Επισκευές Οικιακών Συσκευών Θεσσαλονίκη (Service)

Πάρε προσφορά εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες τεχνικούς και διάλεξε την καλύτερη τιμή

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες
Εξυπηρέτηση σε 3'
Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι επισκευή από τεχνικό ΔΩΡΕΑΝ

Πάρε Προσφορά

Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις την καλύτερη προσφορά!

Αξιολόγησε τον επαγγελματία

Εξυπηρετήσου από τον έμπειρο τεχνικό μας και αξιολόγησε τις υπηρεσίες του

Ημερομηνία δημοσίευσης: 31/3/2017

Γιατί πρέπει να απευθυνθείς σε κάποιον επαγγελματία για την επισκευή της οικιακής συσκευής σου;

Οι οικιακές συσκευές είναι από τα πιο πολύτιμα εργαλεία για κάθε σπίτι. Είτε μιλάμε για κάποιο πλυντήριο είτε για ένα ψυγείο, μια βλάβη θα μας έδενε κυριολεκτικά τα χέρια. Τί γίνεται, λοιπόν, όταν η οικιακή συσκευή σου χρειάζεται service;

Για όλες τις εργασίες σύνδεσης, τοποθέτησης ή επισκευής ο μοναδικός αρμόδιος να τις αναλάβει είναι ένας εξειδικευμένος επαγγελματίας τεχνικός.

Αν προσπαθήσεις να λύσεις μόνος σου το πρόβλημα είναι πολύ πιθανό να κάνεις μεγαλύτερη ζημιά στην οικιακή συσκευή σου.

Οι ηλεκτρικές συσκευές, εξαιτίας της καθημερινής τους χρήσης, με το πέρασμα του χρόνου φθείρονται και παρουσιάζουν βλάβες.

Οι αξιόπιστους τεχνικοί της πλατφόρμας μας, διαθέτουν τον απαραίτητο εξοπλισμό και τις τεχνικές γνώσεις που χρειάζονται ώστε από τις πρώτη επαφή με τις οικιακές συσκευές να αντιληφθούν το πρόβλημα και να το διορθώσουν.

Μία ερασιτεχνική απόπειρα επισκευής, σύνδεσης ή τοποθέτησης οικιακών συσκευών μπορεί να σε ταλαιπωρήσει και επιφέρει επιπλέον έξοδα.

Ρωτήσαμε τους εξειδικευμένους τεχνικούς επισκευής οικιακών συσκευών του douleutaras.gr ποιες είναι οι πιο συνηθισμένες περιπτώσεις βλάβης στις οικιακές συσκευές:

  • Δεν λειτουργεί το πλυντήριο/ στεγνωτήριο/ κουζίνα/ ψυγείο.
  • Τρέχουν νερά από το πλυντήριο.
  • Το πλυντήριο ρούχων δεν γεμίζει νερό.
  • Το ψυγείο έχει χαμηλή απόδοση.
  • Δεν στεγνώνει τα ρούχα το στεγνωτήριο.
  • Δεν ζεσταίνει ο φούρνος.
  • Το πλυντήριο πιάτων δεν καθαρίζει.
  • Το πλυντήριο/ ψυγείο/ κουζίνα κάνει θόρυβο.
  • Οι εστίες της κουζίνας δεν ανάβουν.
  • Δε ρουφάει ο απορροφητήρας.

Τις περισσότερες φορές είναι αρκετά δύσκολο να βρει κανείς ποιοτικά ανταλλακτικά για την οικιακή του συσκευή. Οι επαγγελματίες τεχνικοί της πλατφόρμας μας, συνεργάζονται με τις καλύτερες εταιρείες οικιακών συσκευών και μπορούν να προμηθευτούν υψηλής ποιότητας ανταλλακτικά που θα χαρίσουν στην συσκευή σου τέλεια λειτουργικότητα.

Ακόμη, οι αξιολογημένοι τεχνικοί επισκευής οικιακών συσκευών της πλατφόρμας μας, θέλοντας να εγγυηθούν για το αποτέλεσμα που προσφέρουν στους πελάτες και διαθέτοντας την σιγουριά για την ποιότητα των υπηρεσιών τους, παρέχουν 6μηνη εγγύηση για κάθε ηλεκτρική συσκευή που επισκευάζουν στην Αττική.

