Πτυσσόμενες Πόρτες & Παράθυρα

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Πτυσσόμενες Πόρτες & Παράθυρα

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

3 λόγοι να επιλέξεις πτυσσόμενες πόρτες και παράθυρα

Οι πτυσσόμενες πόρτες και τα πτυσσόμενα παράθυρα, αποτελούν μια γρήγορη και προσιτή λύση εάν επιθυμείς να έχεις ασφάλεια στον χώρο σου χωρίς να περιορίζεις τη χρηστικότητα και ευκολία.

Τα παράθυρα και οι πόρτες φυσούνες αποτελούν την ιδανική επιλογή για οποιοδήποτε χώρο καθώς εφαρμόζονται εύκολα και γρήγορα τόσο σε καινούργια όσο και σε ήδη υπάρχοντα κουφώματα, ανεξαρτήτου είδους. Επιλέγονται για σπίτια και επαγγελματικούς χώρους, είτε σαν απλά κουφώματα είτε σαν διαχωριστικά.

Στο άνοιγμά τους, διπλώνουν και περιστρέφονται αφήνοντας εντελώς ελεύθερο το πέρασμα και πιάνοντας ελάχιστο χώρο. Έτσι, υπάρχει απεριόριστη πρόσβαση του αέρα και του ήλιου στο σπίτι, εξασφαλίζοντας ένα περιβάλλον ευάερο και ευήλιο.

Αν ακόμα αναρωτιέσαι αν η τοποθέτηση πτυσσόμενης πόρτας ή πτυσσόμενων παραθύρων είναι η κατάλληλη επιλογή για σένα, στην παρακάτω λίστα θα βρεις συγκεντρωμένους όλους τους λόγους που πρέπει να τα επιλέξεις.

Μεγάλη λειτουργικότητα

Το βασικό πλεονέκτημα των πτυσσόμενων πορτών είναι η ευκολία στον τρόπο λειτουργίας τους, αλλά και η χρηστικότητα από την οποία διακρίνονται. Είναι κατάλληλες τόσο για μικρά διαμερίσματα καθώς απαιτούν ελάχιστο χώρο, όσο και για την κάλυψη μεγάλων επιφανειών ως διαχωριστικά.

Εύκολη τοποθέτηση και συντήρηση 

Οι πτυσσόμενες πόρτες και παράθυρα τοποθετούνται πολύ εύκολα απαιτώντας ελάχιστες τεχνικές εργασίες. Ο χρόνος που απαιτείται για την εγκατάσταση τους είναι πολύ μικρός, όπως μικρές είναι και οι μελλοντικές απαιτήσεις συντήρησης που θα παρουσιάσουν, ανάλογα βέβαια και με το υλικό κατασκευής που θα επιλέξεις. 

Ασφάλεια

Αν και παλιότερα υπήρχε η πεποίθηση ότι η πόρτα φυσαρμόνικα υστερούσε σε ασφάλεια, πλέον ακολουθούνται οι πιο σύγχρονες κατασκευαστικές προδιαγραφές εξαλείφοντας το μειονέκτημα τους. Μπορεί εύκολα να βρει κανείς πτυσσόμενες πόρτες ασφαλείας, ή να της εξοπλίσει με κλειδαριές, σύρτες ή πτυσσόμενα κάγκελα.

Για να επωφεληθείς από τα παραπάνω οφέλη και να επιλέξεις παράθυρα ή πόρτες ακορντεόν, έχει πολλούς τρόπους να το κάνεις. Οι πτυσσόμενες πόρτες διατίθενται σε πολύ μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, ταιριάζοντας εύκολα με κάθε στυλ και διακόσμηση.

Αν επιλέξεις την τοποθέτηση πόρτας φυσαρμόνικας θα έχεις στη διάθεση σου μοντέρνες επιλογές ή πιο παραδοσιακές απομιμήσεις ξύλου. Μεγάλη ποικιλία θα βρεις και στο υλικό κατασκευή καθώς μπορείς να διαλέξεις ένα από τα παρακάτω:

  • Γυάλινες πτυσσόμενες πόρτες και παράθυρα
  • Μεταλλικές πτυσσόμενες πόρτες
  • Πλαστικές πτυσσόμενες πόρτες ή πτυσσόμενες πόρτες pvc
  • Πτυσσόμενες πόρτες αλουμινίου
  • Ξύλινες πτυσσόμενες πόρτες και παράθυρα

Αν θες λειτουργικά κουφώματα μεγάλης διάρκειας και χρηστικότητας, οι πτυσσόμενες πόρτες και παράθυρα είναι η λύση που ψάχνεις. Στην πλατφόρμα μας θα βρεις εξειδικευμένους επαγγελματίες για να σε βοηθήσουν με κάθε εργασία για την τοποθέτηση, επισκευή, συντήρηση ή αντικατάσταση πόρτας φυσαρμόνικας. 

Οι αξιολογημένοι τεχνικοί μας διαθέτουν πολυετή εμπειρία και σύγχρονο εξοπλισμό ώστε να σου εξασφαλίσουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Καταχώρησε εύκολα την εργασία σου, πάρε προσφορές για το κόστος πτυσσόμενων πορτών και παραθύρων και επέλεξε την καλύτερη για σένα προσφορά!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας
Επαγγελματική προσέγγιση του έργου!
Άμεση εξυπηρέτηση, εξαιρετικό αποτέλεσμα εντός χρονικών ορίων!
Άμεση ανταπόκριση. Η εργασία πάρα πολύ καλή και οικονομική!
Σχετικά άρθρα
Θέλεις να μάθεις τα πάντα σχετικά με τα κουφώματα αλουμινίου; Ποια είναι τα σημαντικότερα οφέλη που ανακύπτουν από την επιλογή
Τα κουφώματα αποτελούν έναν από τα πιο σημαντικά στοιχεία ενός σπιτιού. Πέρα από το τομέα της αισθητικής