Πόρτες Ασφαλείας Ψυχικό

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την καλύτερη τιμή

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι επαγγελματία ΔΩΡΕΑΝ
Πάρε προσφορά
Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις την καλύτερη προσφορά από πιστοποιημένο επαγγελματία!
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Εφόσον σε καλύπτει η προσφορά, προχωράς στην εκτέλεση της εργασίας & αξιολογείς τον επαγγελματία

Ποια στοιχεία πρέπει να προσέξεις όταν επιλέγεις πόρτα ασφαλείας;

Οι πόρτες ασφαλείας είναι ένα προϊόν που γνωρίζει μεγάλη άνθηση. Η τοποθέτηση τους συνοδεύεται από πολλαπλά οφέλη και για αυτό όλο και περισσότερος κόσμος προχωράει στην επιλογή τους.

Η υπεροχή της είναι αδιαμφισβήτητη και γίνεται εύκολα κατανοητό το γιατί οι ιδιοκτήτες οικιακών και επαγγελματικών χώρων τοποθετούν θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας στους χώρους τους.

Με την εγκατάσταση πόρτας ασφαλείας, πέρα από το προφανές υψηλό επίπεδο προστασίας που εξασφαλίζεις για το σπίτι σου θα κερδίσεις πολλά ακόμα πράγματα.

Τα βασικά οφέλη που θα κερδίσεις από την εξειδικευμένη τοποθέτηση μίας πόρτας ασφαλείας είναι ότι εξαιτίας της στιβαρότητας και της ανθεκτικότητά της, ευνοείται η μόνωση του χώρου και βελτιώνεται η ενεργειακή απόδοση του κτιρίου.

Ακόμη, οι θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας, απαιτούν ελάχιστα έξοδα συντήρησης. Τί πρέπει, λοιπόν, να προσέξεις για να επωφεληθείς από τα πλεονεκτήματά της;

Κατα την επιλογή και την τοποθέτηση της πόρτας ασφαλείας σου πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη σημασία στα εξής στοιχεία:

Εταιρεία προέλευσης της πόρτας ασφαλείας

Είναι πολύ σημαντικό, να προσέξεις την εταιρεία που έχει κατασκευάσει την πόρτα ασφαλείας του χώρου σου. Η ασφάλεια και η θωράκιση του χώρου σου, είναι πολύ σημαντικό θέμα, έτσι πρέπει να επιλέξεις πόρτες ασφαλείας από αξιόπιστες εταιρείες.

Υπάρχουν αρκετές ελληνικές εταιρείες, οι οποίες κατασκευάζουν θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας που προσφέρουν μέγιστη ασφάλεια και διαθέτουν υψηλά επίπεδα ανθεκτικότητας στην φθορά του χρόνου. Οι συγκεκριμένες πόρτες, όταν συνδυάζονται με τις κατάλληλες κλειδαριές ασφαλείας, γίνονται απροσπέλαστες.

Τις πιστοποιήσεις ασφαλείας που διαθέτει

Οι θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας, διαθέτουν συνήθως πιστοποιήσεις αντιδιάρρηξης αλλά και πιστοποιήσεις ηχομόνωσης και θερμομόνωσης. Όσο υψηλότερο είναι το επίπεδο στις πιστοποιήσεις, τόσο μεγαλύτερη ασφάλεια παρέχουν.

Εγγύηση της πόρτας ασφαλείας

Πολλά προϊόντα συνοδεύονται από εγγυήσεις όταν τα αγοράζεις. Οι πόρτες ασφαλείας, είναι σημαντικό να διαθέτουν εγγύηση, ώστε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει, σε περίπτωση για παράδειγμα που χαλάσει η κλειδαριά ασφαλείας, η εταιρεία να το καλύπτει.

Ο τύπος θωράκισης της πόρτας ασφαλείας

Ο τύπος θωράκισης στις πόρτες ασφαλείας είναι πολύ σημαντικός κατά την επιλογή. Υπάρχουν δύο τύποι θωράκισης στις πόρτες ασφαλείας.

Μονή θωράκιση πόρτας ασφαλείας: Διαθέτει μονοκόμματη σκάφη στην εξωτερική πλευρά πόρτας και από ένα μέχρι τρία νεύρα στο εσωτερικό της πόρτας.

Διπλή θωράκιση πόρτας ασφαλείας: Διαθέτει και αυτή μια μονοκόμματη σκάφη στην εξωτερική πλευρά πόρτας και τρία ή και παραπάνω νεύρα εσωτερικά. Η συγκεκριμένη θωράκιση, συντελεί σε καλύτερη θερμομόνωση που με την σειρά της συμβάλει σε καλύτερους ενεργειακά χώρους.

Ακόμη, προσφέρει υψηλότερα επίπεδα ηχομόνωσης και διαθέτει στο εσωτερικό της πόρτας ένα μονοκόμματο φύλλο μετάλλου. Άρα λοιπόν όσο μεγαλύτερη η θωράκιση στις θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας, τόσο πιο στιβαρή είναι η πόρτα παρέχοντας μεγαλύτερη ασφάλεια.

Ο τύπος της κλειδαριάς που διαθέτουν οι θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας

Ο τύπος κλειδαριάς, που διαθέτουν οι πόρτες ασφαλείας, παίζει βασικό ρόλο για το επίπεδο προστασίας του χώρου. Οι πιο σύγχρονες κλειδαριές ασφαλείας, είναι οι κλειδαριές κυλίνδρου οι οποίες σε συνδυασμό με κάποια άλλα εξαρτήματα ενισχύουν την ασφάλεια της πόρτας όπως το defender.

Η καλύτερη επιλογή είναι οι κύλινδροι ασφαλείας, όπου η αντιγραφή του κλειδιού μπορεί να γίνει μόνο με την κάρτα ασφαλείας.

Η επένδυση της πόρτας ασφαλείας

Οι επενδύσεις στις πόρτες ασφαλείας, ικανοποιούν κυρίως την αισθητική των ιδιοκτητών. Μερικές φορές λειτουργούν και προστατευτικά προς τις έντονες καιρικές συνθήκες, την υγρασία και την βροχή, όπως οι πόρτες ασφαλείας αλουμινίου.

Ενδεικτικά, οι τύποι επενδύσεων που υπάρχουν είναι πόρτες ασφαλείας με επενδύσεις λούστρου MDF με φυσικό καπλαμά και πόρτες ασφαλείας με επενδύσεις αλουμινίου.

Πιο σπάνια, επιλέγονται επενδύσεις με μασίφ ξύλο, εξαιτίας της υψηλής τιμής που διαθέτει. Ο χώρος που τοποθετούνται οι πόρτες ασφαλείας, πρέπει να λαμβάνεται υπόψη ώστε να μην καταστρέφονται οι πόρτες από τα καιρικά φαινόμενα.

Στην πλατφόρμα μας, υπάρχουν αξιολογημένοι επαγγελματίες που συνεργάζονται με τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου στον τομέα των πορτών ασφαλείας. Οι επαγγελματίες μας καλύπτουν ολόκληρο των τομέα των πορτών και μπορούν να προχωρήσουν στην τοποθέτηση εσωτερικών πορτών και εξωτερικών, πτυσσόμενων και θωρακισμένων ενώ θα σε ενημερώσουν και για τα οφέλη που μπορείς να έχεις και από κατηγορίες κουφωμάτων όπως τα αλουμινίου και τα συνθετικά.

Αρκεί μία απλή καταχώρηση της εργασίας, ώστε να λάβεις τις καλύτερες προσφορές για τοποθέτηση θωρακισμένης πόρτας ασφαλείας, άμεσα και αποτελεσματικά.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες για το 2018

Οι επαγγελματίες με τις καλύτερες κριτικές για τις εργασίες τους

Διαμαντής Μανικόπουλος
2 αξιολογήσεις
Πολύ καλός επαγγελματίας!
ALMIN - Συστήματα Αλουμινίου
6 αξιολογήσεις
Πολύ εξυπηρετικός, άριστος επαγγελματίας, τον συστήνω σε όλους!
Σωτήρης Ρίζος
6 αξιολογήσεις
Πολύ ευχαριστημένος από τον κύριο Ρίζο. Όλα ήταν άψογα!
Γιώργος Κίτος
81 αξιολογήσεις
Άμεση εξυπηρέτηση. Πολύ καλή δουλειά και καλή τιμή. Ευγενικός και επαγγελματίας!
Lion Group - Στέλιος Φρατζεσκάκης
1 αξιολόγηση
Πολύ εξυπηρετικός επαγγελματίας, είμαι ικανοποιημένος από την εργασία του!
ΕΡΓΟΤΕΛΕΙΑ Ε.Π.Ε.
1 αξιολόγηση
Πολύ εξυπηρετικός και πολύ γρήγορος! Τον ευχαριστώ πολύ!
Σχετικά άρθρα
Όλοι έχουμε ακούσει μια ιστορία για κάποιον που κοιμόταν, ενώ μπήκαν κλέφτες στο σπίτι του ή για κάποιον άλλον
Στις ημέρες μας και ιδιαίτερα καθώς πλησιάζει το καλοκαίρι, η διάρρηξη συστημάτων ασφαλείας γίνεται και πάλι ο μεγαλύτερος φόβος
Μη φεύγεις!
Η συμπλήρωση της φόρμας δεν απαιτεί περισσότερο από 1 λεπτό. Η διαδικασία είναι εντελώς δωρεάν και απολύτως ασφαλής και θα σε φέρει σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου.

Δεν με ενδιαφέρει