Πτυσσόμενες Πόρτες & Παράθυρα

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Πτυσσόμενες Πόρτες & Παράθυρα

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Πτυσσόμενες Πόρτες & Παράθυρα: Τι πρέπει να γνωρίζεις;

Οι πτυσσόμενες πόρτες και τα πτυσσόμενα παράθυρα, αποτελούν μια γρήγορη και προσιτή λύση εάν επιθυμείς να έχεις ασφάλεια στον χώρο σου χωρίς να περιορίζεις τη χρηστικότητα και την ευκολία. Τα παράθυρα και οι πόρτες φυσούνες αποτελούν την ιδανική επιλογή για οποιοδήποτε χώρο καθώς εφαρμόζονται εύκολα και γρήγορα τόσο σε καινούργια όσο και σε ήδη υπάρχοντα κουφώματα, ανεξαρτήτου είδους. Επιλέγονται για σπίτια και επαγγελματικούς χώρους, είτε σαν απλά κουφώματα είτε σαν διαχωριστικά.

Στο άνοιγμά τους, διπλώνουν και περιστρέφονται αφήνοντας εντελώς ελεύθερο το πέρασμα και πιάνοντας ελάχιστο χώρο. Έτσι, υπάρχει απεριόριστη πρόσβαση του αέρα και του ήλιου στο σπίτι, εξασφαλίζοντας ένα περιβάλλον ευάερο και ευήλιο.

Πτυσσόμενες Πόρτες & Παράθυρα: Τα βασικά Πλεονεκτήματα

 Αν ακόμα αναρωτιέσαι αν η τοποθέτηση πτυσσόμενης πόρτας ή πτυσσόμενων παραθύρων είναι η κατάλληλη επιλογή για σένα, στην παρακάτω λίστα θα βρεις συγκεντρωμένους όλους τους λόγους που πρέπει να τα επιλέξεις και να προχωρήσεις στην άμεση τοποθέτησή τους. Ποιοι είναι αυτοί;

Μεγάλη λειτουργικότητα

Το βασικό πλεονέκτημα των πτυσσόμενων πορτών είναι η ευκολία στον τρόπο λειτουργίας τους, αλλά και η χρηστικότητα από την οποία διακρίνονται. Είναι κατάλληλες τόσο για μικρά διαμερίσματα καθώς απαιτούν ελάχιστο χώρο, όσο και για την κάλυψη μεγάλων επιφανειών ως διαχωριστικά.

Εύκολη τοποθέτηση και συντήρηση

Οι πτυσσόμενες πόρτες και παράθυρα τοποθετούνται πολύ εύκολα απαιτώντας ελάχιστες τεχνικές εργασίες. Ο χρόνος που απαιτείται για την εγκατάσταση τους είναι πολύ μικρός, όπως μικρές είναι και οι μελλοντικές απαιτήσεις συντήρησης που θα παρουσιάσουν, ανάλογα βέβαια και με το υλικό κατασκευής που θα επιλέξεις.

Ασφάλεια

Αν και παλιότερα υπήρχε η πεποίθηση ότι η πόρτα φυσαρμόνικα υστερούσε σε ασφάλεια, πλέον ακολουθούνται οι πιο σύγχρονες κατασκευαστικές προδιαγραφές εξαλείφοντας το μειονέκτημα τους. Μπορεί εύκολα να βρει κανείς πτυσσόμενες πόρτες ασφαλείας, ή να της εξοπλίσει με κλειδαριές, συρτές ή πτυσσόμενα κάγκελα.

Για να επωφεληθείς από τα παραπάνω οφέλη και να επιλέξεις παράθυρα ή πόρτες ακορντεόν, έχει πολλούς τρόπους να το κάνεις. Οι πτυσσόμενες πόρτες διατίθενται σε πολύ μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, ταιριάζοντας εύκολα με κάθε στυλ και διακόσμηση.

Αν επιλέξεις την τοποθέτηση πόρτας φυσαρμόνικας θα έχεις στη διάθεση σου μοντέρνες επιλογές ή πιο παραδοσιακές απομιμήσεις ξύλου. Μεγάλη ποικιλία θα βρεις και στο υλικό κατασκευής καθώς μπορείς να διαλέξεις ένα από τα παρακάτω:

 • Γυάλινες πτυσσόμενες πόρτες και παράθυρα
 • Μεταλλικές πτυσσόμενες πόρτες
 • Πλαστικές πτυσσόμενες πόρτες ή πτυσσόμενες πόρτες pvc
 • Πτυσσόμενες πόρτες αλουμινίου
 • Ξύλινες πτυσσόμενες πόρτες και παράθυρα

Από τις δημοφιλέστερες επιλογές στον τομέα των πτυσσόμενων πορτών, είναι οι πτυσσόμενες πόρτες αλουμινίου και οι πτυσσόμενες πλαστικές πόρτες. Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας, μάς ενημέρωσαν για τα βασικά στοιχεία που κάνουν αυτά τα δύο είδη να ξεχωρίζουν στις πτυσσόμενες πόρτες.

