Επισκευή Πλακέτας Κουζίνας

Βρες τους καλύτερους επαγγελματίες για τη κατηγορία Επισκευή Πλακέτας Κουζίνας

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι επισκευή από τεχνικό ΔΩΡΕΑΝ
Πάρε Προσφορά
Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις την καλύτερη προσφορά!
Προχωράς στην Επισκευή της Συσκευής σου
Παρέχεται εγγύηση επισκευής 6 μηνών για όλη την Αττική

Όλα όσα θέλεις να ξέρεις για την επισκευή πλακέτας κουζίνας

Η πλακέτα της ηλεκτρικής κουζίνας και του φούρνου είναι ένα εξάρτημα, χωρίς το οποίο η συσκευή δε μπορεί να λειτουργήσει. Και επειδή η ηλεκτρική κουζίνα είναι απαραίτητη για το σπίτι, όταν παρουσιάσει πρόβλημα, πρέπει να προγραμματίσεις άμεσα την αλλαγή, ή επισκευή πλακέτας κουζίνας.

Το πρόβλημα ξεκινά, από το γεγονός ότι οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν εξειδικευμένες γνώσεις για την επισκευή βλαβών σε ηλεκτρικές συσκευές. Είναι δύσκολο για ένα σπίτι, να έχει όλα τα απαραίτητα εργαλεία και την τεχνογνωσία, ώστε να διαχειριστεί μια δύσκολη βλάβη στην ηλεκτρική κουζίνα, ή το φούρνο.

Έτσι, η βοήθεια ενός έμπειρου και εξειδικευμένου τεχνικού κρίνεται απαραίτητη, αν θέλεις να διαγνώσεις το πραγματικό πρόβλημα της κουζίνας σου και να την επισκευάσεις. Εμείς μιλήσαμε με τους επαγγελματίες τεχνικούς της πλατφόρμας μας και σου προτείνουμε τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις, για τη σωστή επισκευή πλακέτας κουζίνας.

Πώς θα καταλάβεις, αν η πλακέτα της κουζίνας/ φούρνου είναι χαλασμένη;

Είναι αλήθεια, πως μια ηλεκτρική κουζίνα μπορεί να παρουσιάσει διαφόρων ειδών βλάβες. Ωστόσο, δε σχετίζονται όλες οι βλάβες με την πλακέτα. Αν παρατηρήσεις πως ένα μάτι της κουζίνας δε λειτουργεί, ή υπάρχει πρόβλημα στη λειτουργία του φούρνου, πρέπει να μάθεις, αρχικά, αν το πρόβλημα βρίσκεται στη χαλασμένη πλακέτα κουζίνας.

Για να διαγνώσεις το πρόβλημα, χωρίς τη βοήθεια τεχνικού, θα πρέπει να έχεις στο σπίτι σου τον κατάλληλο εξοπλισμό. Συγκεκριμένα, χρειάζεσαι ένα πολύμετρο, κατά προτίμηση ψηφιακό, για να γίνει πιο εύκολη η μέτρηση. Το πολύμετρο είναι ένα ηλεκτρολογικό όργανο, με το οποίο μπορείς να μετρήσεις την τάση, την αντίσταση και την ένταση του ηλεκτρικού κυκλώματος.

Συνεπώς, το πολύμετρο μπορεί να λειτουργήσει ως αμπερόμετρο, ωμόμετρο και βολτόμετρο, για να σε βοηθήσει να καταλάβεις, αν χρειάζεσαι αλλαγή, ή επισκευή πλακέτας κουζίνας. Στην προκειμένη περίπτωση, θα πρέπει να ξεκινήσεις μετρώντας τα βολτ, δηλαδή την τάση στην κουζίνα σου.

Αν η τάση του ηλεκτρικού ρεύματος δεν είναι στα φυσιολογικά επίπεδα, τότε μάλλον χρειάζεσαι επισκευή πλακέτας κουζίνας. Αν το πρόβλημα δεν είναι αυτό, τότε υπάρχει πιθανότητα να αντιμετωπίζεις χαλασμένο θερμοστάτη, ή κάποια άλλη βλάβη. Εμπιστεύσου έναν έμπειρο τεχνικό, για να κάνει τη διάγνωση του προβλήματος με ασφάλεια, στο χαμηλότερο δυνατό κόστος.

Ποια μέρη της πλακέτας μπορεί να χρειάζονται επισκευή;

Η πλακέτα της ηλεκτρικής κουζίνας και του φούρνου έχει διάφορα εξαρτήματα, ανταλλακτικά των οποίων μπορείς να βρεις στο εμπόριο. Μάλιστα, τα ανταλλακτικά μπορείς να τα βρεις σε σχετικά χαμηλό κόστος, αν κάνεις αρκετά καλή έρευνα αγοράς. Ωστόσο, είναι πολύ σημαντικό να βρεις τα σωστά εξαρτήματα για τη δική σου κουζίνα.

