Επισκευές Μικροσυσκευών

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες Τεχνικούς στην κατηγορία Επισκευές Μικροσυσκευών

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες
Δωρεάν Προσφορές

Μας περιγράφεις ΔΩΡΕΑΝ την εργασία σου

Την ίδια στιγμή σε συνδέουμε με αξιολογημένο και διαθέσιμο τεχνικό στην περιοχή σου

Μέσα σε λίγα λεπτά λαμβάνεις την καλύτερη προσφορά!

Τελευταία ενημέρωση: 27/5/2019

2 ερωτήσεις που κάνουν όλοι οι πελάτες στην επισκευή μικροσυσκευών


Το σπίτι μας, διαθέτει πολλές μικροσυσκευές τις οποίες τις χρησιμοποιούμε καθημερινά και γίνονται αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας. Τι γίνεται όμως όταν η αγαπημένη μας καφετιέρα, ή το σίδερο που σιδερώνουμε τα ρούχα μας, σταματάει να λειτουργεί;

Καταφεύγουμε στην λύση του επαγγελματίας τεχνικού επισκευής και με μεγάλη αγωνία ζητάμε την συμβουλή του για το σέρβις της μικροσυσκευής μας.

Ρωτήσαμε τους επαγγελματίες μας και μοιράστηκαν μαζί μας τα δυο ερωτήματα που κάνουν όλοι οι πελάτες όταν δίνουν τις μικροσυσκευές τους για επισκευή καθώς και τις απαντήσεις τους.

  • Μπορεί να επισκευαστεί;

Τις περισσότερες φορές είναι δυνατή η επισκευή της μικροσυσκευής σας με την αλλαγή κάποιου εξαρτήματος με το ανάλογο ανταλλακτικό που χρειάζεται. Το ζήτημα κυρίως που αποτελεί πρόβλημα, είναι ότι σχεδόν όλα τα ανταλλακτικά έρχονται κατά παραγγελία από το εξωτερικό άρα χρειάζεται ένα διάστημα περίπου είκοσι ημερών για να φτάσουν και αυτό πολλές φορές δυσανασχετεί τον πελάτη.

  • Κοστίζει περισσότερο η επισκευή από την αγορά ενός νέου προϊόντος;

Σε πολλές περιπτώσεις η επισκευή στοιχίζει περισσότερο από την αγορά ενός νέου προϊόντος διότι αποτελεί φαινόμενο της εποχής ενώ από την μία πλευρά έχουν πέσει οι τιμές στις συσκευές, από την άλλη τα ανταλλακτικά να έχουν παραμείνει στην ίδια τιμή. Βέβαια, μόνο ένας εξειδικευμένος τεχνικός μπορεί ανάλογα την περίπτωση να σας συμβουλεύσει για το πια απόφαση θα πάρετε.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορά από αξιόλογο επαγγελματία τεχνικό στην περιοχή σου

φωτογραφία επαγγελματία
Σάκης Κ.
259 αξιολογήσεις

Κανείς δεν είναι τέλειος!

φωτογραφία επαγγελματία
Γιάννης Π.
252 αξιολογήσεις

Συνέπεια, επαγγελματισμός, ευγένεια. Συστήνεται ανεπιφύλακτα για κάθε ηλεκτρολογική εργασία.

Douleutaras.gr λογότυπο
Δημήτρης Γ.
202 αξιολογήσεις

Ευγενικος.Οσο για το αποτελεσμα ..σημερα θα ξερω

φωτογραφία επαγγελματία
Βαγγέλης Λ.
143 αξιολογήσεις

Επαγγελματίας, εξυπηρετικός κ πάνω απ´όλα συζητήσιμος! Μου εξήγησε ποιά ήταν ακριβώς η βλάβη κ με συμβούλεψε για τον καλύτερο κ ποιό οικο...

φωτογραφία επαγγελματία
Μηνδρινός ΕΠΕ Ε.
55 αξιολογήσεις

Πολύ ευγενικός και εξυπηρετικός κύριος, με γνώσεις πάνω στο αντικείμενο.

φωτογραφία επαγγελματία
Δημήτρης Ρ.
44 αξιολογήσεις

Ειχα ενα ιδιαιτερο προβλημα με πρεσα σιδερωματος και ειναι δυσκολο να βρεις τεχνικο για αυτη τη δουλεια. Ωστοσο ο Δημητρης ηρθε αμεσως εν...

Πόσο κοστίζει μία επισκευή μικροσυσκευών;

Μέσος όρος τιμής: €40

Το μέσο κόστος για μία επισκευή μικροσυσκευής είναι 40€ (χωρίς τα ανταλλακτικά). Το πιο πιθανόν είναι να ξοδέψεις 20-50€, ανάλογα το είδος της εργασίας και τις απαιτήσεις της.

Ανανεώθηκε: 27 Μαΐου 2019

Επόμενο βήμα: Ανακάλυψε το πραγματικό κόστος της εργασίας: "Επισκευές Μικροσυσκευών".

€20
Ελάχιστο
€40
Μέσο κόστος
€50
Μέγιστο

Παράγοντες κόστους

Με τις μικρο-συσκευές μπορείς να κάνεις καθημερινές δουλειές εύκολα και γρήγορα. Η έννοια της μικρο-συσκευής μπορεί να αναφέρεται σε μια ηλεκτρική σκούπα, σ’ έναν αποχυμωτή, σ’ ένα μίξερ - μπλέντερ. Με την χρήση αυτών των συσκευών, κερδίζεις αρκετό χρόνο και μπορείς να έχεις καλύτερα αποτελέσματα. 

Το κόστος αγοράς εξαρτάται από την χρήση που το θες και την αποτελεσματικότητα που θες να έχει. Ένας αποχυμωτής μπορεί να ξεκινήσει από τα 50€ και να φθάσει στα 600€, όπου εκεί πας σε επαγγελματικές συσκευές. Ομοίως, για μια ηλεκτρική σκούπα. Μπορεί να ξεκινήσει από τα 100€ και να φθάσει τα 400€. Το κόστος αγοράς για επαγγελματικές σκούπες ανεβαίνει αρκετά.

Είδος εργασίας

Ανάλογα το είδος της εργασίας που θα επιλέξεις, θα εξαρτηθεί και το κόστος της. Οι εργασίες που μπορούν να γίνουν είναι η εγκατάσταση και η επισκευή μιας μικροσυσκευής. Ας δούμε, όμως, τι αφορά κάθε εργασία, καθώς και το κόστος της.

Επισκευή

Αν σου παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα μια μικροσυσκευή σου, πάρε έναν επαγγελματία να στην επισκευάσει. Εφόσον έρθει και δει την κατάσταση της, ρώτα τον τι απαιτεί η επισκευή της και αν αξίζει να προχωρήσεις σε αυτήν. Αν δεν αξίζει και το κόστος αγοράς της είναι χαμηλό, απλά αντικατέστησέ την με μια καινούργια, διαφορετικά προχώρησε στην επισκευή της. Ρώτα τον αν μπορεί να στην επισκευάσει επιτόπου ή πρέπει να την πάρει μαζί του. Το κόστος αγοράς των ανταλλακτικών μπορεί να ξεκινάει από τα 5€ και να φθάνει και τα 300€.

Το κόστος εργασίας του επαγγελματία συνήθως κυμαίνεται στα 30 - 70 €*. Μπορεί να αυξηθεί, ανάλογα την πολυπλοκότητα της συσκευής και την σοβαρότητα της βλάβης.

Συμβουλές

  • Χρησιμοποίησε την μικρότερη συσκευή, για να κάνεις την δουλειά σου. Έτσι, θα καταναλώσεις λιγότερη ενέργεια.
  • Πριν αγοράσεις μια μικροσυσκευή, ρώτα τι κατανάλωση έχει σε ρεύμα. Πρέπει να ρωτήσεις, για να μην ξαφνιαστείς με τον λογαριασμό της ΔΕΗ.
  • Όταν χρησιμοποιείς την ηλεκτρική σκούπα, τοποθέτησε τις κατάλληλες σακούλες, που σου προτείνει ο κατασκευαστής. Πριν από κάθε χρήση, έλεγξε την και αν χρειαστεί καθάρισε τα φίλτρα. Θα σου προσφέρει ένα πιο αποτελεσματικό καθάρισμα.
  • Όταν δεν χρησιμοποιείς τις μικρο-συσκευές, να τις βγάζεις από την πρίζα.
  • Αν κάποια συσκευή έχει χαλάσει και θες να την αλλάξεις, το ιδανικότερο είναι να την ανακυκλώσεις. Μην τις πετάξεις στους κοινούς κάδους απορριμάτων. 

*Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α.

Σχετικά άρθρα

5 εύκολες λύσεις για τη συντήρηση των οικιακών συσκευών σου!

Θα μπορούσες να φανταστείς τη καθημερινή σου ζωή χωρίς το φούρνο μικροκυμάτων, το πλυντήριο πιάτων ή την ηλεκτρική σου σκούπα;

Περισσότερα
Μάθε τι πρέπει να κάνεις όταν δεν λειτουργεί η ηλεκτρική σκούπα!

Φτάνει τέλος Νοέμβρη και οι περισσότεροι έχουμε ήδη στρώσει τα χαλιά μας.

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Οι καλύτεροι τεχνικοί για υπηρεσίες Επισκευής Μικροσυσκευών

Μάθε περισσότερα γι' αυτούς και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

Απόστολος Λ. Επισκευές Μικροσυσκευών - Περιστέρι
28 αξιολογήσεις
Αναλαμβάνω την επισκευή των μικροσυσκευών σας, προσφέροντας ολοκληρωτικές λύσεις που θα κρατήσουν χρόνια. Έχοντας μεγάλη εμπειρία στον χώρο των επισκευών οικιακών συσκευών έχω έρθει αντιμέτωπος με πολλά διαφορετικά περιστατικά και γνωρίζω πως να τα αντιμετωπίσω αποτελεσματικά. Δίνω έμφαση στην ποιότητα των ανταλλακτικών που χρησιμοποιώ προσπαθώντας να παρέχω αποτελέσματα που θα αντέξουν στον χρόνο. Μοναδικός μου στόχος είναι η πλήρης εξυπηρέτηση των πελατών μου και η ευχαρίστησή τους. Θα βρίσκομαι στη διάθεση σας όποτε με χρειαστείτε για την κάλυψη των αναγκών σας. Θα χαρώ να αναλάβω και τη δική σας εργασία. Ζητήστε προσφορά, δωρεάν.
Αλμπέρτο Π. Επισκευές Μικροσυσκευών - Θεσσαλονίκη
25 αξιολογήσεις
Είμαι έμπειρος επαγγελματίας και αναλαμβάνω επισκευές μικροσυσκευών, για το σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Διαθέτω 10 χρόνια εμπειρίας στην αγορά και στις ευαίσθητες αυτές εργασίες καθώς και πολλές συστάσεις ευχαριστημένων πελατών μου. Την δουλειά μου, την χαρακτηρίζει η συνέπεια απέναντι στους χρόνους παράδοσης αλλά και ο σεβασμός προς την συσκευή σας. Οι πελάτες μου επιλέγουν τις υπηρεσίες μου για την άμεση εξυπηρέτηση που παρέχω και τα επαγγελματικά αποτελέσματα σε συνδυασμός με το χαμηλό κόστος. Θα χαρώ να αναλάβω και τη δική σας τηλεόραση με κύριο στόχο να σας ευχαριστήσω και να κερδίσω την εμπιστοσύνη σας. Επιλέξτε με και δεν θα απογοητευθείτε από το αποτέλεσμα!
Γιάννης Π. Επισκευές Μικροσυσκευών - Χαλάνδρι
252 αξιολογήσεις
Δίνω οριστικές και ολοκληρωμένες λύσεις για την επισκευή και την εγκατάσταση του επαγγελματικού ψυγείου σας. Είμαι ηλεκτρολόγος με πολυετή πείρα στον χώρο των επισκευών οικιακών συσκευών. Μαζί με τους εξειδικευμένους συνεργάτες μου θα αναλάβουμε να ολοκληρώσουμε επιτυχώς την εργασία σας. Εκπαιδευόμαστε καθημερινά στις εξελίξεις στον τομέα μας και εγγυόμαστε την πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας. Βρισκόμαστε κοντά στον πελάτη κατά την διάρκεια του έργου αλλά και μετά την ολοκλήρωση του, για οτιδήποτε χρειαστεί. Θα χαρούμε να ολοκληρώσουμε με επιτυχία, την εργασία που θα μας αναθέσετε.
Μαρία Α. Επισκευές Μικροσυσκευών - Βύρωνας
18 αξιολογήσεις
Oι έμπειροι τεχνικοί μας αναλαμβάνουν την αποκατάσταση τεχνικών προβλημάτων σε κάθε είδους μικροσυσκευής σας, ανεξαρτήτως δυσκολίας και κατασκευαστικής εταιρείας. Διαθέτοντας εμπειρία πλέον των 35 ετών προσφέρουμε κορυφαίο Service, επιδιώκοντας πάντοτε να διατηρούμε την απόλυτη ισορροπία, μεταξύ παροχής τεχνικών υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και ιδανικής τιμής. Επιλέξτε μας για άμεση επίλυση του τεχνικού προβλήματος σας!
Χάρης Ρ. Επισκευές Μικροσυσκευών - Πειραιάς
17 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την επισκευή των μικροσυσκευών σας. Ειδικευόμαστε, τα τελευταία 22 χρόνια, στις επιδιορθώσεις και τις αποκαταστάσεις βλαβών σε ηλεκτρικές συσκευές και παρέχουμε εξασφαλισμένα αποτελέσματα. Διεκπεραιώνουμε το σέρβις για την οικιακή συσκευή σας με υπευθυνότητα και φερεγγυότητα και είμαστε σίγουροι, ότι οι επισκευές μας θα δώσουν ζωή για πολλά ακόμη χρόνια στις συσκευές σας! Η εγγυημένη εργασία και η γρήγορη εξυπηρέτηση αναδεικνύουν την ποιότητα των εργασιών μας και κατ’ επέκταση την εμπιστοσύνη που κερδίζουμε από τους πελάτες μας. Περιμένουμε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας. Εμπιστευθείτε τις υπηρεσίες μας και δεν θα απογοητευθείτε!

Σχετικές υπηρεσίες

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές

εικόνα τεχνικού
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει