή στη χρήση, αλλά και κατάλληλη φροντίδα. Ακόμα και μια απλή παρέμβαση επαγγελματία τεχνικού για τη σωστή εγκατάσταση - σύνδεση του πλυντηρίου, ψυγείου, κουζίνας ή άλλης συσκευής bosch, μπορεί να χαρίσει περισσότερα χρόνια ζωής στη συσκευή σου, χωρίς προβλήματα. Όμως, ειδικά για bosch service στη Θεσσαλονίκη, είναι βέβαιο πως θα χρειαστείς εξειδικευμένο επαγγελματία. 

Στην πλατφόρμα μας θα βρεις αξιόπιστους τεχνικούς, που εξυπηρετούν όλες τις περιοχές στη Θεσσαλονίκη και τα περίχωρα. Για επισκευή bosch πλυντηρίου, ψυγείου ή οτιδήποτε άλλο, είμαστε έτοιμοι καθημερινά να σου βρούμε κατάλληλο τεχνικό, έως 24 ώρες το 24ωρο. Απλά συμπλήρωσε δωρεάν τη φόρμα μας, για να σου βρούμε εγγεγραμμένο επαγγελματία της πλατφόρμας μας και να επικοινωνήσεις μαζί του για να κλείσεις ραντεβού!

Πότε θα χρειαστείς service Bosch οικιακών συσκευών στη Θεσσαλονίκη;

Όταν μια ηλεκτρική συσκευή δεν αποδίδει, όπως θα έπρεπε, συνήθως το αντιλαμβανόμαστε εγκαίρως. Για παράδειγμα, αν το ψυγείο bosch δεν έχει τη σωστή θερμοκρασία, αυτό θα πρέπει να σε βάλει σε σκέψεις, ότι ίσως χρειάζεται bosch service από τεχνικό στη Θεσσαλονίκη. 

Ωστόσο, υπάρχουν και άλλες συχνές βλάβες και προβλήματα, που προδίδουν την ανάγκη για επισκευή και service bosch συσκευών. Παρακάτω, ακολουθούν κάποιες ενδείξεις που έχουν συναντήσει συχνά οι έμπειροι τεχνικοί μας στη Θεσσαλονίκη.

 • To ψυγείο bosch δεν παγώνει

 • Δεν γυρίζει ο κάδος του πλυντηρίου

 • Τρέχουν νερά από το πλυντήριο

 • Το πλυντήριο ρούχων δεν παίρνει νερό

 • Δεν λειτουργεί ο φούρνος bosch

 • Δεν ρουφάει η σκούπα

 • Το ψυγείο δεν έχει καλή απόδοση

 • Δεν ανάβει το μάτι της κουζίνας

 • Δεν γυρίζει ο δίσκος του φούρνου μικροκυμάτων

 • Το πλυντήριο/ το ψυγείο/ ο φούρνος κάνει θόρυβο

Για όλες τις παραπάνω περιπτώσεις, αλλά και για πολλές παραπάνω, οι εξειδικευμένοι τεχνικοί για bosch service Θεσσαλονίκη μπορούν να προτείνουν χρήσιμες λύσεις. Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να ζητήσεις τη συμβουλή τους, για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα με επαγγελματισμό.

Τι δεν πρέπει να κάνεις, όταν ανακαλύψεις βλάβη στην οικιακή συσκευή Bosch;

Ένα τυπικό λάθος που κάνουν πολλοί από εμάς στην επισκευή συσκευών Bosch στη Θεσσαλονίκη, είναι να προσπαθούμε να διορθώσουμε τη βλάβη μόνοι μας, με αποτέλεσμα, μερικές φορές, να καταλήγουμε με ακόμα μεγαλύτερη βλάβη. 

Είναι γεγονός, ότι κάποια πιο παλιά μοντέλα ηλεκτρικών συσκευών bosch ήταν πιο απλά στην επισκευή και ήταν πιο εύκολο να επισκευαστούν, ακόμα και χωρίς τη βοήθεια επαγγελματία. Ωστόσο, οι πιο τεχνολογικά εξελιγμένες συσκευές, είναι και πιο περίπλοκες στον εσωτερικό χειρισιμό. Έτσι και το bosch service στη Θεσσαλονίκη γίνεται πιο απαιτητικό.