Είτε χρειάζεσαι επισκευή, είτε σύνδεση και τοποθέτηση της οικιακής σου συσκευής, στην πλατφόρμα μας θα βρεις τον αξιόπιστο και αξιολογημένο τεχνικό επισκευής οικιακώ συσκευών που αναζητείς.

Καταχώρησε την εργασία σου στο douleutaras.gr και θα λάβεις άμεσα την πιο ανταγωνιστική προσφορά από τον καλύτερο επαγγελματία τεχνικό στην περιοχή σου. Η οικιακή σου συσκευή θα επισκευαστεί άμεσα και αποτελεσματικά.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες Τεχνικοί για το 2019

Σάκης Κ.
259 αξιολογήσεις

Είχαν συνέπεια και ταχεία εξυπηρέτηση!

Douleutaras.gr λογότυπο
Νικόλαος Δ.
81 αξιολογήσεις

Πολύ καλή δουλειά! Πολύ καλή τιμή! Γρήγορος! Επικοινωνιακος! Ξέρει τι κάνει

Douleutaras.gr λογότυπο
Αναστάσιος Μ.
59 αξιολογήσεις

Ο άνθρωπος ήταν πολύ καλός τόσο στην τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μου όσο και κατά τη διάρκεια της επίσκεψης/επισκευής. Το πλυντήριο ήταν ...

Douleutaras.gr λογότυπο
Ανδρέας Π.
44 αξιολογήσεις

Άμεση ανταπόκριση εξυπηρετικός ίσως όχι ο οικονομικότερος αλλά η δουκεια σου γίνετε άμεσα

Κωνσταντίνος Γ.
42 αξιολογήσεις

Άμεση εξυπηρέτηση και επαγγελματισμός. Το κόστος ήταν "τσουχτερό", αλλά δεν είμαι σε θέση να το συγκρίνω με κάποιον άλλο service center τ...

Χρήστος Σ.
36 αξιολογήσεις

Όλα καλά!

Σχετικά άρθρα

5 εύκολες λύσεις για τη συντήρηση των οικιακών συσκευών σου!

Θα μπορούσες να φανταστείς τη καθημερινή σου ζωή χωρίς το φούρνο μικροκυμάτων, το πλυντήριο πιάτων ή την ηλεκτρική σου σκούπα;

Περισσότερα
Πώς θα καθαρίσεις το πλυντήριο πιάτων;

Ένα πλυντήριο πιάτων είναι μία απαραίτητη προσθήκη σε οποιαδήποτε κουζίνα, καθώς είναι γνωστό ότι κάνει τη ζωή μας ευκολότερη

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Περισσότεροι Επαγγελματίες Τεχνικοί

Επίλεξε τον επαγγελματία που σου ταιριάζει στην περιοχή Θεσσαλονίκη

Αλμπέρτο Π. Επισκευές Οικιακών Συσκευών Θεσσαλονίκη (Service) - Θεσσαλονίκη
25 αξιολογήσεις
Αναλαμβάνω επισκευές και εγκαταστάσεις οικιακών ψυγείων. Διαθέτω 10 χρόνια εμπειρίας στην αγορά και στις ευαίσθητες αυτές εργασίες καθώς και πολλές συστάσεις ευχαριστημένων πελατών μου. Την δουλειά μου, την χαρακτηρίζει η συνέπεια απέναντι στους χρόνους παράδοσης αλλά και ο σεβασμός προς την συσκευή σας. Οι πελάτες μου επιλέγουν τις υπηρεσίες μου για την άμεση εξυπηρέτηση που παρέχω και τα επαγγελματικά αποτελέσματα σε συνδυασμός με το χαμηλό κόστος. Θα χαρώ να αναλάβω και τη δική σας συσκευή με κύριο στόχο να σας ευχαριστήσω και να κερδίσω την εμπιστοσύνη σας. Επιλέξτε με και δεν θα απογοητευθείτε από το αποτέλεσμα!
H. Service Επισκευές Οικιακών Συσκευών Θεσσαλονίκη (Service) - Θεσσαλονίκη
19 αξιολογήσεις
H εταιρεία μας αναλαμβάνει την επισκευή και εγκατάσταση του πλυντηρίου ρούχων σας παρέχοντας αποτελεσματικές λύσεις και κυρίως οικονομικές.Το προσωπικό μας διαθέτει τεχνογνωσία και υψηλή κατάρτιση, στοιχεία που του επιτρέπουν να μπορεί να ανταποκριθεί σε οποιαδήποτε τεχνική δυσκολία. Σαν στόχο έχουμε την εξυπηρέτηση και ικανοποίηση του πελάτη και για αυτό φροντίζουμε να προσφέρουμε πάντα τις υπηρεσίες μας με αμεσότητα, συνέπεια και αποτελεσματικότητα, δίνοντας εκτενείς συμβουλές για την καλύτερη συντήρηση της συσκευής σας και με ανταγωνιστικές τιμές. Θεωρούμε πολύ σημαντικό το να χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Περιμένουμε καθημερινά να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας άμεσα και με εντυπωσιακά αποτελέσματα!
Θεόδωρος Μ. Επισκευές Οικιακών Συσκευών Θεσσαλονίκη (Service) - Δήμος Αρριανών
12 αξιολογήσεις
Αναλαμβάνω να δώσω ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση του πλυντηρίου πιάτων σας άμεσα και αποτελεσματικά. Χαρακτηρίζομαι από επαγγελματισμό και ολοκληρώνω τις εργασίες μου εντός προσυμφωνημένου χρόνου, σε προσιτές τιμές. Διαθέτω έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό και συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα υλικών και εξοπλισμού με άριστη τεχνογνωσία και εγγυημένα λειτουργικά αποτελέσματα. Βρισκόμαστε επί 24ώρου βάσεως στη διάθεσή σας, προκειμένου να συζητήσουμε την ανάληψη της δικής σας εργασίας ποιοτικά και σε τιμές προσαρμοσμένες στο κλίμα της εποχής! Ζητήστε δωρεάν προσφορά για την εργασία που επιθυμείτε, να ολοκληρώσουμε και βγείτε κερδισμένοι, από τις ποιοτικές μας εργασίες, που προσφέρονται στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς!
Αθανάσιος Ν. Επισκευές Οικιακών Συσκευών Θεσσαλονίκη (Service) - Θεσσαλονίκη
11 αξιολογήσεις
Παρέχω υπηρεσίες επισκευής ηλεκτρικής σκούπας. Η εμπειρία μου ως ηλεκτρολόγος μετρά για παραπάνω από 25 χρόνια και σε συνδυασμό με τον τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό μου μπορώ να φέρω εις πέρας ακόμη και τις πιο δύσκολες εργασίες. Κάθε εργασία που αναλαμβάνω φροντίζω να ολοκληρώνεται στον προσυμφωνηθέντα χρόνο, και με τα απαραίτητα ποιοτικά χαρακτηριστικά. Οι τιμές μου ανταποκρίνονται απόλυτα στις προσδοκίες σας και οι υπηρεσίες μου χαρακτηρίζονται για την υψηλή τους ποιότητα και την αποτελεσματικότητά τους. Θα χαρώ πολύ να με προτιμήσετε για την ολοκλήρωση των εργασιών σας, είμαι πάντα στη διάθεση σας για άμεση εξυπηρέτηση με συνέπεια και επαγγελματισμό!
Θωμάς Σ. Επισκευές Οικιακών Συσκευών Θεσσαλονίκη (Service) - Θεσσαλονίκη
4 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την επισκευή και την εγκατάσταση του πλυντηρίου ρούχων σας. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων από το 1980 και αναλαμβάνουμε πάσης φύσεως ηλεκτρολογικές εργασίες. Αναλαμβάνουμε όλα τα πλυντήρια ρούχων ανεξαρτήτως μοντέλου ή εταιρείας. Διαθέτουμε τον εξοπλισμό και τα ανταλλακτικά να φέρουμε εις πέρας κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε. Πρωταρχικός μας στόχο αποτελεί η άμεση εξυπηρέτηση του πελάτη και είμαστε δίπλα του για όποιο πρόβλημα προκύψει. Εμπιστευθείτε τις υπηρεσίες μας και δεν θα το μετανιώσετε!

Επαγγελματίες Τεχνικοί σε άλλες περιοχές

εικόνα τεχνικού
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει