160.000+ εργασίες έως σήμερα!

Ariston Service Θεσσαλονίκη

Βρες Αξιολογημένους Τεχνικούς για Ariston Service στη Θεσσαλονίκη. Επισκεύασε το Πλυντήριο, το Ψυγείο & την Κουζίνα σου Άμεσα!

Λάβε Προσφορές σε 20"

6 μήνες εγγύηση στην επισκευή

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι επαγγελματία ΔΩΡΕΑΝ

Πάρε προσφορά

Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις την καλύτερη προσφορά από πιστοποιημένο επαγγελματία!

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Εφόσον σε καλύπτει η προσφορά, προχωράς στην εκτέλεση της εργασίας & αξιολογείς τον επαγγελματία

Τελευταία ενημέρωση: 05/7/2020

Ariston service Θεσσαλονίκη: Τι πρέπει να ξέρεις, πριν καλέσεις τεχνικό;

Το ariston service για οικιακές συσκευές στη Θεσσαλονίκη, αποτελεί μια εργασία που απαιτεί εξειδίκευση και εμπειρία από τον τεχνικό που αναλαμβάνει. Παρόλο που οι ηλεκτρικές συσκευές ariston αποτελούν μια πολύ καλή επένδυση για το σπίτι, χάρη στην ποιότητα κατασκευής τους, είναι βέβαιο πως η καθημερινή χρήση και η πάροδος του χρόνου θα τις φθείρουν.

Ειδικά αν δεν φροντίσεις για τη συντήρηση των οικιακών συσκευών σου ανά τακτά χρονικά διαστήματα, το επαγγελματικό service είναι μονόδρομος, όταν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα. Οι επαγγελματίες μας στο ariston service στη Θεσσαλονίκη αναφέρουν ότι τα περισσότερα νοικοκυριά αμελούν την τακτική συντήρηση και μεριμνούν για τις συσκευές τους, μόνο όταν παρουσιαστεί βλάβη.

Πώς θα καταλάβεις, όμως, ότι αντιμετωπίζεις βλάβη στις ariston οικιακές συσκευές και γιατί αξίζει να εμπιστευτείς τους τεχνικούς της πλατφόρμας μας στο ariston service στη Θεσσαλονίκη; Συγκεντρώσαμε κάποιες σημαντικές πληροφορίες που είναι καλό να ξέρεις, για το σέρβις και τη φροντίδα των συσκευών σου.

Πώς θα καταλάβεις ότι χρειάζεσαι ariston service για οικιακές συσκευές;

Ρωτήσαμε τους επαγγελματίες τεχνικούς μας για ariston service Θεσσαλονίκη, για να μας αναφέρουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν πιο συχνά στις οικιακές συσκευές ariston. Η λίστα που ακολουθεί περιλαμβάνει κάποια βασικά σημάδια, που θα σε κάνουν να καλέσεις άμεσα τεχνικό για ariston service στη Θεσσαλονίκη:

 • To ψυγείο ariston/ η κατάψυξη δεν παγώνει

 • Δεν γυρίζει ο κάδος του πλυντηρίου

 • Τρέχουν νερά από το πλυντήριο ρούχων

 • Το πλυντήριο ariston δεν παίρνει νερό

 • Δεν λειτουργεί ο φούρνος/ τα προγράμματα του φούρνου

 • Δεν ρουφάει ο απορροφητήρας

 • Το ψυγείο δεν έχει καλή απόδοση

 • Δεν ανάβει το μάτι της κουζίνας

 • Το πλυντήριο/ το ψυγείο/ ο φούρνος κάνει θόρυβο

Για όλες τις παραπάνω περιπτώσεις, αλλά και κάθε άλλη βλάβη που αντιμετωπίζεις, είμαστε έτοιμοι να σου βρούμε τον κατάλληλο συνεργάτη. Οι εξειδικευμένοι επαγγελματίες μας για ariston service στη Θεσσαλονίκη, μπορούν να κάνουν άμεση διάγνωση της βλάβης και να σου προτείνουν την πιο κατάλληλη λύση, ανάλογα με την περίπτωσή σου. 

Ποιες συσκευές ariston αναλαμβάνουν οι τεχνικοί μας στη Θεσσαλονίκη;

Οι τεχνικοί μας στη Θεσσαλονίκη έχουν επισκευάσει επιτυχώς πάνω από 2000 οικιακές συσκευές, έχοντας αποκτήσει πολύτιμη εμπειρία στο σέρβις συσκευών Ariston. Αναλαμβάνουν παλιά, αλλά και καινούρια μοντέλα Ariston, προμηθεύοντάς σε με τα πιο ασφαλή ανταλλακτικά, σε προσιτές τιμές. 

Μπορούν να αναλάβουν στο χώρο σου ένα μεγάλο εύρος εργασιών που έχουν να κάνουν με την εγκατάσταση ή απεγκατάσταση, επισκευή (σέρβις) και συντήρηση των οικιακών συσκευών Ariston. Κατανοώντας πόσο σημαντικές είναι οι οικιακές συσκευές για την καθημερινότητά σου, ολοκληρώνουν την εργασία σου, άμεσα και με συνέπεια. 

Οι ariston οικιακές συσκευές που αναλαμβάνουν οι τεχνικοί μας στη Θεσσαλονίκη είναι:

 • Ψυγεία Ariston

 • Κουζίνες Ariston

 • Απορροφητήρες Ariston

 • Πλυντήρια Πιάτων Ariston

 • Πλυντήρια Ρούχων Ariston

 • Θερμοσίφωνες Ariston

 • Αφυγραντήρες Ariston

Γιατί να επιλέξεις τεχνικό του Douleutaras.gr στη Θεσσαλονίκη για Ariston service;

Οι πελάτες των τεχνικών μας για ariston service στη Θεσσαλονίκη, τους ξεχωρίζουν για την εμφανή εμπειρία τους, την εξειδίκευση, τον άρτιο εξοπλισμό, αλλά και την άμεση εξυπηρέτηση. Επίσης, τους ξεχωρίζουν γιατί προσφέρουν 6 μήνες εγγύηση επισκευής με τα καλύτερα ανταλλακτικά. Οι επισκευές και το σέρβις οικιακών συσκευών είναι επείγουσες εργασίες και οι επαγγελματίες μας τις αντιμετωπίζουν με τον ανάλογο τρόπο. 

Οι επαγγελματίες που συνεργάζονται με την πλατφόρμα μας φροντίζουν για την άμεση και οικονομική εξυπηρέτηση κάθε εργασίας που αναλαμβάνουν, για εγκατάσταση, συντήρηση, επισκευή και service Ariston, βρίσκοντας τα πιο κατάλληλα ανταλλακτικά της αγοράς για το μοντέλο της συσκευής σου. 

Αν χρειάζεσαι άμεσα ariston service στη Θεσσαλονίκη, για πλυντήριο, ψυγείο, κουζίνα - φούρνο ariston ή άλλη συσκευή, έχουμε τη λύση. Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας εντελώς δωρεάν. Μέσα σε λίγα λεπτά, θα σου βρούμε κατάλληλο τεχνικό στην περιοχή σου, για να κλείσεις ραντεβού και να πάρεις προσφορά, ειδικά για τις ανάγκες σου!

4,48 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Αξιολογήσεις πελατών που μας εμπιστεύτηκαν το Service της Οικιακής Συσκευής τους στη Θεσσαλονίκη

Σάκης Κωστόπουλος
369 αξιολογήσεις

Ευχαριστημενος αξιοσημειωτο ηρθε σαββατο με ραντεβου που ειχαμε κλεισει την αμεσως προηγουμενη παρ;σκευη δηλαδη,επισης σε δυο λεπτα απο την…

Νικόλαος Δόγκας
182 αξιολογήσεις

Πολυ σωστός επαγγελματίας και πολυ συνεπής.Η επικοινωνία μαζι του ήταν πολυ καλή και στα ραντεβού του πολυ συνεπής. Μπράβο Νίκο.

Douleutaras.gr λογότυπο
Ανδρέας Παπαφλωράτος
88 αξιολογήσεις

Συνεπής στο ραντεβού μας, φιλικός, γρήγορος και αποτελεσματικός.

Douleutaras.gr λογότυπο
Αναστάσιος Μπουτσιώλης
83 αξιολογήσεις

Εξαιρετικός στη δουλειά του, μου εφτιαξε το ψυγείο γρήγορα και σωστά

Douleutaras.gr λογότυπο
Ρετζέπης Δημήτρης
76 αξιολογήσεις

Πολυ γρήγορος και αποτελεσματικός, θα τον ξαναπροτιμησω

Χρήστος Σταυρίδης
75 αξιολογήσεις

Καλός και γρήγορος επαγγελματίας. Πολύ ευγενικός και αποτελεσματικός!

Κορυφαίοι τεχνικοί της πλατφόρμας μας για Ariston Service Θεσσαλονίκη

Επίλεξε τον επαγγελματία που σου ταιριάζει σε Κάθε Περιοχή της Θεσσαλονίκης!

Δημήτριος Μουρατίδης

Θεσσαλονίκη
109 αξιολογήσεις

Είμαι επαγγελματίας τεχνικός κουζίνας - φούρνου και μαζί με τους έμπειρους συνεργάτες μου, μπορούμε να ανταποκριθούμε σε κάθε σας αίτημα και να φέρουμε εις πέρας οποιαδήποτε εργασία. Φροντίζουμε για την επιδιόρθωση κάθε βλάβης στην κουζίνα σας με τα καλύτερα ανταλλακτικά και με αφοσίωση στη λεπτομέρεια. Προτιμήστε μας για να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα!

