Επισκευές Οικιακών Συσκευών Θεσσαλονίκη (Service)

Πάρε προσφορά εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες τεχνικούς και διάλεξε την καλύτερη τιμή

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι επισκευή από τεχνικό ΔΩΡΕΑΝ
Πάρε Προσφορά
Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις την καλύτερη προσφορά!
Αξιολόγησε τον επαγγελματία
Εξυπηρετήσου από τον έμπειρο τεχνικό μας και αξιολόγησε τις υπηρεσίες του

Γιατί πρέπει να απευθυνθείς σε κάποιον επαγγελματία για την επισκευή της οικιακής συσκευής σου;

Οι οικιακές συσκευές είναι από τα πιο πολύτιμα εργαλεία για κάθε σπίτι. Είτε μιλάμε για κάποιο πλυντήριο είτε για ένα ψυγείο, μια βλάβη θα μας έδενε κυριολεκτικά τα χέρια. Τί γίνεται, λοιπόν, όταν η οικιακή συσκευή σου χρειάζεται service;

Για όλες τις εργασίες σύνδεσης, τοποθέτησης ή επισκευής ο μοναδικός αρμόδιος να τις αναλάβει είναι ένας εξειδικευμένος επαγγελματίας τεχνικός.

Αν προσπαθήσεις να λύσεις μόνος σου το πρόβλημα είναι πολύ πιθανό να κάνεις μεγαλύτερη ζημιά στην οικιακή συσκευή σου.

Οι ηλεκτρικές συσκευές, εξαιτίας της καθημερινής τους χρήσης, με το πέρασμα του χρόνου φθείρονται και παρουσιάζουν βλάβες.

Οι αξιόπιστους τεχνικοί της πλατφόρμας μας, διαθέτουν τον απαραίτητο εξοπλισμό και τις τεχνικές γνώσεις που χρειάζονται ώστε από τις πρώτη επαφή με τις οικιακές συσκευές να αντιληφθούν το πρόβλημα και να το διορθώσουν.

Μία ερασιτεχνική απόπειρα επισκευής, σύνδεσης ή τοποθέτησης οικιακών συσκευών μπορεί να σε ταλαιπωρήσει και επιφέρει επιπλέον έξοδα.

Ρωτήσαμε τους εξειδικευμένους τεχνικούς επισκευής οικιακών συσκευών του douleutaras.gr ποιες είναι οι πιο συνηθισμένες περιπτώσεις βλάβης στις οικιακές συσκευές:

  • Δεν λειτουργεί το πλυντήριο/ στεγνωτήριο/ κουζίνα/ ψυγείο.
  • Τρέχουν νερά από το πλυντήριο.
  • Το πλυντήριο ρούχων δεν γεμίζει νερό.
  • Το ψυγείο έχει χαμηλή απόδοση.
  • Δεν στεγνώνει τα ρούχα το στεγνωτήριο.
  • Δεν ζεσταίνει ο φούρνος.
  • Το πλυντήριο πιάτων δεν καθαρίζει.
  • Το πλυντήριο/ ψυγείο/ κουζίνα κάνει θόρυβο.
  • Οι εστίες της κουζίνας δεν ανάβουν.
  • Δε ρουφάει ο απορροφητήρας.

Τις περισσότερες φορές είναι αρκετά δύσκολο να βρει κανείς ποιοτικά ανταλλακτικά για την οικιακή του συσκευή. Οι επαγγελματίες τεχνικοί της πλατφόρμας μας, συνεργάζονται με τις καλύτερες εταιρείες οικιακών συσκευών και μπορούν να προμηθευτούν υψηλής ποιότητας ανταλλακτικά που θα χαρίσουν στην συσκευή σου τέλεια λειτουργικότητα.

Ακόμη, οι αξιολογημένοι τεχνικοί επισκευής οικιακών συσκευών της πλατφόρμας μας, θέλοντας να εγγυηθούν για το αποτέλεσμα που προσφέρουν στους πελάτες και διαθέτοντας την σιγουριά για την ποιότητα των υπηρεσιών τους, παρέχουν 6μηνη εγγύηση για κάθε ηλεκτρική συσκευή που επισκευάζουν στην Αττική.

Είτε χρειάζεσαι επισκευή, είτε σύνδεση και τοποθέτηση της οικιακής σου συσκευής, στην πλατφόρμα μας θα βρεις τον αξιόπιστο και αξιολογημένο τεχνικό επισκευής οικιακώ συσκευών που αναζητείς.

Καταχώρησε την εργασία σου στο douleutaras.gr και θα λάβεις άμεσα την πιο ανταγωνιστική προσφορά από τον καλύτερο επαγγελματία τεχνικό στην περιοχή σου. Η οικιακή σου συσκευή θα επισκευαστεί άμεσα και αποτελεσματικά.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες Τεχνικοί για το 2019

Οι επαγγελματίες με τις καλύτερες κριτικές για τις εργασίες τους

Σάκης Κ.
229 αξιολογήσεις
Άψογη Επικοινωνία. τυπικός στο ραντεβού του. Με ενημερώσε για το κόστος των εργασιών και των ανταλλακτικών από την αρχή και αυτά ίσχυαν μ...
Νικόλαος Δ.
67 αξιολογήσεις
πολυ ευγενικος και συνεπης επαγγελματιας. Ηταν στην ωρα του στο ραντεβου μας . σιγουρα θα τον προτιμησω και σε περιπτωση που θα παραστει ...
Αναστάσιος Μ.
50 αξιολογήσεις
Όπως περιμένει κανείς έναν σωστό επαγγελματία. Συνεπής, ενημερωμένος, γρήγορος και εξυπηρετικός.
Κωνσταντίνος Γ.
42 αξιολογήσεις
εξαιρετικη επικοινωνια , τυπικοτητα, αμεσοτητα
Χρήστος Σ.
33 αξιολογήσεις
Ο κ. Σταυρίδης ήταν γρήγορος, εξυπηρετικός και απόλυτα συνεπής, ενώ σημαντική ήταν και η σχέση απόδοσης τιμής
Ανδρέας Π.
29 αξιολογήσεις
Συνεπής στο ραντεβού μας, φιλικός, γρήγορος και αποτελεσματικός.
Σχετικά άρθρα
Θα μπορούσες να φανταστείς τη καθημερινή σου ζωή χωρίς το φούρνο μικροκυμάτων, το πλυντήριο πιάτων ή την ηλεκτρική σου σκούπα;
Ένα πλυντήριο πιάτων είναι μία απαραίτητη προσθήκη σε οποιαδήποτε κουζίνα, καθώς είναι γνωστό ότι κάνει τη ζωή μας ευκολότερη
Άλλες Σχετικές Υπηρεσίες
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει