Personal Trainer

Personal Trainer

Με τεχνολογία που αναλύει και επιλέγει τους καλύτερους για εσένα σε 10’’

1.000.000+ αναρτήσεις εργασιών
4.200+ αξιολογημένοι επαγγελματίες
86.000+ αξιολογήσεις πελατών

Αξιολόγηση εργασιών

4.9

μέσος όρος από 52 αξιολογήσεις πελατών

Thalia P.
5.0

Ο Προκόπης είναι συνεπής, εργατικός, με απίστευτη γνώση της δουλειάς του, εμψυχωτικός! Ο κατάλληλος άνθρωπος για να ξεκινήσεις την γυμναστική και να την συνεχίσεις!

Για: Προκόπης Κανελλόπουλος

Συχνές Ερωτήσεις

Ποιες είναι οι τιμές για personal training ανά περίπτωση;

Οι τιμές για personal trainer καθορίζονται, ανάλογα με τον αριθμό ατόμων που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, αλλά και το χώρο που γίνεται η εκγύμναση. Ενδεικτικά, το κόστος για personal training διαμορφώνεται ως εξής:

 • Ατομικό personal training στο χώρο σου: Από 25€/ώρα.

 • Ομαδικό personal training στο χώρο σου: Από 12€/ώρα.

 • Ατομικό personal training στο χώρο του γυμναστή: Από 15€/ώρα.

 • Ομαδικό personal training στο χώρο του γυμναστή: Από 8€/ώρα.

Οι τιμές αυτές μπορεί να αυξηθούν, αν υπάρχουν ιδιαίτερα σημεία προσοχής και ξεχωριστές ανάγκες. Για παράδειγμα, ένα πρόγραμμα για εγκύους ή για ανθρώπους που βρίσκονται σε αποκατάσταση από χειρουργείο ή ατύχημα, μπορεί να κοστίσει περισσότερο.

Αν θέλεις να γυμναστείς μαζί με έναν ή δύο φίλους, οι τιμές είναι πραγματικά πολύ οικονομικές. Ωστόσο, πάντα πρέπει να έχεις υπόψη σου ότι το ατομικό πρόγραμμα είναι ό,τι καλύτερο, για να κάνεις ένα πρόγραμμα ειδικά διαμορφωμένο για σένα.

Γιατί να προτιμήσεις την εκγύμναση με personal trainer;

Σίγουρα έχεις δει πολλά γυμναστήρια στην περιοχή σου ή σε περιοχές γύρω από τη δική σου. Λοιπόν, γιατί να μην ξεκινήσεις συνδρομή σε ένα από αυτά και απλά να κάνεις ένα τυπικό πρόγραμμα εκγύμνασης;

1. Ο personal trainer θα σου δώσει ειδικό ασκησιολόγιο

Το personal training είναι κατάλληλο για όλες τις ηλικίες και όλες τις φάσεις ζωής. Ακόμα κι αν αναρρώνεις από ατύχημα, από χειρουργείο ή από εγκυμοσύνη, ένας έμπειρος personal trainer θα φτιάξει πρόγραμμα ειδικά για σένα, με απόλυτο σεβασμό στις ανάγκες σου.

Όπως καταλαβαίνεις, το τυπικό πρόγραμμα του γυμναστηρίου δεν είναι κατάλληλο για όλους και δεν έχει εξίσου δραστικά αποτελέσματα για κάθε περίπτωση. Με την προσωπική εκγύμναση δεν αφήνεις τίποτα στην τύχη!

2. Αποφεύγεις τον κίνδυνο ατυχήματος

Πάντα είναι καλύτερο να έχεις κάποιον που σε προσέχει, όσο γυμνάζεσαι. Ο personal trainer σου προσφέρει απερίσπαστη προσοχή. Θα προσέξει αν κάνεις σωστά τις ασκήσεις σου ή αν πιέζεσαι περισσότερο από όσο πρέπει, έτσι ώστε να μην πάθεις το οτιδήποτε. 

