Πόρτες Ασφαλείας Νέα Σμύρνη

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την καλύτερη τιμή

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι επαγγελματία ΔΩΡΕΑΝ
Πάρε προσφορά
Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις την καλύτερη προσφορά από πιστοποιημένο επαγγελματία!
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Εφόσον σε καλύπτει η προσφορά, προχωράς στην εκτέλεση της εργασίας & αξιολογείς τον επαγγελματία

Τί θα κερδίσεις από την τοποθέτηση πόρτας ασφαλείας;

Οι πόρτες ασφαλείας, είναι βασικό στοιχείο ασφαλείας του σπιτιού. Η τοποθέτησή τους, δεν απαιτεί ιδιαίτερες εργασίες, αυτό που συνήθως δυσκολεύει τους περισσότερους είναι η διαδικασία της επιλογής. Τα πλεονεκτήματα που θα κερδίσεις, αφού τοποθετήσεις μία καλή ποιοτικά πόρτα ασφαλείας ή θωρακισμένη πόρτα, είναι πολλά και σίγουρα έχουν άμεσο αντίκτυπο στην καθημερινότητά σου.

Οι τεχνικοί μας, συνιστούν κάθε οικιακός και επαγγελματικός χώρος να διαθέτει θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας και εγγυώνται ότι ανεξαρτήτως του κόστους του, αποτελούν επένδυση για τον χώρο σου εξαιτίας της μακροχρόνιας αντοχής τους και των οφελών που θα κερδίσεις. Ποια είναι αυτά;

Προστασία της οικογένειας & της ιδιοκτησίας σου: Η ασφάλεια, είναι προτεραιότητα και με τις πόρτες ασφαλείας, θα ανησυχείς λιγότερο τόσο όταν βρίσκεσαι στο εσωτερικό του όσο κι όταν δεν είσαι εκεί. Μία καλή πόρτα ασφαλείας, διαθέτει πιστοποίηση αντιδιάρρηξης και μεγάλη αντοχή στη κρούση. Ειδικά, οι πόρτες τελευταίας τεχνολογίας, είναι απροσπέλαστες και δεν αφήνουν κανένα ανεπιθύμητο επισκέπτη να εισέλθει.

Θερμομόνωση: Κι όμως, οι πόρτες ασφαλείας και οι θωρακισμένες, εξαιτίας του πάχους και του υλικού της επένδυσής τους, θωρακίζουν το σπίτι από την εξωτερική θερμοκρασία. Όσο πιο στιβαρή και παχιά είναι μία πόρτα τόσο περισσότερη αντίσταση διαθέτει στο κρύο αλλά και την ζέστη. Με την εγκατάστασή της, θα δεις μεγάλη διαφορά στην ατμόσφαιρά του σπιτιού και δεν θα χρειαστεί να εφαρμόσεις και μόνωση.

Αναβάθμιση της Αξίας του Ακινήτου: Η οικία που διαθέτει πόρτα ασφαλείας, έχει μεγαλύτερη αντικειμενική αξία από μία που δεν έχει. Αυτό φαίνεται και στις περιπτώσεις ενοικίασης ενός ακινήτου όπου το ενοίκιο ανεβαίνει εξαιτίας της συγκεκριμένης παροχής.

Αισθητική: Οι νέες πόρτες ασφαλείας, λειτουργούν και ως κομμάτι της διακόσμησης του σπιτιού. Πολλοί εξειδικευμένοι διακοσμητές και αρχιτέκτονες, υποστηρίζουν ότι η αλλαγή της πόρτας με μία μοντέρνα πόρτα ασφαλείας φέρνει αέρα ανακαίνισης στον χώρο. Στο πλαίσιο αυτό, οι κατασκευαστικές εταιρείες έχουν δημιουργήσει θωρακισμένες πόρτες με επενδύσεις αλουμινίου, λούστρου MDF, με φυσικό καπλαμά και με λάμινειτ.

Η εγκατάσταση πορτών ασφαλείας, είναι μία σωστή απόφαση για τον χώρο σου και μπορείς να επιλέξεις το είδος της πόρτας που επιθυμείς αφού λάβεις υπόψη σου τα παρακάτω κριτήρια:

  • Τον τύπο θωράκισης
  • Την επένδυση
  • Την κλειδαριά
  • Την εταιρεία προέλευσης

Οι τεχνικοί μας, πραγματοποιούν τοποθετήσεις, επισκευές και αντικαταστάσεις πορτών ασφαλείας και θωρακισμένων σε σπίτια και επαγγελματικούς χώρους στην Νέα Σμύρνη. Επιπλέον, δραστηριοποιούνται στον τομέα των κουφωμάτων αλουμινίου και pvc, εσωτερικών και εξωτερικών πορτών και πτυσσόμενων.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες για το 2018

Οι επαγγελματίες με τις καλύτερες κριτικές για τις εργασίες τους

Διαμαντής Μανικόπουλος
2 αξιολογήσεις
Πολύ καλός επαγγελματίας!
ALMIN - Συστήματα Αλουμινίου
6 αξιολογήσεις
Πολύ εξυπηρετικός, άριστος επαγγελματίας, τον συστήνω σε όλους!
Σωτήρης Ρίζος
6 αξιολογήσεις
Πολύ ευχαριστημένος από τον κύριο Ρίζο. Όλα ήταν άψογα!
Γιώργος Κίτος
81 αξιολογήσεις
Άμεση εξυπηρέτηση. Πολύ καλή δουλειά και καλή τιμή. Ευγενικός και επαγγελματίας!
Νικόλαος Γαλάνης
2 αξιολογήσεις
Πολύ καλή συνεργασία, έμεινα απόλυτα ευχαριστημένη. Τον έχω συστήσει και σε φίλους μου!
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΑΣΤΟΣ
19 αξιολογήσεις
Πολύ εξυπηρετικός, σε σωστό χρόνο. Θα τον προτιμήσω σίγουρα ξανά!!!
Σχετικά άρθρα
Όλοι έχουμε ακούσει μια ιστορία για κάποιον που κοιμόταν, ενώ μπήκαν κλέφτες στο σπίτι του ή για κάποιον άλλον
Στις ημέρες μας και ιδιαίτερα καθώς πλησιάζει το καλοκαίρι, η διάρρηξη συστημάτων ασφαλείας γίνεται και πάλι ο μεγαλύτερος φόβος
Μη φεύγεις!
Η συμπλήρωση της φόρμας δεν απαιτεί περισσότερο από 1 λεπτό. Η διαδικασία είναι εντελώς δωρεάν και απολύτως ασφαλής και θα σε φέρει σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου.

Δεν με ενδιαφέρει