Πόρτες Ασφαλείας Γαλάτσι

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την καλύτερη τιμή

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι επαγγελματία ΔΩΡΕΑΝ
Πάρε προσφορά
Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις την καλύτερη προσφορά από πιστοποιημένο επαγγελματία!
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Εφόσον σε καλύπτει η προσφορά, προχωράς στην εκτέλεση της εργασίας & αξιολογείς τον επαγγελματία

Τί χρειάζεται να ξέρεις για τις πόρτες ασφαλείας;

Θες να τοποθετήσεις πόρτα ασφαλείας ή θωρακισμένη πόρτα; Η σκέψη σου είναι σωστή, καθώς η εγκατάσταση πορτών ασφαλείας έχει να σου προσφέρει πολλά οφέλη και η απόσβεση των χρημάτων από αυτή σου την επένδυση θα γίνει άμεσα. Τα χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου προϊόντος είναι δύσκολο να τα γνωρίζεις εάν δεν διαθέτεις εξειδικευμένες γνώσεις.

Για να σε βοηθήσουμε στην επιλογή της κατάλληλης πόρτας για την είσοδο του σπιτιού ή του επαγγελματικού χώρου, συγκεντρώσαμε όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που διαθέτουν οι πόρτες ασφαλείας και οι θωρακισμένες και τα οποία είναι σημαντικό να γνωρίζεις πριν την εγκατάσταση:

Τύπος Επένδυσης στις Πόρτες Ασφαλείας: Οι πόρτες ασφαλείας διαθέτουν διαφορετικές επενδύσεις. Οι περισσότεροι επιλέγουν επένδυση με βάση την αισθητική του χώρου τους. Αυτός πρέπει να είναι ένας από τους λόγους αλλά όχι ο μοναδικός. Οι επενδύσεις στις πόρτες ασφαλείας και τις θωρακισμένες, έρχονται σε επαφή με το εξωτερικό περιβάλλον εάν είναι για παράδειγμα σε είσοδο εξωτερικού χώρου και γι αυτό πρέπει να είναι ανθετικές στα καιρικά φαινόμενα. Οι καλύτεροι τύποι επένδυσης, είναι εκείνες με αλουμίνιο, laminate, με λούστρο MDF και με φυσικό καπλαμά. Ένας έμπειρος τεχνικός, μπορεί να σε συμβουλεύσει για το είδος πόρτας που ταιριάζει καλύτερα στον χώρο σου.

Μονή & Διπλή Θωράκιση: Η μονή διαθέτει μονοκόμματη σκάφη στο εξωτερικό της και ένα με τρία νεύρα στο εσωτερικό ενώ η διπλή διαθέτει τρία και παραπάνω νεύρα στο εσωτερικό της. Οι πόρτες εκείνες που διαθέτουν υψηλή θωράκιση, ξεχωρίζουν για την ασφάλεια που προσφέρουν και προτιμώνται.

Τύπος Κλειδαριάς: Οι περισσότερες πόρτες ασφαλείας τελευταίας τεχνολογίας, διαθέτουν κλειδαριές ασφαλείας. Οι κλειδαριές αυτές, είναι πολύ δύσκολο να παραβιαστούν ή να χαλάσουν με τον χρόνο. Οι καλύτερες στο είδος τους είναι οι κλειδαριές με κύλινδρο, οι οποίες διαθέτουν και defender ως εξάρτημα.

Πιστοποιήσεις: Η πιστοποίηση στις πόρτες ασφαλείας και τις θωρακισμένες, είναι πολύ σημαντικές για την αξιοπιστία τους. Η πιο συνηθισμένες είναι η πιστοποίηση αντιδιάρρηξης και θερμομόνωσης. Επιλέγοντας πόρτα για τον χώρο σου, είναι καλό να εξακριβώσεις ότι συνοδεύεται από τις συγκεκριμένες πιστοποιήσεις.

Εγγύηση Επισκευής ή Αντικατάστασης: Και τα ποιοτικότερα προϊόντα, μπορούν να είναι ελαττωματικά και λίγες μέρες έπειτα από την τοποθέτηση να παρουσιάσουν φθορές. Πρέπει να είσαι βέβαιος ότι διαθέτουν εγγύηση ώστε να μην χρειαστεί να πληρώσεις το κόστος επισκευής.

Οι τεχνικοί μας, διαθέτουν συνεργασίες με τις μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες και μπορούν να σου προτείνουν προϊόντα που ξεχωρίζουν για το οικονομικό τους κόστος και την μεγάλη τους αντοχή.

Ακόμη, οι τεχνικοί μας, εξυπηρετούν τοποθετήσεις, επισκευές και αντικαταστάσεις πορτών σε όλο το Γαλάτσι, με συνέπεια και επαγγελματισμό.  Τα είδη των πορτών που τοποθετούν είναι εσωτερικές, εξωτερικές,πτυσσόμενες και κουφώματα αλουμινίου και pvc.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες για το 2018

Οι επαγγελματίες με τις καλύτερες κριτικές για τις εργασίες τους

Διαμαντής Μανικόπουλος
2 αξιολογήσεις
Πολύ καλός επαγγελματίας!
ALMIN - Συστήματα Αλουμινίου
6 αξιολογήσεις
Πολύ εξυπηρετικός, άριστος επαγγελματίας, τον συστήνω σε όλους!
Σωτήρης Ρίζος
6 αξιολογήσεις
Πολύ ευχαριστημένος από τον κύριο Ρίζο. Όλα ήταν άψογα!
Γιώργος Κίτος
81 αξιολογήσεις
Άμεση εξυπηρέτηση. Πολύ καλή δουλειά και καλή τιμή. Ευγενικός και επαγγελματίας!
Νικόλαος Γαλάνης
2 αξιολογήσεις
Πολύ καλή συνεργασία, έμεινα απόλυτα ευχαριστημένη. Τον έχω συστήσει και σε φίλους μου!
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΑΣΤΟΣ
19 αξιολογήσεις
Πολύ εξυπηρετικός, σε σωστό χρόνο. Θα τον προτιμήσω σίγουρα ξανά!!!
Σχετικά άρθρα
Όλοι έχουμε ακούσει μια ιστορία για κάποιον που κοιμόταν, ενώ μπήκαν κλέφτες στο σπίτι του ή για κάποιον άλλον
Στις ημέρες μας και ιδιαίτερα καθώς πλησιάζει το καλοκαίρι, η διάρρηξη συστημάτων ασφαλείας γίνεται και πάλι ο μεγαλύτερος φόβος
Μη φεύγεις!
Η συμπλήρωση της φόρμας δεν απαιτεί περισσότερο από 1 λεπτό. Η διαδικασία είναι εντελώς δωρεάν και απολύτως ασφαλής και θα σε φέρει σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου.

Δεν με ενδιαφέρει