3. Γυμνάζεσαι στον χώρο που θέλεις

Θέλεις να κάνεις personal training στο σπίτι; Μήπως προτιμάς το γήπεδο της γειτονιάς σου ή κάποιο άλλο χώρο; Σκέφτεσαι ότι θα ήθελες να κάνεις γιόγκα ή πιλάτες στο σπίτι για να χαλαρώνεις, μετά από μια δύσκολη μέρα; Ένα τυπικό πρόγραμμα γυμναστηρίου δεν μπορεί να σου προσφέρει κάτι τέτοιο.

3. Έχεις ιδιαίτερη προσοχή, ανάλογα με τις ανάγκες σου

Θέλεις να χάσεις βάρος, να βελτιώσεις τη φυσική σου κατάσταση ή μήπως αναρρώνεις από κάποιο ατύχημα; Όποιος κι αν είναι ο στόχος που προσπαθείς να πετύχεις με τη γυμναστική, στην πλατφόρμα μας σίγουρα θα βρεις personal trainer που σε καταλαβαίνει και λαμβάνει υπόψη αυτό που χρειάζεσαι.

4. Θα δεις πιο άμεσα αποτελέσματα!

Μερικές φορές, θέλουμε να πετύχουμε κάτι πολύ γρήγορα και με την ελάχιστη δυνατή προσπάθεια. Αν βρίσκεσαι σε τέτοια φάση και θέλεις να δεις αλλαγές στο σώμα και την υγεία σου άμεσα, το personal training είναι ιδανική επιλογή για σένα. Εφόσον το πρόγραμμα προσαρμόζεται στις ανάγκες σου, θα δεις αποτελέσματα πολύ πιο άμεσα, σε σχέση με το απλό πρόγραμμα γυμναστηρίου.

5. Θα έχεις πάντα εμψύχωση

Ένας personal trainer δεν σου υποδεικνύει απλώς τι ασκήσεις πρέπει να κάνεις. Βρίσκεται δίπλα σου κατά τη διάρκεια της εκγύμνασης, σε στηρίζει στο να πετύχεις το στόχο σου και δεν ξεχνά να σε εμψυχώνει. Η εμψύχωση είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που μπορεί να σου προσφέρει ένας επαγγελματίας, ειδικά αν οι στόχοι σου είναι αρκετά απαιτητικοί.

Τι είδους προγράμματα προσφέρουν οι επαγγελματίες μας για personal training;

Οι personal trainers που συνεργάζονται με την πλατφόρμα μας μπορούν να σου προσφέρουν διαφορετικά προγράμματα άσκησης, ανάλογα με τις ανάγκες σου. Ενδεικτικά, κάποια δημοφιλή προγράμματα περιλαμβάνουν:

1. Ασκήσεις ενδυνάμωσης

Οι ασκήσεις ενδυνάμωσης (ασκήσεις βάρους ή αντίστασης) αυξάνουν τη δύναμη και ενδυναμώνουν τους μύες του σώματος. Για αυτου του είδους ασήσεις μπορείς να χρησιμοποιήσεις το βάρος του σώματος, βαράκια εκγύμνασης ή ζώνες αντοχής. Μάλιστα, μπορείς να κάνεις ασκήσεις ενδυνάμωσης οπουδήποτε, στο σπίτι, στο γυμναστήριο ή ακόμη και σε εξωτερικό χώρο. Με τις ασκήσεις ενδυνάμωσης πετυχαίνεις μείωση σωματικού λίπους, οικοδόμηση μυικής μάζας αλλά και βελτίωση στάση σώματος.

2. Γυμναστική με βάρη

Σε αυτη την περίπτωση χρησιμοποιούνται βάρη για αντίσταση, όπως kettlebell, barbell και πολλά άλλα όργανα. Είναι ένας καλό τρόπος, αν θέλετε να κάψετε λίπος και περισσότερες θερμίδες σε σχέση με τις ασκήσεις cardio και την αερόβια άσκηση. Αυτό που χρειάζεται να ξέρεις είναι ότι τα βάρη δεν γυμνάζουν μόνο τους μύες αλλά και τα οστά.

3. TRX

Το σύστημα TRX, γνωστό και ως Total Resistance eXercise, είναι μια ειδική μέθοδος προπόνησης με ιμάντες που προσφέρει σφρυγιλότητα στο σώμα και σταθεροποίηση των μυών. Οι ασκήσεις που μπορεις να κάνεις ειναι πάρα πολλές με διάφορες παραλλαγές. Το πλέονέκτημα της πρόπονησης TRX είναι ότι γυμνάζει όλο το σώμα, ενδυναμώνοντας τους κοιλιακούς και ραχιαίους προσφέροντας σταθεροποίηση του σώματος και αποφυγη τραυματισμών. 

4. Πιλάτες

Το Pilates είναι μία μέθοδος εκγύμνασης που κρατά το σώμα σε άριστη φυσική κατάσταση, βασιζόμενη σε ένα σύστημα ασκήσεων διάτασης και ενδυνάμωσης. Με το pilates το σώμα μεταμορφώνεται και αποκτά υγιή και αρμονική σιλουέτα. Μάλιστα, οι ασκήσεις αυτές βοηθούν στην στάση του σώματος και αυξάνει την ευλιγισία.

5. Γιόγκα

6. Cross training

Μερικά από τα πιο δημοφιλή προγράμματα είναι η γιόγκα στο σπίτι, αλλά και οι πιλάτες στο σπίτι. Παρόλα αυτά, ο personal trainer θα φροντίσει να προσαρμόσει το πρόγραμμα στις απαιτήσεις σου και το στόχο σου (απώλεια βάρους, ενδυνάμωση, βελτίωση φυσικής κατάστασης κτλ).
 

Personal training στο σπίτι ή στο γυμναστήριο;

Μπορείς να επιλέξεις ό,τι προτιμάς! Οι personal trainers μας αναλαμβάνουν την εκγύμναση στο σπίτι σου, στο γυμναστήριο, σε εξωτερικό χώρο ή σε δικό τους ειδικά διαμορφωμένο χώρο. 

Τα πιο συνηθισμένα πακέτα που προσφέρουν είναι:

1. Ατομικό πρόγραμμα στο σπίτι σου ή σε χώρο της επιλογής σου.

2. Ατομικό πρόγραμμα στον χώρο του personal trainer.

3. Ομαδικό πρόγραμμα (2-3 άτομα) σε χώρο της επιλογής σου.

4. Ομαδικό πρόγραμμα (2-3 άτομα) στον χώρο του personal trainer.

Εκτός από personal training στο σπίτι, μπορείς να επιλέξεις και την εκγύμναση στο γυμναστήριο της γειτονιάς σου ή σε άλλο χώρο, όπως ένα κοντινό σου γήπεδο. Φυσικά, μπορείς να επισκεφτείς και τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο που θα προτείνει ο γυμναστής / η γυμνάστρια. 

Οι personal trainers μπορούν να σχεδιάσουν πρόγραμμα διατροφής;

Εξαρτάται από τον επαγγελματία! Στην πλατφόρμα μας θα βρεις personal trainers με δίπλωμα διατροφολογίας, οι οποίοι μπορούν να σου φτιάξουν ένα πρόγραμμα διατροφής στα μέτρα σου. Ωστόσο, δεν μπορούν όλοι οι personal trainers να σου το προσφέρουν. 

Σίγουρα, ένα καλό πρόγραμμα εκγύμνασης πρέπει να συνδυάζεται και με σωστή διατροφή, για να πετύχεις το αποτέλεσμα που θέλεις. Για το λόγο αυτό, οι personal trainers που συνεργάζονται μαζί μας μπορούν να σε φέρουν σε επαφή με εξαιρετικούς διατροφολόγους, ακόμα κι αν οι ίδιοι δεν μπορούν να σου ετοιμάσουν πρόγραμμα διατροφής. 

Πώς θα επιλέξεις τον κατάλληλο personal trainer;

Τα στοιχεία που κάνουν τον σωστό personal trainer για σένα να ξεχωρίζει είναι:

 • Είναι αδειούχος / πιστοποιημένος επαγγελματίας (π.χ. απόφοιτος ΤΕΦΑΑ).

 • Σου φτιάχνει πρόγραμμα αφού μελετήσει τις ανάγκες σου (ύψος, βάρος, ηλικία κτλ).

 • Το πρόγραμμα είναι φτιαγμένο ειδικά για σένα και όχι για όλους τους πελάτες του.

 • Είναι ευχάριστος και σε ενθαρρύνει διαρκώς.

 • Σε ακούει και προσαρμόζει το πρόγραμμα με βάση όσα έχεις να του πεις.

 • Σου δίνει συγκεκριμένες οδηγίες για να κάνεις κάθε άσκηση.

Ο κατάλληλος personal trainer είναι πολύ σημαντικός για όλη τη διαδικασία και για να φτάσεις το αποτέλεσμα που θέλεις. Στην πλατφόρμα μας θα βρεις εύκολα και γρήγορα αξιολογημένους γυμναστές για να πάρεις προσφορές και να επιλέξεις τον κατάλληλο!

Γιατί να επιλέξεις personal trainer από το Douleutaras.gr;

Μερικοί λόγοι για τους οποίους αξίζει να εμπιστευτείς τους personal trainers της πλατφόρμας μας είναι:

 • Αξιολογημένοι personal trainers από τους ίδιους τους πελάτες.

 • Έμπειροι επαγγελματίες που αναλαμβάνουν όλες τις ηλικίες.

 • Ειδικά προγράμματα εκγύμνασης, ανάλογα με τις ανάγκες σου.

 • Ευελιξία στις ημέρες εκγύμνασης, σύμφωνα με το πρόγραμμά σου.

 • Ευελιξία στο χώρο εκγύμνασης (personal training σε χώρο της επιλογής σου).

 • Δωρεάν διαδικασία εύρεσης personal trainer, χωρίς δεσμεύσεις από την πλευρά σου.

Σκέφτεσαι να ξεκινήσεις personal training; Μην ψάχνεις αλλού. Καταχώρησε την εργασία σου εντελώς δωρεάν και σε λίγα λεπτά θα σου βρούμε κατάλληλους personal trainers στην Αθήνα, για να σου δώσουν προσφορές, ειδικά για σένα!

Κορυφαίοι Επαγγελματίες

Οι επαγγελματίες μας αξιολογούνται βάσει ποιότητας, συνέπειας & τιμής

Seller photo
Βασίλης Κουφάκος
Γλυφάδα

Με λένε Βασίλη Κουφάκο, είμαι επαγγελματίας στο χώρο της εκγύμνασης με ειδικότητα στο Personal training. Μαζί θα οργανώσουμε το ι…

5.0
(5)
5.0
Ποιότητα εργασίας
5.0
Συνέπεια / Ποιότητα επικοινωνίας
5.0
Τιμή
Seller photo
Ζήσης Σούλιος
Ελληνικό

Είμαι ο Ζήσης Σούλιος, απόφοιτος της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του νομού Τρικάλων με κύρια ειδικότητα την Ει…

5.0
(6)
5.0
Ποιότητα εργασίας
5.0
Συνέπεια / Ποιότητα επικοινωνίας
5.0
Τιμή
Seller photo
Γεωργία Τζαγκαράκη
Αθήνα

Είμαι η Γεωργία Τζαγκαράκη, είμαι πιστοποιημένη επαγγελματίας στο χώρο του Personal training, έτοιμη να αναλάβω τη μεταμόρφωσή σα…

5.0
(4)
5.0
Ποιότητα εργασίας
5.0
Συνέπεια / Ποιότητα επικοινωνίας
5.0
Τιμή