Συνεπώς, σου προτείνουμε να μην προσπαθείς να κάνεις την επισκευή της ηλεκτρικής συσκευής σου, χωρίς τη συμβουλή και τη βοήθεια από εξειδικευμένο επαγγελματία για service bosch στη Θεσσαλονίκη. Αν κάνεις κάποιο λάθος στο χειρισμό, μπορεί να προκληθεί κάποια βλάβη με ακόμα μεγαλύτερο κόστος για επισκευή. 

Ποιες συσκευές αναλαμβάνουν οι τεχνικοί μας για service Bosch στη Θεσσαλονίκη;

Είναι πολύ σημαντικό να νιώθεις εμπιστοσύνη προς τον τεχνικό που αναλαμβάνει την επισκευή για τις οικιακές συσκευές bosch που χρησιμοποιείς σε καθημερινή βάση. Χρειάζεσαι έναν τεχνικό με μεγάλη εμπειρία και εξειδίκευσή στο αντικείμενο εργασίας του, για να ξέρεις ότι μπορεί να αναλάβει το bosch service με αξιοπιστία.

Η εγγύηση για τους εξειδικευμένους τεχνικούς της πλατφόρμας μας στη Θεσσαλονίκη, είναι ο σύγχρονος εξοπλισμός που χρησιμοποιούν, αλλά και η πληθώρα ανταλλακτικών, με τα οποία μπορούν να σε προμηθεύσουν, έτσι ώστε να επισκευαστεί με επιτυχία κάθε μοντέλο οικιακών συσκευών bosch. 

Από τους πιο έμπειρους και εξειδικευμένους τεχνικούς μας στο service bosch ηλεκτρικών συσκευών στη Θεσσαλονίκη, μπορείς να περιμένεις μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών, που περιλαμβάνουν το σέρβις και την επισκευή για τις εξής bosch συσκευές:

 • Πλυντήρια Ρούχων

 • Στεγνωτήρια Ρούχων

 • Πλυντήρια Πιάτων

 • Κουζίνες- Φούρνοι

 • Φούρνοι Μικροκυμάτων

 • Απορροφητήρες

 • Εστίες Κουζίνας

 • Ψυγεία

Γιατί να επιλέξεις τεχνικό του Douleutaras.gr για Bosch service στη Θεσσαλονίκη;

Οι τεχνικοί επισκευών οικιακών συσκευών bosch στη Θεσσαλονίκη, διαθέτουν μεγάλη εμπειρία για ψυγεία, κουζίνες, πλυντήρια, στεγνωτήρια και άλλες συσκευές bosch. Βρίσκονται σε θέση να κάνουν διάγνωση του προβλήματος που αντιμετωπίζεις άμεσα, αλλά και να σε προμηθεύσουν με τα πιο ποιοτικά ανταλλακτικά, ώστε να χαρίσουν περισσότερα χρόνια ζωής στις ηλεκτρικές συσκευές σου, με εγγύηση επισκευής για 6 μήνες

Λοιπόν, αν χρειάζεσαι άμεσα bosch service στη Θεσσαλονίκη, για κάθε μοντέλο οικιακής συσκευής, έχουμε τη λύση. Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας εντελώς δωρεάν. Σε λίγα λεπτά θα σου βρούμε κατάλληλο τεχνικό στην περιοχή σου, για να επικοινωνήσεις μαζί του και να κλείσεις ραντεβού!

4,44 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Αξιολογήσεις πελατών που μας εμπιστεύτηκαν το Service της Οικιακής Συσκευής τους στη Θεσσαλονίκη

Σάκης Κωστόπουλος
388 αξιολογήσεις

Απόγευμα χάλασε το λάστιχο πόρτας πλυντηρίου, μίλησα με τον Σάκη και μου είπε ότι το πρωί θα με πάρει να μου πει για το ανταλλακτικό και το…

Douleutaras.gr λογότυπο
Ανδρέας Παπαφλωράτος
111 αξιολογήσεις

Ηρθε ο μαστορας πολυ γρηγορα ευτυχως μονο που δεν ολοκληρωθηκε ακομη η επισκευη μου.

Douleutaras.gr λογότυπο
Ρετζέπης Δημήτρης
105 αξιολογήσεις

Εξαιρετικος επαγγελματιας

Douleutaras.gr λογότυπο
Αναστάσιος Μπουτσιώλης
93 αξιολογήσεις

Έμεινα πολύ ευχαριστημένη. Εντόπισε πολύ γρήγορα την βλάβη και την επιδιόρθωσε.

Χρήστος Σταυρίδης
84 αξιολογήσεις

Ο Χρήστος είναι πάρα πολύ καλός επαγγελατίας. Εντόπισε κι αξιολόγησε ακριβώς το πρόβλημα της συσκευής μου (κουζίνας) και αφού μου πρότεινε…

Χρήστος Τσιάπος
71 αξιολογήσεις

Ο Χρήστος ήταν άμεσος στην επικοινωνία και συνεπής στην ώρα που είχαμε συμφωνήσει! Πολύ γρήγορα βρήκε την αιτία του προβλήματος και μου έδω…

Κορυφαίοι τεχνικοί της πλατφόρμας μας για Bosch Service Θεσσαλονίκη

Επίλεξε τον επαγγελματία που σου ταιριάζει σε Κάθε Περιοχή της Θεσσαλονίκης!

Δημήτρης Κοκκίνης

Δυτικά Προάστια Αθήνας
463 αξιολογήσεις

Είμαι έμπειρος επαγγελματίας και παρέχω υπηρεσίες εγκατάστασης, επισκευής και συντήρησης του πλυντηρίων ρούχων σας. Διαθέτω πολυετή εμπειρία στον χώρο των επισκευών οικιακών συσκευών και συνεργάζομαι με μία ομάδα από εξειδικευμένους επαγγελματίες και μαζί προσφέρουμε ολοκληρωτικές λύσεις που θα κρατήσουν για χρόνια. Αντιμετωπίζουμε με απόλυτη υπευθυνότητα κάθε εργασία έτσι ώστε να επαναφέρουμε την άψογη λειτουργία της συσκευής σας. Σκοπός μας είναι να αναπτύξουμε σχέσεις αμοιβαίας εκτίμησης με τους πελάτες μας. Είμαστε στην διάθεσή σας καθημερινά έτοιμοι να φέρουμε εις πέρας ακόμη και τις πιο απαιτητικές εργασίας άμεσα και οικονομικά!

Γιάννης Σαφέτης

Νότια Προάστια Αθήνας
102 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει εγκαταστάσεις και επισκευές οικιακών ψυγείων. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των εγκαταστάσεων και των επιδιορθώσεων ηλεκτρικών συσκευών για πάνω από 20 χρόνια και έχουμε τη δυνατότητα να δίνουμε γραπτή εγγύηση 2 ετών ακόμα και στα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούμε. Η θητεία μας, χαρακτηριζόμενη ως ιδιαίτερα επιτυχημένη, δύναται να σας εγγυηθεί την λειτουργία των μηχανημάτων αλλά και την αποπεράτωση κάθε είδους έργου, καθώς και τη μετέπειτα συντήρηση από δικά μας έμπειρα συνεργεία. Λειτουργούμε άμεσα και πάντα με γνώμονα την εμπειρία και τον επαγγελματισμό, είμαστε εδώ για να καλύψουμε τις ανάγκες σας έχοντας ως αρχή ότι καμία εργασία δεν είναι τόσο μικρή που να μην την αναλαμβάνουμε και καμία τόσο μεγάλη που να μην μπορούμε να την αναλάβουμε! Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και αποτελεσματικά!

Κωνσταντίνος Μωραιτάκης

Δυτικά Προάστια Αθήνας
324 αξιολογήσεις

Παρέχουμε πλήρη τεχνική υποστήριξη στις υπηρεσίες επισκευής και εγκατάστασης πλυντηρίου ρούχων με κύριο στόχο τη γρήγορη και ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών μας. Ειδικότερα, οι υπηρεσίες μας καλύπτουν μία ευρεία γκάμα συσκευών ανεξαρτήτως μοντέλου ή εταιρείας. Διαθέτουμε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας που συνεχώς ανανεώνεται για να μπορεί να αντεπεξέλθει σε οποιαδήποτε δυσκολία. Χρησιμοποιούμε ανταλλακτικά που προέρχονται από τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου. Σκοπός μας είναι η ανάπτυξη σχέσεων συνεργασίας και αμοιβαίας εκτίμησης από τους πελάτες μας. Είμαστε έτοιμοι καθημερινά να φέρουμε εις πέρας κάθε εργασία άμεσα και υπεύθυνα. Εγγυόμαστε την πλήρη εξυπηρέτησή σας και την παράδοση επαγγελματικών αποτελεσμάτων!

Γιώργος Γραμμένος

Πειραιάς
183 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την εγκατάσταση και την επισκευή του πλυντηρίου πιάτων σας. Άρτια εξειδικευμένοι τεχνικοί μας, έρχονται στο χώρο σας και σας προτείνουν την πιο ενδεδειγμένη λύση στο πρόβλημα της συσκευής σας και προτάσεις για τη μακροβιότητά της και την οικονομική λειτουργία αυτής. Έχοντας εμπειρία 35 ετών στο χώρο, έχουμε αντιμετωπίσει πολλές προκλήσεις με συνέπεια, υπευθυνότητα και εγγυημένα αποτελέσματα. Επιλέξτε μας γιατί η διάγνωση της βλάβης γίνεται άμεσα, με ανταγωνιστικές τιμές και στόχος μας είναι μια ασφαλής, εγγυημένη και οικονομική επιλογή για εσάς. Προτιμήστε μας και βγείτε κερδισμένοι, από τοις εργασίες ανώτερης ποιότητας και ασφάλειας, που προσφέρουμε, στις πιο συμφέρουσες τιμές!

Ρετζέπης Δημήτρης

Θεσσαλονίκη
105 αξιολογήσεις

Είμαι επαγγελματίας τεχνικός με εμπειρία πολλών ετών στην επισκευή πλυντηρίου ρούχων, αλλά και την σωστή εγκατάσταση και τη συντήρηση. Αναλαμβάνω παλιά και νέα μοντέλα για όλες τις δημοφιλείς μάρκες της αγοράς, παρέχοντας τα κατάλληλα ανταλλακτικά για κάθε εργασία. Μπορώ να αντιμετωπίσω για εσάς πολλές διαφορετικές δύσκολες περιπτώσεις, δίνοντας νέα ζωή στο πλυντήριο σας!

Εργασίες που ολοκληρώθηκαν τις προηγούμενες μέρες

Οικιακό Ψυγείο: Επισκευή -
Θεσσαλονίκη
Εκτελέστηκε από
Αναστάσιος Μ.
Περιγραφή εργασίας
Επισκευή εντός εγγύησης:
Όχι
Πότε θα ήθελες να εκτελεστεί η εργασία;
Τις προσεχείς ημέρες
Πλυντήριο Ρούχων: Επισκευή/Εγκατάσταση - Επισκευή
Θεσσαλονίκη
Εκτελέστηκε από
Σάκης Κ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Επισκευή
Επισκευή εντός εγγύησης:
Όχι
Πότε θα ήθελες να εκτελεστεί η εργασία;
Τις προσεχείς ημέρες
Πλυντήριο Πιάτων: Επισκευή/Εγκατάσταση - Επισκευή
Θεσσαλονίκη
Εκτελέστηκε από
Ρετζέπης Δ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Επισκευή
Επισκευή εντός εγγύησης:
Όχι
Πότε θα ήθελες να εκτελεστεί η εργασία;
Τις προσεχείς ημέρες
Πλυντήριο Πιάτων: Επισκευή/Εγκατάσταση - Επισκευή
Θεσσαλονίκη
Εκτελέστηκε από
Ρετζέπης Δ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Επισκευή
Επισκευή εντός εγγύησης:
Όχι
Πότε θα ήθελες να εκτελεστεί η εργασία;
Τις προσεχείς ημέρες
Στεγνωτήριο: Επισκευή -
Θεσσαλονίκη
Εκτελέστηκε από
Σάκης Κ.
Περιγραφή εργασίας
Επισκευή εντός εγγύησης:
Όχι
Πότε θα ήθελες να εκτελεστεί η εργασία;
Στις επόμενες 2 ημέρες το αργότερο

Σχετικές υπηρεσίες στη Θεσσαλονίκη

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές