Ρολά

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Ρολά

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Ποια είναι τα κατάλληλα ρολά για τον χώρο σου;

Τα ρολά, αποτελούν τον καλύτερο τρόπο για να θωρακίσεις τον χώρο σου από εξωτερικούς κινδύνους, είτε αφορά οικιακό χώρο είτε επαγγελματικό. Υπάρχουν αμέτρητες επιλογές για να διαλέξεις και καθεμία εξυπηρετεί διαφορετικές ανάγκες του χώρου.

Βρίσκεσαι στην διαδικασία επιλογής ρολών αλλά χάνεσαι στο ψάξιμο; Ρωτήσαμε τους εξειδικευμένους τεχνικούς της πλατφόρμας μας και μας ενημέρωσαν για τα είδη ρολών ασφαλείας που μπορεί κανείς να τοποθετήσει στην οικία ή τον επαγγελματικό του χώρο:

Δικτυωτά VS Κλειστού τύπου ρολά: Τα δικτυωτά ρολά, συναντώνται σε καταστήματα και ειδικά σε εκείνα που επιθυμούν η βιτρίνα τους να είναι ορατή. Αποτελούν ένα πλέγμα από κάγκελα και εξασφαλίζουν την προστασία του χώρου.

Τα ρολά κλειστού τύπου, μοιάζουν με μεταλλικό τοίχο και προτιμώνται κυρίως σε οικιακούς χώρους καθώς δεν παρέχουν καμία ορατότητα στο εσωτερικό του χώρου. Τα ρολά αυτού το είδους, χαρακτηρίζονται για την μέγιστη ασφάλεια που προσφέρουν.

Αυτόματα VS Χειροκίνητα ρολά: Τα αυτόματα ρολά ασφαλείας, αποτελούν μία εύκολη και ασφαλή επιλογή. Ανεβοκατεβαίνουν μέσω ενός τηλεχειριστηρίου ή ειδικού πάνελ ελέγχου και όταν κατεβαίνουν κλειδώνουν αυτόματα και είναι απροσπέλαστα. Το πρόβλημά τους είναι, ότι σε περιπτώσεις διακοπής του ηλεκτρικού ρεύματος, δεν είναι εύκολος ο χειρισμός τους.

Τα χειροκίνητα ρολά, είναι πολύ εύκολα στην χρήση και δεν επηρεάζονται από τις διακοπές ρεύματος. Συνήθως, κλειδώνουν με λουκέτο το οποίο μπορεί να είναι ριψοκίνδυνο, σε περίπτωση που επιχειρήσει κάποιος να το σπάσει.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας
Άμεση εξυπηρέτηση, εξειδίκευση στο αντικείμενο και πολύ γρήγορη και καλή δουλειά.
Σωστός και εξυπηρετικός σε όλα τόσο στη δουλειά του όσο και στις λύσεις που προσφέρει!
Εξαιρετική δουλειά και συνεργασία!
Σχετικά άρθρα
Εσύ το ήξερες ότι ο αυτοματισμός κτιρίων αυξάνει σημαντικά την ενεργειακή αποδοτικότητα ενός κτιρίου, οδηγώντας σε σημαντική εξοικονόμηση
Όλοι έχουμε ακούσει μια ιστορία για κάποιον που κοιμόταν, ενώ μπήκαν κλέφτες στο σπίτι του ή για κάποιον άλλον που γύρισε και το βρήκε