Γιάννης Σαφέτης

Νότια Προάστια Αθήνας
92 αξιολογήσεις

Η εταιρία μας αναλαμβάνει παντός τύπου επισκευή και εγκατάσταση ηλεκτρικών συσκευών στην Αττική και συγκεκριμένα παρέχει εξειδικευμένες λύσεις στην επισκευή και την εγκατάσταση του επαγγελματικού σας ψυγείου.Επίκεντρο μας είναι ο πελάτης και στόχος μας η ικανοποίηση των αναγκών του, άμεσα και με επαγγελματικό αποτέλεσμα. Διαθέτουμε τον κατάλληλο εξοπλισμό για να μπορούμε να αντεπεξέλθουμε σε κάθε μοντέλο με συνέπεια και επαγγελματισμό. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές και εξασφαλίζουμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας. Επιλέξτε μας και δεν θα σας απογοητεύσουμε!

Χρήστος Τσιάπος

Θεσσαλονίκη
45 αξιολογήσεις

Είμαι επαγγελματίας στον κλάδο των οικιακών συσκευών, όπου εδώ και πολλά χρόνια προσφέρω ολοκληρωμένες υπηρεσίες για απορροφητήρες κάθε τύπου. Για εγκατάσταση ή επισκευή απορροφητήρα με τα καλύτερα ανταλλακτικά της αγοράς, είμαι στη διάθεσή σας!

Γιώργος Γραμμένος

Πειραιάς
161 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την εγκατάσταση και την επισκευή του πλυντηρίου πιάτων σας. Άρτια εξειδικευμένοι τεχνικοί μας, έρχονται στο χώρο σας και σας προτείνουν την πιο ενδεδειγμένη λύση στο πρόβλημα της συσκευής σας και προτάσεις για τη μακροβιότητά της και την οικονομική λειτουργία αυτής. Έχοντας εμπειρία 35 ετών στο χώρο, έχουμε αντιμετωπίσει πολλές προκλήσεις με συνέπεια, υπευθυνότητα και εγγυημένα αποτελέσματα. Επιλέξτε μας γιατί η διάγνωση της βλάβης γίνεται άμεσα, με ανταγωνιστικές τιμές και στόχος μας είναι μια ασφαλής, εγγυημένη και οικονομική επιλογή για εσάς. Προτιμήστε μας και βγείτε κερδισμένοι, από τοις εργασίες ανώτερης ποιότητας και ασφάλειας, που προσφέρουμε, στις πιο συμφέρουσες τιμές!

Ανδρέας Παπαφλωράτος

Θεσσαλονίκη
88 αξιολογήσεις

Είμαι ψυκτικός με πολυετή εμπειρία στο σχετικό κλάδο και αναλαμβάνω τις επισκευές ψυγείων όλων των ειδών και για όλες τις δημοφιλείς μάρκες της αγοράς. Αναγνωρίζοντας πόσο σημαντικό είναι το ψυγείο για το σπίτι, προσφέρω έως και 24ωρες υπηρεσίες, πάντα με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτησή σας!

Σχετικές υπηρεσίες στη Θεσσαλονίκη

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές

Εργασίες που ολοκληρώθηκαν τις προηγούμενες μέρες

Οικιακό Ψυγείο: Επισκευή -
Θεσσαλονίκη
Εκτελέστηκε από
Ανδρέας Π.
Περιγραφή εργασίας
Επισκευή εντός εγγύησης:
Όχι
Πότε θα ήθελες να εκτελεστεί η εργασία;
Στις επόμενες 2 ημέρες το αργότερο
Πλυντήριο Ρούχων: Επισκευή/Εγκατάσταση - Επισκευή
Θεσσαλονίκη
Εκτελέστηκε από
Χρήστος Τ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Επισκευή
Επισκευή εντός εγγύησης:
Όχι
Πότε θα ήθελες να εκτελεστεί η εργασία;
Στις επόμενες 2 ημέρες το αργότερο
Κουζίνα/Φούρνος: Επισκευή/Εγκατάσταση - Επισκευή
Θεσσαλονίκη
Εκτελέστηκε από
Σάκης Κ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Επισκευή
Επισκευή εντός εγγύησης:
Όχι
Πότε θα ήθελες να εκτελεστεί η εργασία;
Τις προσεχείς ημέρες
Πλυντήριο Πιάτων: Επισκευή/Εγκατάσταση - Επισκευή
Θεσσαλονίκη
Εκτελέστηκε από
Σάκης Κ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Επισκευή
Επισκευή εντός εγγύησης:
Όχι
Πότε θα ήθελες να εκτελεστεί η εργασία;
Στις επόμενες 2 ημέρες το αργότερο
Στεγνωτήριο: Επισκευή -
Θεσσαλονίκη
Εκτελέστηκε από
Σάκης Κ.
Περιγραφή εργασίας
Επισκευή εντός εγγύησης:
Όχι
Πότε θα ήθελες να εκτελεστεί η εργασία;
Τις προσεχείς ημέρες