Πτυσσόμενες Πόρτες Αλουμινίου & Παράθυρα: Γιατί να τις τοποθετήσεις;

Οι πτυσσόμενες πόρτες αλουμινίου, διαθέτουν όλα τα οφέλη που μπορεί να προσδώσει το αλουμίνιο ως υλικό στις κατασκευές του. Η τοποθέτηση πτυσσόμενης πόρτας αλουμινίου αλλά και πτυσσόμενων παραθύρων, θα είναι μονόδρομος εφόσον διαβάσεις τα πλεονεκτήματα που την συνοδεύουν:

 • Αντοχή και ανθεκτικότητα στην φθορά του χρόνου
 • Ασφάλεια σε περίπτωση πυρκαγιάς καθώς το αλουμίνιο αποτελεί άκαυστο υλικό
 • Πολλά σχέδια ου ταιριάζουν σε κάθε στυλ και χώρο
 • Μόνωση εφόσον συνδυαστεί με θερμομονωτικά υλικά

Οι πτυσσόμενες πόρτες αλουμινίου καθώς και τα πτυσσόμενα παράθυρα, θα σου χαρίσουν την λειτουργικότητα που χρειάζεσαι στο εσωτερικό του σπιτιού σου και θα διευκολύνουν την καθημερινότητά σου. Οι τιμές στις πτυσσόμενες πόρτες αλουμινίου και στα παράθυρα, μπορεί να σου φανούν υψηλές όμως η απόσβεση των χρημάτων σου θα γίνει άμεσα.

Πτυσσόμενες Πόρτες Πλαστικές & Παράθυρα: Γιατί να τις εγκαταστήσεις;

Οι πτυσσόμενες πλαστικές πόρτες καθώς και τα παράθυρα, αποτελούν μία οικονομικότερη επιλογή για την ενίσχυση του εσωτερικού του σπιτιού σου με πλαστικά κουφώματα. Οι επαγγελματίες μας, μας έδωσαν μία λίστα με τους βασικούς λόγους που οι πτυσσόμενες πλαστικές πόρτες, είναι ιδανική επιλογή για τον χώρο σου:

 • Προσφέρουν μέγιστη θερμομόνωση και ηχομόνωση
 • Μεγάλη αντοχή στην φθορά του χρόνου
 • Οικονομική Τοποθέτηση
 • Έχουν ελάχιστες απαιτήσεις σε συντήρηση

Στην πλατφόρμα μας, διαθέτουμε αξιόπιστους επαγγελματίες που αναλαμβάνουν την τοποθέτηση πτυσσόμενης πλαστικής πόρτας ή πτυσσόμενου πλαστικού παραθύρου στο σπίτι σου, με εντυπωσιακά και λειτουργικά αποτελέσματα. Η τελική επιλογή, είναι στο χέρι σου και πρέπει να αποφασίσεις με γνώμονα τις επιθυμίες και τις ανάγκες σου.

Αν θες λειτουργικά κουφώματα μεγάλης διάρκειας και χρηστικότητας, οι πτυσσόμενες πόρτες και παράθυρα είναι η λύση που ψάχνεις. Στην πλατφόρμα μας θα βρεις εξειδικευμένους επαγγελματίες για να σε βοηθήσουν με κάθε εργασία για την τοποθέτηση, επισκευή, συντήρηση ή αντικατάσταση πόρτας φυσαρμόνικας.

Οι αξιολογημένοι τεχνικοί μας διαθέτουν πολυετή εμπειρία και σύγχρονο εξοπλισμό ώστε να σου εξασφαλίσουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Καταχώρησε εύκολα την εργασία σου, πάρε προσφορές για το κόστος πτυσσόμενων πορτών και παραθύρων και επέλεξε την καλύτερη για σένα προσφορά!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας
Σωστή εργασία, άμεση εξυπηρέτηση και καλές τιμές!
Γρήγορη εξυπηρέτηση!
Καθαρός, συνεπής και πολύ σωστός σε αυτά που υποσχέθηκε!
Ήταν εξαιρετικός επαγγελματίας!
Πολύ εξυπηρετικός και προσεκτικός στην εργασία του. Σίγουρα θα συνεργαστώ μαζί του στο μέλλον!
Έμεινα πολύ ικανοποιημένος από την εξυπηρέτηση και την εργασία του κυρίου Άγγελου!
Σχετικά άρθρα
Θέλεις να μάθεις τα πάντα σχετικά με τα κουφώματα αλουμινίου; Ποια είναι τα σημαντικότερα οφέλη που ανακύπτουν από την επιλογή
Τα κουφώματα αποτελούν έναν από τα πιο σημαντικά στοιχεία ενός σπιτιού. Πέρα από το τομέα της αισθητικής