Επισκευή Πλακέτας Κουζίνας

Βρες τους καλύτερους επαγγελματίες για τη κατηγορία Επισκευή Πλακέτας Κουζίνας

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες
Εξυπηρέτηση σε 3'
Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι επισκευή από τεχνικό ΔΩΡΕΑΝ

Πάρε Προσφορά

Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις την καλύτερη προσφορά!

Προχωράς στην Επισκευή της Συσκευής σου

Παρέχεται εγγύηση επισκευής 6 μηνών για όλη την Αττική

Τελευταία ενημέρωση: 13/8/2018

Όλα όσα θέλεις να ξέρεις για την επισκευή πλακέτας κουζίνας

Η πλακέτα της ηλεκτρικής κουζίνας και του φούρνου είναι ένα εξάρτημα, χωρίς το οποίο η συσκευή δε μπορεί να λειτουργήσει. Και επειδή η ηλεκτρική κουζίνα είναι απαραίτητη για το σπίτι, όταν παρουσιάσει πρόβλημα, πρέπει να προγραμματίσεις άμεσα την αλλαγή, ή επισκευή πλακέτας κουζίνας.

Το πρόβλημα ξεκινά, από το γεγονός ότι οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν εξειδικευμένες γνώσεις για την επισκευή βλαβών σε ηλεκτρικές συσκευές. Είναι δύσκολο για ένα σπίτι, να έχει όλα τα απαραίτητα εργαλεία και την τεχνογνωσία, ώστε να διαχειριστεί μια δύσκολη βλάβη στην ηλεκτρική κουζίνα, ή το φούρνο.

Έτσι, η βοήθεια ενός έμπειρου και εξειδικευμένου τεχνικού κρίνεται απαραίτητη, αν θέλεις να διαγνώσεις το πραγματικό πρόβλημα της κουζίνας σου και να την επισκευάσεις. Εμείς μιλήσαμε με τους επαγγελματίες τεχνικούς της πλατφόρμας μας και σου προτείνουμε τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις, για τη σωστή επισκευή πλακέτας κουζίνας.

Πώς θα καταλάβεις, αν η πλακέτα της κουζίνας/ φούρνου είναι χαλασμένη;

Είναι αλήθεια, πως μια ηλεκτρική κουζίνα μπορεί να παρουσιάσει διαφόρων ειδών βλάβες. Ωστόσο, δε σχετίζονται όλες οι βλάβες με την πλακέτα. Αν παρατηρήσεις πως ένα μάτι της κουζίνας δε λειτουργεί, ή υπάρχει πρόβλημα στη λειτουργία του φούρνου, πρέπει να μάθεις, αρχικά, αν το πρόβλημα βρίσκεται στη χαλασμένη πλακέτα κουζίνας.

Για να διαγνώσεις το πρόβλημα, χωρίς τη βοήθεια τεχνικού, θα πρέπει να έχεις στο σπίτι σου τον κατάλληλο εξοπλισμό. Συγκεκριμένα, χρειάζεσαι ένα πολύμετρο, κατά προτίμηση ψηφιακό, για να γίνει πιο εύκολη η μέτρηση. Το πολύμετρο είναι ένα ηλεκτρολογικό όργανο, με το οποίο μπορείς να μετρήσεις την τάση, την αντίσταση και την ένταση του ηλεκτρικού κυκλώματος.

Συνεπώς, το πολύμετρο μπορεί να λειτουργήσει ως αμπερόμετρο, ωμόμετρο και βολτόμετρο, για να σε βοηθήσει να καταλάβεις, αν χρειάζεσαι αλλαγή, ή επισκευή πλακέτας κουζίνας. Στην προκειμένη περίπτωση, θα πρέπει να ξεκινήσεις μετρώντας τα βολτ, δηλαδή την τάση στην κουζίνα σου.

Αν η τάση του ηλεκτρικού ρεύματος δεν είναι στα φυσιολογικά επίπεδα, τότε μάλλον χρειάζεσαι επισκευή πλακέτας κουζίνας. Αν το πρόβλημα δεν είναι αυτό, τότε υπάρχει πιθανότητα να αντιμετωπίζεις χαλασμένο θερμοστάτη, ή κάποια άλλη βλάβη. Εμπιστεύσου έναν έμπειρο τεχνικό, για να κάνει τη διάγνωση του προβλήματος με ασφάλεια, στο χαμηλότερο δυνατό κόστος.

Ποια μέρη της πλακέτας μπορεί να χρειάζονται επισκευή;

Η πλακέτα της ηλεκτρικής κουζίνας και του φούρνου έχει διάφορα εξαρτήματα, ανταλλακτικά των οποίων μπορείς να βρεις στο εμπόριο. Μάλιστα, τα ανταλλακτικά μπορείς να τα βρεις σε σχετικά χαμηλό κόστος, αν κάνεις αρκετά καλή έρευνα αγοράς. Ωστόσο, είναι πολύ σημαντικό να βρεις τα σωστά εξαρτήματα για τη δική σου κουζίνα.

Επίσης, πρέπει να έχεις τις βασικές γνώσεις για να επισκευάσεις την πλακέτα της κουζίνας, χωρίς τη βοήθεια επαγγελματία τεχνικού. Όπως καταλαβαίνεις, πρόκειται για ένα μικρό εξάρτημα, που χρειάζεται λεπτό χειρισμό. Μια λάθος κίνηση να συμβεί και θα χρειαστείς ολική αλλαγή πλακέτας κουζίνας, αντί για επισκευή, κάτι που πιθανώς έχει μεγαλύτερο κόστος.

Παρακάτω, παραθέτουμε τα μέρη της πλακέτας, τα οποία είναι πιο πιθανό να παρουσιάσουν βλάβη.

  • Τρανζίστορ οδήγησης

  • Ρελέ (ηλεκτρονόμος)

  • Μετασχηματιστής PCB

Όπως αναφέραμε παραπάνω, τα ανταλλακτικά αυτά μπορούν να βρεθούν στην αγορά, σε αρκετά χαμηλό κόστος. Ωστόσο, απαιτούνται εξειδικευμένες γνώσεις για τη σωστή επισκευή πλακέτας κουζίνας. Αν δεν αισθάνεσαι σιγουριά για τις ικανότητές σου στα ηλεκτρολογικά μερεμέτια, συστήνεται να ζητήσεις τη βοήθεια ενός εξειδικευμένου τεχνικού.

Γιατί να προτιμήσεις τους επαγγελματίες τεχνικούς του Douleutaras.gr;

Το σέρβις και η επισκευή ηλεκτρικών συσκευών απαιτούν τεχνογνωσία και εμπειρία, για να γίνουν με πλήρη ασφάλεια. Οι επαγγελματίες της πλατφόρμας μας έχουν πολυετή εμπειρία στο χειρισμό βλαβών ηλεκτρικών οικιακών συσκευών και μπορούν να σε βοηθήσουν άμεσα με την επισκευή πλακέτας κουζίνας και φούρνου.

Αξίζει να τους εμπιστευτείς, γιατί διαθέτουν τον πιο εξελιγμένο εξοπλισμό, ώστε να διαγνώσουν σωστά το πρόβλημα της ηλεκτρικής κουζίνας σου και να το αντιμετωπίσουν. Επίσης, μπορούν να σου προσφέρουν υπηρεσίες σε λογικό κόστος και προσφορές για σέρβις και επισκευή πλακέτας.

Τέλος, αξίζει να γνωρίζεις, πως οι επαγγελματίες μας προσφέρουν εγγύηση επισκευής ηλεκτρικής συσκευής για 6 μήνες. Λοιπόν, αν ψάχνεις για εξειδικευμένους τεχνικούς για την αλλαγή και την επισκευή πλακέτας κουζίνας, έχουμε τη λύση. Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας και πάρε την καλύτερη προσφορά!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορά από αξιόλογους επαγγελματίες στην περιοχή σου

Παναγιώτης Φ.
323 αξιολογήσεις

Έμεινα πολύ ικανοποιημένη από το service!

Δημήτρης Κ.
319 αξιολογήσεις

ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΗ ΤΙΜΗ. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ

L. Service
270 αξιολογήσεις

Άμεση ανταπόκριση, ήρθε μέσα στο χρονικό διάστημα που συνεννοηθήκαμε. Γρήγορη κ καθαρη δουλειά!!

Σάκης Κ.
248 αξιολογήσεις

η κουζινα ξαναχαλασε και την επισκευασε οριστικα και φθηνα ενας αλλος τεχνιτης

Γιάννης Π.
244 αξιολογήσεις

Ο κύριος Παπαδόπουλος ήταν άψογος στην συνεργασία μας. Υπήρξε άμεση η επίσκεψή του, ήταν ευγενέστατος και εξυπηρετικότατος. Η καθυστέρηση...

Ικανοποιητικη συνεργασια. Αποκατασταση της βλαβης. Ολα εγιναν οπως ειχαμε συμφωνησει.

Σχετικά άρθρα

Γιατί δεν ανάβει η κεραμική εστία; 5 Βασικές αιτίες & Πώς να αντιδράσεις!

Για όσους από εμάς είμαστε υπεύθυνοι για το μαγείρεμα στο σπίτι, η ηλεκτρική κουζίνα είναι ο πιο σημαντικός μας σύμμαχος.

Περισσότερα
Δεν Λειτουργεί η Κουζίνα σου; Μάθε τις 3 σημαντικότερες αιτίες & τι μπορείς να κάνεις!

Η ηλεκτρική κουζίνα είναι μία από τις σημαντικότερες συσκευές ενός σπιτιού.

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Οι καλύτεροι επαγγελματίες για την κατηγορία Επισκευή Πλακέτας Κουζίνας