Επίσης, πρέπει να έχεις τις βασικές γνώσεις για να επισκευάσεις την πλακέτα της κουζίνας, χωρίς τη βοήθεια επαγγελματία τεχνικού. Όπως καταλαβαίνεις, πρόκειται για ένα μικρό εξάρτημα, που χρειάζεται λεπτό χειρισμό. Μια λάθος κίνηση να συμβεί και θα χρειαστείς ολική αλλαγή πλακέτας κουζίνας, αντί για επισκευή, κάτι που πιθανώς έχει μεγαλύτερο κόστος.

Παρακάτω, παραθέτουμε τα μέρη της πλακέτας, τα οποία είναι πιο πιθανό να παρουσιάσουν βλάβη.

  • Τρανζίστορ οδήγησης

  • Ρελέ (ηλεκτρονόμος)

  • Μετασχηματιστής PCB

Όπως αναφέραμε παραπάνω, τα ανταλλακτικά αυτά μπορούν να βρεθούν στην αγορά, σε αρκετά χαμηλό κόστος. Ωστόσο, απαιτούνται εξειδικευμένες γνώσεις για τη σωστή επισκευή πλακέτας κουζίνας. Αν δεν αισθάνεσαι σιγουριά για τις ικανότητές σου στα ηλεκτρολογικά μερεμέτια, συστήνεται να ζητήσεις τη βοήθεια ενός εξειδικευμένου τεχνικού.

Γιατί να προτιμήσεις τους επαγγελματίες τεχνικούς του Douleutaras.gr;

Το σέρβις και η επισκευή ηλεκτρικών συσκευών απαιτούν τεχνογνωσία και εμπειρία, για να γίνουν με πλήρη ασφάλεια. Οι επαγγελματίες της πλατφόρμας μας έχουν πολυετή εμπειρία στο χειρισμό βλαβών ηλεκτρικών οικιακών συσκευών και μπορούν να σε βοηθήσουν άμεσα με την επισκευή πλακέτας κουζίνας και φούρνου.

Αξίζει να τους εμπιστευτείς, γιατί διαθέτουν τον πιο εξελιγμένο εξοπλισμό, ώστε να διαγνώσουν σωστά το πρόβλημα της ηλεκτρικής κουζίνας σου και να το αντιμετωπίσουν. Επίσης, μπορούν να σου προσφέρουν υπηρεσίες σε λογικό κόστος και προσφορές για σέρβις και επισκευή πλακέτας.

Τέλος, αξίζει να γνωρίζεις, πως οι επαγγελματίες μας προσφέρουν εγγύηση επισκευής ηλεκτρικής συσκευής για 6 μήνες. Λοιπόν, αν ψάχνεις για εξειδικευμένους τεχνικούς για την αλλαγή και την επισκευή πλακέτας κουζίνας, έχουμε τη λύση. Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας και πάρε την καλύτερη προσφορά!

Οι επαγγελματίες που συνεργάζονται με το Douleutaras.gr παρέχουν 6μηνη εγγύηση επισκευής σε όλες τις περιοχές της Αττικής.
4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορά από αξιόλογους επαγγελματίες στην περιοχή σου

Παναγιώτης Φ.
320 αξιολογήσεις
Έμεινα πολύ ικανοποιημένη από το service!
Δημήτρης Κ.
297 αξιολογήσεις
ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΗ ΤΙΜΗ. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ
L. Service
262 αξιολογήσεις
Άμεση ανταπόκριση, ήρθε μέσα στο χρονικό διάστημα που συνεννοηθήκαμε. Γρήγορη κ καθαρη δουλειά!!
Γιάννης Π.
237 αξιολογήσεις
Ο κύριος Παπαδόπουλος ήταν άψογος στην συνεργασία μας. Υπήρξε άμεση η επίσκεψή του, ήταν ευγενέστατος και εξυπηρετικότατος. Η καθυστέρηση...
Τ K.
227 αξιολογήσεις
Ικανοποιητικη συνεργασια. Αποκατασταση της βλαβης. Ολα εγιναν οπως ειχαμε συμφωνησει.
Σάκης Κ.
228 αξιολογήσεις
η κουζινα ξαναχαλασε και την επισκευασε οριστικα και φθηνα ενας αλλος τεχνιτης
Σχετικά άρθρα
Για όσους από εμάς είμαστε υπεύθυνοι για το μαγείρεμα στο σπίτι, η ηλεκτρική κουζίνα είναι ο πιο σημαντικός μας σύμμαχος.
Η ηλεκτρική κουζίνα είναι μία από τις σημαντικότερες συσκευές ενός σπιτιού.
Σχετικές υπηρεσίες
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει