Service Air Condition

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Service Air Condition

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Καταχώρησε τη Συντήρηση Κλιματιστικού για την οποία χρειάζεσαι επαγγελματία ΔΩΡΕΑΝ
Πάρε Προσφορά
Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις την καλύτερη προσφορά για Συντήρηση Κλιματιστικού
Αξιολόγησε την εμπειρία σου
Αξιολόγησε την ποιότητα της εργασίας που έλαβες από τον ψυκτικό μας

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το service air condition

Νομίζεις ότι χρειάζεσαι service κλιματιστικού και δεν ξέρεις τι να κάνεις; Φοβάσαι ότι το air condition σου ετοιμάζεται να σε εγκαταλείψει; Έχουμε τις απαντήσεις σε όλες σου τις ερωτήσεις.
 
Το air condition είναι μία συσκευή που λειτουργεί καθημερινά όλο τον χρόνο, διατηρώντας την θερμοκρασία του χώρου στα επιθυμητά για την εποχή επίπεδα. Τί γίνεται, λοιπόν, όταν παρουσιάζει κάποιο πρόβλημα και δεν λειτουργεί αποδοτικά; Το επαγγελματικό service κλιματιστικού είναι η λύση στο πρόβλημα σου. 

Πότε χρειάζεσαι service air condition;

Το κλιματιστικό σου χρειάζεται επαγγελματική φροντίδα τόσο σε τακτά χρονικά διαστήματα όσο και σε έκτακτες περιπτώσεις. Είναι γνωστό το πόσο σημαντική είναι η συντήρηση κλιματιστικού για για την μακροζωία και την καλή λειτουργία μιας κλιματιστικής μονάδας. Ένα προληπτικό service, πριν την περίοδο μεγάλης χρήσης του κλιματιστικού σου, θα βελτιώσει την απόδοση του και θα σου εξασφαλίσει πολλά οφέλη. Ωστόσο, είναι πολύ πιθανό κάποια στιγμή να παρουσιαστεί μια βλάβη που απαιτεί το άμεσο service του κλιματιστικού σου. 

Ποιες είναι οι πιο συνηθισμένες βλάβες κλιματιστικού;

Διαρροή φρέον: Τα κλιματιστικά συχνά χάνουν φρέον, με αποτέλεσμα να χρειάζεται εξειδικευμένος ψυκτικός που θα αναλάβει να το συμπληρώσει.
Βουλωμένα φίλτρα κλιματιστικού: Συχνά προκαλούν βλάβη στον ανεμιστήρα και τον συμπιεστή. Ο εξειδικευμένος ψυκτικός μπορεί να δώσει λύση στο πρόβλημά σου και να επαναφέρει την λειτουργικότητα στο air condition.
Αυξομείωση ισχύος του κλιματιστικού: Φανερώνει συνήθως βλάβη στους αισθητήρες, οι οποίοι επιτηρούν την θερμοκρασία και τις πιέσεις του ψυκτικού υγρού ή του αέρα στο air condition.
Βλάβη στην πλακέτα ή στο σωλήνα αποχέτευσης συμπυκνωμάτων: Μειώνει την απόδοση της θερμότητας και ψύξης με αποτέλεσμα να γίνεται γρήγορα αισθητό στην ατμόσφαιρα του χώρου.

Γιατί πρέπει να επιλέξεις έναν επαγγελματία για service air condition;

Τα κλιματιστικά, σύμφωνα με τους κατασκευαστές διαθέτουν διάρκεια ζωής δέκα χρόνια. Με την καθημερινή χρήση όμως πολλές φορές παρουσιάζουν βλάβες με αποτέλεσμα να μειώνεται η απόδοσή τους. Στις περιπτώσεις αυτές δυστυχώς τα πράγματα που μπορείς να κάνεις μόνος είναι ελάχιστα.

Προσπαθώντας να εντοπίσεις και να λύσεις το πρόβλημα είναι πολύ πιθανό να κάνεις μεγαλύτερη ζημιά. Η αλήθεια είναι ότι χωρίς τις απαραίτητες τεχνικές γνώσεις και τον ειδικό εξοπλισμό ενός επαγγελματία, είναι μάλλον αδύνατον να επισκευάσεις τη βλάβη. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις, λοιπόν, είναι να απευθυνθείς σε έναν εξειδικευμένο ψυκτικό για το σέρβις κλιματιστικού.  Για να το αποφύγεις όμως όσο γίνεται και να κρατήσεις το κλιματιστικό σου σε καλή κατάσταση, πρέπει να φροντίζεις για την έγκαιρη συντήρηση air condition.

Ποιες είναι οι βασικές εργασίες συντήρησης κλιματιστικού;

Φροντίζοντας για την τακτική συντήρηση air condition, αυξάνεις τη διάρκεια ζωής της συσκευής σου ενώ ταυτόχρονα προλαβαίνεις τις διάφορες βλάβες και το κόστος επισκευής που αυτές θα είχαν. Τα βασικά στάδια της συντήρησης από έναν επαγγελματία ψυκτικό είναι:

 • Καθάρισμα των φίλτρων
 • Καθάρισμα στοιχείων εσωτερικών &εξωτερικών μονάδων από χημικό υγρό
 • Καθάρισμα ανεμιστήρων εσωτερικών & εξωτερικών μονάδων
 • Καθάρισμα φίλτρων αέρα & περσίδας
 • Καθάρισμα φτερωτών &καλύμματος των ανεμιστήρων
 • Έλεγχος για διαρροή ψυκτικού υγρού
 • Συμπλήρωση με φρέον (freon) αν υπάρχει απώλεια
 • Ειδικό δελτίο συντήρησης

Σαν επιπλέον εργασίες και εφόσον χρειάζεται μπορούν πραγματοποιηθούν και οι εξής εργασίες συντήρησης κλιματιστικού:

 • Καθάρισμα αποχετεύσεων συμπυκνωμάτων
 • Προσεκτικός έλεγχος των προστατευτικών διακοπτών συμπιεστή
 • Σύσφιξη παροχικών καλωδίων & καλωδίων εντολών στις συνδέσεις τους με τα μηχανήματα
 • Αμπερομέτρηση ρεύματος λειτουργίας
 • Έλεγχος ασφάλειας κλιματιστικής μονάδα

Για όλα τα παραπάνω, αλλά και για οτιδήποτε άλλο χρειαστείς για το κλιματιστικό σου, η λύση είναι απλή. Οι αξιολογημένοι ψυκτικοί της πλατφόρμας μας αναλαμβάνουν αξιόπιστα όλες τις εργασίες για την εγκατάσταση ή τοποθέτηση κλιματιστικού, συντήρηση και επισκευή air condition.

Καταχώρησε την εργασία σου με λίγα μόνο κλικ και πάρε προσφορά για το κόστος service air condition από τον καταλληλότερο για σένα επαγγελματία.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας
Άψογη συνεργασία σε όλα τα επίπεδα! Τον προτείνω ανεπιφύλακτα και θα ξανασυνεργαστούμε!
Ευγενικός, αξιόπιστος και αποτελεσματικός. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένη!
Τα παιδιά ήταν εξαιρετικά, μείναμε πολύ ικανοποιημένοι από τη δουλειά τους!! Συγχαρητήρια!
Επαγγελματική δουλεία και συνεργασία με τον πελάτη. Τέλεια επικοινωνία. Άψογο το αποτέλεσμα!
Άριστος επαγγελματίας. Προσοχή στη λεπτομέρεια. Σίγουρα θα τον ξαναπροτιμήσω σε μελλοντική ανάγκη!
Πολύ εξυπηρετικός, πολύ καλός και ευγενικός επαγγελματίας!
Σχετικά άρθρα
Ο καθαρισμός φίλτρων κλιματιστικού είναι μία απολύτως απαραίτητη εργασία συντήρησης όχι μόνο για την καλή λειτουργία του μηχανήματος
Καθώς σιγά-σιγά η θερμοκρασία άρχισε να πέφτει, έφτασε η στιγμή να αλλάξεις τις ρυθμίσεις του κλιματιστικού σου.