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

Γιάννης Κ. Επισκευή Πλακέτας Κουζίνας - Μεταμόρφωση
100 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας ασχολείται με την αλλαγή και επισκευή πλακέτας κουζίνας και φούρνου, άμεσα και αποτελεσματικά. Μέχρι σήμερα, έχει αναπτυχθεί δια της φήμης της και μόνο, με τη σύσταση από πελάτη σε πελάτη. Διαθέτει εξειδικευμένο και φιλικό προσωπικό με τεχνογνωσία και πείρα σε όλα τα μοντέλα κουζινών. Στόχος μας είναι η φήμη μας να εδραιωθεί ακόμη περισσότερο από τους ικανοποιημένους πελάτες μας και τα αποτελέσματα που προσφέρουμε να μιλούν από μόνα τους! Συνδυάζουμε εμπειρία με τιμές που σοκάρουν και επιθυμούμε να γίνουμε η πρώτη σας επιλογή!
Δημήτρης Κ. Επισκευή Πλακέτας Κουζίνας - Περιστέρι
319 αξιολογήσεις
Παρέχω υπηρεσίες για την αλλαγή και επισκευή πλακέτας κουζίνας και φούρνου. Διαθέτω πολυετή εμπειρία στον χώρο των επισκευών οικιακών συσκευών και συνεργάζομαι με μία ομάδα από εξειδικευμένους επαγγελματίες. Αντιμετωπίζουμε με απόλυτη υπευθυνότητα κάθε εργασία έτσι ώστε να επαναφέρουμε την άψογη λειτουργία της συσκευής σας. Στόχος μας είναι η άμεση εξυπηρέτηση σας, έτσι ώστε να σας διευκολύνουμε με τις καθημερινές σας εργασίες. Κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε την αντιμετωπίζουμε με απόλυτη υπευθυνότητα έτσι ώστε να επαναφέρουμε την άψογη λειτουργία της συσκευής σας.προτιμήστε μας για υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας, που ταιριάζουν με τις προσωπικές σας προτιμήσεις και τις ανάγκες του χώρου σας!
Γιάννης Λ. Επισκευή Πλακέτας Κουζίνας - Καλλιθέα
105 αξιολογήσεις
Αναλαμβάνω την επισκευή του φούρνου και την εγκατάσταση της κουζίνας σας. Το αντικείμενο της πείρας και της γνώσης μου είναι οι εγκαταστάσεις, επισκευές, συντηρήσεις οικιακών ηλεκτρικών συσκευών. Επίκεντρό των δραστηριοτήτων μου είναι ο πελάτης και πρωταρχικός μου στόχος η παροχή υπηρεσιών, ανώτερης ποιότητας που ξεπερνούν τις προσδοκίες και του πιο απαιτητικού πελάτη. Εδώ και 25 χρόνια προσφέρω υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Η εγγυημένη επίλυση, η καλύτερη λειτουργία και η μακροβιότητα της συσκευής σας είναι για εμένα πάντοτε μια πρόκληση που με κινητοποιεί να γίνομαι συνεχώς καλύτερος και για να παραμένω η πρώτη επιλογή στο μυαλό των πελατών μου. Θα βρίσκομαι στη διάθεση σας όποτε με χρειαστείτε για την απόλυτη κάλυψη των αναγκών σας.
Πασχάλης Δ. Επισκευή Πλακέτας Κουζίνας - Αθήνα
39 αξιολογήσεις
Προσφέρω άμεση και άριστη τεχνική κάλυψη για κάθε μοντέλο κουζίνας. Εξυπηρετώ σε 24ωρη βάση και λειτουργώ πάντα άμεσα, σεβόμενο τα προσυμφωνηθέντα και το χρονοδιάγραμμα. Συνδυάζω υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με τεχνογνωσία και δίκτυο συνεργατών που ανταποκρίνεται σε οποιαδήποτε δυσκολία ανά πάσα στιγμή. Πρωταρχικός μου στόχος είναι η ικανοποίηση των ιδιωτών και επιχειρήσεων που γίνονται λήπτες των υπηρεσιών μου. Αντιμετωπίζω πάντα με ειλικρίνεια τους πελάτες μου, λειτουργώ με επαγγελματισμό και συνέπεια, προσφέροντας ένα ποιοτικό αποτέλεσμα εργασίας. Θεωρούμε ότι πρέπει να είμαστε εκατό τοις εκατό συνεπείς για να μας εμπιστευτούν οι πελάτες και για να δώσουμε εκπληκτικά αποτελέσματα! Προτιμήστε μας για εργασίες που θα σας ικανοποιήσουν πλήρως στις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς!
Δημήτριος Ν. Επισκευή Πλακέτας Κουζίνας - Αθήνα
34 αξιολογήσεις
Αναλαμβάνω εγκαταστάσεις και επισκευές κουζίνας/φούρνου σε οικιακούς ή επαγγελματικούς χώρους. Είμαι Διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και έχω πολύχρονη εμπειρία στον χώρο των εγκαταστάσεων και των επισκευών. Σε κάθε εργασία που αναλαμβάνω, πρωταρχικός μου στόχος είναι η άμεση εξυπηρέτηση του πελάτη σε συνδυασμό με μια καλή ποιότητα εργασίας αλλά και σε προσιτές τιμές. Για κάθε εργασία εγγυώμαι το άριστο αποτέλεσμα αλλά και την άριστη μακρόχρονη λειτουργία της! Ζητήστε προσφορά δωρεάν για την εργασία που επιθυμείτε να ολοκληρώσετε στον χώρο σας και εκπλαγείτε θετικά από την ποιότητα της εργασίας μας και από τις προσιτές τιμές μας!

Σχετικές υπηρεσίες

Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει