Πόρτες Ασφαλείας Πάτρα

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την καλύτερη τιμή

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι επαγγελματία ΔΩΡΕΑΝ
Πάρε προσφορά
Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις την καλύτερη προσφορά από πιστοποιημένο επαγγελματία!
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Εφόσον σε καλύπτει η προσφορά, προχωράς στην εκτέλεση της εργασίας & αξιολογείς τον επαγγελματία

Πώς θα επιλέξεις πόρτα ασφαλείας για το σπίτι;

Σκέφτεσαι να αντικαταστήσεις την παλιά σου πόρτα, με μία νέα πόρτα ασφαλείας ή μία θωρακισμένη πόρτα; Η σκέψη σου είναι σωστή, γιατί το θέμα της ασφάλειας είναι προτεραιότητα και οι νέες πόρτες μπορούν να σου καλύψουν αυτή την ανάγκη.

Πριν κάνεις την τελική επιλογή στις πόρτες ασφαλείας, υπάρχουν στοιχεία που πρέπει να εξετάσεις και που θα διασφαλίσουν την αξιοπιστία του προϊόντος που θα εγκαταστήσεις. Στην παρακάτω λίστα, θα βρεις όλα τα στοιχεία που θα σε βοηθήσουν στην επιλογή πόρτας ασφαλείας για το σπίτι σου:

Ο Τύπος Θωράκισης: Όσο μεγαλύτερος είναι ο τύπος θωράκισης τόσο περισσότερη ασφάλεια σου παρέχει. Υπάρχουν πόρτες ασφαλείας με μονή, διπλή ακόμη και τριπλή θωράκιση. Οι συγκεκριμένες, διαθέτουν μονοκόμματη σκάφη στο εσωτερικό και τρία ή και παραπάνω νεύρα στο εσωτερικό.

Οι πόρτες με μεγάλη θωράκιση, προσφέρουν και καλύτερη θερμομόνωση και άρα συμβάλουν σε καλύτερους ενεργειακούς χώρους. Οι τεχνικοί μας, συνιστούν υψηλούς τύπους θωράκισης για περισσότερη προστασία.

Πιστοποίηση Ασφάλειας: Οι θωρακισμένες πόρτες, είναι βασικό να έχουν πιστοποίηση αντιδιάρρηξης, ηχομόνωσης και θερμομόνωσης. Όσο μεγαλύτερο το επίπεδο πιστοποίησης τόσο πιο αξιόπιστη η πόρτα.

Εγγύηση: Οι αξιόπιστες πόρτες ασφαλείας και οι θωρακισμένες, διαθέτουν εγγύηση ώστε σε περίπτωση που μετά την εγκατάσταση προκύψει πρόβλημα, να μπορείς να τις επισκευάσεις ή να αντικαταστήσεις τα προβληματικά εξαρτήματα χωρίς να επιβαρυνθείς με το κόστος επισκευής.

Κλειδαριά: Η κλειδαριά, είναι από τους βασικότερους παράγοντες επιλογής μία πόρτας. Το καλύτερο είναι να διαλέξεις μία πόρτα με κλειδαριά ασφαλείας που διαθέτει defender. Οι συγκεκριμένες κλειδαριές προσφέρουν μέγιστη ασφάλεια.

Εταιρεία: Η εταιρεία προέλευσης της πόρτας ασφαλείας και των θωρακισμένων πορτών, είναι σημαντικό να είναι αξιόπιστη και γνωστή. Υπάρχουν πολλά προϊόντα στην αγορά που προέρχονται από αναξιόπιστες εταιρίες και συνήθως προσφέρονται σε πολύ οικονομικές τιμές. Πριν κάνεις την επιλογή σου, έλεγξε ότι η πόρτα σου δεν ανήκει σε αυτά.

Η τοποθέτηση πόρτας ασφαλείας ή θωρακισμένης πόρτας, είναι μία απλή και γρήγορη διαδικασία, εφόσον πραγματοποιηθεί από έμπειρους τεχνικούς. Οι επαγγελματίες μας, εξυπηρετούν τοποθετήσεις, επισκευές και αντικαταστάσεις πορτών ασφαλείας, αλουμινίου και εσωτερικών πορτών σε όλη την Πάτρα και εγγυώνται ότι το τελικό αποτέλεσμα, θα ξεπεράσεις τις προσδοκίες σου.

Ακόμη, οι τεχνικοί μας πραγματοποιούν τοποθετήσεις κουφωμάτων αλουμινίου και pvc καθώς και πορτών φυσαρμόνικας σε οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους.

Εάν σε προβληματίζει το κόστος των πορτών, οι τεχνικοί μας αναλαμβάνουν την εγκατάσταση πορτών άμεσα και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες για το 2019

Οι επαγγελματίες με τις καλύτερες κριτικές για τις εργασίες τους

ΔΗΜΗΤΡΗΣ Ν.
19 αξιολογήσεις
Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος απο την συνεργασία μου με τον κ.Νάστο . Συνεπής , ποιοτικός , αξιόπιστος . Λογική τιμή σε σχέση με την πολύ...
Αντώνιος Π.
5 αξιολογήσεις
Όλα πήγαν ρολόϊ. Δεν υπήρξε κανένα απολύτως πρόβλημα.
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Λ.
4 αξιολογήσεις
Εξαιρετική ποιότητα, εξαιρετική εξυπηρέτηση και οργάνωση Το συνεργείο του Κού Λιάκου ήταν "κομάντο". Μπήκαν 8 το πρωί και 1 είχαν τελειώσ...
Α. AE
4 αξιολογήσεις
Πολύ ευχαριστημένοι μείναμε από την AEPAL. , Επαγγελματίες στη δουλειά τους, στην ώρα τους, με καλή διάθεση και λύσεις σε ότι προέκυψε. Π...
Βασιλική Π.
2 αξιολογήσεις
'Αψογη εταιρεία/ καλές τιμές/ συνεννοηθήκαμε με τους ανθρώπους άψογα/ κατασκευή πολή καλή/ θα τους προτιμήσουμε σε επόμενη φάση.
Διονύσης Κ.
1 αξιολόγηση
Ο συγκεκριμένος επαγγελματίας ήταν απόλυτα συνεπής με εξυπηρέτησε άμεσα και οικονομικά.
Σχετικά άρθρα
Όλοι έχουμε ακούσει μια ιστορία για κάποιον που κοιμόταν, ενώ μπήκαν κλέφτες στο σπίτι του ή για κάποιον άλλον
Στις ημέρες μας και ιδιαίτερα καθώς πλησιάζει το καλοκαίρι, η διάρρηξη συστημάτων ασφαλείας γίνεται και πάλι ο μεγαλύτερος φόβος
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει