Ρολά Ασφαλείας Πάτρα - Γκαραζόπορτες

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την καλύτερη τιμή

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Ρολά Ασφαλείας & Γκαραζόπορτες: Τί επιλογές έχεις;

Ψάχνεις για ρολά ασφαλείας ή γκαραζόπορτες στην Πάτρα; Η εξωτερική θωράκιση του οικιακού και του επαγγελματικού σου χώρου, είναι ιδιαίτερα σημαντική για την προστασία του. Τα ρολά και οι γκαραζόπορτες προσφέρουν την ασφάλεια που επιθυμείς ενώ διαθέτουν εύχρηστους και λειτουργικούς μηχανισμούς που εξυπηρετούν οποιαδήποτε ανάγκη.

Οι επιλογές που έχεις στο κάθε είδος είναι πολλές και πριν προχωρήσεις στην επιλογή και την τοποθέτηση, πρέπει πρώτα να ιεραρχήσεις τις δικές σου ανάγκες. Γνωρίζοντας ότι ο συγκεκριμένος τομέας συνεχώς εξελίσσεται και νέα προϊόντα βγαίνουν στην αγορά, συγκεντρώσαμε τα πιο δημοφιλή είδη γκαραζόπορτας και ρολών ασφαλείας και κάποια βασικά τους χαρακτηριστικά.

Δημοφιλή Είδη στις Γκαραζόπορτες

Η εγκατάσταση της γκαραζόπορτας, θα προστατέψει τόσο το όχημά σου όσο και τον χώρο σου. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις τον μηχανισμό που σε εξυπηρετεί και ένα επαγγελματικό συνεργείο για να την τοποθετήσει. Παρακάτω θα βρεις τις καλύτερες επιλογές για τον χώρο σου:

Μονοκόμματες Γκαραζόπορτες: Αποτελούν οικονομική επιλογή και για να ανοίξουν πρώτα βγαίνουν ένα μέτρο έξω και έπειτα ανεβαίνουν στην οροφή. Διαθέτουν χειροκίνητο και αυτόματο μηχανισμό για μεγαλύτερη ευκολία στην χρήση. Το μειονέκτημα των μονοκόμματων γκαραζόπορτων οροφής, είναι ότι κατά το άνοιγμα δεν πρέπει να είναι άλλο όχημα στην εξωτερική τους πλευρά γιατί δεν θα ανοίγουν.

Σπαστές Γκαραζόπορτες: Ανοίγουν κατακόρυφα και διαθέτουν οριζόντια πάνελ που κατά το άνοιγμα μπαίνουν μέσα στο γκαράζ στην οροφή του. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημά τους, είναι ότι εξοικονομείτε χώρος και εφαρμόζουν σε όλους τους χώρους εγκατάστασης.

Ρολά - Γκαραζόπορτες: Η χρήση τους ολοένα και αυξάνεται καθώς προσφέρουν μεγάλη λειτουργικότητα και μέγιστη ασφάλεια. Διαθέτουν ποικιλία στους μηχανισμούς (χειροκίνητες, αυτόματες, ηλεκτρικές) και η τιμή τους δεν είναι απρόσιτη.

Δημοφιλή Είδη Ρολών Ασφαλείας

Δικτυωτά Ρολά Ασφαλείας: Είναι από τις πιο οικονομικές λύσεις στα ρολά. Διαθέτουν ένα πλέγμα από κάγκελα το οποίο και τοποθετούνται σε βιτρίνες και οικιακούς χώρους.

Ρολά Ασφαλείας Κλειστού Τύπου: Δεν προσφέρουν καθόλου ορατότητα στο εσωτερικό του χώρου, αφού είναι σαν μεταλλικό τοίχος αλλά από θέμα ασφάλειας είναι η ιδανικότερη επιλογή.

Διάτρητα Ρολά Ασφαλείας: Διαθέτουν τρυπίτσες που αφήνουν λίγο φως να εισέλθει στο εσωτερικό του καταστήματός σου. Χάνουν από αισθητικής άποψης αλλά σίγουρα θα σου χαρίσουν την προστασία που έχεις ανάγκη.

Είτε επιλέξεις την τοποθέτηση ρολών ασφαλείας είτε την εγκατάσταση γκαραζόπορτας, είναι σίγουρο ότι θα πετύχεις την θωράκιση που επιθυμείς για το σπίτι ή τον επαγγελματικό σου χώρο. Η τιμή με τοποθέτηση, δεν είναι κάτι που θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για να προχωρήσεις τις εργασίες. Ακόμη και στην περίπτωση που χρειαστείς επισκευή των ρολών, οι τεχνικοί μας θα σε εξυπηρετήσουν ταχύτητα.

Στο Douleutaras.gr, θα βρεις αξιόπιστους τεχνικούς που εξυπηρετούν όλη την Πάτρα και θα σε βοηθήσουν στην επιλογή μηχανισμού γκαραζόπορτας αλλά και ρολών και θα ολοκληρώσουν με επιτυχία την εγκατάστασή τους.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες για το 2018

Οι επαγγελματίες με τις καλύτερες κριτικές για τις εργασίες τους

Σπύρος Κοντονής
12 αξιολογήσεις
Άμεση εξυπηρέτηση!
ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΑΚΑΛΟΓΛΟΥ
7 αξιολογήσεις
Όλα έγιναν όπως συμφωνήθηκαν, καλή δουλειά και χωρίς καθυστερήσεις!
Σχετικά άρθρα
Εσύ το ήξερες ότι ο αυτοματισμός κτιρίων αυξάνει σημαντικά την ενεργειακή αποδοτικότητα ενός κτιρίου,
Η ασφάλεια του σπιτιού είναι ένας από τους μεγαλύτερους φόβους μας, όταν φεύγουμε για διακοπές. Ακόμα και όταν φτιάχνουμε τις βαλίτσες
Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές
Μη φεύγεις!
Η συμπλήρωση της φόρμας δεν απαιτεί περισσότερο από 1 λεπτό. Η διαδικασία είναι εντελώς δωρεάν και απολύτως ασφαλής και θα σε φέρει σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου.

Δεν με ενδιαφέρει