Πόρτες Ασφαλείας Κόρινθος

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την καλύτερη τιμή

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι επαγγελματία ΔΩΡΕΑΝ
Πάρε προσφορά
Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις την καλύτερη προσφορά από πιστοποιημένο επαγγελματία!
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Εφόσον σε καλύπτει η προσφορά, προχωράς στην εκτέλεση της εργασίας & αξιολογείς τον επαγγελματία

Πώς να διαλέξεις την κατάλληλη πόρτα ασφαλείας σπιτιού;

Ψάχνεις την κατάλληλη πόρτα ασφαλείας για το σπίτι σου; Η αναζήτηση, μπορεί να σε δυσκολέψει καθώς υπάρχουν εκατοντάδες προϊόντα στην αγορά που μπορεί να ταιριάζουν στις ανάγκες σου τόσο από αισθητικής άποψης όσο και από θέμα ασφάλειας. Οι πόρτες ασφαλείας, ποικίλουν σε τιμές αλλά οι εξειδικευμένοι τεχνικοί συμβουλεύουν να μην γίνονται αγορές φθηνών πορτών που δεν θωρακίζουν το σπίτι από πιθανούς εισβολείς.

Με την εξέλιξη της τεχνολογίας, οι απλές πόρτες ασφαλείας δεν είναι η μόνο επιλογή. Δυναμική εμφάνιση έχουν κάνει και οι θωρακισμένες πόρτες, οι οποίες ενισχύουν ακόμη περισσότερο την ασφάλεια του σπιτιού και οι τιμές τους δεν διαφέρουν τόσο από τις κλασσικές πόρτες. Εάν βρίσκεσαι σε διαδικασία έρευνας για την επιλογή της κατάλληλης πόρτας, τότε οι παρακάτω συμβουλές θα σου φανούν ιδιαίτερα χρήσιμες.

Τί πόρτα ασφαλείας να βάλεις;

Υπάρχουν πολλά είδη πορτών ασφαλείας που ξεχωρίζουν με βάση την θωράκιση αλλά και την επένδυση της πόρτας. Ακολουθεί μία λίστα με τις βασικές σου επιλογές:

Με κριτήριο την θωράκιση

Μονή Θωράκιση: Οι πόρτες ασφαλείας με μονή θωράκιση, διαθέτουν μία μονοκόμματη σκάφη στο εξωτερικό μέρος της πόρτας και από ένα μέχρι τρία νεύρα στο εσωτερικό τους.

Διπλή Θωράκιση: Αποτελείται από μία μονοκόμματη σκάφη και από τρία και παραπάνω νεύρα στο εσωτερικό. Ακόμη, συντελεί στην ενίσχυση της θερμομόνωσης και ηχομόνωσης του σπιτιού και σε καλύτερους ενεργειακά χώρους. Τέλος, διαθέτει στο εσωτερικό της ένα μονοκόμματο φύλλο μετάλλου.

Πλέον, υπάρχουν πόρτες ασφαλείας και με τριπλή θωράκιση και παραπάνω. Το γενικότερο συμπέρασμα είναι ότι όσο μεγαλύτερη είναι η θωράκιση στις πόρτες τόσο πιο στιβαρές και ασφαλείς είναι και γι αυτό τον λόγο η ζήτηση των θωρακισμένων πορτών ασφαλείας τα τελευταία χρόνια, έχει αυξηθεί.

Με κριτήριο την επένδυση της πόρτας

  • Πόρτες ασφαλείας με επενδύσεις λούστρου MDF
  • Πόρτα ασφαλείας με φυσικό καπλαμά
  • Πόρτες ασφαλείας με επενδύσεις αλουμινίου.
  • Πόρτες ασφαλείας Laminate

Όποιο είδος πόρτας ασφαλείας και να επιλέξεις οι τεχνικοί μας που εξυπηρετούν την Κόρινθο, μπορούν να στην τοποθετήσουν και να σου δώσουν και τις καλύτερες προσφορές για τιμή με τοποθέτηση. Οι επαγγελματίες μας, θα σου προτείνουν μία ευρεία γκάμα προϊόντων από απλές πόρτες ασφαλείας και θωρακισμένες πόρτες και θα σου εξασφαλίσουν μία επαγγελματική εγκατάσταση στο σπίτι άλλά και τον επαγγελματικό σου χώρο.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες για το 2019

Οι επαγγελματίες με τις καλύτερες κριτικές για τις εργασίες τους

Παρασκευή Π.
31 αξιολογήσεις
Πάρα πολύ καλός στη δουλειά του. Πολύ ευγενικός!
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Ν.
19 αξιολογήσεις
Πολύ καλές τιμές,συνεπείς και επαγγελματίες.Τους προτείνω
Αντώνιος Π.
5 αξιολογήσεις
Όλα πήγαν ρολόϊ. Δεν υπήρξε κανένα απολύτως πρόβλημα.
Κ. Κατασκευαστική
5 αξιολογήσεις
Επισκευή ρολλών. Είχα ανταπόκριση στην αγγελία μου σε μερικές ωρες με email παρ'ότι ήταν γύρω στις οχτώ το βράδυ. Την επόμενη μέρα το πρ...
Α. AE
4 αξιολογήσεις
Η συνεργασία μας ήταν εξαιρετική.Ο Κύριος Σωτηρίου ήταν άψογος από τήν αρχή καί έως τό πέρας τών εργασιών.Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα.
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Λ.
4 αξιολογήσεις
Εξαιρετική ποιότητα, εξαιρετική εξυπηρέτηση και οργάνωση Το συνεργείο του Κού Λιάκου ήταν "κομάντο". Μπήκαν 8 το πρωί και 1 είχαν τελειώσ...
Σχετικά άρθρα
Όλοι έχουμε ακούσει μια ιστορία για κάποιον που κοιμόταν, ενώ μπήκαν κλέφτες στο σπίτι του ή για κάποιον άλλον
Στις ημέρες μας και ιδιαίτερα καθώς πλησιάζει το καλοκαίρι, η διάρρηξη συστημάτων ασφαλείας γίνεται και πάλι ο μεγαλύτερος φόβος
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει