Service Air Condition

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Service Air Condition

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι επαγγελματία ΔΩΡΕΑΝ
Πάρε προσφορά
Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις την καλύτερη προσφορά!
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Εξυπηρετείσαι από ένα ψυκτικό από το επιλεγμένο δίκτυο συνεργατών μας

4 λόγοι που θα χρειαστεί service το air condition και τί μπορείς να κάνεις

Το air condition είναι μία συσκευή που λειτουργεί καθημερινά όλο τον χρόνο, διατηρώντας την θερμοκρασία του χώρου στα επιθυμητά για την εποχή επίπεδα. Τί γίνεται, λοιπόν, όταν παρουσιάσει κάποια βλάβη και χρειάζεται επισκευή;

Τα κλιματιστικά, σύμφωνα με τους κατασκευαστές διαθέτουν διάρκεια ζωής δέκα χρόνια. Με την καθημερινή χρήση όμως πολλές φορές παρουσιάζουν βλάβες με αποτέλεσμα να μειώνεται η απόδοσή τους. Στις περιπτώσεις αυτές δυστυχώς τα πράγματα που μπορείς να κάνεις μόνος είναι ελάχιστα.

Προσπαθώντας να εντοπίσεις και να λύσεις το πρόβλημα είναι πολύ πιθανό να κάνεις μεγαλύτερη ζημιά. Η αλήθεια είναι ότι χωρίς τις απαραίτητες τεχνικές γνώσεις και τον ειδικό εξοπλισμό ενός επαγγελματία, είναι μάλλον αδύνατον να επισκευάσεις τη βλάβη.

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις, λοιπόν, είναι να απευθυνθείς σε έναν εξειδικευμένο τεχνικό για το σέρβις του κλιματιστικού σου. Για να σε βοηθήσουμε ρωτήσαμε τους έμπειρους ψυκτικούς της πλατφόρμας μας και μας ανέφεραν τις 4 λόγους που θα χρειαστεί service το air condition.

Φρέον: Τα κλιματιστικά συχνά χάνουν φρέον, με αποτέλεσμα να χρειάζεται εξειδικευμένος ψυκτικός που θα αναλάβει να το συμπληρώσει.

Φίλτρα: Συχνά προκαλούν βλάβη στον ανεμιστήρα και τον συμπιεστή. Ο εξειδικευμένος ψυκτικός μπορεί να δώσει λύση στο πρόβλημά σου και να επαναφέρει την λειτουργικότητα στο air condition.

Αυξομείωση της ισχύος: Φανερώνει συνήθως βλάβη στους αισθητήρες, οι οποίοι επιτηρούν την θερμοκρασία και τις πιέσεις του ψυκτικού υγρού ή του αέρα στο air condition.

Πλακέτα ή Σωλήνας αποχέτευσης συμπυκνωμάτων: Μειώνει την απόδοση της θερμότητας και ψύξης με αποτέλεσμα να γίνεται γρήγορα αισθητό στην ατμόσφαιρα του χώρου.

Αν βρίσκεσαι αντιμέτωπος με κάποιο από τα παραπάνω, το επαγγελματικό service είναι η μόνη λύση. Για να το αποφύγεις όμως όσο γίνεται και να κρατήσεις το κλιματιστικό σου σε καλή κατάσταση, πρέπει να φροντίζεις για τη τακτική του συντήρηση.

Φροντίζοντας για τη συντήρηση του air condition, αυξάνεις τη διάρκεια ζωής της συσκευής σου ενώ ταυτόχρονα προλαβαίνεις τις διάφορες βλάβες και το κόστος επισκευής που αυτές θα είχαν. Τα βασικά στάδια της συντήρησης από έναν επαγγελματία ψυκτικό είναι:

 • Καθάρισμα των φίλτρων
 • Καθάρισμα στοιχείων εσωτερικών &εξωτερικών μονάδων από χημικό υγρό
 • Καθάρισμα ανεμιστήρων εσωτερικών & εξωτερικών μονάδων
 • Καθάρισμα φίλτρων αέρα & περσίδας
 • Καθάρισμα φτερωτών &καλύμματος των ανεμιστήρων
 • Έλεγχος για διαρροή ψυκτικού υγρού
 • Συμπλήρωση με φρέον (freon) αν υπάρχει απώλεια
 • Ειδικό δελτίο συντήρησης

Σαν επιπλέον εργασίες και εφόσον χρειάζεται μπορούν πραγματοποιηθούν και οι εξής εργασίες συντήρησης:

 • Καθάρισμα αποχετεύσεων συμπυκνωμάτων
 • Προσεκτικός έλεγχος των προστατευτικών διακοπτών συμπιεστή
 • Σύσφιξη παροχικών καλωδίων & καλωδίων εντολών στις συνδέσεις τους με τα μηχανήματα
 • Αμπερομέτρηση ρεύματος λειτουργίας
 • Έλεγχος ασφάλειας κλιματιστικής μονάδας

Για όλα τα παραπάνω, αλλά και για οτιδήποτε άλλο χρειαστείς για το κλιματιστικό σου, η λύση είναι απλή. Οι αξιολογημένοι ψυκτικοί της πλατφόρμας μας αναλαμβάνουν αξιόπιστα όλες τις εργασίες για την εγκατάσταση ή τοποθέτηση, συντήρηση και επισκευή του κλιματιστικού σου.

Καταχώρησε την εργασία σου με λίγα μόνο κλικ και πάρε προσφορά για το κόστος από τον καταλληλότερο για σένα επαγγελματία.
4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας
Ευσυνείδητος επαγγελματίας!
Έμεινα πολύ ευχαριστημένη!
Ήρθαν στην ώρα τους, με εξυπηρέτησαν γρήγορα και με τον πιο οικονομικό τρόπο!
Σχετικά άρθρα
Ο καθαρισμός φίλτρων κλιματιστικού είναι μία απολύτως απαραίτητη εργασία συντήρησης όχι μόνο για την καλή λειτουργία του μηχανήματος
Καθώς σιγά-σιγά η θερμοκρασία άρχισε να πέφτει, έφτασε η στιγμή να αλλάξεις τις ρυθμίσεις του κλιματιστικού σου.