Ρολά

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Ρολά

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Ποια είναι τα κατάλληλα ρολά για τον χώρο σου;

Τα ρολά, αποτελούν τον καλύτερο τρόπο για να θωρακίσεις τον χώρο σου από εξωτερικούς κινδύνους, είτε αφορά οικιακό χώρο είτε επαγγελματικό. Υπάρχουν αμέτρητες επιλογές για να διαλέξεις και καθεμία εξυπηρετεί διαφορετικές ανάγκες του χώρου. Το σίγουρο είναι ότι τα ρολά θα ενισχύσουν την προστασία του χώρου σου τόσο από τις καιρικές συνθήκες όσο και από τους εξωτερικούς παράγοντες.

Είδη Ρολών: Τι επιλογές υπάρχουν;

Βρίσκεσαι στην διαδικασία επιλογής ρολών αλλά χάνεσαι στο ψάξιμο; Ρωτήσαμε τους εξειδικευμένους τεχνικούς της πλατφόρμας μας και μας ενημέρωσαν για τα είδη ρολών ασφαλείας που μπορεί κανείς να τοποθετήσει στην οικία ή τον επαγγελματικό του χώρο

Δικτυωτά VS Κλειστού τύπου ρολά: Τα δικτυωτά ρολά, συναντώνται σε καταστήματα και ειδικά σε εκείνα που επιθυμούν η βιτρίνα τους να είναι ορατή. Αποτελούν ένα πλέγμα από κάγκελα και εξασφαλίζουν την προστασία του χώρου.

Τα ρολά κλειστού τύπου, μοιάζουν με μεταλλικό τοίχο και προτιμώνται κυρίως σε οικιακούς χώρους καθώς δεν παρέχουν καμία ορατότητα στο εσωτερικό του χώρου. Τα ρολά αυτού το είδους, χαρακτηρίζονται για την μέγιστη ασφάλεια που προσφέρουν.

Αυτόματα VS Χειροκίνητα ρολά: Τα αυτόματα ρολά ασφαλείας, αποτελούν μία εύκολη και ασφαλή επιλογή. Ανεβοκατεβαίνουν μέσω ενός τηλεχειριστηρίου ή ειδικού πάνελ ελέγχου και όταν κατεβαίνουν κλειδώνουν αυτόματα και είναι απροσπέλαστα. Το πρόβλημά τους είναι, ότι σε περιπτώσεις διακοπής του ηλεκτρικού ρεύματος, δεν είναι εύκολος ο χειρισμός τους.

Τα χειροκίνητα ρολά, είναι πολύ εύκολα στην χρήση και δεν επηρεάζονται από τις διακοπές ρεύματος. Συνήθως, κλειδώνουν με λουκέτο το οποίο μπορεί να είναι ριψοκίνδυνο, σε περίπτωση που επιχειρήσει κάποιος να το σπάσει.

Τι οφέλη θα κερδίσεις από την τοποθέτηση ρολών;

Τα ρολά, αποτελούν ιδανική επιλογή για τον χώρο σου και ειδικά τα τελευταία χρόνια, ολοένα και περισσότεροι αναγνωρίζουν τα προτερήματά τους. Οι επαγγελματίες τεχνικοί της πλατφόρμας μας, μάς έδωσαν μία λίστα με τα πλεονεκτήματα των οικιακών ρολών:

Οικονομία: Τα ρολά, ξεχωρίζουν καθώς δεν απαιτούνται πολλά χρήματα τόσο για την αγορά όσο και για την τοποθέτησή τους. Αυτό οφείλεται στο ότι δεν χρειάζεται να γίνουν πολλές τεχνικές εργασίες κατά την διαδικασία εγκατάστασης. Τέλος, σε περίπτωση βλάβης, το κόστος επισκευής είναι ιδιαίτερα οικονομικό και η αποκατάσταση της βλάβης γίνεται άμεσα.

Ασφάλεια:  Τα ρολά, προσφέρουν μέγιστη προστασία στον χώρο σου και αποθαρρύνουν τους διαρρήκτες. Ο λόγος είναι, ότι επειδή δεν έχουν κάποιο εξάρτημα όπως κλειδαριά, ο μόνος τρόπος για να εισέλθεις στον χώρο είναι να τους δημιουργήσεις φθορά και να προσπαθήσεις να τα σπάσεις. Οι φθορές όμως δημιουργούν θόρυβο που γίνεται αντιληπτός από τους γείτονες.  Επιπλέον, το υλικό κατασκευής των ρολών είναι πολύ στιβαρό και απροσπέλαστο.

Λειτουργικότητα: Τα ρολά, αποτελούν ιδανική επιλογή για άνεση και λειτουργικότητα μέσα στο σπίτι σου. Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε ηλεκτροκίνητα, χειροκίνητα, τηλεχειριζόμενα ή ακόμη να τα συνδυάσεις με τα συστήματα αυτοματισμού του χώρου σου. Έτσι, θα μπορείς να τα χρησιμοποιείς, πατώντας απλώς κουμπιά.

Θερμομόνωση: Τα ρολά, προσφέρουν τέλεια θερμομόνωση ειδικά εάν επιλέξεις τύπους ρολών όπως ρολά αλουμινίου, πλαστικά ρολά ή ξύλινα και τα συνδυάσεις με τα κατάλληλα κουφώματα, το τελικό αποτέλεσμα θα συντελέσει σε μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας.

Όπως προαναφέρθηκε, υπάρχουν πολλοί τύποι ρολών που μπορείς να τοποθετήσεις στον οικιακό ή τον επαγγελματικό σου χώρο. Οι επαγγελματίες της πλατφόρμας μας, μας ενημέρωσαν για τους βασικούς τύπους που εγκαθιστούν καθημερινά.

Βασικοί Τύποι Ρολών

Τα ρολά, με την εξέλιξη της τεχνολογίας εμφανίστηκαν με διαφορετικά υλικά κατασκευής. Οι εξειδικευμένοι επαγγελματίες της πλατφόρμας μας, μας ενημέρωσαν για τους βασικούς τύπους ρολών που μπορείς να τοποθετήσεις στον χώρο σου:

Ρολά Αλουμινίου: Τα ρολά αλουμινίου, ξεχωρίζουν για την αντοχή τους στον χρόνο και την υψηλή αισθητική τους. Η στιβαρότητα του αλουμινίου, ενισχύει την προστασία του σπιτιού ή του επαγγελματικού χώρου και κάνει τον χώρο απροσπέλαστο. Εφόσον συνδυαστούν με συστήματα αλουμινίου, προσφέρουν τέλεια θερμομόνωση και ηχομόνωση.

Πλαστικά Ρολά: Τα πλαστικά ρολά, αποτελούν οικονομική επιλογή που όμως καθόλου δεν χάνει από άποψη ποιότητας. Η ποικιλία σχεδίων και η ανθεκτικότητά τους στις ακραίες καιρικές συνθήκες, τα καθιστά ιδανική επιλογή για το σπίτι ή τον επαγγελματικό χώρο.

Ξύλινα Ρολά: Τα ξύλινα ρολά, δίνουν ένα εντυπωσιακό ρουστίκ αποτέλεσμα στην αισθητική του σπιτιού. Η τοποθέτησή τους γίνεται άμεσα και εύκολα και εγγυώνται την μακροχρόνια αντοχή τους. Το μόνο που μπορεί να θεωρηθεί ως μειονέκτημα είναι η ανάγκη τους για τακτική συντήρηση.

Πότε θα χρειαστείς επισκευή ρολών;

Η επισκευή ρολών, δεν είναι ένα συχνό φαινόμενο, παρόλα αυτά εάν χρειαστείς επισκευή των οικιακών σου ρολών το βασικό θετικό είναι το κόστος επισκευής είναι ιδιαίτερα χαμηλό. Οι βασικότερες βλάβες που έρχονται αντιμέτωποι οι ιδιοκτήτες ρολών, αφορούν τα εξαρτήματά τους όπως ιμάντες, ρούλεμαν, κούπες, τηλεχειριστήρια κ.α. Μερικές φορές η ανάγκη για επισκευή ρολού παρουσιάζεται με το πέρασμα του χρόνου που παρουσιάζεται φυσική φθορά. Ακόμη, πολλοί αντί να επισκευάσουν τα ρολά τους προχωρούν στην μετατροπή των χειροκίνητων ρολών σε ηλεκτροκίνητα ρολά. 

Στην πλατφόρμα μας, θα βρεις αξιόπιστους επαγγελματίες που προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις στον τομέα της επισκευής και τοποθέτησης ρολών σε οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους. Οι επαγγελματίες μας, μπορούν να σε βοηθήσουν στην διαδικασία επιλογής του κατάλληλου είδους ρολού για τον χώρου και να αναλάβουν την άμεση τοποθέτησή του. Καταχώρησε την εργασία σου και πάρε τις πιο ανταγωνιστικές προσφορές για τιμές στα ρολά από τους καλύτερους επαγγελματίες στην περιοχή σου.   

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας
Εξαιρετική επικοινωνία και άριστη δουλειά. Θα ξανασυνεργαστούμε!
Επισκέφθηκε άμεσα το χώρο για αυτοψία και άλλαξε το ρολό με νέο, στο ορισμένο ραντεβού, αποτελεσματικά και οικονομικά!
Συνεπής και άψογος στη δουλειά του!!
Εξαιρετικός, μας βοήθησε με το ρολό το οποίο είχε πρόσβαση από ψευδοροφή στο μπαλκόνι!
Πολύ ευγενικοί, φιλότιμοι, πολύ καλή δουλειά και πολύ προσεκτικοί! Μόνο τα καλύτερα έχω να πω για τον επαγγελματία!
Άμεση εξυπηρέτηση. Πολύ καλή δουλειά και καλή τιμή. Ευγενικός και επαγγελματίας!
Σχετικά άρθρα
Εσύ το ήξερες ότι ο αυτοματισμός κτιρίων αυξάνει σημαντικά την ενεργειακή αποδοτικότητα ενός κτιρίου, οδηγώντας σε σημαντική εξοικονόμηση
Όλοι έχουμε ακούσει μια ιστορία για κάποιον που κοιμόταν, ενώ μπήκαν κλέφτες στο σπίτι του ή για κάποιον άλλον που γύρισε και το βρήκε
Σχετικές υπηρεσίες