Ρολά

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Ρολά

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Ρολά: Είδη, Χαρακτηριστικά & Οφέλη!

Θες να τοποθετήσεις ρολά στα παράθυρα και τις πόρτες του χώρου σου; Τα ρολά είναι επένδυση για το σπίτι και τον επαγγελματικό χώρο και έχουν να σου προσφέρουν πολλά οφέλη στην καθημερινότητά σου. Οι βασικές κατηγορίες ρολών για τα κουφώματα είναι τα ρολά αλουμινίου, τα πλαστικά ρολά, τα ξύλινα και τα ρολά ασφαλείας που χρησιμοποιούνται συνήθως σε καταστήματα. Το κάθε είδος έχει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά του. Με την βοήθεια ενός εξειδικευμένου τεχνικού, μπορείς να κάνεις την σωστή επιλογή και να τα τοποθετήσεις άμεσα στον χώρο σου.

Βασικά Είδη Ρολών

Οι επιλογές που έχεις στα ρολά είναι πολλές και ποιοτικές. Με λίγο ψάξιμο μπορείς να βρεις το προϊόν που θα ικανοποιήσει τις αισθητικές και τις λειτουργικές σου ανάγκες. Διάβασε παρακάτω, τα κύρια χαρακτηριστικά του κάθε είδους και κάνε την σωστή για εσένα επιλογή:

Ρολά Αλουμινίου

Ως βασικό υλικό τους, έχουν το αλουμίνιο. Η τοποθέτησή τους, γίνεται σε κουφώματα αλουμινίου και υπάρχουν τα επικαθήμενα και τα εξωτερικά ρολά. Στα πρώτα, ο μηχανισμός τους τοποθείται μέσα στον τοίχο, ενώ στα δεύτερα τοποθετείται εξωτερικά. Τα επικαθήμενα, αποτελούν μία πιο διακριτική επιλογή σε σχέση με τα εξωτερικά, τα οποία χάνουν από άποψη αισθητικής αφού το κουτί τους είναι ορατό. Η κίνηση και στις δύο περιπτώσεις, γίνεται είτε ηλεκτροκίνητα είτε χειροκίνητα μέσω ιμάντα ή μανιβέλας.

Πέρα από τα κλασσικά ρολά αλουμινίου, στην αγορά μπορείς να βρεις ρολά αλουμινίου βαρέως τύπου και με πολυουρεθάνη. Ο εξειδικευμένος τεχνικός, μπορεί να σου προτείνει την λύση καλύπτει τις ανάγκες σου και να εγγυηθεί για την ποιότητα των ρολών.

Πλαστικά Ρολά

Τα πλαστικά ρολά ή ρολά pvc, είναι μία εξίσου δημοφιλής επιλογή με τα ρολά αλουμινίου. Οι μηχανισμοί που συνοδεύουν τα πλαστικά ρολά, είναι αυτόματοι και χειροκίνητοι. Συνδυάζοντάς τα, με κουφώματα καλής ποιότητας, μπορείς να κερδίσεις πολλά πλεονεκτήματα. Η αντοχή τους στην φθορά και στα έντονα καιρικά φαινόμενα, αποτελούν τα ανταγωνιστικά τους πλεονεκτήματα. Ενισχύουν την θερμομόνωση του χώρου ενώ έχουν μικρές απαιτήσεις συντήρησης.

Η τοποθέτησή τους, πραγματοποιείται άμεσα και διαθέτουν μικρές απαιτήσεις συντήρησης. Οι επαγγελματίες τεχνικοί μας, μπορούν να σου προτείνουν τον μηχανισμό που θα σε διευκολύνει και να αναλάβουν την τοποθέτηση των ρολών, άμεσα και οικονομικά.

Ξύλινα Ρολά  

Όπως και όλα τα προϊόντα που διαθέτουν ως κύριο υλικό τους το ξύλο, τα ξύλινα ρολά κλέβουν την παράσταση για την αισθητική και την ζεστή ατμόσφαιρά που δημιουργούν. Εάν τα συνδυάσεις με ξύλινα κουφώματα, μπορείς να απογειώσεις την αισθητική του χώρου σου. Οι θερμομονωτικές τους ιδιότητες και η αντοχή τους στην κρούση και την φθορά, τα καθιστούν μοναδικό είδος στο τομέα τους. Η αχίλλειος πτέρνα τους, είναι η ανάγκη τακτικής συντήρησης ώστε να διατηρήσουν το χρώμα και την ζωντάνια τους.

Ρολά Ασφαλείας

Χρησιμοποιούνται κατά βάση για την προστασία επαγγελματικών χώρων, καταστημάτων, βιτρινών και χώρων εστίασης. Υπάρχουν πολλά είδη ρολών ασφαλείας που μπορείς να διαλέξεις, ανάλογα με τις ανάγκες σου. Στην αγορά, θα βρεις ρολά κλειστού τύπου, διάτρητα και δικτυωτά ή ανοιχτού τύπου. Η κίνησή τους, γίνεται ηλεκτρικά ή χειροκίνητα. Βασικό τους υλικό είναι ο γαλβανισμένος σίδηρος, που προσφέρει μέγιστη αντοχή και προστασία. Τοποθετώντας τα, θα ενισχύσεις άμεσα την θωράκιση του σπιτιού ή του επαγγελματικού σου χώρου και η τιμή τους δεν θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για να αρχίσεις τις εργασίες.

Οι τεχνικοί μας, πραγματοποιούν καθημερινά τοποθετήσεις, επισκευές και αντικαταστάσεις ρολών σε παράθυρα και πόρτες σπιτιών και επαγγελματικών χώρων. Η τιμή με τοποθέτηση των ρολών, είναι η καλύτερη στην αγορά. Καταχωρώντας την εργασία σου, μπορείς να λάβεις προσφορές για τιμές στα ρολά από αξιόπιστους και αξιολογημένους τεχνικούς στην περιοχή σου!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορές από αξιόλογους επαγγελματίες στην περιοχή σου

ΝΙΚΟΣ Μ.
43 αξιολογήσεις
η εργασία ολοκληρωθηκε χωρίς προβλήματα και πολύ γρήγορα.
Νίκος Κ.
34 αξιολογήσεις
Εξαιρετική ποιότητα εργασίας, επικοινωνία και συνεργασία. Συστήνω τον επαγγελματία ανεπιφύλακτα.
Στέλιος Κ.
19 αξιολογήσεις
Πολύ σοστο επαγγελματίας έμπειρος γρήγορος ,καθαρός Ευγενέστατος μου έδωσε συμβουλές και έκανε δωρεάν έλεγχο στα υπόλοιπα πατζουρια Το συ...
Γιωργος Ζ.
2 αξιολογήσεις
Ο κύριος Ζαχαριάδης αποτελεί έναν τεχνίτη πολυεργαλείο, με γνώσεις σε διάφορα αντικείμενα. Πολύ συνεργάσιμος και ομιλιτικός. Ακούει τον π...
Αλέξανδρος S.
177 αξιολογήσεις
Πολύ εύκολη συννενόηση και άμεσο ραντεβού για την εργασία. Πολύ γρήγοροι στην ολοκλήρωση της εργασίας. Η ποιότητα θα φανεί με το χρόνο βέ...
Network A.
65 αξιολογήσεις
Υπεροχη & Καλη Ανθρωποι..
Σχετικά άρθρα
Τα κουφώματα αποτελούν έναν από τα πιο σημαντικά στοιχεία ενός σπιτιού. Πέρα από το τομέα της αισθητικής
Θέλεις να μάθεις τα πάντα σχετικά με τα κουφώματα αλουμινίου; Ποια είναι τα σημαντικότερα οφέλη που ανακύπτουν από την επιλογή τους;
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει