Επισκευή Πλυντηρίου - Service

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Επισκευή Πλυντηρίου

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι επισκευή από τεχνικό ΔΩΡΕΑΝ
Πάρε Προσφορά
Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις την καλύτερη προσφορά!
Προχωράς στην Επισκευή της Συσκευής σου
Παρέχεται εγγύηση επισκευής 6 μηνών για όλη την Αττική

Τι πρέπει να ξέρεις για μια σωστή επισκευή πλυντηρίου;

Η επισκευή πλυντηρίου είναι μια αρκετά συνηθισμένη ανάγκη σε κάθε σπίτι. Λόγω της μεγάλης χρήσης που έχουν, δεν είναι σπάνιο να παρουσιάζουν συχνά πυκνά βλάβες που χρειάζονται άμεση αντιμετώπιση.

Το service πλυντηρίων είναι η μόνη λύση σε περίπτωση που παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα με το πλυντήριο ρούχων ή πιάτων σου. Ένας εξειδικευμένος επαγγελματίας θα μπορέσει να αντιμετωπίσει εύκολα τη βλάβη και να αποκαταστήσει τη λειτουργία της συσκευής σου.

Ποια είναι τα σημάδια ότι χρειάζεσαι επισκευή πλυντηρίου;

Το σημαντικότερο ίσως στοιχείο για ένα αποτελεσματικό service πλυντηρίου πιάτων ή ρούχων είναι να προλάβεις έγκαιρα το πρόβλημα. Υπάρχουν κάποια προφανή σημάδια ότι το πλυντήριο χρειάζεται επισκευή, υπάρχουν όμως και κάποια πιο απλά που μπορεί να μη τους δοθεί η σημασία που χρειάζεται. Διάβασε ποια είναι και έχε τα μάτια σου ανοιχτά.

Μυρίζει ο κάδος του πλυντηρίου ρούχων.

Όσο και να πλένεις τα ρούχα σου , όσο μαλακτικό και να βάζεις δεν πετυχαίνεις το άρωμα φρεσκάδας που θες; Ο λόγος είναι απλός. Με την πάροδο του χρόνο έχουν συγκεντρωθεί άλατα στο πλυντήριο με αποτέλεσμα αυτή τη δυσάρεστη μυρωδιά. Για να την αντιμετωπίσεις κάλεσε έναν τεχνικό για καθαρισμό φίλτρων πλυντηρίου και λύσε άμεσα το πρόβλημα.

Τα ρούχα παίρνουν ένα γκριζωπό χρώμα.

Αν παρατηρήσεις ότι αφού έχεις πλύνει τα ρούχα σου αυτά έχουν πάρει ένα περίεργο χρώμα, αιτία είναι ότι το νερό είναι σκληρό και το απορρυπαντικό δεν διαλύεται Δοκίμασε να αλλάξεις τη ποσότητα που χρησιμοποιείς. Αν δεν έχει αποτέλεσμα, πιθανότατα το πλυντήριο ρούχων σου δεν μπορεί να πιάσει τη σωστή θερμοκρασία νερού και χρειάζεται άμεσα σέρβις.

Τα πιάτα βγαίνουν βρώμικα.

Πολλές φορές αναρωτιόμαστε γιατί θαμπώνουν τα ποτήρια στο πλυντήριο πιάτων ή γιατί δεν καθαρζίοσυν τα σκεύη. Ένα από τα πιο συνηθισμένα σημάδια που σε προειδοποιούν ότι η επισκευή πλυντηρίου είναι μονόδρομος για την συσκευή σου. Όταν το πλυντήριο πιάτων σου αδυνατεί να κάνει τη δουλειά του, θέλει ένα καλό καθάρισμα και μείωση του απορρυπαντικού. Αν ούτε τότε αποδίδει, χρειάζεσαι άμεσα service πλυντηρίου, καθώς κάποιο από τα φίλτρα έχει βουλώσει και θέλει άλλαγμα.

Τί πρέπει να κάνεις για να διατηρήσεις σε καλή κατάσταση το πλυντήριό σου;

Τα πλυντήρια ρούχων και πιάτων είναι δύο πολύτιμες συσκευές. Για να τα διατηρήσεις σε καλή κατάσταση, υπάρχουν κάποιες συμβουλές που πρέπει να ακολουθείς.

Ακολούθησε τις οδηγίες χρήσης.

Αν και κάποια πράγματα μπορεί να θεωρούνται αυτονόητα, η αλήθεια είναι ότι μέσα στην καθημερινότητα ξεχνιούνται. Είναι σημαντικό να μην παραφορτώνεις το πλυντήριο σου και ακουληθείς τις κατασκευαστικές οδηγίες για τη χρήση του. Πιεζόντάς το πάνω από τις δυνατότητες του είναι βέβαιο ότι θα χρειαστείς άμεσα επισκευή πλυντηρίου.

Απέφυγε τις δοκιμές στο πλυντήριό σου. 

Είναι σημαντικό να θυμάσαι ότι τα πλυντήρια είναι ηλεκτρικές συσκευές και χρειάζονται εξειδικευμένες γνώσεις. Είτε πρόκειται για τη σύνδεση πλυντηρίου, είτε εμφανιστεί μια βλάβη στο πλυντήριο, μην προσπαθήσεις να τη λύσεις μόνος γιατί είναι πολύ ιπθανό να κάνεις μεγαλύτερη ζημιά. Εμπιστεύσου έναν επαγγελματία που θα σου εξασφαλίσει την επισκευή πλυντηρίου γρήγορα και με ασφάλεια.

Φρόντισε τη συσκευή σου.

Αν θες να λειτουργούν στην εντέλεια είναι σημαντικό να φροντίζεις για τη σωστή συντήρηση πλυντηρίων. Ανάμεσα στα τακτικά σέρβις, φρόντιζε να τα καθαρίζεις τακτικά, τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά. Σκουπιδάκια, υπολείμματα τροφών και μικροαντικείμενα που βρέθηκαν κατά λάθος στο εσωτερικού του πλυντηρίου σου, μπορούν να επιβαρύνουν σημαντικά το μηχανισμό του πλυντηρίου.

Τι περιλαμβάνει ένα service πλυντηρίων;

Η σημασία που έχει η συντήρηση πλυντηρίου είναι γνωστή σε όλους. Ξέρουμε καλά πια ότι αν θέλουμε η συσκευή μας να αντέξει στο χρόνο και να αποφύγουμε τυχόν βλάβες, ένας προληπτικός και επαγγελματικός έλεγχος είναι αναγκαίος.
Πέρα από τις τυχόν επισκευές βλαβών που μπορεί να χρειάζεσαι, ξέρεις τί άλλο πρέπει να περιλαμβάνεται σε ένα τακτικό service πλυντηρίου; Ρωτήσαμε τους έμπειρους επαγγελματίες μας και τα συγκεντρώσαμε για σένα.

Service πλυντηρίου ρούχων

Κατά τη διάρκεια ενός επαγγελματικού service πλυντηρίου υπάρχουν τα εξής πράγματα που πρέπει να γίνουν:

  • Έλεγχος ρουλεμάν και σωληνώσεων.
  • Έλεγχος καλής λειτουργίας των μηχανικών και ηλεκτρικών εξαρτημάτων(μοτέρ, βαλβίδες, αντλίες, αντίσταση, ιμάντα, διακόπτες, κλπ.).
  • Έλεγχος και σύσφιξη βιδών (αμορτισέρ – αντίβαρα, καπάκια, κλπ.).
  • Έλεγχος λειτουργίας πόρτας.
  • Ευθυγράμμιση συσκευής.
  • Καθαρισμός του κάδου.

Service πλυντηρίου πιάτων

Ένα προληπτικό service πλυντηρίου πιάτων μπορεί να περιλαμβάνει τις παρακάτω ενέργειες:

  • Καθαρισμό φίλτρου πλυντηρίου.
  • Καθαρισμό του λάστιχου της πόρτας πλυντηρίου.
  • Βελτίωση της απόδοσης των ψεκαστήρων νερού.

Τί σου προσφέρουν οι τεχνικοί πλυντηρίων του Douleutaras.gr;

Στην πλατφόρμα μας θα βρεις έμπειρους και εξειδικευμένους επαγγελματίες για οτιδήποτε χρειάζεται η συσκευή σου. Οι τεχνικοί μας διαθέτουν την απαραίτητη τεχνογνωσία για να αναλάβουν με αξιοπιστία εργασίες όπως την εγκατάσταση και σύνδεση πλυντηρίου, συντήρηση πλυντηρίου ρούχων και πιάτων και service πλυντηρίου.

Παράλληλα μπορούν να σε προμηθεύσουν με τα καλύτερα ανταλλακτικά πλυντηρίου στις πιο ανταγωνιστικές τιμές. Με συνεχείς αξιολογήσεις των εργασιών τους από τους ίδιους τους πελάτες, εξασφαλίζουμε ότι η εργασία τους χαρακτηρίζεται  από συνέπεια, ταχύτητα και επαγγελματισμό. 

Η καλύτερη και πιο άμεση εξυπηρέτηση είναι λίγα μόνο κλικ μακριά. Καταχώρησε την εργασία σου και πάρε προσφορά για το κόστος επισκευής πλυντηρίου.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορά από αξιόλογο επαγγελματία τεχνικό στην περιοχή σου

Λεωνίδας Καλογερόπουλος
126 Αξιολογήσεις
Πολύ καλή εξυπηρέτηση. Γρήγορη και άμεση επισκευή του πλυντηρίου!
Τάσος Ψαρρολόγος
92 Αξιολογήσεις
Εξυπηρετικός, επαγγελματίας κι άμεσος στην αναγνώριση και λύση του προβλήματός μου. Προτείνω τον κ. Ψαρρολόγο ανεπιφύλακτα!
Δημήτρης Ρετζέπης
44 Αξιολογήσεις
Γρήγορη εξυπηρέτηση, καλή δουλειά. Ευγενικός και άψογος!
MTS Clima
8 Αξιολογήσεις
Άψογος επαγγελματίας, ευγενικός και με αμεσότατη εξυπηρέτηση! Ασχολήθηκε μέχρι τέλους!!
Γιάννης Πατέλης
21 Αξιολογήσεις
Πολύ εξυπηρετικός, ευγενικός και στην ώρα του!
Lights On Service
182 Αξιολογήσεις
Άψογος κύριος! Εξαιρετικός επαγγελματίας!
Σχετικά άρθρα
Είναι γεγονός ότι τίποτα δεν συγκρίνεται με την αίσθηση των φρεσκοπλυμένων σεντονιών και των ρούχων που μυρίζουν καθαριότητα.
Θα μπορούσες να φανταστείς τη καθημερινή σου ζωή χωρίς το φούρνο μικροκυμάτων, το πλυντήριο πιάτων ή την ηλεκτρική σου σκούπα;
Σχετικές υπηρεσίες